Långa dagen

Hejsan!

 

Kollade på fotbollsmatchen 20 över 11 idag. Förlorade med 3-0 men det är oerhört jämnt! Det är bara att få in bollen i mål som är de svåra.

 

Efter matchen åkte vi och hämtade josefin och sedan åkte vi på birsta. Jag köpte först en tröja på bikbok 49 kr haha dyra saker här! Sedan köpte jag en tröja på cubus 74 kr också väldigt dyrt ;) Sedan gick vi runt på massa affärer. Hittade ett linne, men det var skitigt på ryggen så jag klarade mig iaf från att köpa det haha!

 

När mamma och pappa kom så gick mamma jag och josefin en snabbis på bikbok igen och där blev det en tjocktröja. Den var då minsann inte billig 399kr. Tackar mamma :) När vi kollade priset så trodde jag mamma skulle säga nej, men hon tyckte också den var snygg så då fick jag den :D :D När vi betalade så sa hon att om man handlade över 300 fick man ett gratis nagellack. Så då vare bara att välja snabbt, kan ju inte stå och välja det i 500 år direkt... Så det fick bli ett rosa ;)

 

Fanns inga bilder på internet så fotar senare.

 

Imorgon ska jag och mamma till alnö och sova där med josefin andreas och annette. Teddy kanske följer med också, men jag vet inte för att hennes kanin molle är inte kastrerad och han var typ galen när teddy och han möttes så han kommer ju dö av upphettsning hahaha xD

 

 


Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: