Busch garden

Igår övervann jag min rädsla, eller inte rädsla men något iaf ;)

var vi på busch garden! Det är en djurpark med amerikanska djur, som lejon, tigrar, giraffer osv.. Det är också en park med bergochdal baner och sånt.
Vi började åka tåget där man fick se, giraffer, zebror, noshörningar , fåglar och lite andra djur som finns på savannen.
Efter vi åkt den ställde vi oss i kö för en flod. Man sitter på stolar i en flytande ring och sedan sprutar de vatten hit och dit. Jag och pappa fick typ hela tiden åka baklänges först, så vi fick allt vatten över oss. När vattenfallet kom fick såklart jag det över mig, det rann från mitt hår och jag blev några kilo tyngre tror jag x)

Vi tog flomrider eller vad de heter, finns ju överallt, jag och jessica åkte och jag satt längst fram, där blev man också lite blöt :D:D

Efter alla "blöta" saker så tog vi oss till de riktiga bergochdal banorna, och eftersom jag aldrig åkt typ någon "stor" utan hållt mig till nyckelpigan på gröna lund, så kändes de bra att börja med sheikra.
Den börjar med en mjuk sväng, sedan åker man sjukt långt upp, och då blir det 90 grader rakt ner sedan blir det en loop, och sedan hängde man inte med på resten. Hahah det var två 90 graders stup ;) Det var så grymt roligt :D



Där är den, ni kan spola fram lite i början för då åker man bara upp jätte sakta.

Efter vi åkt den så gick vi till en annan bergodalbana, det var en trä bana, som alltså är gjord av trä.
Den var grymt kul också. Det är tvås trycken banor som är spegelvända, tiger och lejon, vi åkte lejon, också den som är på filmen :)



Den är slut efter 2 minuter. Det var väldigt hackigt ska jag säga, men grymt kul :D

När vi åkt den började det åska och då stängder de av alla saker ute, så vi gick in och kollade på en show. Där var det några äckligt viga tjejer, de unde snurra överkroppen ett varv, de kan man inte...

Sedan började det spöregna, vi gick och kollade på lejonen då. Det fanns som en bil man kunde sitta i, alltså den satt fast vid glaset och så. Honan gick fram och tilbaka vid glaset och kollade på oss, hon såg inte så glad ut. Sedan så hoppade hon upp på bilen och vi hoppade in i den.
Sedan kom hanen och la sig där honan var för de var under tak. Jag tror jag ska ta och köpa en lejonhona och lejonhane och tämja dom så de blir snela :)

Nu ska marianne ha datorn så bilderna kommer väl senare :)

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: