Jag - My Nordqvist

Jag som skriver här heter My Nordqvist och är född -97 alltså är jag 16 år. Jag går första året på gymnasiumet där jag går natur. 

 

Jag är inne på mitt 10e hästår och har spenderat 9 av dessa på en ridskola vid namn Timrå hästsportförening. 2010 började jag också rida islandshästar på Riiby så där har jag ridit i 3år. Annars har jag haft en medryttarponny vid namn Hugo från mars till augusti 2012. Hugo flyttade och i oktober samma år blev jag medryttare på en hästen Tuxedo. Honom slutade jag rida då jag 23 maj 2013 fick en egen ponny, Cooper. 

 

Fotografering är något jag fastnat för och jag fotar med min systemkamera nikon d3100 som jag köpte i januari 2011. Jag fotar allt möjligt men det är djur och natur som jag fastnat för.

 

Annars vet jag inte vad jag ska skriva om mig själv. Gillar att lyssna på musik och har en väldigt bred musiksmak. House är bäst och jag gillar Avicii och Swedish House Mafia (Sebastian Ingrosso, Steve Angello och Axwell) mest men det finns många andra bra DJs! Sedan så finns självklart Takida också. De är verkligen världens bästa!

 

Om det är något ni undrar över så är det bara att lämna en kommentar eller mejla mig på monkiapa@hotmail.com

 

 


Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: