Teddy igår

Datum: 2011-08-31 Tid: 21:21:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

♥♥

Stallet

Datum: 2011-08-31 Tid: 19:23:00 Kategori: Today Kommentarer: 2
Har nyss kommit hem från stallet. Bilderna blev inte alls bra. Var väl någon här och där men inte som jag har velat ha dom. Var ju första gången jag fotade i ridhus med denna kamera och jag visste att bilderna inte skulle bli så superbra redan från början. Men aja går typ knappt få till nått bra med detta objektiv. Måste inhandla ett nytt! Bara att börja spara...

Blev mest bilder på julius dock, hehe. Men såfort jag tog på en annan häst blev allt suddigt ju.. Men lägger kanske upp något någon gång och då ska det bara en BRA bild enling julia ;)

Vart tog finvädret vägen helt plötsligt?

Datum: 2011-08-31 Tid: 16:11:17 Kategori: Fotografering - Vatten Kommentarer: 0


.. Det kan man ju fråga sig

In the garden

Datum: 2011-08-31 Tid: 15:25:07 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 2


Detta är några av bilderna som jag tog igår :)

En hemsk dag som blir ganska bra ändå

Datum: 2011-08-31 Tid: 14:08:56 Kategori: Today Kommentarer: 1
Började 5 över 9 idag och slutade halv 2 ungefär. Hur härligt är inte de? Son var inställd idag och sedan efter lunch så har vi 4 halvklasstimmar. Fysiken var inställd så vi efter en massa spring fram och tillbaka och leta lärare så blev det tillslut att vi hade kemi i helklass och sedan flyttade vi upp engelskan och svenskan och hade helklass där med ;) På svenskan så när man var klar fick man gå så då jobbade man ju inte lite fort.Såhär såg det ut på kemin ;)

Nu är jag hemma och ska väl göra nått. Kanske en tur runt gården med Teddy om hon har lust haha ;)

Sedan blir det att cykla till stallet. Ska fota julius och kanske blir de johanna och emma också.

Träning är ju så kul ibland alltså!!!

Datum: 2011-08-30 Tid: 21:30:22 Kategori: Kommentarer: 1
Var inte pepp åp träning idag så då blev ju inte resultatet så bra heller... Vi tränade med laget som är ungre än oss för vi var bara 4 stycken ;) Föst passade vi lite och sedan gjorde vi nån övning, sedan match i typ 45 min och sedan en staffett.

När jag kom hem så duschade jag och sedan kollade jag på tv haha. Dock inte robinson som alla andra kollar på haha. Det är ju sämst, tävlingarna är kul men när man får se hur dom bor och sånt så hatar ju alla varandra och de bildar grupper och det är bara dom själv som är bra. Jätte roligt program alltså!

Nä nu ska jag göra nått roligt, kanske lägga mig och läsa eller nått skulle ju vara bra att få rejält med sömn får ju en timmes sovmorgon imorgon också :D

Blir kanske att jag följer med julius på stallet och fotar också om jag har tid :)

Oliver och Elias #1

Datum: 2011-08-30 Tid: 14:52:22 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 3

Fotade en massa i helgen då Oliver och Elias var här. Lite svårt dock att fota dom nu. Framförallt när de är i en lekpart ;) Elias är lite enklare att fota så det blev mest bilder på han. För er som inte vet så är elias han i orange/brun tröja och grön (på de övre bilderna) oliver är den andra då såklart :)

Tisdag = 4 lektioner :D

Datum: 2011-08-30 Tid: 13:21:51 Kategori: Today Kommentarer: 0
Idag så hade vi två lektioner varav en var musik. Länge sedan vi hade en sådann kul lektion :D Det var typ en tävling och först var det massa frågor om allmänbildning. Typ landskapsdjur, hur många landskap det finns osv.. haha vi kunde typ nästan inget ;) När vi skulle skriva landskapen så räknade vi och vi kom fram till ca 15 men de tyckte vi lät lite för mycket så vi tog 12 hahha.

Var också muskfrågor och vi kunde typ nästan allt. När vi fick höra svaren så när han sa 25 landskap då höll jag julia och jenniefer på att skratta ihjäl oss hahaha xD

På lunchen cyklade jag hem, det var då jag la upp inlägget innan. Efter de vare matte och sedan idrott biologin var inställd så vi skulle sluta 13.20 fast när vi blev klar på idrotten så fick vi gå så kom hem runt 1 ;)

Finväder.se ute nu så ska väl ta vara på de, finns dock inte så mycket att göra teddy tycker ju inte om att göra nått när det är varmt så det får väl bli att fota kanske :)


Har inte fotat Teddy på länge heller. Måste ju ha lite nya bilder på hjärtat :)

Duktig häst dålig ryttare

Datum: 2011-08-30 Tid: 10:37:59 Kategori: Ridning Kommentarer: 3
Igår red jag exxet. Det var nog en evighet sen jag red han och då hoppade vi och då brukar vi ju inte ha värsta dressyrpasset innan. Fick typ nästan aldrig han i riktig fin form, var bara några steg då och då. Men själva lektionen var bra, maria är så bra! Hon pratar typ hela tiden och säger hur man ska göra för att det ska bli bättre osv..


Kom hem runt kvart i 10 hehe. Red ju till 9 ungefär och sedan skulle vi ju sadla av och sedan ge dom hö och lite sånt.

Lite fina oredigerade bilder som jag tog när jag var och fotade jenniefer och julia i början av sommaren :)

Hemkommen

Datum: 2011-08-29 Tid: 22:18:32 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nyss kommit hem från stallet, eller för en halv timme sen. Ska ta och lägga mig nu och hoppas på att morgondagen blir någolunda lyckad..

Skriver mer om stallet imorgon då jag inte orkar göra det nu..


Det var mycket bättre förr..

Cykeltur i skogen = vurpa typ

Datum: 2011-08-29 Tid: 15:18:08 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan

Nyss kommit hem från skolan. Gick väl ganska bra då om man bortser från att jag var helt hyper efter lunchen... Haha. Jag, rebbe och johanna cyklade lite och då hamnade vi helt plötsligt i skogen. Jag cyklade i supermega fart och då var det en sandväg typ och då skulle jag svänga och hela cykeln sladdade så den tippa, fast jag tog emot med foten haha. Höll på att skratta ihjäl mig (Y) Efter det så körde jag på några stubbar och lite innan jag kom in på banan igen ;)

Fick "i fablernas värld" och "i fabians värld" på huvudet också. Satt typ och sjöng de jätte normalt jag vet..

Efter so:n så råka jag slå till en tjej med mappen så hon tappa mobilen också hehe ;) Men det var faktiskt vilmas fel för jag skulle krama henne ;)

Ikväll blire rida :D :D Så jävla synd att jag var tvungen att byta ridgrupp också :( Vill ju rida på måndagar på riiby ju. Men då får jag rida i en handikappsgrupp på THF...En helt vanlig söndag eller nått

Datum: 2011-08-28 Tid: 19:46:21 Kategori: Today Kommentarer: 4
Hejsan!

Jättedålig uppdatering idag jag vet..

Spelade sims 3 förut, datorn dog tre gånger för att den överhettades. Då tog pappa datorn och blåste med vad det nu heter, flög typ asmycket damm ur datorn haha. Pappa trodde inte att fläkten i datorn gick för att det var så mycket damm i den, men nu funkar det jätte bra ;)

Var också bollkalle på dammatchen. Haha gick väl bra, grymt tråkigt haha XD Satt och smsade med frida som var på andra sidan planen (Y)

Nu ska jag snart duscha och fixa mig lite grann, imorgon äre ju skolfoto...

Tack för alla fina kommentarer föresten :)

Flowers

Datum: 2011-08-28 Tid: 10:18:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 7


 


Vilken är eran favorit? Min är den andra :)


Sims och blixt

Datum: 2011-08-28 Tid: 09:43:17 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan!

Igår satt jag och spelade sims på andra datorn. Haha hade musik på ena och spelade på andra ;) Var inte så kul när alla blev gamla båda hundarna dog och tjejen och killen blev gammal haha. Har iaf fixat sims 3 nu fast jag fattar inte hur man installerar ;) Haha när jag skulle installera stod det att jag redan hade installerat det redan :o

På kvällen så åskade och blixtrade det jätte mycket. Hela himlen blev typ vit... Vi satt och kollade på svtplay på tvn och datorn dog typ två gånger + att tvn dog två gånger också. Alltså bara att den blir svart och sedan fick man starta igen. Jag fick typ panik och skyndade mig att slå av mina datorer och sedan dra ur kablarna haha.


Glada my

Datum: 2011-08-27 Tid: 15:34:27 Kategori: Today Kommentarer: 3
Det är så roligt att mina sims spel är borta... Har bara djurliv som jag hittar. Går ju inte installera på denhär datorn heller för då måste man ju ha det första spelet. Försökte ladda ner också.. Funkade ju fan inte... Arg man blir

Om jag ska spela på den gamla datorn så går det ju as segt och efter ett tag så hänger sig datorn (Y)

Följ mig med bloglovin

Datum: 2011-08-27 Tid: 13:23:04 Kategori: Today Kommentarer: 1
Följ min blogg med Bloglovin

Teddy igår

Datum: 2011-08-27 Tid: 12:03:45 Kategori: Teddy Kommentarer: 2

Såhär långt/högt hoppade Teddy igår utan att riva. Hon hoppade längre några gånger men då var det bara höjden som det är på det första alltså på 1an. Hon har blivit så duktig :)


Blommor och blad

Datum: 2011-08-27 Tid: 11:16:18 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 1

Fotade lite i går. Eller lite och lite blev ca 100 bilder. Skulle ni vilja se mer bilder?

Fotade också på alla rabatter. Skulle ni kanske vilja se en videoblogg där jag visar gården och alla blommor som finns här innan blommorna försvinner? :)


Rosarött

Datum: 2011-08-27 Tid: 10:59:06 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0

♥♥♥

 


En kväll i augusti

Datum: 2011-08-27 Tid: 09:20:37 Kategori: Today Kommentarer: 1

Hejsan!

 

Igår kom linda, roger, oliver och elias hit. Vi åt tacos.

 

På kvällen kollade vi på tv och filmer. Helt plötsligt kom jenniefer och emma och de skulle visa mig en sak. Det var två masker. Jag tänker inte skriva vad det var för några men det var en person på dom. Ni som går i min klass, kan ni gissa vilken? XD

De var så otroligt läskiga, haha, såg ju asverkligt ut ju XD

 

Kollade på pirates of the caribbean 4 också. Har ju redan sett den, sov typ jätte mycket haha.

 

Idag vet jag inte vad vi ska hittapå, vädret är väl inte det roligaste..


Dagens låt

Datum: 2011-08-26 Tid: 17:12:35 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 4

Samma låt som i andra inlägget, men det var bara för att jag la upp den på yt då..

 


It's my life - tAKiDA

Datum: 2011-08-26 Tid: 16:49:02 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 0

Texten är ju mer än bra ♥

The bones are rusting still not intact 
I'm colder now what I'm feeling is not right 
Pull the trigger now yeah it's alright

Is this what it feels like to be alive?
Then I don't wanna be here dark line
I was always hoping for someone to be on my side
right but it's time to see the true blind in your eyes
well it's my life

Do you see the pouring rain on my left side?
can you see the dying bride on my right side?
blood's running down my hands it's alright
this is my last goodbye it feels right so right

Is this what it feels like to be alive?
Then I don't wanna be here dark line
I was always hoping for someone to be on my side
right but it's time to see the true blind in your eyes
well it's my life
my life
yeah

it's my life
it's my life
it's my life
my life
yeah

true blind in your eyes
well it's my life
yeah
it's my life
my life
yeah

 


Making off takida "haven stay"

Datum: 2011-08-26 Tid: 15:03:33 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 1

 

Makin off Takidas senaste musikvideo. Haven stay. Bra är den då minsann :D


Skola i exakt 4 timmar och 55 minuter

Datum: 2011-08-26 Tid: 14:46:32 Kategori: Today Kommentarer: 0

Idag hände inte så mycket på skolan. Höll på att gäspa ihjäl mig ibland hehe.. Fick typ tårar i ögonen jätte ofta för jag gäspade. Hahah. Tänker inte tråka ut er med massa ontressant text tror inte ni vill veta vad som händer på skolan för mig ;)

Två fina bilder på rebbes rygg som jag tog när jag låg på bänken (orkade inte sitta) Hon höll på att fixa med massa mappar för att i vissa ämnen får vi inga nya..

 


Gregory den finaste

Datum: 2011-08-26 Tid: 14:40:04 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Igår på ridningen så fick jag gregory. Vi red ganska självständigt. Han var jätte fin i skritten för det mesta i båda varven. I traven gick det inte lika bra, tycker det är lättare att komma åt allt när man skrittar på gregory. Det är lättare när man sitter ner i traven men han är ju så skumpig också.. I galoppen var han ganska fin, han fick galoppera på ganska ordentligt för då blir han pigg. Några bra steg blev det även där.

 

Vi skulle också rida utan stigbyglar. Gick faktiskt bättre än vad jag hade trott. Han var väldigt pigg då också för att vi hade galopperat, men gick faktiskt helt okej. Skulle också rida lätt utan stigbyglar vilket jag suger på men det gick ;)

 

Suger lite att våran grupp ska flytta till måndagar och då rider ju jag på riiby.. Pappa ska ringa viktoria idag och se om jag kan byta grupp där..

 

Han är så fin :)

 

Bilderna suger tagna med mobilen. Har dock redigerat dom så de ser ju lite bättre ut än orginalen..


Alla headers som jag haft i ett år

Datum: 2011-08-26 Tid: 12:14:00 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 2

Sommar 2010

Denna header är den som jag har sparad på datorn som är äldst. Jag vann den utav johanna torudd som just nu driver bloggen torudd.blogg.se

Hösten 2010

När det närmade sig hösten så gjorde jag en egen ny.

 

Jul 2010

Då blev det jul och då gjorde jag en julheader. Var väldigt stolt över dennna då jag hade gjort tomteluvan själv. Jag är fortfarande kär i tomteluvan haha... Teddy är ju så söt också :')

 

Vintern 2011

Blev minst sagt "ledsen" när jag var tvungen att byta header då jag älskade julheadern. Men det är ju inte jul året om.. då hade jag hunnit varit i lycksele också och fått nya fina bilder på Frosti också :)

 

Som ni kan se på alla ovanför här så ser de typ likadana ut bara andra bilder. Det var för att jag tyckte johannas header som hon gjorde till mig var så snygg så jag fortsatte även fast det inte blev lika snyggt ;)

 

Vintern 2011

Gjorde denna precis efter jag fått systemisen

 

Vintern 2011

Gjorde denna samtidigt som jag höll på att pilla på en header som jag skulle ha när jag var i USA.

 

Våren 2011 - Florida

Bilderna var från då vi var i florida 2011. Gjorde minst 10 försök på header innan jag lyckades med något som funkade helt okej.

 

Våren 2011

När jag kom hem var jag ju tvungen att fixa något som funkade till våren

 

Sommaren 2011

I början av sommaren när gräset blivit härligt grönt osv så dög ju inte den tråkiga vårheadern men gråa färger typ

Sommaren 2011

Det var då jag gjorde hela designen som tog exakt en hel dag att göra! Nöjd som fan blev jag

 

Sommaren 2011

Efter att ha suttit och fixat designer hit och dit till ca 7 personer så var jag ju tvungen att göra nått till mig själv, och då blev det den jag har nu!

 

Denna kommer jag nu ha kvar tills det blir höst.


Fest hos mang..alex

Datum: 2011-08-25 Tid: 22:19:59 Kategori: Today Kommentarer: 1

Hejsan!

 

Hos alex fick vi god mat ;) Potatisgratäng och nått kött av nått slag haha. Jätte gott :) Sedan blev det tårta på det också! Vadå proppmätt? :D När han hade öppnat alla presenter så var vi uppe på hans rum. Gjorde inte så mycket, lyssnade när de pratade om nördiga spel/datorer och när markus och alex spela gitarr. Jag och marika spela också gitarr och vi var superduktig ;) Hon drog med dendära grejen och jag tröck på strängarna. Ja det låter som om jag vet vad allt heter också :D

 

Skriver om ridningen imorgon då jag inte har lagt in bilder från mobilen på datorn och att jag ska lägga mig snart haha. Ska vara duktig och läsa nå spanskaskit som vi har läxa tills på måndag >.>

 

Hejdå ;)


Min daag

Datum: 2011-08-25 Tid: 14:00:21 Kategori: Today Kommentarer: 4

Nyss kommit hem från skolan. På slöjden så skulle vi ju välja och nu i 8an så måste man ju tänka på betygen så jag ville ha syslöjd, men då blev det ojämnt och massa så halva klassen har trä och andra har sy och sedan till våren byter vi. Så trevligt då! Varför kunde vi inte ha gjort så förut då jag ville ha träslöjd..... Kommer få jätte dåligt betyg säkert..

 

Måste bara säga att på gympan så var vi skitaduktig. Haha gjorde nog min näst allra bästa lektion idag sedan vi börja 7an ;) Måste ju börja ta gympan seriöst nu vilket inte gillas så mycket..

 

Slutade 13.20 och nu sitter jag hemma och väntar på att vi ska åka till farmor och farfar. Linda, roger, oliver och elias är där :) Efter de blire ridning och alex fyller ju 18 idag så då ska vi till han och käka massa :D

 

Måste bara säga att det är jätte kul nu när jag får så mycket kommentarer! Jätte roligt :D Fortsätt så! :) :)

 

 


Höjdhoppning :)

Datum: 2011-08-24 Tid: 18:31:14 Kategori: Filmer Kommentarer: 5

Ännu en film som blev till idag :) Fösta bilden är så stilig också :D

 

Hon hoppade superdupermegabäst idag :')


Människor som lägger ett sådant schema har fan inget vett i huvudet..

Datum: 2011-08-24 Tid: 16:40:35 Kategori: Today Kommentarer: 0

Har inte skrivit något om dagen, ganska ointressant ändå ;) 7 lektioner.. Först SO, 10 mins rast, Matte, 5 mins rast, språk, 40 mins rast (lunch) kemi, 10 mins rast, fysik, 10 mins rast, engelska, 10 mins rast och tillsist svenska. Tycker ni det låter härligt? De jobbigaste ämnena direkt på varandra utan raster typ...

 

Vad tycker ni om vårat älskade schema?? Man kan inte säga mer än att tycka det är förjävligt dåligt. Man ska ju inte ha slöjd i 8an heller..... nya kursplanen suger verkligen mer än allt


Behind the scenes

Datum: 2011-08-24 Tid: 15:22:05 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 1

Tre behind the scenes bilder från när jag tog självporträtt..

Fotade dessa bilder som sagt när jag tog självporträtt. Eller sista bilden var inte direkt tänkt men hade stängt av kameran och sedan blev jag tvungen att göra om allt för jag snubblade på stativet ;) inte för att jag vet vad jag gör på andra bilden heller...


Film från idag ♥

Datum: 2011-08-23 Tid: 21:23:09 Kategori: Filmer Kommentarer: 4

Filmade förut när jag var ute med Teddy. Visst är hon för duktig :') För att vara 6,5 år så är hon då minsann jävligt pigg :') ♥♥


tAKiDA #3 @ Ljungarocken 2011

Datum: 2011-08-23 Tid: 18:10:00 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 4

Detta var de sista bilderna. Allihop är så underbart snygga! Fick dock nästan bara kort på robban och mattias :(


Morgonfotografering ♥

Datum: 2011-08-23 Tid: 15:25:32 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 8

Tre bilder från morgonen som jag gillar skarpt!

Imorse så låg solen på så fint och det var dagg/regn droppar överallt! Jag var bara tvungen att gå ut och fota. Kunde ju inte direkt lägga mig ner och fota då det var jätte blött i gräset, så jag höll i kameran och tröck på avtryckaren och hoppades på det bästa ;)


Pigg tjej.......................

Datum: 2011-08-23 Tid: 15:09:24 Kategori: Today Kommentarer: 1

Har nyss kommit hem från skolan. Väldigt trött blev jag idag då vi bara pratade på lektonerna. Engelskan så pratade han om typ jag vet inte vad. Musiken skulle vi berätta vad vi tyckte om osv... På matten hade vi nån diagnos, på idrotten så skulle vi sitta i ett klassrum och kolla på massa för att bli godkänd och på biologin skulle vi typ berätta nått om oss själva som hängde ihop med biologi. Roligt dag va!

 

Fint väder är det ju idag iaf ;) Blir väl göra nått skojsigt med Teddy kanske :)

 

bild från förra sommaren

Nu är det slut på sena varma sommarkvällar

Om man ska vara ute nu på kvällen så lär man ju förfrysa. Längtar tillbaka till sommaren hur mycket som helst..

 


Ridning som börjar i solsken och slutar i spöregn

Datum: 2011-08-22 Tid: 21:22:44 Kategori: Ridning Kommentarer: 4

Överdrivet med solsken kanske, men det var ju bra väder att rida i :)

 

Ridningen började jätte bra :D Regnade först när jag kom. Stod och myste lite med KB. Efter ett tag då vi pratat med viktoria och lite sånt så skulle jag rida KB :) Vi fick välja :D

 

När vi red så va det ganska fint väder. Det regnade inte eller så. KB var jätte fin i skritten, kändes superbra! Har ju lite svårt att få trav på KB också, väldigt svårt när vi är typ 6-7 i gruppen nu igen :( Mycket bättre när vi var 3 ;)

 

Sedan på slutet så skulle vi tölta, gick väl sisådär det.. Det var inte direkt tölt :P Efter ett tag började det spöregna, inte lite heller! Blev helt dyngsur. Vi fick rida till stallet och när vi kom upp så sa viktoria att jag och frida skulle rida ner igen för att det var två som skulle ha dom och hon ville inte att sadlarna skulle bli blöta haha! Så då fick vi vara ute lite till ;)

 

Två fina bilder på KB. Redigerade dom fast det blev inte så bra haha. Fösta bilden var ju typ svart och den blev ju inte så finare när jag redigerade men man ser ju vad det är på bilden iaf ;)

 

Mobilkameran till ZTE suger ju på alla sätt och vis...


tAKiDA #2 @ Ljungarocken 2011

Datum: 2011-08-22 Tid: 17:18:00 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 0


Ridning snart :)

Datum: 2011-08-22 Tid: 15:51:46 Kategori: Today Kommentarer: 3

Snart blir jag hämtad av farfar och sedan blire ridning ;) Om det inte blir inställt i sista sekund vilket jag inte tror heller.

 

Klippt av mig ljungarocken festivalbandet också. Kände att det inte var nån mening med att ha kvar det då någon kommer riva sönder det i slutändan och då går det väl av mitt i texten eller nått så det förstörs ;)


Jag är snabb ja!

Datum: 2011-08-22 Tid: 14:21:20 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 2

Vilken tur att jag är så snabb!

Blev faktiskt lika snyggt som jag trodde :D Eller snyggt och snyggt, coolt annars. Någon som vill veta hur jag gjorde? :)


Ett försök till självporträtt

Datum: 2011-08-22 Tid: 14:06:09 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 1

Vad duktig jag är framför kameran!

Haha jag suger verkligen på det! Men jag tvingade mig själv att fota då jag fick linnet på posten idag :) En av takidas snyggaste tröja!

 

När jag jag satt och redigerade så kom jag på en sak som jag ska göra någongång. Tänkte testa nu på en gång faktiskt ;)


Träning med Teddy

Datum: 2011-08-22 Tid: 13:28:17 Kategori: Teddy Kommentarer: 1

Har varit ute med Teddy och tränat lite grann :) Har blivit väldigt mycket de senaste dagarna.

 

Hon hoppade jätte bra idag :') Hoppade "långa" hinder. Hade på lägsta höjden så hon skulle bara hoppa långt. Blev jätte långt hon hoppade. När jag breddade sista gången så förstod hon väl inte vad hon skulle göra så hon typ hoppade in i allt. Filmade lite, men blev inte några bra filmer. Ska försöka få riktiga bilder och filmer som någon annan kan fota för det är jobbigt att göra själv.

 

Vill ni se filmer så kommentera :)

 

Har också fått en kommentar där hon undrar hur man får en kanin att hoppa. Är inte så jätte bra på de men kan skriva ett inlägg om det om ni vill. Kommentera då också :)

 

Du är den finaste varelsen på jorden ♥


Tidsfördriv

Datum: 2011-08-22 Tid: 12:28:54 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Hur började det:
1. På vilken klubb började du rida?:

THF (Timrå Hästsportförening)

 

2. Vem gjorde dig till den ryttare du är idag?:
Alla ridlärare

3. Vilken häst har lärt dig mest?:

Jag vet faktiskt inte rikigt, nästan alla ponnysar och hästar, men fleur och gregory kanske


4. När började du tävla högre än klubbtävlingar?:

Har bara tävlar 50cm två gånger

5. Vilken häst har du mest placeringar med?:

Ingen

Dressyr:

1. Vem är den mest utbildade häst du ridit?:
Linnie och gandalf kanske

2. Vilken häst har du din högsta dressyr placering med?:
ingen

3. Vad är det svåraste program du ridit?:
Har bara ridit ett program och det var jätte länge sedan och det var nog inte alls svårt, typ volt och snett igenom, inte någon galopp tror jag heller

4. Vad tävlar du för klasser?:
Tävlar inte dressyr

5. Vad har du tagit för placeringar i år?:

Inga


Hoppning:
1. Vilken häst har du hoppat högsta enkelhindret med, vilken höjd?:

Gregory. Jag vet inte hur högt det var, 1 m kanske

 

2. Vilken häst har du hoppat högsta banan med, vilken höjd?:
Gregory där också tror jag. Två hinder låg på 60-70 och ett på ca 1m och sedan ett annat på kanske 80? 


3. Vad tävlar du för klasser?:

Tävlar inte, har tävlat två gånger 50cm

 

4. Vad har du tagit för placeringar i år?:
Inga

5. Klubb föredra du att tävla hos?:

Har bara tävlat på THF


1. Vem är den hetaste hästen du ridit?:
Jag vet inte. Ingen direkt het, men favorit var väl lite pigg var jag kommer ihåg iaf, var ju superlänge sedan ju haha. 

2. Vem är den starkaste hästen du ridit?:
Fleur tror jag nog. Innan jag lärde känna henne så gick det inte att svänga eller något

3. Vem är den minsta hästen du ridit?:

Det har jag ingen aning om, någon b-ponny på timrå. Eller så kanske när jag var liten fick jag rida en liten häst kommer dock inte ihåg om det var en shettis eller ett russ ;)

4. Vem är den största hästen du ridit?:

Columbus tror jag. Eller Flora kanske det är

 

5. Vem är den häst du tävlade först i dressyr?:
Har inte tävlat dressyr. Men har ridit program med fleur på en lektioner

6. Vem är den häst du tävlade först i hoppning?:
Filur

7. Vem är den häst du tog din första placering med?:

Ingen ;)


8. Vem är den häst du tog din senaste placering med?:

Ingen

9. Vilka hästar har du tävlat i lag med?:

Ingen

 

Antingen eller:
Häst - Ponny
Dressyr - Hoppning
Utomhus tävling
– Inomhus tävling
Satsa för seger – Fis rida  
Vitt schabrak - Personlig färg
Ridstövlar Chaps
Spilta - Box
Räcke – Oxer
Kompisar i hagen – Ensam

Första dagen avklarad

Datum: 2011-08-22 Tid: 11:30:14 Kategori: Today Kommentarer: 1

Nu är första skoldagen avklarad. Inte nå vidare jobbigt ändå. Schemat var hemskt. Börjar 8 och slutar typ 3 varje dag. Lunchen är på max 55 min också.

 

När vi cyklade hem så regnade det. Härligt att bli blöt! Hoppas det inte regnar ikväll då det är ridning :)


Denna dagen som vi längtat efter sedan sommarlovet började

Datum: 2011-08-22 Tid: 06:55:57 Kategori: Today Kommentarer: 1

Nu bär det snart av mot första skoldagen Eller om typ 40 min. Det är ju denhär dagen vi längtat så mycket till när vi fick sommarlov! Ellerhur va? Nej, inte direkt så vare ju..

 

Så roligt att det börjar bra med att regnet hänger i luften. Klarar oss kanske att det börjar regna efter 8 och inte före 8.

 

Ridningen börjar ju idag också :D Kul om det ska regna då vi rider ute..

 

Nu ska jag ta på mig kläder, hehe sitter bara i en tröja..

 

Ha så trevligt på skolan my!!!!!!!!!!


Dagens låt

Datum: 2011-08-21 Tid: 19:40:20 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 3

Denna låt har gått 24/7 idag. Grymt bra låt!


Hur ska jag göra då?

Datum: 2011-08-21 Tid: 16:25:21 Kategori: Today Kommentarer: 0
Då det inte är någon som kommenterar http://monkiapa.blogg.se/2011/august/hur-ska-bloggen-bli-battre.html#comment detta inlägg så tänkte jag att om ingen kommenterar så börjar jag med bloggtips, låt och kanske veckans blogg. Vad tycker in om de? Om ni vill du nått annat så får ni gå in på länken och läsa inlägget och kommentera ;)

tAKiDA filmen @ Ljungarocken 2011

Datum: 2011-08-21 Tid: 15:37:10 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 1

Nu har jag gjort klar filmen. Den blev inte nå direkt superbra då jag suger på att göra filmer, men det får duga ;)


Naglaar

Datum: 2011-08-21 Tid: 15:05:02 Kategori: Today Kommentarer: 1

Såhär ser mina naglar ut just nu. Mycket snyggare i verkligheten ;) Älskar färgerna iaf, dock var den blåa glittrig vilket jag såg när jag köpte det men trodde det inte skulle vara jätte glittrigt. Aja det var snyggt ändå :D


Vänta er tAKiDA filmen imorgon..

Datum: 2011-08-21 Tid: 01:05:26 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 1

Nu har jag suttit och fixat ihop en film av allt från takida. Ska göra klart allt imorgon. Övergångar och lite finlir ;)

 

Såhär ser den ut just nu. Bara massa filmklipp. Inte så vidare fint ;)


Oväntat besök

Datum: 2011-08-20 Tid: 23:30:32 Kategori: Today Kommentarer: 1

Min kväll, min mysiga hemmakväll slutade med fyra pers till i huset helt plötsligt :O Emma skickade ett sms vi kommer till dig nu! Sedan knackade det på dörren. Då stod julius och emma där. Sedan satt jag mig i soffan och då kom ju jesper och lukke tillsammans med dom. Så det blev ingen vara-ensam-hemma kväll för mig heller :(

 

 

 


tAKiDA #1 @ Ljungarocken 2011

Datum: 2011-08-20 Tid: 18:13:28 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 1


Selånger

Datum: 2011-08-20 Tid: 17:58:21 Kategori: Today Kommentarer: 0

Hejsan :) Kom hem från selånger runt 5 typ :)

 

När vi kom dit var det jätte mycket folk. Vi trängdes runt där. Åkte en karusell, den var jätte rolig :D Gick runt på tivoli och lite sånt. Regnade också. Jag och jenniefer åkte en till karusell. Julia ville inte. Den var superduper kul :D Hihi :)

 

När vi skulle åka hem var det jätte mycket kö så det tog en evighet att komma hem.

 

Köpte en slusch eller hur det stavas och remmar (Y)

 

När jag kom hem så bytte jag kläder så sitter i mjukisbyxor och tjocktröja nu. Blir ensam kväll för mig så just nu har jag nyss ätit och sitter och kikar på wipeout. Blir att sitta i soffan och tjocka i mig chips och godis med datorn i knät + film på tvn :D


Selånger snart

Datum: 2011-08-20 Tid: 12:31:22 Kategori: Today Kommentarer: 0
Snart bär det av mot selånger med julius. Blir då inte så mycket uppdatering då ;) Men ikväll så blire nog lite av tAKiDA från ljungrocken :D :D Jenniefer ska med också :)

Min dag på birsta i två versioner!

Datum: 2011-08-20 Tid: 10:47:35 Kategori: Today Kommentarer: 0

Haha nu tänker jag skriva i två olika versioner om igår ;)

 

Kort version:

Vi gick runt på birsta och kollade på saker och köpte lite saker också. Åt mat. När vi var klar med allt gick vi runt på arken, mediamarkt, elgiganten, mio osv.. Jag hade ont i benen så såfort jag fick chansen så satt jag mig ner. Satt mig vid alla tv:(sar ;)) och kollade på tv fanns typ bara 100st.. 

 

Sedan gick vi till ikea för mamma och pappa hade kommit. Sedan åkte vi till hööks och provade ridstövlar och racesafe väst. Ridstövlarna var sönder i dragkedjan så vi fick beställa dom.

Sedan drog vi på granngården och köpte teddymat.

 

Låång version: (alla detaljer)

Den korta bussresan: Jag skulle ta bussen in till timrå. Valde den som skulle gå ca 10.13 utanför mig för jag orkade inte gå till sörberge norra. Dock så skulle jag få vänta inne i timrå 1 timme innan bussen till birsta skulle gå. Bussen kom ca.10.25 och då hade jag väntat i typ 30 min (Y) Åkte buss med gamla tanter och gubbar :D

Satt och väntade på josefin och dog lite i solen, gick till ica och köpte en dricka, gick upp och satt mig igen och dog lite till. Kvart över 11 ungefär så kom josefin, då gick vi upp till motorvägen där bussen skulle komma. Först kom det en buss. Men den skulle inte gå till birsta, sedan kom det en till buss som det stod (ej i trafik) på, kom en till likadan sån. Sedan kom det en resebuss. Sedan kom det en cerisresor buss och den skulle gå till birsta. Haha...

 

Väl inne på birsta: När vi väl kom in till birsta (efter att vi typ fått hjärtattack för att det såg ut som om bussgubben inte tänkte svänga in på birsta bara för att det knappt fanns nån stop knapp) så gick vi på massa affärer. Det orkar jag faktiskt inte skriva.. På six så var det tre gamla tanter varav en av dom skrattade ihjäl sig + att hon stod och dansade. De stod och provade hattar och mössor och tyckte det var skitroligt....

 

Köpte nagellack på kicks. Som ni kunde se i förra inlägget. Köpte också en tröja på HM.

 

När vi åt mat så försvann 97kr. Jävla dyrt det ska vara!

 

Vandringen i birsta: När vi var klar inne på birsta city så gick vi upp till arken. Pratade med putte (en fågel som var där senast jag var där också och de va 2 år sedan) kollade på alla andra stackars djur som var där, fåglisarna och alla gnagare, kikade också på en sånhär trevlig spindel som låg och sov..

När jag gick där så börjar man ju nästan grina. Stackars djur, vilket liv.. Nej man ska inte köpa djur på djuraffärer :(

 

Sedan gick vi in på mio, där hittade vi några riktigt härliga soffor. Dock så kostade den jag ville ha 16.300kr :(

 

Gick upp till mediamarkt, där kollade jag en snabbis på objektiv, fanns inget som jag ville ha. Gick bort till musiken och där på topplistan hittade jag tAKiDAs skriva på 1an på topplistan. Har faktiskt bildbevis :D :D Kollade också på DS spel för josefin ska köpa ett sånt. Hittade flåklypan eller vad det heter. Skulle seriöst kunna köpa ett DS bara för att spela det, fast det känns lite onödigt :(

 

Vidare mot elgiganten så värkte mina fötter sönder.. Satt mig ner och kollade på tv på allehopa som fanns. Fanns en hel vägg full + golvet.. Kunde inte välja vilken jag ville se på heller :(

 

Kikade även på objektiv här, hittade ett 18-200. Blev lite småarg/ledsen när det var för sony, canon osv..

 

Sedan gick vi till toysrus. Där dog mina fötter mer än någonsin. Vi var där i typ 30 min hehe :D Kollade på alla fina saker :) :)

 

Vidare till team sportia. Där ville inte josefin vara nå länge för hon såg sin ena lärare där haha ;)

 

Då ringde mamma och pappa och sa att de va på ikea (äntligen!). Vi gick dit, sedan sprang vi runt (gick) och letade sånna hära trekantiga saker som det är en skärm på som man kan måla på. Två var sönder och en tredje som vi hittade var halvt sönder..

 

Hööks: Tog på mig ett par ridbyxor och sedan provade jag stövlarna, se satt typ perfekt dock skulle jag vilja ha de typ 1-2 centimeter högre, men om jag tar högt skaft så går de över knäna xD

Dragkedjan var typ sönder på vänster stövlen. Men hon beställde ett par :) Provade också en racesafe väst. Den satt också perfekt sa en tjej. Fick ju sitta på en sånhär röd grej med sadel på. Haha sadeln var jätte skön ville köpa den haha!

 

Sedan blev de granngården och köpa Teddymat.


Inte för att jag tror nån orkade läsa allt men men ;)

 

Hohoho :D

<3 <3 <3 <3

 

 


Modebloggaren My

Datum: 2011-08-20 Tid: 09:48:00 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 0

Senaste sakerna jag har köpt ;) Olika tillfällen dock. Har också köpt ett tar shorts men de lyckas aldrig falla på bild ;)

Tjocktröja 399 kr - bikbok

Jeans 199 kr - cubus

Linne 99 kr - gina tricot

Tröja 74 kr - cubus

Nagellack 25kr/st (tre för två) -kicks

Tjocktröja 199kr - HM

Tröja 49kr - bikbok

 


Snabb update om dagen

Datum: 2011-08-19 Tid: 21:55:53 Kategori: Today Kommentarer: 2
Sorry för dålig uppdatering med jag kom hem från birsta typ 7. Jag har varit ute och gjort lite saker med Teddy också. Tänkte att det ar onödigt att starta min dator så jag gör bara en snabb update här..

Blev iaf en racesafe väst inhandlat idag :D Vänsterstövlen var typ sönder i dragkedjan så vi ska köpa dom när de kommer in nya :) Får betala 1000kr själv resten betalar mamma och pappa :D :D

Skriver mer om dagen imorgon eller nått, har så jävl ont i fingret ;)

Roligt att åka buss!

Datum: 2011-08-19 Tid: 10:01:00 Kategori: Today Kommentarer: 0

Idag blir det birsta typ hela långa dagen. Detta är ett tidsinställt inlägg då jag inte tror jag kommer palla starta datorn imorgon då bussen går typ 10 härifrån sedan ska jag vänta i ca 1 timme innan bussen till birsta går. Fan va kul jag kommer ha i timrå! Någon som kanske vill göra sällskap i en timme haha. Nej usch vad jag hatar att åka buss, segt som fan..

 

När mamma och pappa kommer in efter jobbet så blire hööks och kika på ridstövlar och racesafe väst!


Nya tavlor på väggen nurå!

Datum: 2011-08-18 Tid: 21:35:25 Kategori: Fotografering - övrigt Kommentarer: 1

Före

Efter

 


Idag började ridningen för min del :)

Datum: 2011-08-18 Tid: 20:37:19 Kategori: Ridning Kommentarer: 2

Cyklade till stallet idag men julia och emma. När vi kom dit så skulle jag ha rick. Emma skulle ha mikron och hon ville inte ha han och då sa jag att jag kunde ta gregory så emma fick rick och de gick anneli med på (y)

 

Stod och borstade i typ 40 min. Gregory är så mysig när han inte ska bitas och hålla på vilket han typ bara gör när man har vänt han mot gången.

 

Vi skrittade i skogen först nästan halva lektionen, sedan red vi på banan fritt. Gregory var jätte superfin, men han var inte på humör för att springa haha. Hade inge spö heller.. Aja på spåret i galopp så kunde han ju rejsa men såfort vi gjorde en volt eller nått så stanna han. Stackarn borde ha brytit revbenen som jag sparkade :(

 

Efter så kom pappa för han skulle hämta västen och hjälmen, men han hade med cykelgrejen till bilen så jag kunde åka hem för styret satt typ knappt fast. Jädra cykel!

 

Grymt tråkiga och dassiga bilder, men de är tagna med mobilen. ZTE suger ju på alla sätt och vis typ...

När vi kom hem så bytte vi sadel på pappas fina cykel så nu ska jag ha den istället. Den funkar ju iaf ;) Grön och fin :D


Dead by April @ Ljungarocken 2011

Datum: 2011-08-18 Tid: 12:32:48 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 8

 

Klippte ihop nått lite snabbt. Kvallitén suger som på allt annat!


Snart blir min vägg finare än någonsin!

Datum: 2011-08-18 Tid: 11:27:29 Kategori: Fotografering - övrigt Kommentarer: 1

Har mejlat 7 bilder till pappa som han ska få skriva ut till mig, måste ju förnya bilderna på väggen och sedan har jag ju köpt tre nya ramar :)

 

Dessa bilder ska vara 13x18cm

Denna ska vara 18x24cm

Dessa tre ska jag inte byta


Fifi och Åke = 13x18cm
Teddy och Frida stod det inget på. Mätte själv och runt 20x30cm


Två fina blommor

Datum: 2011-08-18 Tid: 10:52:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 1

Denna bild tycker jag är grymt snygg!

Vad tycker ni då? :)


Fråga som ni måste svara på!

Datum: 2011-08-17 Tid: 20:12:15 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 4

Ska jag lägga upp allt jag filmat från takida eller ska jag klippa ihop allt som man kan lyssna på?


Många filmer, eller de flesta ska jag säga har väldigt dålig kvallité så jag kan klippa ihop allt så det blir en film av allt eller så lägger jag upp alla. Vad tycker ni?


Bloglovin

Datum: 2011-08-17 Tid: 20:04:00 Kategori: Today Kommentarer: 0

Nu har jag fixat bloglovin äntligen. Jag gör bloglovin byten då så det är bara kommentera ;)

 

Klicka här för att följa mig :)

 

 


Nya bilder på Teddy

Datum: 2011-08-17 Tid: 17:15:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 3

Haha så söt :D


Detta inlägg tillägnas Linnéa

Datum: 2011-08-17 Tid: 15:43:25 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 3

Denna filt låg vi på i några timmar bara ;)

Efter att jag tagit ca 70 kort på henne (sekvenstagning)

ehm..? :D

Linnéa du borde hålla med att bilderna är superfina :D


Black and White

Datum: 2011-08-17 Tid: 15:22:20 Kategori: Fotografering - övrigt Kommentarer: 0

Gjorde en liten annorlunda redigering och svarvit fick de bli! Passade faktiskt bra till dessa bilder :)

 


Imperial State Electric @ Ljungarocken 2011

Datum: 2011-08-17 Tid: 11:17:44 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 1

Kvallitén på både bilderna och filmen suger. Men På filmen så blir det lite bättre mot slutet. Det var runt halv 7 och det var inte direkt mörkt (då man får bra bilder) och solen tittade fram typ precis där vi stod så det blev motljus och så..

Tyckte inte musiken var speciellt bra heller..

 


Jag och mitt ♥

Datum: 2011-08-16 Tid: 22:05:29 Kategori: Teddy Kommentarer: 4

Lite småkär i denna bild :') ♥

 

Detta är några bilder som jag tog på mig och Teddy för några dagar sedan. Inte superbra bilder då den fokuserar på gräset som "egentligen" skulle varit där om vi inte skulle varit där med självutlösaren. Men aja bara att skärpa upp mig och Teddy :)

 

 


Ny design

Datum: 2011-08-16 Tid: 21:43:20 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 1

Nu är äntligen den nya designen klar! Tycken den blev väldigt snygg, stilren och så!

 

Hiss/Diss?

 

Om ni inte ser den tryck f5 :)

 

Före

Efter


Vilse i söråker...

Datum: 2011-08-16 Tid: 21:38:03 Kategori: Kommentarer: 1

Idag vare träning som stod på schemat. Det ända också haha. Det gick inte direkt vidare bra om jag får säga det själv haha. Lite felpassningar, inte bara lite heller. Haha, man ska inte träna när man bara suttit och slappat hela dagen.

 

Efter träningen så skulle jag gå mot min morbrors hus ifall mamma och pappa inte hade kommit. Ganska illa att jag typ knappt kan vägen till han. Eller jo jag kan vägen om man kommer från ett annat håll. Finns ju 100 backar i söråker ju. När jag gick där kände jag mig som en "vilse i söråker" typ. Blev mer än överlycklig (typ) när jag såg våran bil, haha.

 

Då åkte vi till josefin för hon fyllde år i söndags. Grattis grattis :) Vi fikade och nu sitter jag här efter en dusch!

 

Hare bäst ;)


Graveyard @ Ljungarocken 2011

Datum: 2011-08-16 Tid: 12:09:15 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 1

Inte de bästa bilderna, men musiken var ju inte äns bra så det var ju ingen mening med att stå så speciellt nära..

 

Kvallitén är ju hemsk, man hör ibland musiken, men lägger upp skiten ändå. Dom var ju inte bra heller så de kvittar ju ;)


Lat dagen

Datum: 2011-08-15 Tid: 22:00:58 Kategori: Today Kommentarer: 2

Idag har det bara varit en lat dag. Suttit och hållit på med min bloggdesign nästan hela dagen. Den kommer bli bra :)

 

Har regnat idag också så teddy har inte fått varit ute med imorgon ska det också regna men då ska jag trotsa vädret och ta med paraply ut och gå lite med henne så hon får komma ut lite iaf. Inte så jätte mycket kvar på bloggdesignen heller så kommer nog inte sitta vid datorn så mycket mer heller :)

 

Har massvis med bilder att visa här så det är väl de som kommer göra att det blir mycket datorsittanden.

 


♥ Mina änglar ♥

Datum: 2011-08-15 Tid: 21:44:00 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 0

Har nyss suttit och skrivit ett långt inlägg om Frida, Åkte, Fifi och lite om Knutte som ska vara med i nya designen. Var vädigt jobbigt och tårarna kom ju också.. ♥

Knutte finns tyvärr inte någon bild på.. :'(

 

 


Designlista

Datum: 2011-08-15 Tid: 16:28:00 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 4

Linda - hel design fast hon gör headern -  KLAR

 

Madicken och Matilda - Hel design - KLAR

 

Jenniefer - hel design - KLAR

 

Ella - hel design KLAR

 

Moa - hel design - KLAR

 

Julia - hel design - KLAR

 

Nu är alla designer klar och nu ska jag inte dra på mig några med designer, bara någon gång ibland :)

 

Håller just nu på med min egna och den kommer bli mer än awesome! :D

 


Fullt :D

Datum: 2011-08-15 Tid: 10:56:14 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 1

Börjar bli lite fullt på takida sidan, saknar ju dagbladet också, kanske går upp till grannarna och se om man kan få ;) ;)

Häftmassan är också slut eller borta så jag måste ta bort späckhuggarna och nasse (som jag förövrigt gjort själv ;)) bredvid nasse är det takidas logga som jag hade som mall när jag gjorde min kudde, så den kanske får vara kvar :D


Läsvärt!

Datum: 2011-08-15 Tid: 10:45:00 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 0

http://zoofie.devote.se/blogs/11644331/-26-ljungarocken.htm#WriteComment

 

Läsvärt inlägg!

 

 


Hur ska bloggen bli bättre?

Datum: 2011-08-14 Tid: 23:55:20 Kategori: Today Kommentarer: 1

Jag har tänkt på en sak.

 

Min blogg har fått ca 10 st läsare till nu under sommaren och det borde väl beror på något? Jag har ingen aning om vilka det är som läser min blogg. Några vet jag om som har kommenterat någon gång, men det skulle vara lite roligt att veta Vem just du är och varför du läser min blogg?

 

Jag har tänkt lite och jag vet hur min blogg ska bli ännu bättre och få ännu mer läsare

 • Bara lägga ut intressanta inlägg som jag själv skulle vilja läsa. Bättre med färre inlägg fast med mer kvallité
 • Mer bilder och inte bara på blommor och teddy utan på det mesta som jag gör på dagarna, roligare med mindre text och mer bilder
 • Redigeringstips och fototips då denna blogg är inriktad på foto

Mer än detta kommer jag inte på just nu, men kan inte ni ge mig tips? Säg vad du tycker nu! Va inte rädd att jag ska bli arg eller så eftersom jag vill att bloggen ska vara bra och dra åt sig läsare!

 

Det skulle också vara roligt med någon tävling eller så. Typ veckans blogg. Skulle ni kanske tycka om dagens låt, dagens outfit. Ja vad som helst? Kommentera då vad du tycker det ska vara för något i detta inlägg eller HÄÄÄR

 

Snart kommer jag fixa en ny och fin design till bloggen också, hoppas att det blir innan skolan då jag inte kommer få så mycket dit till det då..


Datanördarna i fredags

Datum: 2011-08-14 Tid: 23:42:00 Kategori: Today Kommentarer: 0

Lite efter med dessa bilder, men såhär såg det ut i fredags kväll. Bilderna är suddiga men jag orkade inte stå och fota värsta perfekta bilderna på dom haha ;)

 

Jag lägger upp dom nu bara för att jag hittade dom i en mapp på datorn. Ska ta bort bilderna sedan men först måste man ju visa dom här ;)

 

 


Random saker @ Ljungarocken 2011

Datum: 2011-08-14 Tid: 23:32:16 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 0

Detta var bilderna som jag hann ta innan vi inte fick vara kvar på området. Tog fler bilder men de orkar jag inte visa här. Glassen och helikopterna är dock tagna utanför. Vi fotade också tåg, men de ska jag göra nå coola redigeringar innan jag lägger upp de ;)


Entrén och signering med tAKiDA @ Ljungarocken 2011

Datum: 2011-08-14 Tid: 19:17:06 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 2

Fick tyvärr ingen bild när de kom in på motorcyklarna :(

 


Ljungarocken 2011

Datum: 2011-08-14 Tid: 11:53:15 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 2

Igår så åkte vi och hämtade julia halv 1 ungefär. Sedan började vi färden mot ljungaverk. Vi kom fram dit halv 2 och då gick vi upp mot entren. Efter en stund så kom det en kille och sa att takidas entre och signeringen skulle vara nere vid husen eller vad han sa. Så vi gick dit och ställde oss i kön för att få festivalband. Efter en stund så kom ju killarna in på små motorcyklar haha.

 

Ställde oss i kö för att få våra biljetter signerade också :D

 

Gick sedan in på området och åt hamburgare och satt i gräset. Runt 4 eller något sånt så kom det en tjej som sa att man inte fick ha systemkameror inne på området om man inte har fotopass. Mna ba yeeeeey! Så ringde mamma men hon svarade inte, då satt vi oss i gräset, efter en stund gick dendär tjejen förbi oss och sedan gick hon bort till entren. Då hade hon hämtat en äldre kille och då skickade de ut oss haha.

 

Så vi jag ringde pappa och sa att de var tvungen att hämta oss, men de va inne i ånge så vi fick vänta jätte länge. Åt glass och lite sånt.

 

När de hämtat kamrorna så gick vi in igen. De kollar ju igenom så man inte har med sig nå saker och killen ba ska ni testa igen nu ;) Haha.

 

Vi lyssnade/kollade på graveyard och Imperial State Electric och nå komunband.

 

När dead by april hade spela så gick vi på en gång och ställde oss framför scenen. Vi hade en person framför oss så nästan längst fram.

 

Då va det bara att vänta i en timme då. Mina höfter höll på att gå av också! (Y)

 

Takida började spela 22.40 exakt så då vare bara att skrika sönder rösten och lite så :)

 

Det går inte att beskriva med ord hur bra det var! Det var bättre än förra gången tycker jag. Det var bättre musik nu :D

 

Klockan 12 slutade allt. Då blev jag inge glad. Efteråt så vare typ 5 tjejer som hade dragkamp om robbans (troja) handduk. Haha de ville att dom skulle klippa den i 5 delar men vakten sa ba om ni ska dela den så kan jag ta den han vill nog ha tillbaka den för han ska duscha nu! Hahah (Y) Vet inte hur det gick men vakten sa att den yngsta skulle få den.

 

Ni får nöja er med en bild just nu för att jag ska iväg på massa idag.

 

 

Så jävla bra att man börjar gråta! ♥♥

 

 


♥♥

Datum: 2011-08-14 Tid: 11:08:42 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 0

Det suger bara lite att typ alla filmer så sprakar det och man hör ingenting. You learn är typ den enda låten då man hör allt hela tiden. Aja, det skiter jag i. Jävligt bra iaf.

 

Nu ska jag fika och försöka landa på jorden ännu en gång. De var så bra igår att jag börjar gråta snart när jag tänker att det är ett jävla år kvar tills jag får se dom igen. Fyfan. Jag älskar er takida, det finns inget mer att säga! ♥♥♥


Hemma igen

Datum: 2011-08-14 Tid: 01:37:11 Kategori: Ljungarocken 2011 Kommentarer: 0
Nu är jag hemma igen efter min bästa kväll i mitt liv. tAKiDA var grymmre än grymmast. Nu ska jag sova så skriver mer imorgon :D

Filmade varej låt minst 30 sekunder typ så jag det kommer komma upp de med :D

Fusk niniken

Datum: 2011-08-13 Tid: 21:57:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 1

Framtidens hopparkung/drottning?

Datum: 2011-08-13 Tid: 19:02:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

Ja men då lyfter vi på hela kroppen då..

Men de orka jag inte idag..


Jenniefer och Ellie

Datum: 2011-08-13 Tid: 16:25:00 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 2

Ellie är ju så söt :)

 

Dessa bilder är oredigerade. Bara beskärda vissa av dom

 

Besök jenniefers blogg också :)


Blommor och bär

Datum: 2011-08-13 Tid: 14:13:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0

Hur jag redigerade bilder över kolla detta inlägg


rösta :)

Datum: 2011-08-13 Tid: 10:41:44 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0

http://deltavling.missworldsweden.org/bidrag/929bad95-721b-4c19-a7f1-0459b516d6

Rösta gärna på denhär tjejen :)


Till min bästa vän ♥

Datum: 2011-08-13 Tid: 00:46:34 Kategori: Filmer Kommentarer: 1

Fick lite tråkigt nu på kvällen/natten så jag gjorde en film till min bästa vän ♥♥


Imorgon exakt då jävlar ♥♥

Datum: 2011-08-12 Tid: 22:30:00 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 0

Ett jädra dygn kvar :D ♥♥♥


Ännu en design klar

Datum: 2011-08-12 Tid: 21:40:22 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 2

Nu är ellas design klar :) Besöök :)


Vatten på motiven

Datum: 2011-08-12 Tid: 21:39:00 Kategori: Fototips Kommentarer: 0

Ni kanske kom ihåg detta inlägg. Där visar jag ju ett enkelt tips som att spruta lite vatten på motiven.

 

Här är nästan en likadan bild fast det är vatten på den högra. Bilden blir mycket mer intressantare. Den blir mer speciell enligt mig :)

 


Just nu

Datum: 2011-08-12 Tid: 20:03:44 Kategori: Today Kommentarer: 0

Såhär ser min kväll ut! Just nu äre postkodkampen för att jag inte har nått annat att se på sedan efter de var det nån film 48 timmar eller vad den hette så de blir väl att se på den sedan då ;)

 

Får också höra på datanördarna alex, daniel, kim och victor som skriker lite då och då ;) Undra om jag kommer somna sedan XD

 

Kommer upp ett tidsinställt inlägg runt 22 eller nått så kika då :D


Regnbåge

Datum: 2011-08-12 Tid: 16:38:06 Kategori: Fotografering - övrigt Kommentarer: 1

Igår var det en renbåge över eller rättare sagt på gista. Så man skulle ha varit där och se om det fanns nå guld där :D


Lekte lite i curves också. Man ser ju klart och tydligt vilka färger som regnbågen bestod utav :) 


Birstaa

Datum: 2011-08-12 Tid: 13:28:58 Kategori: Today Kommentarer: 4

Har varit på birsta med mamma och pappa igen haha. Vi var först inne i stan och gick på nån affär sedan inne i birsta så gick jag och mamma på gina först och skulle kolla på jeans men där hittade jag inga som var bra, sedan kollade på på cubus och där blev det ett par. Ska fota allt jag har köpt på senaste tiden när mamma och pappa åkt ;)

 

Ikväll blir jag och kim ensam hemma ;) Han ska dock lana men aja. Blir till att titta på nån film kanske x)

 

Nu ska jag ut till lilla niniken :)


stanp on the ground jump jump jump jump..

Datum: 2011-08-11 Tid: 22:27:56 Kategori: Filmer Kommentarer: 1

Haha han är ju allt för söt när han hoppar, springer runt som en galning :D


100kr rikare :D

Datum: 2011-08-11 Tid: 22:25:47 Kategori: Today Kommentarer: 1

Min farmor är snäll ;)

 

Vi har 10 sverige lotter att sälja med fotbollen, och förra året köpte hon och farfar några var. Sedan vann  först farmor 25 kr och då köpte hon en ny lott, sedan vann hon 50 på den och köpte två nya lotter sedan vann hon 25 och köpte en ny lott osv.. tillslut hade hon köpt alla lotter x)

 

Idag då jo hon köpte för 100kr alltså fyra lotter.

Då vann hon först 25 kr och köpte en till lott, sedan vann hon 75 kr och köpte tre till lotter och då vann hon 200kr. Haha vadå snacka om tur eller? XD Hon köpte upp alla 10 lotter, vilket är bra för då slipper jag sälja till andra ;)

Men när vi hade räknat ihop allt så skulle hon få tillbaka 200kr och då hade ju hon betalat en hundring och den tog hon tillbaka och den andra hundringen som man får sedan när vi lämnar in allt den skulle jag få :D Så blir 100kr rikare tackar farmor :D

Ganska bra för att mamma är skyldig med 400 + 500k i månadspeng den 20 (fast det är ju några dagar kvar) + 100 av farmor =1000 kr (Y)


Photoshop tips 1 - redigerar en blomma

Datum: 2011-08-11 Tid: 15:35:32 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 1

 

Bilden blev ihoptryckt när jag converterade den..


Grattis grattis :)

Datum: 2011-08-11 Tid: 15:32:47 Kategori: Today Kommentarer: 1

Idag fyller pappa 44 år. Grattis grattis :)

Fick bli en bild på mamma och pappa i vemdalen ;)

 


Första bilderna

Datum: 2011-08-11 Tid: 12:09:09 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0

Ni för nöja er med dessa bilder nu ;) Skulle igentligen redigera 11 stycken, men det blev 4 för känner att jag borde ta och gå ut med teddyniniken :)

 

K o m m e n t e r a ? : D


Äntligen fungerar det :D

Datum: 2011-08-11 Tid: 11:47:19 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 0
Efter ett jävla massa installationer och massa sånt så fick photoshop ge upp för nu funkar det :D :D :D

Dröm att fota i?

Datum: 2011-08-11 Tid: 10:43:13 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0

Sitter just nu och försöker välja ut bilder från när jag fotade dom här två "sakerna". Många bilder är snygga, men de ska redigeras så de får lite mer färg. Hoppas på att photoshop blir fixat idag :)


The Cove. Måste ses

Datum: 2011-08-10 Tid: 23:11:11 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 1

 

http://svtplay.se/v/2494092/dox/the_cove

Tänkte bara tipsa er om att om ni inte har sett the cove så borde ni göra det! Den går att se tills imorgon (torsdag) 23.59. Jag såg den för några dagar sedan. Så sjukt att folk kan göra så mot delfinerna!

 

Den handlar om killen som var med och spelade in filmen flipper. Han var typ den första som började lära delfiner saker. Det är några japanska gubbar som fångar in jätte många delfiner i en vik, sedan kommer det ut folk från djurparker och väljer ut de dom vill ha och resten dödas. Så jävla hemskt. De dödar dom ju inte på speciellt bra sätt heller, trycker in spjut i dom flera gånger sedan får dom dö själv.

 

Köttet äter dom ju. Det som är lite konstigt är att delfinkött innehåller jätte mycket kvicksilver och det är ju jätte giftigt. De ville tillomed att man skulle äta de i skolorna :o

 

Jag tycker det är okej att ha delfiner i fångenskap som tex sea world. Men då på ett villkor. De ska vara uppfödda där. Sea world i orlando hade bara djur som var födda fångenskap vilket jag tycker är bra.

 


Photoshop fungera nu förfan

Datum: 2011-08-10 Tid: 21:18:17 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 1

Sitter och försöker installera om photoshop. Tog bort det jag hade på datorn och installerar om. Hoppas det funkar! Iaf en liten stund tills kim har tid att ladda ner ett nytt. Ska ju fixa massa bloggdesigner och headers. Är typ 3-4 stycken som ska ha bloggdesign. Ska fixa dehär designerna sedan så tror jag inte jag kommer fixa till så jätte många. Någon gång ibland, för jag hinner ju knappt med mig själv..

 

Ska ju fixa en ny design till mig själv också. Vafan...

 

DET FUNGERADE INTE. FUCK..


Första matchen på evigheter

Datum: 2011-08-10 Tid: 20:56:30 Kategori: Kommentarer: 0

Nyss kommit hem efter en superbra match mot kovland!

 

Började spela bra. Hade jätte många bra chanser. Men kovland gjorde 0-1. Sedan gjorde ringman 1-1. Hon hade en jätte bra chans men då snubblade hon. Hon sprang ju skitsnabbt och landa på magen så hon tappade luften. Sedan blev det 1-2. Sedan gjorde vilma 2-2 nästan direkt efter. Men i typ sista minutrarna så gjorde kovland 2-3. Men denna matchen vann vi! Alla spelade så sjukt bra och vi skulle ha vunnit med minst 5 mål!


Match

Datum: 2011-08-10 Tid: 17:31:44 Kategori: Kommentarer: 0

Nu bär det snart av på match med en lite förstor tröja ;)


Den som söker den finner :)

Datum: 2011-08-10 Tid: 14:14:00 Kategori: Today Kommentarer: 3

Titta vad jag hittade då :D

 

Jo men äre inte mina bilder med smyckena som jag har letat ? ;) Där fanns ju både fusk med teddy, blommor, och blommor och teddy. Hehe bra va ;)

Då äre bara 7 mappar med bilder som ska visas här ;) Jag som trodde jag hade lyckats med bara tre x)


Före och efter

Datum: 2011-08-10 Tid: 13:47:50 Kategori: Före och Efter Kommentarer: 1

Före:

Efter:

Hittade denna bild på datorn nyss. Lite småfrän faktiskt :)

Jag vet ju inte vad allt heter det jag använder när jag redigerar och nu när jag inte har photoshop blire ju svårt att kolla.

 

 • Men jag tror jag har ändrat färg i selective color
 • Ändrat i curves kanske

 

Ska göra riktiga före och efter när jag har photoshop lovar ;)

 


 

 


Running scared eller vi är så dåliga?

Datum: 2011-08-10 Tid: 11:55:52 Kategori: Musik Kommentarer: 1

Denna låt tillägnas rebbe.

 

Mys braiga text (refräng)

1. Vi är så jävla dåliga, vi är så jävla dåliga, vi är så jävla dåliga, för vårat land är sämst, vi ska snart dö, för vi hatar allt, vi ska ta självmord.

 

2. Vi hatar vårat land, vi hatar oss själva, vi hatar allt, för vi ska ta självmord, vi är så jävla dåliga, vi är så jävla dåliga, så vi var med i...

 

3. ...melodifestivalen, vi sög där, men ändå vann vi. Det är så jävla dåligt. Vi borde ha kommit sist. För rebbe blev ledsen. Fan i helvete.

 

Visst är den bra? :'D

 

 


Jag är med och tävlar

Datum: 2011-08-10 Tid: 11:37:40 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0

Kom med förslag

Datum: 2011-08-10 Tid: 11:00:28 Kategori: Today Kommentarer: 0
Jag tänkte göra en kategori eller flera. Kanske veckans blogg. Bloggtips. Dagens låt. Veckans bil. Osv.. Vad skulle ni vilja ha för något. Vad som helst :)

Molle

Datum: 2011-08-09 Tid: 21:10:22 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 7

Ja nu fick nu äntligen lite bilder. De flesta är auto fix på picnik. Hehe ;) Men jag kan ingenting typ picnik och orkade inte heller fixa nå mycket... Vissa bilder är inte de skarpaste + att hoppbilderna är inte fokuseringen den bästa. Men man kan inte stå innanför gallret för då ville han bara vara med mig hehe sötkanin :D


Teddy i rött :)

Datum: 2011-08-09 Tid: 20:46:51 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

Hon tyckte ju verkligen om det! ;)

My hjärta ZTE:s mobilkamera

Men hon var ju fin i rött iaf :) Fast på bildera ser det mer orange ut.. Men de är ju oredigerade och så också..

 


Birsta idag igen...

Datum: 2011-08-09 Tid: 20:39:41 Kategori: Today Kommentarer: 3

Idag var vi på birsta igen. Gick på domhär braiga affärerna som biltema, clas ohlsson, bauhaus, ikea och kjell & company. Det som inhandlades var tre ramar så jag ska fixa lite mer bilder på väggen. Blev också en röd sele till teddy. Dock så suger spännerna och eftersom hon är så liten så måste jag typ klippa av den så den blir mindre. Aja var ju en katt sele, men kaninselen var jätte konstig..

 

Har också plockat in ca 2 liter bär också. Ungefär en liter vinbär. Tyckte det var jätte roligt not.. Gick från buske till buske, tur att jag fick blanda röd, svart och vit vinbär ;) Plockade också in en liter krusbär. Mamma fick plocka in hallon, det är lätt det jobbigaste ;)

 

Bjuder på en suddig bild på mig och oliver. Mina bilder på halsbanden och bären är borta. Vettefan vart jag har slarvat bort de någon stans..


Fan i helvete

Datum: 2011-08-09 Tid: 20:33:24 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 1
Takida har signering klockan 14. Vad roligt att pappa vägrar åka dit då!
JÄVLA HELVETES FAN
Edit: Vi åkte dit då ändå :D

Träning

Datum: 2011-08-09 Tid: 20:31:39 Kategori: Kommentarer: 0

Hejsan!

 

Idag vare fotbollsträning! Vi sprang först sedan sköt vi lite grann. Gjorde också en övning att man skulle passa och skjuta. Precis i slutet så blev min vänster fot antagligen överbelastad då jag skjuter med högern. Så då kunde jag inte vara med längre. Kollade på när de spelade match mot 99:erna eller vilka de va. Imorgon äre match. Evigheter sen jag spelade match då jag inte har velat, men ska testa en iaf. Hoppas bara foten fungerar annars, aja får springa endå ;)

 

 


Ang uppdateringen

Datum: 2011-08-09 Tid: 10:26:02 Kategori: Today Kommentarer: 1
Jag känner att uppdateringen här suger.. Men det är så att photoshop vägrar fungera nu. Kim kommer hem imorgon så han ska fixa ett nytt. Jävla sämst sak

Igåår

Datum: 2011-08-08 Tid: 10:50:05 Kategori: Today Kommentarer: 2

Igår så skulle jag, julia och jenniefer till älven igentligen, men då började det regna.. Vi cyklade till ica och köpte gurka, morötter, dricka och dipp. När vi skulle cykla till julia så började det spöregna. Så vi blev väldigt blöta.

 

Jag skalade morötter och gurka fel så jag fick inte skala hahah :D Vi kollade på nån film. Det var inge text så jag fattade mycket hahah :D Jag och jenniefer hade våra stunder (Y)

 

Sedan spelade vi kort och 11 cyklade jag och jenniefer hem. När jag kom hem så var jag dyngsur. Jag torkade håret med handuk..

 

Gick och la mig 20 i 12 typ.


Rösta på mig :)

Datum: 2011-08-08 Tid: 10:15:58 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0

Idag är det sista dagen man får rösta så rösta gärna :D :D :D

 

http://ponnyskruttarna.wordpress.com/2011/08/03/rosta-pa-din-favorit-av-bidragen/#comments

 

Jag är nr 2 :) :) :)

 

 

 


Fåglarna som förstör öarna..

Datum: 2011-08-07 Tid: 15:53:00 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 3

.. ja de är skarvarna de! Lillgista är ju helt förstört som ni kanske ser på bilden? Det är bara pinnar kvar på träden, inga växter...

 

Men snart ser väl stora ön likadant. Såg tre stycken bon när vi var ute och gick i skogen..

 


Hemma igen, och en liten mardröm också...

Datum: 2011-08-07 Tid: 13:52:17 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

Nu är jag hemma igen :) Har haft det bra :D Men skriver vad vi gjort senare.

 

När vi kom hem så åt vi mat och då berättade pappa att han glömt stoppa in teddy i buren när han skulle till timråland. Halv 5 hade han cyklat ungefär. Klockan 11 när han stod framme vid scenen och filmade kom han på teddy. Han hade cyklat som in i helvete hem, och teddy var så nöjd så! Hon ville verkligen inte komma in! Fyfan tänk om räven hade kommit. Hade aldrig förlåtit mig själv.

 

Nej usch jag vill inte tänka på vad som kunde hänt! Men nu är hon i säkerhet lilla bebisplutten :') ♥

 

Bild som jag inte hunnit visa. Har en mapp med mer hoppbilder på henne. Men nu ska jag iväg och gratta morfar, och ikväll blire älven!

 

Men först blire att ta in teddy! ♥

 

 


My house

Datum: 2011-08-07 Tid: 12:10:00 Kategori: Today Kommentarer: 0

Hoho undra vem som bor där ;)


En vecka kvar ♥♥

Datum: 2011-08-06 Tid: 22:30:00 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 1

En jävla vecka kvar tills jag ska få se er. Fyfan vad jag längtar. Gaaaah underbart ♥♥♥

Universum, Tellus, Sverige, Norrland, Medelpad, Ångekomun, Ljungaverk, Lördagen den 13 augusti, 22:30 ♥♥


Under the water at Gista

Datum: 2011-08-06 Tid: 18:15:00 Kategori: Fotografering - övrigt Kommentarer: 1

Fina sjögräs bilder i know ;) Men det var svårt att ta kort under vattnet när vattnet är grummligt + att jag inte hade nå syklop..


Läskigt värre

Datum: 2011-08-06 Tid: 16:12:00 Kategori: Fotografering - övrigt Kommentarer: 0

 

Filmade detta läskiga på gista! Välsigt läskigt om jag får säga det själv! :O Tänk att jag var tvungen att simma typ över dedär äckliga när vi skulle tillbaka till båten. Huuua!


Teddy hoppar ♥

Datum: 2011-08-06 Tid: 15:52:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 1

Det var länge sedan jag la upp bilder på teddy här känner jag! Men nu fick ni ett par bilder. Oredigerade dock men de gör inget ;)

 

Man ser ju ganska tydligt på många bilder att hon river, men helldre att det syns än att jag vänder på hindret och hon inte kan riva (om hon inte välder hinderstöden) och hon gör illa sig.. Men när jag ska få henne att hoppa samtidigt ta kort så har hon inte direkt någon fart och då får inte inte upp magen och bakbenen, men om hon kommer i hög fart flyger hon över :') ♥

 


Snart åker vi, fast Teddy får stanna hemma

Datum: 2011-08-06 Tid: 13:38:19 Kategori: Today Kommentarer: 0

Snart bär det av mot alnö. Stannar där tills imorgon då. Teddy som igentligen skulle med får stanna hemma. Det är bättre för henne. Ser ju inte ut som det kommer vara superbra väder heller så då får hon sitta i sin transportbur hela tiden. Inte det roligaste kanske..

 

Kommer ju hem imorgon och pappa är ju hemma också så hon får de bra hemma hon :) :)


Härnösand borde förbjudas likaså dommaren

Datum: 2011-08-06 Tid: 12:32:03 Kategori: Kommentarer: 0

Hejsan!

 

Nyss kommit hem från matchen. Mötte härnösand. Söråker hade värsta övertaget och spelade 1000 gånger bättre. Hade en miljon mer chanser, men ändå fick härnösand in ett mål. Hade chanser som att lina sköt och elvira hade öppet mål och målvakten var borta. Men ändå lyckas vi inte få in den! Linnea hade också en chans men då såklart vare offside, men ellerhur va? Var ju en i härnösand som stod långt bakom. Jävla dommare!

 

När vi skulle tacka så var typ alla vansinniga. Jävla idioter! Har lust att spränga hela härnosand i 1000 bitar!

 

Haha jag är vansinnig för den som undrar


Långa dagen

Datum: 2011-08-05 Tid: 22:10:53 Kategori: Today Kommentarer: 0

Hejsan!

 

Kollade på fotbollsmatchen 20 över 11 idag. Förlorade med 3-0 men det är oerhört jämnt! Det är bara att få in bollen i mål som är de svåra.

 

Efter matchen åkte vi och hämtade josefin och sedan åkte vi på birsta. Jag köpte först en tröja på bikbok 49 kr haha dyra saker här! Sedan köpte jag en tröja på cubus 74 kr också väldigt dyrt ;) Sedan gick vi runt på massa affärer. Hittade ett linne, men det var skitigt på ryggen så jag klarade mig iaf från att köpa det haha!

 

När mamma och pappa kom så gick mamma jag och josefin en snabbis på bikbok igen och där blev det en tjocktröja. Den var då minsann inte billig 399kr. Tackar mamma :) När vi kollade priset så trodde jag mamma skulle säga nej, men hon tyckte också den var snygg så då fick jag den :D :D När vi betalade så sa hon att om man handlade över 300 fick man ett gratis nagellack. Så då vare bara att välja snabbt, kan ju inte stå och välja det i 500 år direkt... Så det fick bli ett rosa ;)

 

Fanns inga bilder på internet så fotar senare.

 

Imorgon ska jag och mamma till alnö och sova där med josefin andreas och annette. Teddy kanske följer med också, men jag vet inte för att hennes kanin molle är inte kastrerad och han var typ galen när teddy och han möttes så han kommer ju dö av upphettsning hahaha xD

 

 


Gammeldator

Datum: 2011-08-05 Tid: 17:46:13 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan!
.
Sitter vid min gamla dator och jossan sitter vid min andra just nu ;) Men nu ska jag spela lite spel, hahaha. Skriver om dagen sedan, skriver sämst på dethär tangentbordet, är ju van vid ett annat :P

The forest at Gista

Datum: 2011-08-05 Tid: 14:05:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 1

Kommentera då? :D


Snart blire match!

Datum: 2011-08-05 Tid: 10:58:56 Kategori: Today Kommentarer: 0

Snart bär det av till älvvallen för att kolla på söråkers sista match. De spelade klockan 8 också men vet inte hur det gick. Hoppas på vinst!

 

Sedan blire birsta. Mamma och pappa ska på Ikea och lite sånt. De ska fixa till datarummet som snart är klart ;)

 

Kommer ett tidsinställt runt 2 tiden så kolla då :D

 


The beach at Gista

Datum: 2011-08-04 Tid: 22:04:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 3


Match

Datum: 2011-08-04 Tid: 20:43:23 Kategori: Kommentarer: 0

Nyss kommit hem från en till fotbollsmatch. Söråker förlorade mot infjärden med 6-0 eller nått sånt. Söråker är ju bättre än dom. Imorgon vinner ni alla matcher ;)

 

När jag och pappa skulle cykla hem så började det spöregna, jag kan typ inte cykla och "ta i" för då låssnar mitt styre hahah XD Fick fixa styret när vi kom hem, borde göra de efter varje gång jag cyklat typ. Bra cykel!

 

 


En My badar

Datum: 2011-08-04 Tid: 18:43:05 Kategori: Fotografering - övrigt Kommentarer: 0


Jag är med och tävlar

Datum: 2011-08-04 Tid: 15:02:59 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0

Gå till inägget här

 


Mittnorden

Datum: 2011-08-04 Tid: 11:42:41 Kategori: Kommentarer: 0

Hejsan!

 

Idag började ju mittnorden och jag ska inte vara med, men måste såklart kolla på mitt lag (söråker)

 

Halv 11 började laget spela. När jag kom dit stod det redan 1-0 till timrå. Men söråker kämpade på bra! De hade många chanser. I andra period så blev det några skitmål. Det var ganska många som gjorde illa sig också vilket inte var så kul :( Blev 5-0 till timrå.. Men det var ändå en jämn match, men söråker tappade orken..

 

Aja nästa match vinner ni :D


RÖSTA PÅ MIG

Datum: 2011-08-04 Tid: 11:39:18 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 2

Idag är det sista dagen man får rösta så rösta gärna :D :D :D

 

http://ponnyskruttarna.wordpress.com/2011/08/03/rosta-pa-din-favorit-av-bidragen/#comments

 

Jag är nr 2 :) :) :)

 

 

 


Sen springtur

Datum: 2011-08-03 Tid: 22:38:26 Kategori: Kommentarer: 1

När jag kom hem så sprang jag. Klockan var typ halv 10 då så mamma ville inte att jag skulle springa vid vattnet. Så jag sprang vid faggafältet och bredvid vägen. Blev inte så superduper trött så jag sprang ganska fort på slutet och uppför backen spurtade jag. Haha blev jätte tröttis xD

 

När jag kom hem så såg det ut som om det låg en katt på bron, sedan såg det typ ut som en fjälräv hahaha, men när jag kom nära så vare ett par badbyxor, haha xD


Gista gista gista

Datum: 2011-08-03 Tid: 22:32:03 Kategori: Today Kommentarer: 0

Kom hem från gista runt 9. Har haft en riktigt härlig dag :D

 

Tänker inte skriva om allt för det blir bara tråkigt. Men jag badade tre gånger. Fotade lite grann. Runt 4-5 tiden så började det åska. Precis efter vi ätit så började det regna lite. När vi hade fått in allt i båten och pappa hade kommit tillbaka från stranden så började det spöregna. Haha tur?

 

Regnade ett tag sedan blev de superfint igen! Jag skrev i sanden och försökte ta kort som man skulle kunna ha som header på bloggen, men de blev inge bra..

 

Jag lägger in bilder imorgon eller något. Ser ju inte ut att det ska vara världens finaste väder någon dag så då behöver man inte känna sig dum som sitter vid datorn.

 

 


Före och efter

Datum: 2011-08-03 Tid: 16:03:00 Kategori: Före och Efter Kommentarer: 0

Detta har jag gjort:

 • Ljust upp hela bilden i curves
 • Lagt på en vinjettering

Detta har jag gjort:

 • Beskurit
 • Ljust upp bilden i curves

 

Detta har jag gjort:

 • Ljust upp bilden i curves
 • Ändrat färgerna i Selective color
 • Dragit ner saturation i hue/saturation

 

Jag kom inte riktigt ihåg vad jag gjort med bilderna då det inte var tänkt att jag skulle göra före och efter på dessa bilder :)

 

 


Åker snart

Datum: 2011-08-03 Tid: 10:42:45 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

Hejsan!

 

Har nyss varit ute och plockat in bär. Snart åker vi till mormor och morfar i båten sedan bär det av till gista.

 

Förut när jag tog ut teddy så skulle jag visa hur hon brukar göra, jag sätter ner henne utanför buren och då trycker hon huvudet mot gallret och då lyfter jag upp och hon går in... Men såklart var jag lite seg för jag pratade med mamma så hon ville hon stanna, haha hon sprang in under vitvimbärsbusken som hon älskar. Haha så hon fick stanna där ;)


Tisdag kväll

Datum: 2011-08-02 Tid: 22:13:20 Kategori: Today Kommentarer: 0

Idag så klockan halv 5 ungefär gick jag och julia ut och gick. Vi gick i typ 45 min eller nått sånt.

När jag kom hem åkte vi nästan direkt till birsta. Vi gick på Ikea lite och sedan gick vi in på birsta city. Där fick jag ett par shorts, liladana som dom nån "tog" utav mig i torsdags fast dehär var ljusa.

 

Provade först ett par 36 för det var det största som fanns i den mörka modellen, de kunde jag inte ha så jag provade ett par 38:er i ljusa modellen och de var precis försmå och då provade jag 40 haha det satt som ett hus på mig, så grymt fult XD Men mamma gick och hämtade ett par andra 38:er och de kunde jag ha, haha x)

 

Sedan åkte vi till mormor och morfar. Vi pratade och fikade lite. Vi bestämde att vi skulle till gista imorgon och då ska alla utaom jag såklart äta surströmming. Och mormor sa att de hade en köttbulle påse i kylen och det blev alldeles för mycket för både mormor och morfar att äta upp hela den själv så då kan my ta den. Haha det är för mycket för dom två men för mig är det lagomt hahahaha XD Hon menade såklart inte så men ändå haha x)

 

Imorgon blire då minsann lite kort från gista då! Vi blir där hela dagen satt. Kul att gå runt hela ön själv, men jag får överleva.. ;)

 

 


Teddyniniken :')

Datum: 2011-08-02 Tid: 15:48:52 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

Idag har jag typ inte gjort någonting.. Har fotat teddy lite när hon hoppar, men lyckas inte få till nån kanon bild då det är lite svårt att fota samdigt som jag ska göra så hon kommer, men hon har blivit superduktig på det nu och man behöver bara rycka lite i kopplet så kommer hon mot hindret. Men nackdelen är att hon har inte någon direkt fart i sig så då blire mest att hon river, och det är inte så snyggt på bilderna när det syns.. Men om man går bakom så har hon bättre fart och flyger över :)

 

Ikväll blire kanske birsta för pappa ska skjusta blinda barn på motorcykeln, men mamma kanske följer med pappa så då blire inge birsta. Ska springa med julia också kanske :)


Designlista

Datum: 2011-08-02 Tid: 14:57:57 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 0

Det är just nu 2 stycken på design listan.

 

Linda - hel design fast hon gör headern -  KLAR

 

Madicken och Matilda - Hel design - KLAR

 

Elin och Victoria - hel design (de ska byta blogg till blogg.se)

 

Jenniefer - hel design - KLAR

 

Ella - hel design

 

Moa - hel design - KLAR

 

Om ni vill ha en design eller header är det bara att kommentera!


Design klar

Datum: 2011-08-02 Tid: 14:56:42 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 0

Då var moas design klar också!

Nu börjar jag på en annan ;)

 


Om mina änglar uppe i himlen

Datum: 2011-08-01 Tid: 21:40:00 Kategori: Om mig Kommentarer: 3

Vi kan börja med Frida. Teddys syster. Hon var med om ganska mycket. När min kusin hade henne så hade dom en annan kanin med Frida innan de fick Teddy (men de är ändå syskon). Spån som den andra kaninen hette blev tagen utav räven, och Frida såg alltihop. Hon åt eller drack ingenting, hon rörde sig inte ur fläcken. Det var då Teddy kom in i bilden, hon hade fått ungar (det var inte tänkt och hon var ju inte gammal heller) så de ville inte ha kvar henne så då fick mina kusiner henne och då blev Frida som vanligt igen så Teddy räddade Frida :)

 

De var så fina tillsammans och jag tycker alltid att de skulle fått vara tillsammans jämt.

 

Men då kom den hemska dagen 7 november 2008. Jag, en kompis, mamma och pappa skulle åka till vemdalen. När vi kom hem från skolan så låg Frida på sidan utan reaktioner. Efter många samtal och tårar så kom pappa hem runt 4 och 5 åkte vi till veterinären. Vi fick sätta oss i ett rum och vänta på veterinären  men efter 15 minuter så orkade inte min lilla älskling längre. Pappa sa till och då kom veterinären, fatta om jag blev arg.. Men de hade ju ändå inte kunnat gjort annat än att ge henne en spruta då heller. Det var troligtvis kolik som hade drabbat min bästa vän.. ♥♥

 

Men du finns fortfarande i mitt hjärta älskling ♥♥

 

Sedan har vi åke, den älskade lilla fågeln. Jag vet inte riktigt när vi fick honom men jag tror det var -07 eller -08. Vi fick honom för att familjen som ägde honom hade stora barn och ingen hade ritkigt tid med honom. Han var då runt 8 år trodde dom så inte någon ung fågel men ändå väldigt pigg.

 

Han var pigg och världens snällaste. Han var den underbaraste man kunde tänka sig!

 

I februari -09 så var jag, mamma och papap i vemdalen. Då ringer min bror och säger att han har något under stjärtfjädern. När vi kommer hem så åker pappa med honom till veterinären, de säger att det är en cancer tumör. Man kunde operera bort den men det var dock inte så stor chans att han skulle överleva då han var runt 10 år. Men bara han inte ser hängig ut är det ingen fara. Han är hur pigg som helst,

 

I oktober -09 han börjar bli hängig. Den 26 oktober så orkade han ingenting, han kunde inte sitta på pinnen, jag höll han i handen och han tippade flera gånger. Jag låg i soffan med han i handen, då sträckte han på ena vingen och sedan andra vingen sedan somnade han in.

 

Han var så fin och underbar, världens snällaste, men han var gammal så det var bäst för honom ♥♥

På dom två sista bilderna ser han inte så pigg ut direkt :( ♥♥

Då har vi Fifi kvar. Hon var den fina fågeln som vi "vann". När vi skulle köpa en fågel så var det vi och mina kusiner. Det fanns tre fåglar två vita och en gul. Alla ville ha den gula, vi körde krona/klave och det var vi som vann den gula underbara fågeln som kom till oss 8 februari -04.

 

Hon var så fin :)

 

Finns inte mycket att säga än att hon var underbar. Hon älskade att bygga bo i min nacke under håret som jag inte gillade så mycket då hon kunde hugga till i nacken ibland.

 

I oktober -10 blev hon väldigt hängig. Tillslut kunde inte hon sitta på pinnen. Men vi kunde inte hitta något fel på henne så vi ringde uppfödaren, när mamma pratade med henne så kände pappa en sak på ryggen som troligtvis var en cancer tumör. Den 18 oktober på morgonen var hon fortfarande vid liv, men när jag kom hem efter skolan så låg hon inlindad i en handduk på golvet i buren. Min lilla älskling ♥♥

Den ända bilden jag har på dom två tillsammans vad jag vet ♥♥

Blev väldigt många bilder på henne, men det är svårt att välja ut några stycken bara ♥♥

 

Nu får vi inte glömma Knutte heller. Honom hade vi i någon månad bara innan kim hade honom på axeln och gick ut mitt i vintern (han kände inte att han hade honom på axeln) han flög bort, letade efter honom jätte länge, men det var kört..  ♥♥

 

Jag kommer nästan inte ihåg någonting ifrån honom, bara att han var grym på pussel :) ♥♥

 

Honom har vi tyvärr ingen bild på :(


Birsta

Datum: 2011-08-01 Tid: 20:02:49 Kategori: Today Kommentarer: 1

Imorse var vi somsagt på birsta. Vi åkte först på team sportia, där fick jag ett par nya springskor. Sedan åkte vi runt på massa olika affärer. Köpte hö. Sedan var vi på siba och där köpte vi en ny tv, jag och mamma gick också på hööks och kollade på ridstövlar. Hittade ett par som jag kunde ha, men de är inte så jätte snygga tycker jag. Jag vill helldre ha ett par men snörning där fram.

Men i min lilla familj så måste det vara rea innan jag får nått, haha alldeles för dyrt enligt dom..


Bilder från Älven

Datum: 2011-08-01 Tid: 16:57:06 Kategori: Fotografering - Vatten Kommentarer: 1

Julia och jenniefer hade lite fighter för att jenniefer tog kort på henne och de ville inte julia ;)


Bilder från Åstön

Datum: 2011-08-01 Tid: 16:31:03 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0

När jag redigerade dessa bilder så ville jag göra de ganska ljusa, de flesta bilderna iaf. Vissa bilder blev bättre än andra, men är ändå nöjd med redigeringen :) Gillar den andra bilden, först gjorde jag den ganska ljus och den blev bra, sedan drog jag ner färgerna i bilden så den blev nästan svartvit som ni kanske ser.

 

Vill ni att jag ska börja med att göra före och efterbilder? Alltså inte bara dessa bilder utan massa olika? Kan ju göra lite då och då om ni vill? :)

 


Snabb update

Datum: 2011-08-01 Tid: 14:45:30 Kategori: Today Kommentarer: 1
Nu är snart moas design klar vilket är väldigt skönt. Nu ska jag gå ut. Får se om det blir nå bilder ikväll kanske. Orkar inte fixa med det nu.

Yey photoshop leverans typ ;)

Datum: 2011-08-01 Tid: 09:37:57 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 0

Hejsan!

 

Idag kom kom hem halv 10. Attackerade han typ och nu sitter jag och installerar CS5. Ja CS4 gick inte att installera, så jag kommer få att installera varje månad, men vi har gjort så att jag får installationssaken så jag kan installera själv så det är ju bra :)

 

Snart blire birsta sedan ska jag väl fixa med moas design :)


RSS 2.0