Äntligen KB!

Datum: 2011-02-28 Tid: 20:41:19 Kategori: Ridning Kommentarer: 1

Blev KB idag igen. Hehe, trodde vi skulle byta hästar idag, men nej x)
Gick skitabra att trava idag. Han travade hela tiden, och man behövde inte äns stå i lättsits. Duktig ponni! Jaja, min sits var inte den bästa iaf.. Skulle luta utåt hela tiden i kurvorna, och då gled man inte lite heller eftersom vi red barbacka. Jaja, hade bra sits sista skritten iaf XD Haha viktoria ba jag tror ni får rida barbacka tills ni kan sitta ordentligt! Hehe (Y)

Ja nu har jag varit uppe och duschat hos veine och gun. Roligt att jag trodde de skulle komma hem imorgon, och när man kommer upp är det kolsvart ROLIGT. Inte vet jag vart de har en lampknapp heller, hittar en tillslut, och när jag står och duschar så kommer de hem! Jaja, var väl bra de, hatar att duscha när jag är ensam hemma, eller mamma pappa och kim var ju nere men ändå..
Men en asbra sak är att på onsdag kommer rörmokaren hit och han ska bara fixa vatten grej till duschen sedan är badrummet KLART!! Bäst säger jag baraGammal bild


Vår!

Datum: 2011-02-28 Tid: 15:42:04 Kategori: Today Kommentarer: 2
Underbart att vakna när det är ljust och solen är påväg upp. Nu är det vår!
.
På slöjden idag så hade såklart träslöjden inställt. Kuul! Fick vi sitta inne på syslöjden och väva. Eller jag vävde iaf. Jag är väldigt duktig för att jag kom jätte långt :)
Det är rosa och blå
.
När vi gick hem från skolan så kunde man se backen på vissa ställen. Varmt som tusan var det också. Slutade med att jag gick med jackan öppen och vantarna hamnade i väskan (Y)
Det blev ett ganska felande inlägg, men måste skynda mig för rebbe är ute och går och hon kommer förbi mig snart ;)

Teddy niniken

Datum: 2011-02-27 Tid: 19:57:34 Kategori: Teddy Kommentarer: 3
Idag när jag var ute med Teddy så fotade jag lite. Kan slänga in några bilder här :)

Bara massa plugg

Datum: 2011-02-27 Tid: 15:08:22 Kategori: Today Kommentarer: 0
Ja nu kan vi stryka lite grejer på min att-göra-lista. Det är bra!
 • Ta på mig andra kläder
 • Gå ut med Teddy
 • Börja skriva engelska uppsattsen. Fast på svenska såklart ;)
 • Plugga inför spanska provet
 • Plgga inför svenska läxförhöret
 • Plugga inför fysikprovet. Sakerna är såklart kvar på skolan, så jag får läsa på internet för jag vet typ vad sakerna är.
 • Städa rummet
Ja de är ju bra. Bara plugg kvar.
Ska kolla lite på svtplay nuja. Ska skriva lite engelskagrej samtidigt (y)

Melody Club - The Hunter <3

Mycket som ska göras idag..

Datum: 2011-02-27 Tid: 13:32:23 Kategori: Today Kommentarer: 0
Kul att detta får bli en pluggsöndag. Jag har inte något annat val satt, eller jo sitta vid datorn, med det ger ju bra...
Detta ska göras idag
 • Ta på mig andra kläder
 • Gå ut med Teddy
 • Börja skriva engelska uppsattsen. Fast på svenska såklart ;)
 • Plugga inför spanska provet
 • Plgga inför svenska läxförhöret
 • Plugga inför fysikprovet. Sakerna är såklart kvar på skolan, så jag får läsa på internet för jag vet typ vad sakerna är.
 • Städa rummet
Trevliga sakerBarnprogram på svtplay halv 2 på natten <3

Datum: 2011-02-27 Tid: 01:31:25 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nä nu är klockan snart halv 2. Jag sitter och kollar på massa barnprogram på svtplay. Så kan de gå om man har tråkigt. Väldigt varmt med mjukisbyxor och strumpor och en dator i sängen + att jag har täcket på mig. Nä jag ska nog inte sova i mjukisbyxorna. Intressant va!?
Vaaaarmt hejdå

Snabbt

Datum: 2011-02-26 Tid: 21:36:22 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nyss kollat på melodifestivalen. Kul att de dåliga gick vidare. Eller inte nicke borg, den var väl ganska bra den.
Kollar justnu på svtplay på hoppning från göteborg horse show. Finns inte så mycket annat att göra här i mitt hus justnu, och jag håller på att svettas ihjäl av någon anledning.

Bilder på sötnosen :)

Datum: 2011-02-26 Tid: 15:57:17 Kategori: Teddy Kommentarer: 0
Kul att det inte hade blivit någon film. Fuck! Den var ju asbra :(
Gjorde en annan liten sak istället, men videofy vill inte funka >.> Photoshop fungerade iallafall
Glömde ändra fokuseringspunkten. Men den blev ändå ganska frän :D
Haha
Här sitter jag bra
Mums!
Bilderna är tagna med både nikon d3100 och canon ixus 95 IS

Teddy är världens sötaste! :'D <3

Datum: 2011-02-26 Tid: 14:15:37 Kategori: Teddy Kommentarer: 0
Teddy är ändå världens sötaste kanin! :') Hon var så grymt sötnosig av sig idag! ni ska bara veta.
Gick ut med henne och filmade lite när hon hoppade. Tog också massvis med kort både med kompakta och sytemkameran. Hon hoppade även fast jag var framför hindret (det brukar hon knappt kunna om någon går bakom :O)
När vi varit ute i nästan en timme så tar jag in hindret och börjar göra rent i buren. Då ser man en skräckslagen kanin komma "springade" mot altanen. Hon såg jätte rädd ut. Förstår inte varför hon blev rädd. Men då fick hon vara med mig på altanen, och då kom pappa med en höpåse och pelletshink, jag fortsatte med att göra ren buren coh då hör jag en liten smäll, då sitter teddy på pelletshinken. Haha så söt :'D Hon hoppade också in i höpåsen. Galen kanin! Eftersom hon var så duktig när vi hoppade så fick hon godis nerblandat i maten, och hon började käka direkt, hon brukar aldrig vilja äta utanför buren. Men idag så ville hon tydligen det.
.
Bilder kommer senare, när jag kollat igenom allt och klippt ihop en film :)
Ni får ett litet smakprov. Valde bara en som såg bra ut som miniatyrbild :P

Fotobok

Datum: 2011-02-26 Tid: 12:04:06 Kategori: Fotografering - övrigt Kommentarer: 0
Har suttit i någon timme och fixat ihop en fotobok med bilder på teddy, frida, fifi, åke, frosti, piltur (någon bild), fiat (någon bild), mevrick (någon bild), chiba, jack och charlie. Tror det var dom ;) Mamma och pappa ska beställa en från florida först (jag satt och fixade med de igår) och om den är bra så ska vi skicka min också :D Mamma sa att man kan göra jätte många de var ju såå billigt :D Bra mamma!
.
Nä nu kanske jag ska ta på mig vettiga kläder och ta en promenad ut till teddy men då kanske fasanisarna flyger iväg. De är inte så bra, hihi :)
charlie                                chiba                          jack
[KLICKA]
.
Varning för mycket text..
Hundarna är:
En gång när jag gick i trean eller nått så skulle jag snart åka på karate träning (haha XD). Ja men då iallafall så kom helt plötsligt "godisgun" hem till oss. Man ba HEEEEEEJ! :D (Senast man träffa henne var man runt 6 kanske). Då hade hon med sej en liten fillur. Jack en Irlänsk röd sätter. Mamma och pappa har haft en sådan förut (Zeb) och då tänkte hon visa jack för oss då. Så grymt söt :'D
.
Chiba var min farmor och farfars kompisars hund. För någon sommar sedan så skulle farmor och farfar vara hundvakt åt henne några dagar. Eller en vecka eller nått. Då sov jag hos dom och lekte med chiba jätte mycket. Hon har haft tur i sitt liv. Blivit påkörd, haft bröstcancer och massa.
En sak jag kommer ihåg när jag var med henne var att vi gick på en stig i skogen (man vet vart jag menar om man varit hos min farmor och farfar). När hon kom till ett träd så vände jag och ropade på chiba samtidigt som jag sprang tillbaka till farmor och farfar och då kom hon kutande efter mig. Hihi jag vann alltid :D:D:D
Men en gång så forstatte hon gå framåt så då fick jag kuta efter henne och ta tag i hennes halsband så hon inte stack till stranden :P
Man såg att hon hade "träningsverk" i benen, så vi tog de lite lungt dagen efter ;)
Hon dog någongång 2010 tror jag. Hon var väldigt gammal och hade haft sjukdomar :/
.
En dag kom godisgun till oss igen. Då hade hon med sig en kattbur. Och i den låg det en tax! (Charlie) Hon älskar taxar och när jag var liten så lånade hon en tax. Hampus. Ja grymt söt va charlie iallafall. Jag måste tvinga mamma och pappa att vi måste åka och hälsa på dom någon dag!
.
Blev mycket text dedär..

Redigering

Datum: 2011-02-25 Tid: 16:49:56 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0
Är orginalet eller den redigerade snyggast?

Träning ger färdighet

Datum: 2011-02-25 Tid: 16:25:53 Kategori: Today Kommentarer: 0
Kul att vi skulle skriva någon grej idag på engelskan om "mina ambitioner" eller vad det hette. Man skulle skriva om vad man tyckte om att börja åttan nästa år och alltihop. Jag skrev "nästa år börjar jag åttan". Sedan orkade jag inte skriva mer. Jaja det ska lämnas in på onsdag XD
.
Har redigerat en bild nu ja. Ska börja lära mig CS4 lite bättre. Eller mycket bättre kanske. Väldigt bra att jag kan förminska bilder på ett bra sätt också >.> Det ända sättet jag vet då är som paint, nä då är elements 5.0 mycket bättre.

Ja då var man här igen ja

Datum: 2011-02-24 Tid: 20:22:18 Kategori: Today Kommentarer: 2
Kanske ska ta och städa nu

Gregory är snel.. ibland :)

Datum: 2011-02-24 Tid: 19:51:59 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Idag blev det gregory. Väldigt bra de :D
Han var superduktig, väldens bästa! Vi hade hoppning och han var inte alls för pigg. Vi hoppade ett kryss sedan skulle vi svänga höger på en oxer eller vänster på ett rätuppstående. Vi hoppade lågt först sedan höjdes hindrerna lite i taget. Gick skitabra enligt mig. Han skötte sig finfint :)
Efter ridningen när jag höll på att kratsa hovarna så stod jag och pratade med emma och julia och arja, och tänkte inte alls på att gregory försöker bitas hela tiden. Helt plötsligt kändes det som om någon sparkade mig i rumpan XD Trodde det var emma men sedan kom jag på att det var gregory. Haha så fail X'D
Gammalbild.se

Matteprov (n)

Datum: 2011-02-24 Tid: 15:28:59 Kategori: Today Kommentarer: 0
Tjohej :D
.
Hatar skolan på torsdagar. Hur-många-lektioner-som-helst. Sista lektionen hade vi matteprov. Gick väl sisådär. Sista uppgiften gick inte så bra. Skrev inget på b) uppgiften.
.
Nu ska jag byta om och sedan bär det av till stallet. Vi ska hoppa, undra om jag får gregory eller exxet eller någon annan :)

Bilder

Datum: 2011-02-23 Tid: 18:02:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 1
[KLICKA]
[KLICKA]

Död chej

Datum: 2011-02-23 Tid: 17:28:50 Kategori: Today Kommentarer: 0
Idag blev de slappdag.se (y)
Vaknade 20 i 8 ungefär och kollade på sommar i sverige på datorn och lite så. Gubbarna som fixar badrummet var också hemma här. Gick med rebbe och emma till skolisen. Hade tre lektioner sedan slutade vi. 10 över 12. Asbra! Kom hem och tog med kameran och försvann ut med teddy. Efter ett tag så kommer runt 5-6 fasander skrikandes och flygandes över oss och landar i syrenen. Vilken tur att jag hade lämnat kameran på altanen. Inte bra! Sprang och hämtade den och sa till teddy att stanna (hade inget koppel på henne eller nått) sprang till syrenen (eller vad det nu heter) men de gick/flög längre bort. Sprang mot skogen, såg en men fick inget bra kort. Fuck!
.
Fick några bra bilder annars. Men har inte orkat lagt in de på datorn är allmänt död idag. Har legat och kollat på 3-4 avsnitt på sommar i sverige. Kul att papegojtanterna har avslutat semestern. Det var ju dom som var bra :(
.
Nä nu ska jag väl ta och hitta på något vettigare än att sitta i sängen med datorn i knät som jag gjort de senaste timmarna. Blir nog ändå att jag följer med mamma och pappa och tränar senare eftersom jag åt en chokladboll förut och fick en asstor bulle av john efter skolan (erik och rebbe fick också en bit)
.
Känner att man fattar mycket i detta inlägg. Haha riktigt bra rödtråd i allt, men det är inte svenska nu ;)
.
Tjoho!
Juste jag vann ju fototävlingen hos hanna också. Tack så mycket till alla som röstade! :D

Jag är med och tävlar

Datum: 2011-02-23 Tid: 17:10:38 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0

Jag är med och tävlar! Direkt länk till inlägget HÄÄÄÄÄÄÄR

Jag vann! :D

Datum: 2011-02-23 Tid: 16:58:40 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0
Jag vann fototävlingen hos http://hannasvisp.blogg.se/. Tack till varenda som röstade! :'D

Teddy galis

Datum: 2011-02-22 Tid: 19:43:45 Kategori: Teddy Kommentarer: 1
Roligt att SOn skulle vara klart på torsdag. Jag som har stressat sönder. Jaja jag är ju klar iallafall.
Efter skolan gick jag ut med Teddy. Vi var ute i en timme typ. Fotade lite misslyckade bilder. När jag skulle ta in henne så sprang hon åt hållet där hon defenitivt inte får vara utan koppel. Jag fick lite damp på henne och hon stannade faktiskt ganska snabbt så jag slapp gå runt i djupsnö. Galen kaninik :'D
.
Imorgon börjar vi 20 över 9. Asbra :D Slutar runt 1 också. Nästan 4 timmar skola. Jobbigt :)

Inte bra :(

Datum: 2011-02-22 Tid: 12:47:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0


Tycker inte om att objektivet jag har till kameran inte kan ta närbilder jätte nära. Vill ha ett makroobjektiv eller en närbildslins.. Köpa de till mig?

(tidsinställt inlägg)

Titta!

Datum: 2011-02-22 Tid: 10:50:11 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 0Titta vilka fina fillurer som bor utanför fönstret?
Små söta fasaner. Eller kanske inte jätte små men ändå. Hihi, hoppas de stannar länge så jag får ett riktigt bra kort på de :)

 


Barbacka

Datum: 2011-02-22 Tid: 10:38:36 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Förlåt för att jag inte har bloggat. Men det är för att vi ska lämna in ett so arbete idag, och jag har legat efter jätte mycket.

Igår på ridningen så hade jag KB. Vi red barbacka och det gick faktisk ganska bra. Han var väldigt pigg, och ville dra iväg i tölten hela tiden, men tillslut fick jag honom faktiskt väldigt fin. När vi skulle trava gick det lite mindre bra. Men jag kan inte bara skylla på han, var mitt fel också, eftersom jag höll på att glida av i hörnen så då fick jag lyta mig innåt och då fatta han galopp istället..

 
Haha vackra mobilbilder innan ridningen :P

Har gått hem nu för att vi har hål i nästan tre timmar. Ska gå tillbaka till skolan om en timme ungefär (y) Har ätit och nu ska jag skriva rent so:n så att jag hinner bli klar på lektionen.


Duktigtjej

Datum: 2011-02-21 Tid: 15:38:29 Kategori: Today Kommentarer: 0
Idag efterskolan hämtade pappa mig och vi åkte in till siba. Vi skulle fråga hur man gjorde med en inställning till kameran. I boken stod det att man skulle trycka på en knapp, och det har vi gjort jätte mycket och den dära gubben visste inte heller, men tillslut testade han att hålla in knappen och då gick de. Haha :P
.
Glömde SO:n på skolan. INTE BRA! Hehe, vet iallafall vilken hemsida det är på. Ska vara klart imorgon. Bra!
Nä nu måste jag börja skriva innan farfar kommer och hämtar mig!
.
Förövrigt så kommer det komma en ny design snart. Men ska lägga ner lite extra tid på den ;)

Flyktingkulor (chokladbollar)

Datum: 2011-02-20 Tid: 16:24:00 Kategori: Today Kommentarer: 0MUMISGT!
Hehe, de var jätttte stora (:


Insydda jeans

Datum: 2011-02-20 Tid: 15:51:13 Kategori: Today Kommentarer: 0

Blev faktiskt bra, fast lite stora vid låren.. Jaja, skitsamma ;)
(tog kort i spegeln och det var den som var skitig så det blev prickar x))


"Dad, you was like a father to me"

Datum: 2011-02-20 Tid: 15:02:24 Kategori: Today Kommentarer: 0

Igår så kom julia vid 7 :) Jag hade suttit med mamma, pappa, kim, marianne, mathilda och tobbe och kollat på twister i några minuter. Vi satt och kollade på den filmen med dom till melodifestivalen började. Då kollade vi på de :D De va väl inte direkt de bästa låtarna. Eric saades låt var faktiskt bra.
Efter melodifestivalen kollade vi på Duedate. Haha den var kul XD Ena killen är så IQ befriad! När den var slut kollade vi på olika scener i slowmotion eller jätte snabbt x)

Vi gick och la oss vid kvart över 1.
Idag så gick vi upp runt 11. Mamma fixade fika (y)
Julia åkte hem runt 2 kanske?

Nu har jag bakat chokladbollar, och mamma och hjälpt mig att sy in ett par jeans. De blev kanon, fast de är lite stora vid låren men skitsamma.
Lyssnar också på jätte bra musik från a night at the roxbury :)

Massa bilder :D

Datum: 2011-02-19 Tid: 17:12:36 Kategori: Teddy Kommentarer: 1

Det blev inte bara bilder på Teddy. Lite annat också :D


Blommor

Godis


Dyka


<3De små bilderna går att trycka på så de blir störrre


Hemma från julia

Datum: 2011-02-19 Tid: 15:04:00 Kategori: Today Kommentarer: 0

Har nyss kommit hem från julia. Vi har haft det skojsigt :)

Igår så var vi hos daniel till halv 10 kanske. Vi hade roligt :D
När jag kom till julia så kollade på på film. Buried eller vad den hette. Det var en thriller. Den sög. Den handlar om en gubbe som blivit levande begravt i en träkista och han har en mobil tändare och lite saker med sig. Man fick liksom inte se hur han hamnade i kistan eller nått. Sämst.

Vi började se a night at the roxbury. Vi kollade på halva kanske sedan la vi oss. Gick upp runt 12 idag. Vi fikade och sedan kollade vi klart på filmen och sen åkte jag hem och nu sitter jag här.

Nu ska jag ta och gå ut till teddy och fota lite grann så vi får se om de blir några fina bilder :D


Nya jeans!

Datum: 2011-02-18 Tid: 18:04:30 Kategori: Today Kommentarer: 1
Idag på skolan så var 4 st på hockeycup. De var ju i e-on satt det var ju nära (; klockan 12 hade de en match och vi hann se först en kvart  sedan 10 minuter till.
De vann med 5-0 men det var bara för att vi tittate ;)

Efter skolan kom mamma och hämtade mig. Vi åkte in till stan och fikade. Vi köpte två tröjor en till kim och en till daniel. Haha, tur att han inte läser detta (;
Pappa kom efter en stund och då provade jag tre par jeans på en lee affär. Kunde ha ett par men de kosade 900. Kunde lika gärna vänta tills att vi åker till USA då jag får 4 par för samma pris.. Fick istället ett par jeans från cubus. 199kr. Tack mamma och pappa :D

Nä ska kanske gå och packa klart sedan gå och vara lite sociala med alla andra :) Blir till att sova hos julia ikväll (: Vi kommer hem hit imorgon.


tjockbena
Fick ta kort i spegeln för att annars om jag använde självutlösaren blev fokusen fel så alltihop blev suddigt..

Exxxxxxet

Datum: 2011-02-18 Tid: 17:15:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Vi kan börja med att igår så red jag exxet. Eftersom jag inte tyckte om zarina hade Anneli tänkt att vara snäll och ge mig en häst som jag hade önskat på teorin för ett tag sedan. Hon hade skrivit upp mig på gregory (enligt henne) men jag stod på exxet. Efter lektionen kollade jag på listan och mitt namn var suddat på gregory. Haha :P

Vi hade markarbete, gick ganska bra, men det blev några felande språng då han fattade galopp innan hindret istället för att trava. Jaja, han var fin allafall (:

 


Jag är med och tävlar

Datum: 2011-02-18 Tid: 17:06:31 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0

Kom till inlägget här


Jaja foreb

Datum: 2011-02-18 Tid: 07:23:08 Kategori: Today Kommentarer: 0
Vi börjar dehär inlägget med att ja rebbe det var du som hittade dom, men det var jag som lockade upp dom, men 2 eller 1 krona hittade jag själv :)

Orkade inte starta min dator igår bara för att blogga lite, och jag ville ha med bilder så då kunde jag inte blogga från mamam och pappas dator heller. Men ikväll kanske jag hinner skriva lite om igår (:
Ikväll ska vi till daniel för han fyller år, sedan ska masa mig hem till julia :D

Nu måste jag platta håret, tjohej :)

Hej och hå

Datum: 2011-02-17 Tid: 15:38:43 Kategori: Today Kommentarer: 0
Igår tränade jag med mamma och pappa. Vi skulle göra knäböj och man fick välja mellan att ena står och håler på axlarna och trycker neråt så att det ska bli jobbigt. Eller att man lyfter upp varandra på axlarna, jag fick ligga på pappas axlar ja, haha det var riktigt roliga :D

Idag efter skolan så skyndade jag och emma oss och då kom vi såklart samtidigt som simon. Och ja han putta mig. Jag blev inte alls snöig. Gillar inte nysnö..

Nä nu måste jag skynda mig och byta om för emma kommer om max 10 min. Ojoj. Håll tummarna att jag slipper zarina..

Fan va bra jag är

Datum: 2011-02-16 Tid: 16:13:07 Kategori: Today Kommentarer: 1

Rooligt att jag slutar 10 över 1 på onsdagar fram till sportlovet och kanske sedan heeela tiden :)
Idag allafall så gjorde vi inte så mycket på skolan kan jag säga. På idrotten åkte vi skridskor. Jäätte kul. På matten gjorde jag ca 3 tal (Y) På engelskan fick vi som hade klarat provet kolla på det och sedan sluta, de som inte hade klarat det fick göra omprov eller få veta vad de skulle göra omprov på. Jag fick 85/100. Jävligt bra kan jag säga. Jag var helt säker på att jag skulle behöva göra om en grej.
På fysiken skulle vi göra nå matte tävling. Hehe jag vann då inte fick 7/20 XD
HL/ES:en fick bli matte för mig (y)

När jag kom hem så gick jag ut med en liten kaninik i det tråkiga vädret. Inte roligt ): Jaja, teddy måste få komma ut. Blev ju inget igår..


Roligt att det snöar

 
Blev en fin lite bild på teddy. Hade inte lust att fota i det tråkiga vädret..

Vet ni en sak :) Rebbe var snäll idag, jag fick en marabou mini idag igen :):):):) Rebbe är snäll hon :):)


Fina bilder och en fin film

Datum: 2011-02-15 Tid: 21:06:15 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 0

En plågsam död

Ja johanna, så kan det gå ibland om man går över mig. Fint hår också..

Bra kvallité
Det sista bjuder jag på ;)


Efter att datorn hängt sig sedan klockan 4. Ville inte stänga av den för att då skulle filmen försvinna. Men fick ändå göra det runt 8. Filmen hade sparats men fick ändå göra om den. Gjorde om den ca 5 gånger för att den inte kunde sparas. Men nu äntligen går det. Nu kanske jag kan fixa fram filmen då vi åkte skridskor också. Men det blir någon annan gång de :) (låten valde jag för att vi sjöng den hela tiden)

Mums

Datum: 2011-02-15 Tid: 15:28:58 Kategori: Today Kommentarer: 1Äntligen ska jag få äta upp min lilla godis :D:D


Snela kompisar :)

Datum: 2011-02-15 Tid: 15:27:37 Kategori: Today Kommentarer: 0
Idag på skolan hände inte så mycket. Hade en och en halv timmes hål så vi gick till ica. Inte för att jag hade pengar men ändå x) Fick en krona av emma så jag kunde köpa tuggummi fick också två rutor av en kindermaxi. Rebbe köpte också en marabou mini till mig. Jag har snälla kompisar ja :D <3
Fötterna höll på att frysa sönder när vi gick hem, jag kunde knappt gå..

På tennisen filmade vi lite och tog lite fina kort :) Men de får ni sedan när jag klippt ihop allt :D:D

Jag är med och tävlar

Datum: 2011-02-15 Tid: 15:14:31 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 1
Jag är med och tävlar om en länkning hos josephine. Var med du också :D Inlägget hittar du HÄÄR

Hockey biljett tillsalu om du är intresserad ring mig! :)

Datum: 2011-02-14 Tid: 21:34:00 Kategori: Today Kommentarer: 1
Detta kom på posten idag. Som tur var hittade jag de först annars hade de bara slängts. Hallå det är ju bra med massa rabatter ju ;)
Fick också en match biljett utav john. Hehe bara jag som fick och jag har ingen som jag kan gå med, ska sälja den för 20 eller 30 kr. Ring mig om du är intresserad av att köpa den :D
Hittade en krona på skolan idag också. I fredags hittade jag också en krona. Passa på att ta allt man hittar när man är så fattig som jag är :(

Glad alla hjärtans dag!

Datum: 2011-02-14 Tid: 20:14:21 Kategori: Today Kommentarer: 0

Glad alla hjärtans dag allihopa! :)
(Bild från i höstas)

Kan det inte bli varmt igen?

Datum: 2011-02-14 Tid: 19:40:29 Kategori: Today Kommentarer: 1
Roligt att det ska vara svinkallt hela tiden >.>
.
På gympan hämtade man skridskor och knöt på sig de och allt, men laggaberg hade hyrt HELA eon och ni tror våran lärare hade kollat de??? NEJ. Då fick vi gå tillbaka och spela pingis. Roligt.
.
När jag kom hem gick jag ut med teddy en stund. Var inte det finaste vädret satt..
Blev hämtad runt 5 av farfar. Vi åkte hem till de och åt mat. Kollade på riibys hemsida och såklart var ridningen inställd. KUL :(
Farfar skjutsade hem mig nyss och jag måste gå och duscha, men först måste jag ändå forstätta se på halv åtta hos mig. Gay vecka xD
.
Hejsvejs
Världensfinaste<3

Jag är med och tävlar

Datum: 2011-02-14 Tid: 15:44:57 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0
Jag är med och tävlar om ett par bruna lindor från JW hos: Karin
Inlägget hittar du HÄÄR

Bilder @ Vemdalen

Datum: 2011-02-13 Tid: 20:29:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0
Här kommer bilderna från vemdalen :)
Hemma

Datum: 2011-02-13 Tid: 19:05:36 Kategori: Today Kommentarer: 1

Nu har jag kommit hem ifrån vemdalen. Har varit skojsigt :D 

Igår åkte vi i björnriket. Det var skojsigt och ganska bra snö överallt. Älskar när snön är som den var då. Ganska uppkört och mycket små kullar som man kunde hoppa på :D En gång höll jag på att ramla, åkte på en skida med andra foten/skidan rakt ut åt sidan, haha vackert det borde ha varit XD

Idag var det inte direkt fint väder. Vi åkte hem vid 12 tror jag, vi stannade på dollarstore och köpte lite grejer :D Tur att mamma och pappa har pengar ;)

Jag tog lite bilder. Marianne tog lite mer på oss när vi åkte och så, men de bilderna får ni se när hon har skickat de till mig :)
Ska redigera lite nu så lägger jag upp de senare :)Fint


Hemsida

Datum: 2011-02-12 Tid: 17:26:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Tidsinställt inlägg. Men bara för att så kan jag berätta en hemsida som är som photoshop. Det är väldigt likt och ganska bra om man inte har tillgång till photoshop. http://pixlr.com/

Nu åker vi

Datum: 2011-02-11 Tid: 17:33:20 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nu är det så att det är några sekunder innan vi åker. Hann bara med ett tidsinställt inlägg. Trodde inte att vi skulle åka nu. Hejdå SMSA!!

Roligt att städa..

Datum: 2011-02-11 Tid: 14:52:08 Kategori: Today Kommentarer: 1
Kom nyss hem från skolan.
Idag hade jag och johanna jour eller hur det stavas XD Vi skulle torkaskåp, bänkar sopa uppehållsrummet och såklart leka mattant. Roligt ellerhur.
.
Ska gå ut en sväng och fota lite med kaniniken, om jag lyckas komma ut. Är ju inte lite snö där..
<3

Fredagmorgon

Datum: 2011-02-11 Tid: 07:28:34 Kategori: Today Kommentarer: 0
Riktigt glad nu. Eller inte... Hur mycket snö som helst överallt nu. De hade inte plogat och så vid oss, pappa fastnade redan på gården. Seadfn fastnade han lite längre ner i en nerförsbacke. Han också 20 i 7 men kunde åka igen vid 5 i 7 då han hade grävt fram bilden och så.

Jag har inte någon lust att gå ut till bussen nu, om inte den kommer skiter jag i skolan. Jag tänker minsann inte gå dit, det räcker med att jag får gå hem >.>

Kanske ska gå coh ta på mig skorna, bussen går om 7 minuter om den inte är försenad.

Ha en rolig dag i skolan..

..

Datum: 2011-02-10 Tid: 22:03:24 Kategori: Fotografering - övrigt Kommentarer: 0

Ni förstår verkligen inte att jag är intresserad av det..

Varning var förbannad människa

Datum: 2011-02-10 Tid: 19:48:21 Kategori: Ridning Kommentarer: 2
Jahapp.. Blev jävligt förbannad när det stod på den dära helvetes jävla listan att jag skulle rida ZARINA! fattar ni hur jävla förbannad jag blev. Har aldrig ridit henne förut och ville heller inte de. Hennes gallopp var hemsk. Roligt att det är någon jävel som vill rida columbus i en senare grupp och han får bara gå en gång per dag eftersom han varit halt. Kanske får rida honom om 4 gånger eller när han börjar gå två gånger varje dag. KUUL. Om jag får Zarina nästa gång dör jag, men kommer säkert få henne. Helvete.
.
Ännu gladare blev jag nyss när jag går och ger teddy morötter, kollar ut, och vad tror ni har hänt där? Jo exakt alla gångar som jag gjort är borta. Jag orkar seriöst inte mer. Är så jävla arg så jag kommer börja grina snart. Har råkat kasta ner min datamus på golvet. Bra att det är vatten i den som kan åka ut..
.
Tur att vi ska åka till vemdalen imorgon så jag slipper alltihop.
CP HÄST

Tjohej

Datum: 2011-02-10 Tid: 15:34:33 Kategori: Today Kommentarer: 0
Kul att det är snöstorm idag >.>
.
Kom hem från skolan för ett tag sedan. Tog sin lilla tid eftersom det är snöstorm...
Hade engelskaprov idag också. Gick skit. Kunde bara det första, men jag kanske har tur som vanligt så jag klarar det. Har faktiskt pluggat i 4 timmar typ.
.
Nu har jag tagit på mig ridbyxorna. Ska dra på mig strumpor och tröja och lite så sedan vänta på ett sms från julia att de kommer och hämtar mig :D
Roligt att det går kvarka (stavning?) på stallet.. Jag dör ju om det är många hästar som får de :D
.
Hejdå

Filmen och bilder

Datum: 2011-02-09 Tid: 17:48:55 Kategori: Kommentarer: 0
Nu kommer bilderna, eller det är bara tre stycken x)
Ni behöver inte mobba mig för att jag står och klappar med händerna men det är för att kaninen ska hoppa, ibland behövs det lite extra ;)

Jag är smart på många olika sätt

Datum: 2011-02-09 Tid: 17:46:06 Kategori: Today Kommentarer: 0

Roligt att leka under-hökens-vingar-kom på idrotten. Riktigt skoj..

Gick väl ganska hyfsat på skolan idag. Hade hål i över en och en halv timme innan sista lektionen. Roligt. Jag och rebbe var i sporthallen en stund men när vi hörde våran gympalärare skyndade vi oss att springa iväg. Hade inte lust att han skulle se oss där..

På sista lektionen bestämde vi oss för att spanskagruppen som har hål i över en och en halv timme, att vi skulle få flytta edn lektionen så att vi hade den före alla andra med mattias och sedan får vi sluta tidigare (y). Vi ska prova detta och se om det funkar i tre veckor :D

På hemvägen så höll simon på att putta ner mig i snön. Är jag förvånad? Nej. Kom också på en grej, när vi gick alla ida så gick vi en bit sedan svängde simon av, sedan fortsatte vi en bit där svängde johanna, emma och erik av, sedan fortsatte vi och då svängde den andra erik av och sedan kom julia helt plötsligt ifrån skogen sedan gick vi en bit och fanny svängde av sedan svängde rebbe av och tillsist julia. Då blev de bara jag kvar ): Haha, mycket "svängde" där ;) 

När jag kom hem efter en lång tid så gick jag ut med Teddy. Filmade lite med mamma och pappas kamera. Listade ut hur man filmade med min kamera med hjälp av pappa för ett tag sedan XD Duktig. 

Nä nu orkar jag inte skriva något mer och ni orkar nog inte läsa mer heller x) 
Laddar upp bilder och filmen snart, måste bara vänta på att den ska laddas upp på videofy.
Birsta

Datum: 2011-02-08 Tid: 19:14:38 Kategori: Today Kommentarer: 0
Roligt att bli mosad mellan två tjocka madrasser och massa snubbar ligger på allihop (y)
Efter skolan var jag och julia på birsta. Köpte inget, inte så konstigt har liksom inga pengar. Fick 100kr av pappa så jag kunde köpa fika. Bra de :D
.
Nä nu ska jag plugga lite. Engelska prov på torsdag (n)

RÖSTA PÅ MIG HOS HANNA :D

Datum: 2011-02-08 Tid: 18:46:26 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0
Rösta gärna på mig hos hanna. Man får rösta hur många gånger som hälst. Rösta rösta rösta :D:D:D:D
Min bild är nummer 4 som ni kanske ser (:
Tack för alla röster :)

Ridning

Datum: 2011-02-07 Tid: 20:45:34 Kategori: Ridning Kommentarer: 1
Red KB idag. Det gick ganska bra, men han var lite bångstyrig ibland. Nosgrimman var alldeles för lite åtspänd men det gick inte spänna mer hål och han gapade konstant. Han travade faktiskt lite mer än vad jag hade trott, han brukar annars bara springa iväg. Han skötte sig bra den mesta tiden, bre de iallafall.
.
Nu sitter jag och kollar på familjen anolunda. Så jäkla sämst XD
Ska ta och blåsa håret och äta nått. Imorgon blire birsta med julia (y) måste fixa fram pengar så jag kan äta något imorgon XD

Jag är med och tävlar

Datum: 2011-02-07 Tid: 16:00:28 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0
Jag är med och tävlar var med du också :D http://johannagrant.shapemeup.se/2011/01/27/bloggtavling/

Bobby, den hemlösa hunden

Datum: 2011-02-07 Tid: 15:50:58 Kategori: Today Kommentarer: 0
Vilken fräsig rubrik värsta boktiteln...
.
Åkte skridskor på gympan igen. Har åkt två veckor men det har inte gubben fattat än. Simon sköt sönder ett plexiglas grej eller vad de heter x) Jag har faktiskt tagit en minnesbit, den är jätte fin :D Tog en annan först men kollade igenom jätte många och tillslut valde jag denna. Hade en liten panikslagen johanna bredvid mig också eftersom gubbarna på plan höll på att skjuta i sarien och på plexiglaset, inte roligt :(
.
När vi gick hem så gick erik stördis med oss. Helt plötsligt kom en grymt söt liten vovve. Rebbe ba "det kommer en hund!" och jag kollade bak och då flög det förbi en sak och jag skrek till XD Men den var så grymt söt. Den följde efter oss ända tills erik skulle "svänga in" då följde den efter han istället :D Om jag fick hade jag gärna tagit med mig den hem.
.
Nä nu ska jag gå och fixa ihop allt jag ska ha med mig. Ska ju åka och rida, kuligt :)
Vad fint det blev
Lilla söta bobby som han fick heta :D

Söndag kväll

Datum: 2011-02-06 Tid: 18:22:02 Kategori: Today Kommentarer: 0
Mys att-göra-lista
 • Dammsuga köket, hallen och vardagsrummet
 • Gå upp till veine och gun och duscha. (vårat badrum kanske blir klart på fredag)
 • Blåsa håret
Måste skynda mig om jag ska hinna se på solsidan. Det börjar ju om en timme och 40 minuter.

Fint väder :D

Datum: 2011-02-06 Tid: 16:51:24 Kategori: Teddy Kommentarer: 1

Var ute med Teddy förut. Underbart väder ute, väldigt varmt också, dog nästan lite. Men det är bra de (:
Ior in my heart <3

Datum: 2011-02-06 Tid: 11:15:56 Kategori: Today Kommentarer: 1
(cepehand.se)
Ior <3 Hehe, men den är ju mysig om man inte räknar med att det är ett linne, hade varit bättre om det var en t-shirt, mycket skönare att sova i.

Bra musik

Datum: 2011-02-05 Tid: 22:04:21 Kategori: Today Kommentarer: 1
Just nu är min kväll riktigt rolig. Sitter och lyssnar på all musik på mobilen. Sabaton alldeles nyss. Nu är de movistar. Riktigt bra musik. Inte.
Ska kanske gå och hämta någon bra film. Lilla eller stora jönsonligan eller sällskapsresan. Frågan är bara vilken. Har ju alla av dom filmerna satt. Nu blev de my heart will go on, den kan jag nästan utantill på blockföljt (y) Nä nu måste jag byta låt. 
Såhär ser min kväll ut just nu.

Kort ointressant inlägg

Datum: 2011-02-05 Tid: 12:41:55 Kategori: Today Kommentarer: 1
Nu har josefin precis åkt. Vet inte vad jag ska hitta på idag, vi ska iallafall till mille sedan. Han har ju flyttat in i sin lägenhet ;) Fast det gjorde han för ett tag sen men ändå
Jag vet inte vad jag sa skriva. Vi kollade på film igår runt 12. Undra vem som somnade :O Inte jag inte alls.. Men det gör jag alltid om jag ligger ner i sängen xD

Fredag äntligen

Datum: 2011-02-04 Tid: 16:48:33 Kategori: Today Kommentarer: 1
Idag på skolan hände inte så mycket. Vi gjorde en labb på fysiken. Ta reda på olika metaller. Fick nyss schema också. Hålet på torsdag morgon flyttades till onsdag eftermiddag. Kul att vi har hål i en och en halv timme sedan HL/ES då vi har klassråd som tar ca 5 minuter i våran klass och efter de slutar vi >.>
.
Var ute och fotade lite förut. Busade lite med Teddy också. Riktigt roligt när hon blir förbannad :D
Josefin ska sova här också. Buuuusigt :)
.
Muffins med tjockpannkaka

Kanske ska ta och städa

Datum: 2011-02-03 Tid: 22:01:00 Kategori: Today Kommentarer: 0

Jag kanska ska ta och städa mitt rum, det är alltifrån ridkläder till täcke och kudde som rebbe sov i i helgen xDDet är mer grejer som inte syns. Allt kom med på en annan bild men det blev jätte suddig. Aja ni kan få se den ändåFint


Fasan

Datum: 2011-02-03 Tid: 21:43:00 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 0
Innan vi skulle åka till stallet så kom pappa hem och sa att han hade sett fem stycket fasaner (hönsfåglar). En tupp och fyra hönor. Innan vi åkte stannade vi och kollade om de var kvar, tog med kameran också x). Tillslut såg vi en som jag tog lite kort på :P Visste inte äns vad en fasan var innan jag såg den :PSnöstorm + en liten fågel mitt ute i skogen = inte så bra bild
Fick beskära den ganska rejält..

Ridning hej och hå

Datum: 2011-02-03 Tid: 21:17:37 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Jag tycker torsdagar är riktigt rolig ja..
Först har vi en lektion i 40 min sedan har vi som har spanska en och en halv timmes hål, sen har vi en till lektion i 40 min sedan lunch i en timme och fem minuter. Skönt med lite lektioner och så men grymt tråkigt.

Red columbus idag också :D Han är så jäkla fin (: var väldigt länge sedan jag red honom men han har varit halt så han har vilat ganska länge. Det gick väldigt bra faktiskt men han blev lite små lat efter en stund så jag tog ett spö och då gick han ännu finare (:

Emmas mamma skulle jobba i cafeterian till 8 så vi stannade där. Precis när vi skulle börja äta så var det en tjej som red conan som flög av. Conan började skena och hon flög in i sarien. Hon låg typ stendöd på backen ganska länge men hon fortsatte rida så de gick väl bra.

När vi satt och kollade på en hoppträning så var det en gubbe som gick upp för trappan, man såg bara hans huvud och han flinade as mycket, han stannade mitt i trappan och glodde på oss, han hade väl något handikapp. Han red faktiskt gregory innan vi åkte hem.mobilkameran på topp (y)
Men han är väldigt fin och stor. Hehe han är högre än mig :D


Lite bilder på Teddy

Datum: 2011-02-02 Tid: 19:57:35 Kategori: Teddy Kommentarer: 0
På balkongen idag var de +25 grader. Kanske inte så konstigt då det var mitt i solen och det är ju inglasat och allt :P
Nä nu kommer det lite bilder som jag inte skulle ladda upp igentligen. Jaja tog 120 bilder så några får de bli ändå.. 
Hon ville rymma hela                          bli förbannad på snön
tiden                                                  kan man också bli ja

Ny spanskalärare.... igen

Datum: 2011-02-02 Tid: 17:12:50 Kategori: Today Kommentarer: 0
Kul att vi har engelskaprov på torsdag nästa vecka. Blir till att ta hem alltihop på fredag, har ju engelska både onsdag torsdag och fredag, orkar inte ta med allt fram och tillbaka (;
Måste bara berätta att vi kommer få en ny spanska lärare igen. Men denna ska vi ha ända till sommaren. Under halva 7:an har vi haft 7 olika lärare..
 
Var ute med Teddy i en timme också. Fotade litegrann :) Laddar upp bilder sedan.


Sämstbild.se vackra händer också
75 dagar kvar <3

Ni börjar gå mig på nerverna..

En fin liten kväll

Datum: 2011-02-01 Tid: 20:48:56 Kategori: Today Kommentarer: 1
Hehe idag har jag mumsat i mig mototar och dippelidipp. Möms :D
Och bara för den som vill veta så har ju vi renoverat hallen. I helgen kom det upp en hylla på ena väggen. Ser inte lika tomt ut där nu iallafall.
Nu fattas det bara en stor tavla ovanför och på andra väggen ska det vara tre små. De tre ska vara några av mina bilder, undra hur många gånger mamma har kollat igenom alla natur bilder på min dator x)
Nä nu ska jag fortsätta se på bygglov (y)

Failbilder från helgen

Datum: 2011-02-01 Tid: 18:42:00 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 1
Nä jag måste bara lägga upp lite failbilder på mig från helgen :D Ni får klicka på bilderna så de blir större

Glömde ställa in vart   Förlåt för att jag            Så fint!
den skulle fokusera   håller på att ramla
rebbe kämpade med    man kan ju undra XD    det gick ju nästan att
att fåtill en närbild                                          sätta sig på ett bra ställe
när hon väl lyckades
stod vi i bakgrunden
Den sista och finaste
bilden man kan ju undra
vad rebbe brukar
ta kort på...
Fina bilder va :D

Trött eller vad?

Datum: 2011-02-01 Tid: 16:15:49 Kategori: Today Kommentarer: 0
Idag hände inte så mycket på skolan. Hade svenska redovisning. Hehe när jag skulle prata om sällskapsresan filmerna börja jag skratta (y)
På lunchen gick vi ut. Vi skulle gå någonstans så vi tog en runda som tog runt 40 min kanske. Simon ville att vi skulle komma till sporthallen och där tog jag hans bubbelgum paket med hela ett bubbelgum i. Jag la det i omklädningsrummet men han vägrade hämta det. Det var jag som skulle göra de men de gjorde jag aldrig :) Han var en riktig taskmört :D
.
Jag var inte så pepp på hälsokulturen heller. Jag satt och spelade mobilspel men jag spelade faktiskt några matcher.
.
Har varit riktigt lat idag. Ska försöka ta mig ut imorgon efter skolan. Då är jag duktig.
Nä jag ska ta och ta kort på lite blommor ikväll troja :) Kom på att jag måste sortera in alla bilder som togs i helgen i alla mina mappar. Ingen kan fatta hur mycket mappar jag har. Om jag ska komma till de senaste bilderna på teddy blir det djur-teddy och frida-teddy-vinter-2011. Ja det är ju några mappar x)

Jag är med och tävlar

Datum: 2011-02-01 Tid: 15:49:17 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 3
Jag är med och tävlar hos http://littleceline.blogg.se/2011/january/fototavling.html i sammarbete med http://johanpixels.se/webbshop/

Detta är mitt bidrag
Tema vatten

RSS 2.0