Inställd uppskjutning..

Datum: 2011-04-30 Tid: 12:26:00 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 1
Tjotjena :D

Igår åkte vi ju till titusville. Var sämst väder så vi åkte inte till någon strand. Så där stod vi i en pytteliten ghetto stad och väntade på att klockan skulle bli 4. Klockan var då 10. Kallt som fan var de också.. Vi gick runt lite och halv 1 eller när de var så började alla personer som satt längst fram att packa ihop och gå hem. Sen hörde vi en kille som sa att det var inställt. Där hade vi väntat och åkt en lång bilresa dit och massa... Det blev inställt för att en blixt hade slagit ner i tornet eller något och de hann inte laga..

Det blev fint väder efter ett tag, men de blåste massa. Då åkte vi till cocoa beach och badade i det goda saltvattnet. Usch! Men grymt kul var de, vågorna var skithöga. De var högre än mig, inte för att jag är lång men ändå ;)

På kvällen åt vi mat, sedan åkte vi till en outlet för marianne skulle fixa lite saker på converse och så, vi gick på levis också, jag fick faktiskt med mig ett par jeans hem! GRATTIS till mig.

Kom hem runt halv 12.


Morning

Datum: 2011-04-29 Tid: 14:05:25 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
Hihi hejsan godag eller godmorgon kanske man ska saga. Sitter vid den braiga datorn, inte... inge aao med prickar ovanfor.
.
Nu blev det bara ett snabbt blogginlagg da vi ska aka snart. Sitter och lyssnar pa bra musik, lange sen sist </3
.
Uppskjutningen kanske stalls in. Det ar liksom inte bra vader har idag.. hoppas inte...
.
Denhar laten ar inge bra att lyssna pa, jag borjar tanka pa min lilla alskling darhemma :( Hoppas hon har de bra.. de har hon sakert.
Varldens finaste Teddy <3

Fundera på att sova?

Datum: 2011-04-29 Tid: 05:40:11 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
Idag har vi inte gjort så mycket. Legat och solat och badat lite. Runt 3 drog jag linnea marianne pelle och jessica på en outlet. Jag köpte en tröja där. Hela 7 dollar :O knappt 50 kr x)

Imorgon blir det att gå upp klockan 8 eller tidigare för att vi ska stranden ;) Sedan blir det att kika på uppskjutningen, den sista. Synt bara att det är ljust, mycket fräsigare om det är mörkt :)

Har legat och kollat på de två sista avsnitten av ponnyakuten på pappas iphone nu, han har ju svtplay ;)
Aja, klockan är 20 i 12 här nu, kanske ska lägga mig så jag får några timmars sömn...

Godinatti :)

Sea world

Datum: 2011-04-28 Tid: 13:36:00 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0

Igår var vi på sea world. Det var grymt :D För att inte det ska bli en mil lång text så skriver jag inte så noga...

När vi kom dit kollade vi på rockorna och vi matade de lite. Eller jag matade inte men kollade på. Sedan gick vi tilll delfinerna. Där var det några som matade dom, vi stod på sidan och kollade på dom. När vi stod där så såg jag att en delfin kom under vattnet, och såklart hoppade den upp precis framför mig och ni tror inte det skvette!?! Min tröja blev dyngsur och kameran lika så, eller den blev ganska blöt, mammas tröja fick vara handduk och kameran klarade sig galant :)

Efter de gick vi och kollade på delfinshowen. Det var samma som förra året, de var lite tråkigt men den är bra ändå! Fick också några bilder på gamen. Haha sekvenstagning ;)

Kraken åktes efter de, den var så in i bomben kul :D 7 loops eller vad det är ;) Haha grymt kul kan jag bara säga!
Manta åktes också, då ligger man på mage med huvudet först, grymt kul :)

Kollade också på en utter och sjölejon show. Den var lite småkul :)

Halv 8 kollade vi på den nya shamu (späckhuggare) showen. One ocean. Den var grymt bra säger jag bara! Precis när showen slutade alltså när vi skulle gå vidare så blev mitt minneskort fullt. Har 4g och hade tagit 1016 bilder. 1013 på seaworld ;)

När jag skulle duscha på kvällen så såg jag på mina axlar att jag har röda blåmärken. Det är nog från manta eftersom man trycks neråt, tyckte själv att det gjorde lite ont då.. Det är minsann inte snyggt!

Kan lägga in lite bilder. Tar bara några stycken eftersom det var 1016 bilder att kika igenom :)
Mata rockor 


Dom man fick mata


Dom man fick mata under vattnet


Nån fisk                                                 Sjökor


Delfinshow arenanDen lilla gamenSen slutade allt


Man blev faktiskt inte så blöt. Men galet kul var den :) När man hade åkt i "stupet" så fortsatte den och då blev det svart och som en bergodalbana :D


pingvinisar


Kraken   vi sitter i den tredje vagnen. Jag ar den andra personen fran hoger.
mantaMonstret


Dom skvette inte alls, haha halva arenan är skvettzon :P


Söta ^^
Dendär vita fågeln som står på trappan förföljde oss :O
Först smög den runt på scenen innan delfin showen. Sedan smög den runt på scenen på utter och sjölejon showen och innan shamu showen gick den runt på scenen. Haha x)

Pappa filmade alla tre shower (inte jag som sa att han skulle de, inte alls) så då har jag något att titta på om jag får tråkigt :)


Outlet

Datum: 2011-04-27 Tid: 15:54:20 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 2
Igår var det bara mys vid poolen. Vollyboll och lite sånt.
Runt 6 åkte vi till en china buffe och åt. Mumsigt :D Drog iväg på best buy och kollade på kamera saker. Hittade lite objektiv och filter och väska och lite sånt. Inget blev ju köpt, inte direkt tänkt heller, måste kika på andra ställen först.
Efter de drog vi iväg på en outlet. Gick först på levis och jo såklart fasnns de ignenting i min storlek. De jag hittade i min storlek var skitfula...  Hittade ett par men de såg ut som långkarlsonger..

På eckö hittade jag massa tröjor. Köpte en tröja, ville ha typ 100 men va så jobbigt att prova för man fick bara vara en i pårovhytten och man var tvungen att säga till vad man hade hela tiden..

På charlotte russ hittade jag shorts men orkade inte köpa de. Köpte en bh istället.

Idag ska vi på sea world :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Hejdå :)

Bilderna från Busch Garden

Datum: 2011-04-26 Tid: 16:57:00 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 1


Gilla tungan!
Mellan palmerna är det    herrnilson                 det fina tåget
en tiger i buskarna


Kim och marianne                                Pelle och pontus


Mamma och pappa                               Dennis och samuel


Jag och jessica


Där åker vi iväg :D:D  Jag är fjärde från vänster.
Man ser bara fötterna på mig


De var dom två vi åkte :)

På den röda slutade man genom att åka igenom vatten, man blev inte blöt, men de som stod runt om och tittade blev blöt :)

Man kunde också gå igenom ett fågelhus. Först var det olika fåglar i burar, men sedan kom man in på ett ställe där de flög fritt. Det var många papegojor, de var ganska små. Man fick också mata dom och alla fåglar flög till de som hade mat. De var väldigt söta :)
Fanns också andra fågelarter, ankor och massa andra jätte konstiga och ovanliga.
Dendär fågeln var jätte nyfiken. Pappa eller vem de var ville att den skulle gå upp på hans hand, men den följde bara efter mig och vred på huvudet. Han såg ut som om han ville vara värsta modellen :D

Dendär var de värsta synd om. Jag vet inte om han plockat bort fjädrarna själv eller något :(


De där två satt och kliade varandra på huvudena och på ryggarna. De var jätte söta :)


Pelikan i bur                 en stor papegoja


Flamingos                                                             Påfågel


Sovande lejonhona        vilande lejonhane          vaktande lejonhona


Sen ville hon inte vara   sen hoppade hon upp    sen började det regna
med längre                    på bilen              och lejonhanen la sig
under takBusch garden

Datum: 2011-04-26 Tid: 15:31:54 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
Igår övervann jag min rädsla, eller inte rädsla men något iaf ;)

var vi på busch garden! Det är en djurpark med amerikanska djur, som lejon, tigrar, giraffer osv.. Det är också en park med bergochdal baner och sånt.
Vi började åka tåget där man fick se, giraffer, zebror, noshörningar , fåglar och lite andra djur som finns på savannen.
Efter vi åkt den ställde vi oss i kö för en flod. Man sitter på stolar i en flytande ring och sedan sprutar de vatten hit och dit. Jag och pappa fick typ hela tiden åka baklänges först, så vi fick allt vatten över oss. När vattenfallet kom fick såklart jag det över mig, det rann från mitt hår och jag blev några kilo tyngre tror jag x)

Vi tog flomrider eller vad de heter, finns ju överallt, jag och jessica åkte och jag satt längst fram, där blev man också lite blöt :D:D

Efter alla "blöta" saker så tog vi oss till de riktiga bergochdal banorna, och eftersom jag aldrig åkt typ någon "stor" utan hållt mig till nyckelpigan på gröna lund, så kändes de bra att börja med sheikra.
Den börjar med en mjuk sväng, sedan åker man sjukt långt upp, och då blir det 90 grader rakt ner sedan blir det en loop, och sedan hängde man inte med på resten. Hahah det var två 90 graders stup ;) Det var så grymt roligt :DDär är den, ni kan spola fram lite i början för då åker man bara upp jätte sakta.

Efter vi åkt den så gick vi till en annan bergodalbana, det var en trä bana, som alltså är gjord av trä.
Den var grymt kul också. Det är tvås trycken banor som är spegelvända, tiger och lejon, vi åkte lejon, också den som är på filmen :)Den är slut efter 2 minuter. Det var väldigt hackigt ska jag säga, men grymt kul :D

När vi åkt den började det åska och då stängder de av alla saker ute, så vi gick in och kollade på en show. Där var det några äckligt viga tjejer, de unde snurra överkroppen ett varv, de kan man inte...

Sedan började det spöregna, vi gick och kollade på lejonen då. Det fanns som en bil man kunde sitta i, alltså den satt fast vid glaset och så. Honan gick fram och tilbaka vid glaset och kollade på oss, hon såg inte så glad ut. Sedan så hoppade hon upp på bilen och vi hoppade in i den.
Sedan kom hanen och la sig där honan var för de var under tak. Jag tror jag ska ta och köpa en lejonhona och lejonhane och tämja dom så de blir snela :)

Nu ska marianne ha datorn så bilderna kommer väl senare :)

Gräsfigurerna på epcot

Datum: 2011-04-24 Tid: 22:08:40 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
Här är alla gräsfigurerna som jag tog kort på :D
Det är alla jag såg/hann ta kort på..


Aladdin                          askungen         törnrosa


Kaninen i bambi               bambi                     skunken i bambi


En bil i bilar                 en till bil i bilarSnövit...

... och massa dvärgarIor och nasse


Ior                                    nasse


Kanin               Nalle puh         Tiger

Inte för att jag vet vad det var för några figurer... bara pandor såklart ;)


Skönheten och odjuret


Skönheten          odjuret


Klockan i skönheten och odjuret


Kaffekoppen...             ljusstaken....     tekannan....
.... i skönheten och odjuret      


Lady och luffsen


Lady                            luffsenSimba och apan


Pumba                         simba                timonPeter pan


Kapten krok        tiktak


Mussepig och pluto


Kajsa                kalleanka       mimmi


Djur på epcot

Datum: 2011-04-24 Tid: 18:49:00 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
En pyttesöt kaninik. När jag såg den började jag tänka på min lilla teddy därhemma :(
Den här var kanske en tredjedel av teddys kropp, så grymt liten :)

Det fanns ett fjärilhus också. Det hette bambis fjärilar och det var där inne bambi grässtatyn var. Det var inte så ovanliga fjärilar men fina är de :)

Mycket änder fanns de också, de va lite smågalna. Haha nä inte galna men de kom hela tiden för nära när jag skulle ta kort på dom, man behövde inte zooma speciellt långt. Man kunde näsan röra dom, hade säkert kunnat om jag gjorde de. De va då inte rädda!


Epcot Center

Datum: 2011-04-24 Tid: 17:39:54 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
Igår åkte vi på epcot. Det är en disney park. Vi gick runt och kollade på massa saker. De har olika länder också. Som japan, china, norge, america, mexico och massa andra. Där hade de olika utställningar, filmer och olika saker i alla länder. Det var både kul och långtråkigt x)
De hade också klippt ut alla disney figurer i buskar. Alltså typ toy stort, snövit, törnrosa, bambi, nalle puh, peter pan, skönheten och odjure, bilar, kalle anka, musse pig och massa annat. Jag tog kort på alla jag såg utom toy story för då hade batteriet i kameran dött.... 

Vi åkte också massa saker. Jag och linnea åkte först en sak då man sitter i en sak och en robotarm snurrar runt en och så. Innan man fick åka skulle man bygga banan själv. Haha de ägde :D 
Vi åkte en sak då man är i en stor glob och åker runt i ett tåg. På slutet fick man välja olika saker på en toch skärm framför än. Pappa valde hälsa och lite annat, då hade de tagit kort på en ibörjan och sedan fick man se en film om sin framtid. Haha jag filmade nästan hela våran. Pappa sprang typ runt i staden och massa. Awesome! ;)
Vi åkte också en bil som åker 100km i timmen och sedan kommer det 45 graders svängar men den bromsar inte inn eller nått. Så grymt kul :D
Vi åkte en barn grej också, haha den var lite små söt sådär.
Var också en grej som var en film, men det var också att man åkte runt i stolar genom dinosarie parker och sånt :)

Sedan var det massa båtar man åkte i och man fick se olika saker. Kul vare :D

På slutet var det såklart fyverkerier och mitt kamera batteri var dött.. Jag hade inte laddat för jag hade trott jag skule klara mig. Hade annart säkert fått grymma bilder... Pappa filmade hela fyverkerierna och de höll på i 13 minuter troja.

Fotade 178 bilder. Ganska lite för att vara mig, men jag var ju tvungen att spara på batteriet.
Det var den jag och linnea åkte :D:DFörsta bilden är jag i början av min framtid i filmen. Den andra bilden är jag och pappa när vi markerade ut vart vi bodde, och tredje bilden är en bild som dom gjorde, ska vara vi i våran framtid :D:D Man kunde skicka bilderna så jag skickade den till min epost :D
Blizzard beach

Datum: 2011-04-23 Tid: 01:57:22 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
Var somsagt på blizzard beach idag. Kul vare iaf :)
Det är som ett vinterland med iskallt vatten som rinner ner här och där.
Hade bara med mig undervattenskameran och då blev det bara att knäppa och hoppas på att det blev bra. Det blev några bra bilder, filmade också när vi åkte i en vattenrutchbana :)

Sitter just nu ute och kollar på solnedgången och på kim, pontus och samuel som fiskar. Ljust äre fortfarande men solen är borta och det är rosa/gult där. 

Blir duschen snart troja och ska fota lite saker. 
Imorgon kanske vi ska på någon disney park (:

Hejdå :) Gruppbild under vattnet, fast bara hälften kom med...

Kolla bara på kim på första bilden. Så åkte han i ca en tredjedel, han hade sugits fast. På den tredje försöker pelle hjälpa till och på tredje dog kim :DHehe, fint att åka skidlift ;) 


Mot blizzard beach

Datum: 2011-04-22 Tid: 16:53:00 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
Nu ska vi snart aka pa en vattenpark. Disneys ena som heter blizzard beach eller natt. De har gjort sa att det ser ut att vara is och sno overallt :)

http://youtu.be/PWj723qToqk

Dar ar det en video. Hittade inte vart man baddar in for allt star ju pa engelska pa denna dator x)

Kennedy Space Center

Datum: 2011-04-22 Tid: 16:48:37 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
Igar var vi pa kennedy space center. Tanker inte beratta sa mycket om de for att jag har datorn utan aao med prickar ovanfor som jag sager x)

Lyssnade pa en "gammal" astronaut. Han var mycket battre an han som vi lyssnade pa forra aret. Han skamtade mycket och sa :)
Vi kollade pa en 3D film. Hubble, troja den hette. Den var jatte bra.
Akte en simulator som simulerade en riktig uppskjutning. As coolt vare :D
Man satt forst pa en stol sedan tippades man bakot sa man lag liksom 90 grader, sedan borjade det skaka jatte mycket och de hade gjort sa att man skulle kanna gkrafterna och sa. Skitbra gjort :D

Akte bussen ut till ett stalle, man var valdigt nara sjalva stallningen dar dom skjuter upp rymdfarjorna, den som ska skjutas upp 29 april stod redan dar, och den ska vi saklart se nar den skjuts upp ;)

Akte bussen vidare till apollo stallet. Dar fick man se massa filmer och det var allmant bra.

At pa chilis och de var gottigt :)

Det var en grymt lyckad dag med mycket rymden. Hade garna stannat dar 1000 timmar till, men det hade man inte ork till...
Hittade lite "familjer" de med lila ar vanliga personer tror jag, de med oranga kepsar ar scouter, de som ar roda ar en skolklass eller natt. De blaa vet jag inte vad de ar x) De med skoluniform ar en skolklass.


Glasskulor, haha gott var de, men efter man atit 1 tiomdel var man proppmatt...


"Gamla" astronauten.


Dalig bild pa apollo nagonting.
Den ar sa grymt stor sa
om jag ska ladda upp
bilder har blir det
minst 10 st.. Mini golf eller vad?

Datum: 2011-04-21 Tid: 13:53:58 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 1
Igår blev det bara salppdag vid poolen. Badade i minst 2,5 timmar (Y)
Solade också lite grann.
Innan maten tog jag och pappa en cykeltur till andra huset. Herregud vad jobbigt det var XD

På kvällen åkte vi till ljusstaden och spelade golf. Fick en hole in one, men den fick nästan alla hole in one på xD

Nu är klockan 7 och vi ska bära oss av till kennedy space center (Y) 
Vi fick hyra en fotograf :)


Då har man provat att blive påkörd i Florida också!

Datum: 2011-04-20 Tid: 22:12:11 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
Har varit på wallmart nu. Köpte på mig lite godis ;)
När vi skulle svänga in till vårat område där vi bor så svängde pappa först så vi hamnade mitt i korsningen (ja man gör så i USA) vi hade också disko musik hur högt som hällst!
Då stod vi och väntade på en lucka för att köra över vägen. Då kom det en gubbe som skulle ställa sig i korsningen, han kollade bara på vägen, jag såg honom och jag såg att han inte såg oss eftersom han inte kollade, så när han var jätte nära oss skrek jag "HAN KÖR PÅ OSS!" (Det var också precis där jag satt, eller jag satt i mitten som tur var). Han såg oss typ 2 centimeter ifrån oss och då sa de "PANG!". Pappa blev inte så glad, men det blev inget på bilen som jag tyckte var lite konstigt! Trodde det skulle bli världens buckla..

Nu har jag suttit inne en stund så jag ska ta på mig bikinin och "leka" lite med de nya badsakern vi köpte på wallmart ;)


Gå upp till källaren!?!?!

Datum: 2011-04-20 Tid: 19:52:00 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
Igår var vi på en outlet. Jag provade några converse, blev lite små kär i ett par lila, jätte mörk lila. Men blev inte till att köpa, ska vänta tills vi varit på andra outleten först :)
Hittade både stora och små converse också de största som vi hittade var storlek 53 x) De är dom som är på bilden. Fanns ju också små converse, söta :D
Fick med mig ett par shorts hem. Kostade 25 dollar med skatten. Snygga var de ;)

Efter outleten åkte vi på idrive.  Där gick vi på pizza hut och åt. Alex beställde en large eller hur de stavas. Vi beställde en stor som jag mamma och pappa delade på. Jag åt tre bitar sedan höll jag på att spy.

Efter maten gick vi till ett hus som är uppochner. Haha det var skitkul där inne. Var massa olika saker, filmade väldigt mycket. Kllipper väll ihop när vi kommer hem. Tog också massa kort. Åkte en typ som bergochdal bana fast man var i en vad heter de nu.. En sak som man sitter i en typ fyrkantig silver sak. Men kolla på bilderna x)
Man hängde uppochner och snurrade runt, så grymt kul. Jag och linnea skrattade ihjäl oss typ. Man blev ju lite ledsen när den slutade..
Kollade också på en 4D film. Eller det var typ inte känsel så, men stolen rörde sig. Man var i en hemsökt gruva.
Vi gick upp till källaren för att kolla på 4D filmen. Kändes lite konsitgt men sedan kom man på att huset var uppochner ;)
Gick och la mig runt 10-11 för jag var väldigt trött..Fortfarande hungrig?

doggybagIgentligen är det en                                       ser ni ansikterna?
tunnel med prickar                                         Kolla bara på de svarta :)
som snurrar. Men om
jag inte villle ha blixt
blev de lång slutartid.
Blev ganska coolt ändå.Äcklig spikmatta :D
Den saken snurrade runt.
Mamma filmade dennis
och samuel så ni kommer 
få se förr eller senare :)

Ni har börjat blivit lite snål med kommentarerna, så kom igen nu! :D

Massa bilder från igår

Datum: 2011-04-19 Tid: 15:45:34 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
Godmorgon! Eller nått :) Godeftermiddag kanske :D

Tänkte slänga in lite bilder från igår om det går bra, hehe :D
Töta :D
Mästaren ;)

Datum: 2011-04-19 Tid: 00:08:57 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0

Nu ska vi snart gå till "de andra" haha vad bra namn de fick x)
Vi har nyss spelat yatsy och vem vann? Jo mästarnas mästare MY NORDQVIST! Håhå hela 308 poäng x) var bara jag som fick både bonus och yatsy ;)

Kommer hem sent ikväll tror jag så att det kommer nog massa bilder imorgon på morgonen istället, men då är klockan typ 3 i sverige så de gör nog inte så mycket (:


Dator utan aao med prickar ovanfor ;)

Datum: 2011-04-18 Tid: 22:05:30 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0

Tjotjena :D
Sitter just nu vid en dator som foljde med huset. Den ar ju installd pa amerikanska sa det gar inte att ha ja ni vet bokstaverna "aao" x)

Har badat lite grann idag, var ocksa vid tennisbanan och den gemensamma poolen som vi nu ahr fatt nyckel till. Forra aret hade de glomt att lamna nyckeln :P

Har ocksa varit pa wallmart och handlat i typ hundra timmar x) Mina fotter dog ganska rejalt och jag var inte sa glad pa slutet..
Blev ett par foppatoffler inhandlat.

Nu ska jag ga och gora lite saker innan vi ska ga till de andra i de "gammla" huset och grilla :)

Bilder fran idag kommer vall ikvall eller nagot eftersom jag har kameran kvar hos de andra och jag sitter vid denhar datorn

Hejdaa och godnatt pa er, klockan ar ju 10 i sverige :)


Första morgonen

Datum: 2011-04-18 Tid: 14:32:40 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0

Godmorgon på er! :D
Vaknade halv 8, sov i 10 timmar (Y)

Sitter med datorn i knät och har nyss fikat (: Känns lite knepigt att ta på sig shorts och t-shirt ;)
Ska åka till alla andra personer i det "gammla" huset (som vi bodde i förra året) och bada där (: De håller på att fixa vårat poolnät nu som har blåst sönder. Haha lite längre bort kollade vi på ett annat hus hela deras nät hadde tippat, haha stackarn xD

Nu ska jag ha en bra dag i det varma soliga landet ;)

hejdå ;D

Kommer ta med mig undervattenskameran så det kanske blir några bra bilder om jag lyckas :D


Äntligen framme i FLORIDA :DD

Datum: 2011-04-18 Tid: 03:58:23 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 1
Hejsan :D
Nu sitter jag i huset i florida och svettas XD Kan ta och skriva lite vad som hänt under dagarna :)

Igår alltså lördag, så åkte vi tåg till arlanda, där fick vi vänta på ett jobbig buss. Den kunde bara ta 8 personer samtidigt eller nått, så han fick åka tre gånger x) Två gånger var den full och tredje åkte pappa själv ;P
När vi skulle äta på hotellet så fick alla sin mat men vi som hade beställt lasagne (stavning) fick vänta i ca 1 timme och 20 min eller nått ...

Idag, söndag gick vi upp klockan 6. Vi fikade och åkte till arlanda runt halv 8 eller nått.
Flyget gick 10:10. När vi satt på flyget så spelade jag caveman och tetris. Det tog 8 timmar och 55 minuter att flyga till chicago. Där strulade det till sig ganska regält. Allt går perfekt tills vi kommer till där man ska se om man har nå järn/metall på sig. Då står det inte på mammas biljett att hon ska resa från chicago till orlando. Så de skulle hålla på att cheka in på nytt och det blev väldigt stressigt. Vi hann inte äta och massa. Flyget till orlando var på 2 timmar, men det skulle ta 2 timmar och 45 min x)

Sedan hände det väl inte så mycket bara att det blev lite knepigt med bilarna, men det är ingen stor sak :)
Åt på donken också x) Haha perfekt invigning XD

Ni får trycka på alla bilder
Har mycket mer bilder men orkar inte ladda upp alla x) Nu ska jag gå och lägga mig..
Införskaffat fjärde boken av en serie som jag läser också :D


Haha snyggaste rummet. Mussepigg överallt, tavlor klockar xDDesignen

Datum: 2011-04-16 Tid: 12:21:02 Kategori: Today Kommentarer: 1
Nu har jag fixat designen. Tryck på F5 om det inte funkar :)

Vi hörs ikväll, imorgon eller på måndag

Datum: 2011-04-16 Tid: 11:58:02 Kategori: Today Kommentarer: 0
Buuu!
Sista blogginlägget från min dator idag. Vi ska snart äta lunch, sedan ska jag byta designen och sedan kommer farmor och farfar och då åker vi till tåget. Jag tror inte det finns internet på hotellet så vi kanske blir det inte bloggning föränn på söndag kväll eller måndag morgon. Det är ju så att imorgon kommer vi sitta på flygplatser och flygplan hela dagen! Kommer till husen runt 9 på kvällen och då är klockan 3 på natten här i sverige. Vi reser bakot i tiden ;)
.
Men nu får ha de så bra så hörs vi om några dagar :D
.
Hejdåå :D
Snygg bild va? ;)

Lördag = tåg Söndag = flygplan

Datum: 2011-04-16 Tid: 09:01:03 Kategori: Today Kommentarer: 0
Idag då gäller de :D
Nu har jag massa gegga i håret för att min hårbotten ska bli finig (: Ska duscha sedan.
Ska ta och prata med gun också om teddy. Hon kommer få de bra (:
Ska också ta och packa det sista, eller det blir efter jag duschat.
.
Nu ska jag gå och göra nått x)
Måste också till ica och köpa godis kom jag på nu :D Nu börjar också lilla sjöjungfrun på disnay dags lätt att jag ska se på de ;)

Snart så !

Datum: 2011-04-15 Tid: 22:09:32 Kategori: Today Kommentarer: 0
Idag hoppade teddy duktigt tycker jag. Hon är bäst.
Jag satt på trappan och läste så fick hon göra som hon ville hon är så tråkig x)
.
Åkte till mormor och morfar och åt mat. Vi kollade på tv och runt 9 åkte vi hem.
Nu ska jag snart gå in i vardagsrummet och kika på alice i underlandet igen (Y)
.
Imorgon blir det lite jobbigt
 • Visa gun allt som rör teddy
 • Flytta ena teddys ute bur så den är lätt tillgentlig
 • Packa resten av sakerna, hårborste m.m.
 • Ladda mobilen
 • Dammsuga av snabbt elle nått
Ja de är väl bara de. Tåget går runt 2 imorgon så ja då har jag inget emot att nu bombar mig med sms :)
.
Tjoflöjt :D

Om 24 dagar är jag tillbaka i skolan igen

Datum: 2011-04-15 Tid: 15:32:19 Kategori: Today Kommentarer: 1
Håhå sista dagen på skolan på hela tre veckor (YY) Så underbart!
.
På tekniken skulle jag och johanna redovisa en sak. Såklart hade våran lärare fel sak så vi var tvungen att sitta vid datorn för att vi skulle kunna byta sida på powerpointen. Gick väl inte sådär bra direkt..
.
Hade engelskaprov också. Det sög ganska regält. Kommer säkert måsta göra omprov på en sak...
Pappa ringde också och sa att han lämnat in min mobil på lagning, klar om 2 veckor.. Jag blev då inte alls arg. Hade inte suttit fel att ha den när vi var i florida, då man kan koppla upp sig på internet och spela roliga spel. Men pappa sa att jag skulle få använda hans iphone :) Så nu måste jag ladda ner massa massa spel :D:D
.
Ska ut till teddy snart. Blir väl att ta med sig en bok ut eller så. Teddy är så tråkig :D Hoppar väl lite grann också, igår hoppade hon mega super högt. Kanske runt 40cm. Hon rev men ändå, bara att hon hoppar gör mig skitglad, annars om det är högt plockar hon bort pinnarna eller smiter på sidan. Men hon är ju bäst satt <3

Fittmobil

Datum: 2011-04-14 Tid: 19:37:46 Kategori: Ridning Kommentarer: 1
JA VAD ROLIGT!!! :D:D:D
Inte simkortet det är fel på utan mobilen. Askul!! Nu får jag använda min fina lilla blåa. Den funkar ju iaf.. Pappa ska ringa och fråga imorgon, och jag vet inte om jag ska ta med den till usa för att man kan spela på den eller om jag lämnar in den på lagning och tar med mig den blåa. Quadrapop finns ju..
.
På teorin idag så skulle vi ha massa lappar och sätta fast de på alla delar på hästen. Linnie som vi hade såg jätte fin ut (Y) Sedan kollade vi på hästarnas tecken och pratade lite om skelettet.
.
Nu ska jag väl gå och sörja eller nått, nä så farligt är det inte, men jag är ändå jävligt sur...

Jefla simkort... eller vafan de är

Datum: 2011-04-14 Tid: 14:02:13 Kategori: Today Kommentarer: 1
Idag på skolan så hade jag fysikprovet första timmen. Gick väl lite sisådär. En sak var från en labb som jag inte var med på. Ganska störande att jag missade 3 poäng där ..
Både engelskan och son var inställd så vi skulle få typ 2,5 timmes hål tills matten. Men matty kunde flytta fram matten så vi slutade halv 1!
.
Mitt simkort hatar jag just nu också. Jag kan inte ta emot sms. Ganska störande faktiskt, det har hänt förut men blivit bra igen men nu har det varit såhär sen i söndags. Vi frågade halebop och de fixade till det och jag skulle ha min mobil avstängd i 10 min men det funkar ändå inte :(:(
Jag måste ha det fixat innan lördag. Kul att åka tåg i tre timmar utan att kunna smsa..
En bra sak är ju att de tagit bort alla timmerstockar så nu kan man gå här igen :D:D

8-9-10 april i bilder

Datum: 2011-04-13 Tid: 20:27:21 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 0
Blev en liten film också. Ett klipp gick inte att spara, det var när oliver gjorde om lilla snigel till spindelmannen. Haha så söt dom är :D

Lite saker bara

Datum: 2011-04-13 Tid: 15:31:40 Kategori: Today Kommentarer: 1
Hoppades på en hel pluggdag idag. Inte riktigt så blev det när man kom hem..

Detta ska jag hinna med idag
 • Gå ut med teddy
 • Städa teddys bur
 • Plugga inför fysikprovet imorgon
 • Plugga inför engelskaprovet på fredag
 • Läsa ca 60 sidor i en bok
 • Städa rummet
 • Redigera bilder

Ja det är väl dom sakerna jag ska hinna med. Mamma har tvättat mina fönster och hon ska stryka mina gardiner och så. Tur att jag slipper de iaf!

Nu ska jag gå ut med teddy eller nått


Onsdag Torsdag Fredag Lördag....

Datum: 2011-04-13 Tid: 15:31:15 Kategori: Today Kommentarer: 1

Kul på skolan idag, inte. Orkar inte skriva om vad vi gjorde bara massa ointressant.
På lunchen gick jag till gymnasie och klippte mig, missade ca 25 min utav fysiken. Håret blev bra, hon klippte bara topparna och tunnade ur det. Om man klipper längden på mitt hår så får jag typ till axlarna, fint va!

Spanskan var bara dryg. Hon pratar om typ 4 olika saker varje lektion så det är väldigt förvirrande. Sista lektionen så hade vi HL/ES och då pluggade jag lite inför fysikprovet, vi fick sluta 20 min tidigare så det var goodi :D

Hejdåå (:

Ska förmodligen lyckas redigera klart alla bilder på oliver och elias och allt annat folk som togs i helgen. Så förvänta er en stor bildbomb i kväll eller nått (:


Bushästen KB!

Datum: 2011-04-12 Tid: 21:01:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

På ridningen idag fick vi välja hästar. Jag valde KB (: Vi spelade hästfotboll idag igen men de gick väl  sisådär ;) Vi var sju stycken och 4 hästar var rädd för bollen om inte mer. Kom nära bolen med KB många gånger och kunde nudda bollen med foten. Men han tyckte inte om ljudet. Men han har aldrig gjort det så det är inte så konstigt.

Den sista kvarten skulle vi trava, KB bara sprang. Grisepass eller nått x) Lyckades få några travsteg men då jag började rida lätt började han grisepassa igen. Han bockade också ett antal gånger. Bushäst!Ful och gammal bild på plutten. Men han gick både lektionen före och efter så de blev lite svårt att ta nått kort..


Tisdag..

Datum: 2011-04-12 Tid: 15:31:45 Kategori: Today Kommentarer: 0
Kul att vi ska läsa och jag måste eller jag har valt själv att läsa en bok på 150 sidor tills på fredag, hehe lycka till (Y) Glömde ju såklart boken i rebbes väska så ska hämta den sen x)
.
På so:n gick det jätte bra för mig och johanna! Jag skrev verkligen hela tiden. Vi lyckades tillslut få till allt så nu är det bara att läsa.
På bilden va de tråkigt. Tur att jag inte kommer ha de nå mer :D
.
Jag känner verkligen inte för att blogga så de blev lite rörigt.. Nu ska jag snart åka till farmor och farfar sedan blir de till att rida :) Undra vad de hittar på för kuligt :) Hoppas hästfotboll :D:D
Där har ni den!

Ramla av i lera [X]

Datum: 2011-04-11 Tid: 21:28:20 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Askul på ridningen idag :D Vi var tre stycken och vi spelade fotboll alltså på hästen :D
Vi hade glampi (jag) sudri (frida) hetja (moa). Glampi var ganska rädd för bollen så de gick inte så bra, sedan bytte vi hästar så jag fick hetja. Hon var ganska seg men hon var inte alls rädd för bollen. När vi kom mot leran så snubblade hon till och gick ner på knä så jag flög typ över hennes huvud, hahah vi höll på att skratta ihjäl oss XD
Viktoria fick hämta en borste så hon kunde borsta av mig, blev bara lite lerig x) På slutet hade jag sudri, han var både pigg och sprang på bollen som en tok :D Han var as kul att rida :)
Roligaste lektionen på längre troja nog :D
.
Imorgon ska jag också rida, ska ta igen eftersom jag missar tre gånger när vi åker :)
Gamla bilder på glampi och sudri. Hetja har jag dock inte någon bild på
Fint :)

Håhå inte många dagar kvar nu :D

Datum: 2011-04-11 Tid: 16:22:45 Kategori: Today Kommentarer: 1
Ya, om en vecka då ligger jag nu och badar i poolen, deni ;)
.
Idag på skolan gjorde vi inte så mycket, på so:n satt jag och johanna och gjorde klart våran powerpoint, haha den äger sönder XD Vi måste bara komma på lite mer saker vi ska säga. Ska ju ta ca 5 min, våran tar kanske 2 min..
.
Slöjden sög. Nu slutar jag väva på min sak och överlämnar vävstolen till jenniefer (: Jag gjorde ett fleece täcke till teddy, eller började. Tog hem det och provade det och de sitter ganska bra, några småsaker som ska ändras :)
.
Har varit ute med henne nu och snart kommer farfar och hämtar mig, då blir de ridaaa :D
.
Hehe as syggt med hello kitty på de ;) Hade inga spännen eller nått så de sitter inte så bra x)

Hemma :)

Datum: 2011-04-10 Tid: 13:43:00 Kategori: Today Kommentarer: 1
Nu är jag äntligen hemma!
Jag sov hos farmor och farfar igår. Jag fick ett stativ av farfar också :D (han har tydligen hållt på med foto när han var liten o.o)
Jag fotade småkillarna lite. Vi hyrde alice i underlandet och den var faktisk bra! Haha, den är ju ganska "gammal" men ändå :)
Fick ett påskägg av farmor och farfar också ;)
.
Idag vaknade man runt 8 då oliver och elias ville kolla på tv. Men jag sov till 9 nästan då farmor fick slå på tvn, haha x)
.
Nu har jag laddat in massvis med bilder på datorn och ska börja kolla igenom dom :) Kommer inte sitta vid datorn så mycket idag heller för att linda fyller 40 och vi ska ha kalas här :)

Påsk idag... nä :O

Datum: 2011-04-09 Tid: 11:28:36 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nu har jag och emma sprungit! Duktig vi är, det blev en ganska lång runda, och hade motvind halva vägen.. Vi gick lite också, jag orkade inte springa då jag fortfarande är lite sjuk, inte mycket men kan hosta ibland. Nästa gång vi kommer kunna springa på en lördag är om typ 4 veckor :D:D För om en vecka då drar vi :D underbart <3
.
Nu har jga duschat och fixat mig, så nu bär det av ut till teddy och fixa hennes bur, inte mysig direkt.. :(
.
Åker väl ner till farmor och farfar och kusinerna sedan så förvänta er inte så mycket bloggning.. Vi ska låssas lite om om det är påsk idag :D
.
Ha en trevlig dag :D

Grattis till mig ;)

Datum: 2011-04-08 Tid: 22:51:04 Kategori: Today Kommentarer: 2

Förlåt för att det inte har blivit så mycket bloggning idag men det har varit fullt upp :D

Vaknade ju och då fick jag alla presenter. Fick alla då för att vi inte skulle vara tillsammans hela familjen typ på hela dagen.
Gick på skolan till 12. Hade svenska prov och de gick väl ganska bra :)
Kom hem och då bar de av till gårdsbutiken med mamma farmor och linda :) Vi kollade på massa saker och sedan åt vi där. Det var en paj med lax på. Jag som hatar fisk tyckte ändå att de var ganska gott, men de blev lite mycket lax så åt inte all fisk :P

När vi åkte därifrån så gick vi in en snabbis hemma sedan åkte jag och farmor till ica för att hämta upp kim och rasmus. De var inte där och farmor hade glömt väskan hos oss så hon åkte hem till oss igen och jag stannade kvar utanför ica med alex och marica som var där x)
Fick också en krona från pant grej så jag köpte tuggummi.

Hos farmor och farfar så kollade vi på tv och inte så mycket annat, kollade när oliver och elias sprang runt i huset.
Klockan 9 åkte jag och pappa jättefort till henke för att se på sista minutrarna av modo matchen. Modo vann. Sedan hade jag marica och alex lite kul XD Haha alex låg ner på golvet och jag skulle lyfta upp han. Jag höll armarna under hans armar och drog, och han ba "mina armhålor!!" och då släppte jag han då han var ganska högt i luften så han ramlade ner med en duns, fan va vi skratta XD
Spelade också lite yatsy också x)

Har nyss kommit hem nu och är lite småbesviken på att de inte finns IR på min kamera så fjärrutlösaren jag fick till kameran funkar inte :(:( Men ja vi ska kanske köpa en radiostyrd för den funkar :D:D 

     
    
                                 

Fjärrutlösaren ska lämnas tillbaka och skorna byttes till en annan storlek men annars var allt bra :D
Fick också 200kr utav linda roger linus rasmus oscar oliver och elias och 46 dollar av farmor och farfar och de är 300kr :)
Tack tack :D:D

 


Makaroni

Datum: 2011-04-07 Tid: 19:08:56 Kategori: Ridning Kommentarer: 1

Hehe har ett fint märke under ögat nu (Y) Micke skulle kasta en grej på daniel men den träffade mig i ögat istället.

På ridningen idag så blev de till att rida mikron. Precis när jag satt upp på den lilla hästen så ville såklart emma att jag skulle hålla i rick x) Då var det bara att sitta av igen XD
Han var jävligt pigg hela lektionen ut. Fattar inte varför jag hade spö..
Han är så grymt stora steg också så jag kommer i jätte obalans ibland, men man vänjer sig och blir bättre :)
De sista minutrarna hade jag inte spö och då gick han asfint så kanske ska skita i spö nästa gång om jag får han..

Fin hest :)


Rikast i världen troja nu O.o

Datum: 2011-04-06 Tid: 21:36:28 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hihi glad tjej idag :)

Jag har räknat ihop att jag har 2053kr :D Har också 56 kr löst typ som jag sa leva på den sista veckan ;)

Tack för alla presenter som jag fick av alla :)
Av mormor och morfar fick jag 400kr :)
Av josefin andreas och annette fick jag 170kr :)
Av dennis och samuel fick jag 160kr :)
Av henrik anna-carin daniel alex och marica fick jag 46 dollar ungefär 300kr :)
Av nita irene owe anna ossian och mille (om man räknar med han som jag tycker nu:)) fick jag 150kr :)
Av pelle jessica linnea och pontus fick jag en tröja och 10 dollar ungefär 65 kr :)

På fredag och resten under helgen får jag av mamma och pappa och så troja väl :) Fyller ju inte år föränn på fredag :)
Hejdå :D:D

Hej och hå ett och två

Datum: 2011-04-06 Tid: 16:03:43 Kategori: Today Kommentarer: 2
Rolig dag idag, på idrotten så skulle vi göra nått spring test, var inte så seriös på de, började hosta massa och då orkade jag inge mer x) Sedan skulle vi bugga. YEEEEEEEEEY! Hahahaha XD Jag var faktiskt as bra på de *host*
.
Sov typ genom resten av dagen, kul att vi kommer sluta halv 3 på onsdagar istället för 1 för vi har spanska skit, fuck..
.
Hade också två redovisningar idag, engelskan skulle vi göra en "teater". Gick jätte bra för oss tycker jag, sa bara lite fel :D
Hade också redovisning på svenskan, as bra att jag inte visste ett piss om allt eftersom jag har varit sjuk, men de var inte så svårt läsa tre rader bara om bröderna grimm ;)
.
Nu ska jag kanske ta och gå ut med teddy, ikväll kommer de masa folk hit för jag och samuel ska ha kalas här. Men kommer bli stressigt då jag måste åka ut och prova fotbolls overaller kl 6 och man ska komma hit efter 6 (y)
vad gör jag!?!?!? Kanske ut med
armarna lite till?
Rebbe tog nog kort förtidigt.. ;)
Fint
Men jag skrek faktiskt samtidigt :(

Min lilla skoldag

Datum: 2011-04-05 Tid: 17:25:24 Kategori: Today Kommentarer: 1
Galen dag idag.
På matten gjorde jag provet, gick inte bra kan jag säga men de mesta fattade jag iaf (Y)
På hålet såg gick jag hem, var hemma en stund sedan bar de av till skolan igen x) Hade so sedan var de typ 30 mins rast och då gick vi ut, såklart kom robert. Eftersom jag är hans "bästa vän" (enligt han) så sa jag hela tiden att han inte fick jaga mig, så jag sa att han skulle jaga bort johanna lite när vi skulle ta kort så hon var ivägen. Väldig praktisk ibland faktiskt.
.
När vi gick hem så satt jag mig efter en stund, orkade inte gå. Jag och johanna gjorde också peddoattack på rebbe :D Men de gick inte så bra ):
Snön är snart borta och lite randombilder x)
Det är på dehär bilden ni ska kolla på de två i bakgrunder och inte den okända människan där fram. Rebbe är dålig på att ta kort..
Kika inte på händerna
Peddoattack!!
Men den bilden är så pluttig

bloggtävling

Datum: 2011-04-05 Tid: 11:30:55 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0

Hrappur

Datum: 2011-04-04 Tid: 20:16:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 1
Red Hrappur idag. Aldrig ridit honom förut.
Gick bra i början och i ena varvet, i andra varvet när vi skulle gå på små volter gick det bara piss, om man inte kan skritta på en jävla volt hur går det då att tölta? Jo bra va? Nej skit gick det! Han bara drog iväg och massa.. Men på slutet gick det skitbra, vi skulle trava en bit och sedan galoppera en bit, han bara flög fram och var jätte duktig :)
Egentligen skulle vi "spela/leka" (vad säger man?) hästfotboll, men bollen hade inte kommit så vi ska få göra de nästa vecka istället, askul :D 
.

Otursdag?

Datum: 2011-04-04 Tid: 17:28:31 Kategori: Today Kommentarer: 0
Vi kan ju ta och göra en fin lista idag om alla bra saker som har hänt mig idag. Lättast att börja så
 • Tar ur busskortet ur plånboken och lägger det i jackan (tror jag) och sedan går jag ut till bussen, halvvägs (inte för att det är speciellt långt men ändå) så känner jag i jackfickan och där är det inget busskort, springer tillbaka och låser upp dörren men hittar inte busskortet så får ta pengar.
 • På bussen så frågar tanten om jag är ungdom och inte vet jag vad jag är, så jag sa ja och gav fram 13 kr, när jag börjar gå säger hon "nä, nu vill jag ha tillbaka din biljett!" man ba okej, och sedan sa jag att när jag åkt förut är det 13 och skitsur som hon var så sa hon "men de är ju barn!" sedan fick hon hålla på med massa siffror och sånt..
 • På bussen efter ett tag så känner jag i jackfickan men vart fan är nycklarna, ringer till mamma och frågar om de sitter kvar i dörren, och ni tror inte de gör de eller? Glad tjej! (fick ha mina saker i rebbes skåp. Haha överfullt.se xD
 • När lassa öppnade mitt skåp så jag fick ut alla saker så glömde jag såklart penna, fick låna av rebbe och såklart på matten tappar jag hennes sudd under ett skåp, mysigt att ta fram den!
 • När vi går hem så kommer vi till stället där man går över järnvägen, då har de fällt massa träd så hela vägen var igenbommad, då började jag "skrika/grina". Men eftersom jag är så bra så kommer det alltid gå att gå där, jag kommer alltid gå där inget kan stoppa mig!
 • När jag kommer hem så går jag ut med teddy. Tog med mig lite sysaker för att jag skulle fixa teddys blåa täcke, börjar bra. Men det blev as fult.. När allt är klart och jag ska börja plocka ihop så kollar jag efter saxen, då har den såklart åkt ner i en springa i trappan så den låg jätte fint på backen, och för att få tag i den nu måste man bryta bort hela trappan, haha duktig tjej xD
Bra dag va!?!?
Nu ska jag snart åka och rida så vi får väl se hur det går där, blir avkastad i en vattenpöl skulle inte fårvåna mig...
Fint
Vi lyckades!
kommit långt med saken på slöjden iaf
Jag vet att de är fina mobilbilder

Nu har jag 8 par nya sockor :)

Datum: 2011-04-03 Tid: 21:33:36 Kategori: Today Kommentarer: 2
Idag så var mamma och pappa på birsta och köpte lite saker. Till hallen och toaletten och lite annat, fick inte följa med iaf eftersom jag fyller år på fredag :)
.
Nu har jag nyss kommit hem ifrån henke och alla andra där, han fyller år idag :)
Ska ta och lägga undan 8 par strumpor också, gick och hämtade de nyss, fick välja 8 par utav 16, eller mamma hade gjort upp två högar och de jag hade fått var bra men jag bytte ett par, hahah intressant x)
Ska också ta och peppa inför skolan imorgon... måste ta och prata med johanni om engelskan eftersom jag är med henne och ludvig, de ska vara klart tills på onsdag eller nått. Jag har inte äns texten vi ska spela upp och man ska kunna den utantill, bra!! Tur att jag är klar med allt på planeringen som ska vara klart tills 5 maj, fast jag måste ha de klart tills 15 april då jag ska göra provet då..
.
Nu orkar jag inte skriva mer för jag fick skriva om allt för jag råka ta bort all text förut och de gick inte att ångra. duktig tjej.

Nu har det hänt, men det ska aldrig hända igen, jag lovar <3

Datum: 2011-04-03 Tid: 18:24:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 0
Nära döden händelse idag troja, kanske inte så dramatisk men ändå..
.
Teddy fick ha två täcken på sig idag, det blåa för att det är stort och det rosa för att det är gjort på ett annat sätt och håller sig kvar på kroppen, och utanpå de så blev de selen, hade det blåa för att det skulle täcka mycket av kroppen för det regnade lite och ville inte ha en jätteblöt kanin.
Gick bra och när vi satt oss ner vid ett träd så hoppade hon iväg, jag hade koll på henne och så, jag byggde en snögubbe, eller började kan man säga, sedan går teddy bakom trädet så jag ser henne inte. Jag som gärna ville se henne gick till henne och hon sitter och drar sig bakot som hon gör om hon inte vill gå. Kopplet hade fastna och var alldeles spänt. Jag kollar på henne och täckena är på sidan av henne och på det rosa så har magbandet fastnat i tassarna. Tar upp henne och försöker lugna ner henne, hon tyckte nog det var väldigt obehagligt att hon inte kunde röra tassarna. Ja fick inte lös något och hon pep lite och drog, fick ta av henne selen och sedan det blå täcket, då kunde jag börja mecka runt med det rosa som fastnat, fick tillslut lös det.
Kommer aldrig mer använda täcken på henne om jag inte har henne under uppsikt, stackars älskling :'( <3
Snögubben var lyckad iaf, fin mobilbild också

Söndag morgon

Datum: 2011-04-03 Tid: 10:57:51 Kategori: Today Kommentarer: 0
Igår var jag ute med teddy. Fotade lite men har inte orkat lagt in bilderna på datorn än så ja..
Under dagen så städades det hela huset. Så nu är de rent, nu kan ni komma hit igen!
.
På kvällen runt 8 så ville mamma ha godis så jag och pappa fick åka och köpa de. Kollade på smartare än en femteklassare. Klockan 9 kollade vi på nån x-man film eller vad det var, den var bra. Efter den så kollade vi på merley och jag. Den var också bra.
.
Nu har jag nyss vaknat och idag är det träning också. Får se om jag går på den om jag inte hostar och håller på..
Fin bild. Tagit kort på ett kort därav kvallitén. Men visst var jag fin? x)
Hahah min älsklingshäst, den hade jag i många år. RIP <3

April april

Datum: 2011-04-01 Tid: 23:02:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hehe a, dedär med kameran var faktikst ett april skämt, dåligt sådant men jag var ju tvungen att göra nått.
april april :)

FAN I HELVETE! :'(

Datum: 2011-04-01 Tid: 16:27:30 Kategori: Today Kommentarer: 0
FAN!
Tänkte skriva en helt annan sak här och skulle kolla en grej på kameran, men vad händer då!? Jo jag TAPPAR KAMERAN och den flyger i golvet! Får panik och kollar på den, mos kan man nästan säga :'(
Min älskade lilla älsklingskamera :(

1 april

Datum: 2011-04-01 Tid: 12:58:08 Kategori: Today Kommentarer: 0
Blev en hemma dag till. Innan ridningen tänkte jag gå på skolan idag men har ju en hemsk hosta också..
Nu ska my se till att bli frisk :)

Sitter just nu med en pytte liten fytte dator i knät, hihi, páppa har lånat den från jobbet och vi ska ha med den till florida. Han har installerat lite saker och så, så jag måste ju vänja mig vid den eftersom det kommer bli den datorn jag kommer blogga ifrån :) Lite ovana tanjenter nu, mina på min dator är skönast :D

Väldigt intressant inlägg dehär, men nu ska jag tänka lite extra på en annan sak...


RSS 2.0