Ute med Teddy i över 2 timmar

Har varit ute med Teddy i ca. två timmar och 20 min. Hon ville inte gå in heller. Hon försökte trycka sig igenom "dörren" om man får kalla det de. En plastdörr x) Gick ut 20 över 6 kom in ca kvart i 9. Gjorde lite småsaker med henne. Tränade "stanna" då jag fick gå minst 10 varv i en gång för att kunna fånga henne, slutade med att jag blev förbannad på henne och ställde massa snöklumpar vid "utgången". Funkade det också.
Ställde upp hinder i gången också. Hon hoppade faktiskt många hinder utan att ens försöka gå under när hon hade chansen. Riktigt duktig tjej.
Mörkt utan blixt
Man ser ju knappt henne :P
Försökte ta kort på månen. Men med blixt blev det kort på osynlig snö XD Haha det snöade inte eller nått, men det blåste väl
Tog runt 70 bilder på den men bara två blev bra
Fick beskära den rejält då jag inte hade zoomat eller nått.
Hon skiter exakt hela tiden >.> Hon har nå fel
Tre misslyckade hoppbilder x) Hon är omöjlig att ta kort på, man måste stå bakom henne för att hon ska hoppa. Brukar kunna använda självutlösare, men då brukar hon hoppa nån sekund för tidigt eller sent
.
Bilderna blev inte bäst, men jag hatar att fota med blixt, blir inte fint, men när det är kolsvart finns det inget val..

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: