Ridning hej och hå

Jag tycker torsdagar är riktigt rolig ja..
Först har vi en lektion i 40 min sedan har vi som har spanska en och en halv timmes hål, sen har vi en till lektion i 40 min sedan lunch i en timme och fem minuter. Skönt med lite lektioner och så men grymt tråkigt.

Red columbus idag också :D Han är så jäkla fin (: var väldigt länge sedan jag red honom men han har varit halt så han har vilat ganska länge. Det gick väldigt bra faktiskt men han blev lite små lat efter en stund så jag tog ett spö och då gick han ännu finare (:

Emmas mamma skulle jobba i cafeterian till 8 så vi stannade där. Precis när vi skulle börja äta så var det en tjej som red conan som flög av. Conan började skena och hon flög in i sarien. Hon låg typ stendöd på backen ganska länge men hon fortsatte rida så de gick väl bra.

När vi satt och kollade på en hoppträning så var det en gubbe som gick upp för trappan, man såg bara hans huvud och han flinade as mycket, han stannade mitt i trappan och glodde på oss, han hade väl något handikapp. Han red faktiskt gregory innan vi åkte hem.



mobilkameran på topp (y)
Men han är väldigt fin och stor. Hehe han är högre än mig :D


Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: