Död chej

Idag blev de slappdag.se (y)
Vaknade 20 i 8 ungefär och kollade på sommar i sverige på datorn och lite så. Gubbarna som fixar badrummet var också hemma här. Gick med rebbe och emma till skolisen. Hade tre lektioner sedan slutade vi. 10 över 12. Asbra! Kom hem och tog med kameran och försvann ut med teddy. Efter ett tag så kommer runt 5-6 fasander skrikandes och flygandes över oss och landar i syrenen. Vilken tur att jag hade lämnat kameran på altanen. Inte bra! Sprang och hämtade den och sa till teddy att stanna (hade inget koppel på henne eller nått) sprang till syrenen (eller vad det nu heter) men de gick/flög längre bort. Sprang mot skogen, såg en men fick inget bra kort. Fuck!
.
Fick några bra bilder annars. Men har inte orkat lagt in de på datorn är allmänt död idag. Har legat och kollat på 3-4 avsnitt på sommar i sverige. Kul att papegojtanterna har avslutat semestern. Det var ju dom som var bra :(
.
Nä nu ska jag väl ta och hitta på något vettigare än att sitta i sängen med datorn i knät som jag gjort de senaste timmarna. Blir nog ändå att jag följer med mamma och pappa och tränar senare eftersom jag åt en chokladboll förut och fick en asstor bulle av john efter skolan (erik och rebbe fick också en bit)
.
Känner att man fattar mycket i detta inlägg. Haha riktigt bra rödtråd i allt, men det är inte svenska nu ;)
.
Tjoho!
Juste jag vann ju fototävlingen hos hanna också. Tack så mycket till alla som röstade! :D

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: