The Cove. Måste ses

 

http://svtplay.se/v/2494092/dox/the_cove

Tänkte bara tipsa er om att om ni inte har sett the cove så borde ni göra det! Den går att se tills imorgon (torsdag) 23.59. Jag såg den för några dagar sedan. Så sjukt att folk kan göra så mot delfinerna!

 

Den handlar om killen som var med och spelade in filmen flipper. Han var typ den första som började lära delfiner saker. Det är några japanska gubbar som fångar in jätte många delfiner i en vik, sedan kommer det ut folk från djurparker och väljer ut de dom vill ha och resten dödas. Så jävla hemskt. De dödar dom ju inte på speciellt bra sätt heller, trycker in spjut i dom flera gånger sedan får dom dö själv.

 

Köttet äter dom ju. Det som är lite konstigt är att delfinkött innehåller jätte mycket kvicksilver och det är ju jätte giftigt. De ville tillomed att man skulle äta de i skolorna :o

 

Jag tycker det är okej att ha delfiner i fångenskap som tex sea world. Men då på ett villkor. De ska vara uppfödda där. Sea world i orlando hade bara djur som var födda fångenskap vilket jag tycker är bra.

 


Kommentarer
julius

Fyfan vad hemskt :(

Tid: 11:42:14
Datum: 2011-08-11

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: