Älskar er!

Datum: 2011-06-30 Tid: 16:22:51 Kategori: Today Kommentarer: 1

Besöks rekord + jätte mycket kommentarer :')


Varm dag för hästarna... och mig

Datum: 2011-06-30 Tid: 12:24:52 Kategori: Ridning Kommentarer: 1

Idag så kom sofia hit och vi red ut en sväng. Jag red mevrick och vi gick på en ganska lång grusväg. Sedan blev det mjukare och lite "skogs" underlag. Mevrick var duktig i början då han inte travade ikapp flora något men sedan började han med de :P

 

Vi gick ganska långt och sedan vände vi. Då skulle vi galoppera och mevrick sprang som en galning, haha han galopperade lika snabbt som Flora. Efter de orkade han typ ingenting. Haha :) Vi tog ett varv på banan också men de orkade han inte. Men det är ju så varmt. Jobbigt för hästarna..

 

När vi kom tillbaka så fixade jag mat till dom. Jag höll seriöst på att dö. Slog med en sånhär lie. Det gick inte direkt super så jag suger på de. Men det gick lite bättre på slutet iaf. Sedan skulle jag byta vatten till dom. Jag hade hellre druckit upp de själv.

När jag kom in drack jag typ 4 glas. Godaste vattnet jag druckigt på länge XD

 

Imorgon får båda två vila tror jag iaf. Kanske testar att longera eller nått. Gå ut och beta kanske :)

 

Jag har inga nya bilder på hästarna. Kanske fotar dom i hagen sedan :)

 

 


Longering med Flora (igår)

Datum: 2011-06-30 Tid: 12:18:59 Kategori: Ridning Kommentarer: 1

Igår longerade jag Flora. Hon var superduktig :) Både skrittade travade och galopperade. Det ända som var lite svårare var att ta ner från trav till skritt :P Men annars gick de super :D

 

Det var så grymt varmt att jag inte orkade byta om, hade shorts och linne på mig och hjälm då :P Svettades ändå xD

 

När vi hade blivit tillräckligt yra så sprang vi två varv runt ridbanan, Eller jag småsprang ena för hon ville inte springa och andra så sprang hon och det går inte direkt sakta ;)

 

 


Snabb uppdatering

Datum: 2011-06-29 Tid: 20:38:26 Kategori: Today Kommentarer: 3

Har kollat på monsters inc eller vad filmen heter haha x) Linus katt kom nu också. Vi ska vara lite kattvakt ;) Den är jättepluttig och söt :)

 

Imorgon kommer sofia hit och då ska vi rita lite grann :) Blir till att gå upp halv 9 eller något :)


Bokeh

Datum: 2011-06-29 Tid: 18:28:00 Kategori: Fototips Kommentarer: 1

Nu tänkte jag visa hur man gör bokeh. Det finns massa andra olika sätt också, men dethär är ett sätt.

 

Systemkamera:

Ta en aluminiumfolie bit och knövla ihop det till en boll

Veckla sedan ut det igen

Ställ in manuell på objektivet. Då kan du själv välja skärpan och de. Det gör du genom att snurrq på den biten som jag håller i för den som inte visste de :)

Ställ in skärpan så suddigt som möjligt. Ställ er där det är ganska mörkt och använd blixten. Ta en bild så nära foliet som möjligt. Man får testa sig fram.

Såhär blev resultaten med lite färg

 

Kompakt kamera:

 

Du gör samma sak med aluminium foliet. Men istället för att gå till ett mörkt rum så är det bättre med lite ljus. Inte för mycket. Använd ingen blixt.

 

Håll in knappen halva vägen (fokusera) på handen och fortsätter hålla in knappen och ta kort på foliet. Där får man också testa sig fram.

Såhär blev alltså dom resultaten med lite färg

 

 


Äntligen färdig med designen!

Datum: 2011-06-29 Tid: 15:39:52 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 2

Såhär blev deras design. Där det står om oss och är bilder och text om dom den sitter igentligen i menyn man ser överkanten på ena bilden där också :) Klippte bara ut den för att ni skulle se hur den ser ut :)


Bilder @ Engstura och Gleisir

Datum: 2011-06-29 Tid: 14:40:00 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 0


Bilder från hagen @ Frosti, Fiat och Lille John

Datum: 2011-06-29 Tid: 12:49:09 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 0


Ridbilder @ Frosti

Datum: 2011-06-29 Tid: 12:07:20 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 1

Det var linda som fotade dom :) Det var bara på slutet för jag var på en annan bana först men hon kom lite senare och fotade när jag var på banan utanför huset :)

Alla utom en är beskärda så vissa har bättre kvallité än andra

 

 

 


Inte alls varmt idag...

Datum: 2011-06-29 Tid: 11:37:42 Kategori: Today Kommentarer: 0

Idag gick jag upp halv 9 då oliver kom och väckte mig. Roger skulle iväg och byta däck eller vad det var och linda hade jobbat natt och var inne i stan så jag skulle vara med oliver och elias. Vi var ute och krattade ihop lite löst gräs som vi gav till hästarna. Vi bytte också vatten till dom.

 

Nu har vi nyss ätit mat. Nu är det som varmast på dagen också så vi ska vara inne en stund. Jag kanske smiter ut och plockar lite ogräs som jag kan ge till hästarna sedan :)

 

Hejdå :D

 

 


Longering med mevrick

Datum: 2011-06-28 Tid: 20:01:43 Kategori: Ridning Kommentarer: 3

Red ner till ridbanan förut med mevrick för jag skulle longera honom. Jag skulle rida barbacka så när jag skulle upp på honom gick det inte då bra. Han kunde inte stå still och jag hade spänt fast longeringslinan i kameraväskan och jag lyckades på något vis dra sönder en klämma eller nått så nu är bandet på kameraväskan paj. Ska se om det går att laga..

Då kunde jag inte ta med kameran så jag skulle upp på mevrick utan den men fortfarande med ett långt spö och 8m lina. Linda hjälpte mig och mevrick tyckte inte om spöt men han vänjde sig efter en stund.

 

Det gick kanon att longera i vänster varv. Fast dock gick det bara att trava inte skritta och inte galoppera, när jag ville att han skulle skritta gick han bara emot mig (men jag kanske inte är så bra heller då jag bara longerat någon gång, fast det är ju inte så svårt). I höger varv fattade han inte och gick bara mot mig och flyttade på rumpan. Tillslut fick jag ut honom och han gick 2 varv på raken :) Fick gå tillbaka då han inte kunde stå still och inte tyckte om spöt.

 

Imorgon ska jag testa med Flora och se om hon är bättre :)

 

 


Lekpark

Datum: 2011-06-28 Tid: 19:54:47 Kategori: Today Kommentarer: 0

Var på stan förut och åt glass. När linda och roger skulle handla så var jag oliver och elias i en lekpark. Tog lite kort med mobilen.

 


Ridning med Flora

Datum: 2011-06-28 Tid: 19:47:13 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Hejsan!

 

Dålig uppdatering jag vet men jag hinner inte, håller på med en design till en blogg så det tar all tid framför datorn. Men den är snart klar så då blir jag fri :)

 

Idag så red jag Flora själv för första gången. Man kunde inte lämna henne när jag gjorde iordning henne, hon bara kastade sig bakåt och så. Fick ringa in till linda så hon kunde stå och hålla i henne. Men såfort jag kom upp på ryggen blev hon lugn och fin!

 

Vi red samma väg som vi gick i söndags när mamma red fast jag red den åt andra hållet. När vi kom en bit så kom det en hund som tokskälldeoch började springa mot oss. Den var på andra sidan åkern och den sprang till mer än halva tills någon skrek åt den. Sedan ville hon inte gå utan stannade som om det var något i skogen. Men jag lät henne bara stå och då kunde hon gå lite försiktigt. När vi skulle över ett "vattenhål" så försökte hon vända också (hon hatar vattenpölar med älskar att bada) men då var det bara att vara bestämd att vi skulle dit.

 

När vi kom ner på den "stora" skogsvägen så travade vi ganska långt sedan tog vi lite galopp. Hon var jätteduktig och lyssnade på mig. Hon brydde sig inte det minsta om att det blåste vilket jag tycker är bra :)


Ridning

Datum: 2011-06-27 Tid: 12:55:08 Kategori: Ridning Kommentarer: 3

Idag kom sofia klockan 9 och då red vi ut en sväng. Jag red Flora och hon red Mevrick. Stidbyglarna var så långa så jag fick hålla på att snurra och så men när vi skulle trava kunde jag typ inte rida lätt för de var så långa :P

 

Vi gick också till en bana och galopperade och travade lite. De tyckte flora om :)

 

Kortade stigbyglarna ännu mer så nu är de bra en snurr på den högra och en snurr på vänstra + att den ska vara längst upp på båda. Haha :D

 

Nu ska jag ut i de fina vädret! Hejdå

 

 


Galen Frosti :)

Datum: 2011-06-27 Tid: 12:50:41 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Igår så red jag Frosti. Han var helt tokig. Han hade inte blivit riden på eveigheter så det var inte så konstigt då han är knäpp i huvudtaget ;)

 

Red på ridbanan och det gick ganska bra, sedan kom det en annan häst och då blev han tokig och kulle springa till den hela tiden. Så då fick han bara skritta. Sprang lite till när dom hade gått iväg så då blev det räser galopp men bara en bit för sedan går han inte att styra, det går typ bara i skritten typ.

 

Lägger upp mer bilder sedan

 

Efter vi hade gjort de så skulle eva och linda ut på en tur med vagn så vi åkte med. Men evas vagn var sönder så vi var tvungen att byta vagn och massa.

 

Kom hem klockan 11. Haha det tog sin lilla tid :)


Ny singel "Haven stay - tAKiDA"

Datum: 2011-06-27 Tid: 12:44:09 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 0

A MA GAD :O Takida släppte en ny singen idag. "haven stay". Den är så jävla bra!!!! Finns på spotify :D

 

Låten är så grym så de finns inte. De har verkligen lyckats med både denhär och "was it i?" hoppas att hela skivan är grym! Då blir jag jävligt glad. Idag är det ju exakt en månad kvar tills den släpps längtar <3


Midsommarafton # Flora och Mevrick

Datum: 2011-06-26 Tid: 19:14:00 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 0


Bildbomb från dagen

Datum: 2011-06-26 Tid: 18:32:07 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 2


Midsommarafton # Blommor

Datum: 2011-06-26 Tid: 18:07:23 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0


Header

Datum: 2011-06-26 Tid: 15:46:37 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 0

http://pponnybrudar.blogg.se/

Nu är deras header kvar nu är det bara en design kvar, haha kommer nog ta sin lilla tid :P

 


Yey photoshop igen

Datum: 2011-06-26 Tid: 12:58:31 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 0
Nu har kim fixat photoshop igen till mig. Kom inte upp någon ruta heller om dagar kvar så det kanske funkar helt och hållet ;);)

Fuck photoshop

Datum: 2011-06-26 Tid: 10:09:41 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 0

Hejsan!

 

Idag är jag suris för photoshopet som kim hade fixat till mig var bara 30 dagar och nu är dagarna slut... Kul att han har hårddisken hemma så jag måste klara mig utan photoshop i tre veckor vilket inte går då jag måste fixa bilder och fixa designer till folk! Håller på att ladda ner ett nytt men det går inte bra. Ska be han ladda ner ett nytt till mig, kan ta 30 dagar igen bara jag får nått!!!!

 

 


Midsommar i bilder # Dans

Datum: 2011-06-26 Tid: 08:30:00 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 0

 


Midsommar i bilder # Fotboll/

Datum: 2011-06-25 Tid: 21:19:00 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 0

 


Midsommar i bilder # plocka blommor/Oliver och Elias

Datum: 2011-06-25 Tid: 20:03:58 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 1

Denhär bilden tycker jag var fin. Den ska redigeras någon gång!

 

Ingen av bilderna är redigerade eller något + att ena lilla killen som är på den sista bilden vände rygge till såfort kameran kom fram! Haha :D


Trötta hästar

Datum: 2011-06-25 Tid: 19:29:37 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Idag så red jag och sofia ut det är ägaren till Flora. Hon är så stor så mevrick fick typ trava ikapp henne hela tiden, fast det fick han inte för mig XD

 

Vi red i skogen och på ett hygge. Han tyckte det var sjukt jobbigt! Sjöblöt i svett. Sedan kom vi till vägen som jag red på igår och då travade Flora men då fick mevrick galoppera. Haha sötnos!

 

Vi stannade också så att hästarna skulle få bada lite, Flora stod och skrapade med benet i vattnet så att det skvätte hur mycket som helst! Sofia blev blöt + att mitt ena ben blev blött. Haha. Mevrick ville mest dricka vattnet när han stod där :P

 

Vi skulle också galoppera upp för en jättelång backe, men när vi hade kommit en lång bit så skrittade vi lite sedan galopperade Sofia iväg, och mevrick försökte hänga med men han orkade verkligen inte! Haha han var så svettig så det var nästan läskigt!

 

Gick och kollade till dom förut och Flora typ stod och sov, haha trötta dom var!

Haha mobilkameran gör så att de blir alldelles utdragen x) De är inte direkt så tjock  igentligen :P

Mevrick har en grimma som jag hade på Fleur på ett ridkläger 2008. Jag har den på det största men det är en ponny. Igentligen ska man ha cob på han.

Medans vi var ute så hade de förstorat hagen lite så de skulle få mer mat. Den ska vi då öppna på morgonen och stänga på kvällen så att det blir bara en dags hage.

 


Kommer få träffa Frosti! <3

Datum: 2011-06-25 Tid: 19:20:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Grymt glad tjej här! Kommer få träffa frosti :D:D:D:D:D:D och tillochmed rida han. Vadå överlycklig? Det blir kanske på måndag kväll :) Saknar honom såå mycket :') <3

Sommaren 2010. Mobba inte att scabraket är hur långt fram som helst. Men han är då bäst iaf :D

 

Januari 2011. Världens finaste <3

Saknar honom så mycket <3


Dålig uppdatering..

Datum: 2011-06-25 Tid: 11:27:00 Kategori: Today Kommentarer: 1

Hejsan och förlåt för att jag inte bloggar. Men jag hinner inte för att just nu sover jag i en husvagn med mamma och pappa, men imorgon ska jag flytta in i linus rum då han inte är hemma. Så då kommer jag ha tillgång till internet hela tiden och datorn kan vara på. Så då hinner jag blogga minst en gång om dagen.

 

Igår var det midsommarafton. Det var kuligt :D Våran midsommar grej som man dansar runt blev inte så fin :D

 

Bilder på de kommer senare då jag inte hinner nu för jag ska göra mig iordning för ägaren till flora kommer så vi ska rida ut :)

 

Hejdåå :D

Bjuder på en fin bild :D


Ridit mevrick

Datum: 2011-06-24 Tid: 12:40:47 Kategori: Ridning Kommentarer: 1

Tjena! Sov jätte lite inatt. Kunde inte somna igår så låg vaken aplänge. Sedan vaknade jag typ 6 halv 7...

 

Men dagen blir inte sämre bara för de :D Nästan direkt efter frukost så hämtade jag mevrick i hagen och red en sväng. Jag red bara efter vägen och det blev mycket skritt. Travade och galopperade också och de tyckte han var kul men jobbigt. Haha :D

 

Han snubblade också mycket fast bara i skritten. Klantis :D

 

Nu ska jag börja på en design till http://teamtbz.blogg.se/ och en header till http://pponnybrudar.blogg.se/

 

 

Bjuder på lite mobbade bilder på mig och mevrick som inte kunde stå still. Mamma kan inte ta kort häller med min mobil ;D

 

 


Bilder på Flora och Mevrick

Datum: 2011-06-23 Tid: 21:25:02 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 2

Hästarna går i hagen typ 30 meter från huset. Det är ett hus emellan så grymt nära :D

 

Jag och oscar ellr rättare sagt jag och en tvingad oscar gick ner till hästarna för jag skulle fota dom lite grann. Jag gick inte in i hagen eller så utan stod utanför. Haha några bra bilder på mevrick blev de men inte Flora. Haha hon klarade inte av att stå still en ända sekund. Hon är ett halvblod som inte har så mycket i hjärnan ;)

Här kommer bilder på hästarna som jag ska spendera de senaste 3 veckorna med :D

 

Söta killen

Sedan kom tjejen

Ja man ser ju storleksskillnaden. Mevrick är D ponny och hon är 1,71 eller vad de va :D


Framme och trevliga hästar!

Datum: 2011-06-23 Tid: 19:10:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Hejsan!

 

Kom fram till lycksele runt 5 idag. Efter vi ätit så gick vi ner till hästarna. Mevrick och Flora. Haha Flora är typ 1,71 i mankhöjd och 8år. Hon kunde då minsann inte stå still en ända minut :D

 

Ska bli tre härliga veckor nu! Kommer troligtvis rida mevrick imorgon också :) Sedan i helgen kommer hon som äger Flora komma. Då kommer troligtvis jag rida mevrick en bit och sedan byter vi hästar så jag rider Flora. Har ju liksom aldrig ridit henne så då är det bra att ägaren följer med :D

 

Flora är duktig i både hopp och dressyr så det kanske blir lite hoppning också :D:D


Torsdag äntligen :D

Datum: 2011-06-23 Tid: 12:19:43 Kategori: Today Kommentarer: 3

Gick ut till teddy idag klockan 10. Tömde hela hennes bur så nu är den ren och fin :D Var ute med henne till typ 11.

 

Kommer sakna henne så otroligt mycket nu när jag är borta. Får träffa henne igen om lite mindre en än månad... Men hon kommer ha det bäst hemma <3

 

 


Tävling

Datum: 2011-06-23 Tid: 11:50:25 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0

Detta skulle man ju bara vilja vinna!

http://ishestarna.blogg.se/2011/june/tavling.html


Fotografering vid vattnet, eller påväg hem från vattnet

Datum: 2011-06-22 Tid: 19:33:22 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 5

Var med jenniefer och julia på stallet en snabbis för jag skulle fota dom när de skulle bada med hästarna. Det gick då tyvärr inte så bra då varken linnie eller romeo kom längre än det man ser på bilderna. Linnie nosade fakstiskt på vattnet!

 

De mesta bilderna jag tog var på jenniefer och hennes grymma hoppsits. Jag tror inte jenniefer blir så glad om jag lägger upp dom så hon är väldigt vacker på bilderna XD

 

Haha ja jenniefer hade ju ett litet ja vad ska man kalla det... dressyrpass med romeo XD

Haha, den kanske skulle varit lite finare om inte jenniefer gjort som hon gjort... :o

Käka lite gjorde linnie på bättre humör troja

Fin bild asså :o

 


Rent och fint

Datum: 2011-06-22 Tid: 13:44:40 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Så nu är schabraket rent och fint. Satt och plockade bort de sista hårstråna när det hade torkat. Blev ingen ridning för mig och frida ikväll :( Så slängde in ridbyxorna i tvätten en snabbis. Skulle igentligen bara ha med två par med eftersom det kanske kommer regna och så så tar jag tre par istället :)

 

Men nu är jag färdigpackad och klar. Nu får det gärna bli torsdag :D:D


Lite städning

Datum: 2011-06-22 Tid: 10:59:36 Kategori: Ridning Kommentarer: 1

Tog på mig dom finaste skorna

Gick ner i våran läskiga källare

Lite dammiga saker, senast jag använde dom var nog över 1 år sedan (Y)

Dendär är lite renare faktiskt eftersom jag håller på med den 2 gånger i veckan

Sedan blev det att ta upp allt på bron

Två grimmskaft, fast det högra ser mer ut som ett hundkoppel

Grimma med fluggrej, mevrick kan nog ha den eftersom fleur kunde ha den.

Fina chaps. Någon som vill köpa? XD Haha, 20 kr. Haha fina dom är. Typ m cildren. Det kan man ju verkligen ha

Fina grejer!

Lite hårigt..

 

Ja sedan var det bara att sätta igång då. Tvättade alla saker, alltså borstarna. Hittade också ett scabrak som jag hade på fleur ridlägret 2008. Haha det var bara lite hårigt. Så jag satt och plockade bort alla hårstrån, slutade med att jag satt och tog bort dom för hand. Men nu är det tvättat och hänger på tork.

 

Jag packade också ner alla ridkläder. Men det sista packas ner idag efter ridningen och imorgon då det är tvättat.

Nu måste jag städa rummet..

 

 


Mera vattenbilder

Datum: 2011-06-21 Tid: 14:22:43 Kategori: Fotografering - Vatten Kommentarer: 0

Dessa bilder är från i lördags. Ganska coola. Jag har en lampa bakom skärbrädan och då kan man inte använda blixt för då syns inget och då blir det svårare att få skärpa på vattendropparna. Om man har en blixt kan man sätta den bakom skärbrädan vilket ger bättre resultat :)

 

Om ni vill kan jag göra en video och visa hur jag gör alla vattenbilder :)

 


Vattenbilder

Datum: 2011-06-21 Tid: 14:10:18 Kategori: Fotografering - Vatten Kommentarer: 0

Här kommer lite vattenbilder sen i lördags som jag har redigerat :)

Vad tycks? :)


Nya saker

Datum: 2011-06-21 Tid: 13:28:52 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Igår hade mamma och pappa varit på hööks och köpt en longeringslina 8m och hästgodis 1kg. Jag skulle igentligen ha en annan longeringslina, men hon på hööks sa att det var ett material som man kan bränna sig på om den glider i handen och sånt.

 

Nu har jag allt jag ska ha med mig. Nu fattas det bara att packa ihop allt. Ska gå ner i källaren och leta lite saker snart :)


Bilderna från hoppträningen

Datum: 2011-06-21 Tid: 11:58:56 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 0

Therese och Gregory

Linnea och Exxet

Viktoria och Rick

Sara och Sarah

Julia och Linnie

Jenniefer och Romeo

 

Haha jag valde bara bilder när de hoppade oxern haha :P Men det var dom som blev bäst

Vad tycker ni om bilderna då? :)


Bilder från hagen

Datum: 2011-06-21 Tid: 11:17:04 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 0

Haha lilla pluttis alfons som skulle äta allt hela tiden :P

Columbus

Donald

Min fleur bebis. Saknar henne så :(

Exxet

Filur

Elf

Conan

Frasse

Lotus som har grimman fint

Mikron och Kupido

Sarah

Prisse

Spotlight

Romeo

Musse

Pysen

Rick


Stallet igår

Datum: 2011-06-21 Tid: 10:58:54 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Hejsan!

Igår när vi kom till stallet så gick vi runt vid hagarna. Gav alla hästar lite gräs. Sedan gjorde vi inte så mycket fikade, satt i soffan..

 

Klockan 5 hade de hoppträning. Det gick riktigt bra tycker jag :D Linnie var då jävligt pigg, hon kuta runt som en galning :D Men hon hoppade bra :)

Romeo var jätte duktig han och jenniefer passar ju så bra :) Pia tyckde att hon skulle köpa han! :DD

 

Det gick bra för allihopa tycker jag. Pia är ju så duktig :)

 

Lägger upp bilder snart :)


Färgbilder

Datum: 2011-06-20 Tid: 14:21:00 Kategori: Fototips Kommentarer: 1

Tänkte dela med mig av ett smart tips. Eller kanske inte smart, men aja.

 

Det är att man tar färgade papper framför blixten när man tar kort då ändras färgerna i bilden. Det är istället för att fixa till det i photoshop. Vissa bilder blir riktigt snygga medans andra inte blir lika snygga.

Detta är ett ganska speciellt papper, det är liksom att man ser bilden i varje såndär liten ruta som ni fattar :P

Ja detdär var några tips. De flesta är faktiskt ganska coola. De är då väldigt annorlunda :P

 

 

Jag vet att jag tappar byxorna hela tiden XD Dansar fint också...

Men om du inte har tid i 11 minuter kan du alltid spola fram till 7 minuter ungefär för att se det braiga slutet.. De första 7 minuterna visar jag bara hur jag tar kort så bilderna blir som ovan :)

 


Stallet snart och facit (finn ett fel)

Datum: 2011-06-20 Tid: 10:36:37 Kategori: Today Kommentarer: 0

Idag ska jag följa med jenniefer och julia till stallet och fota dom :D Ska åka runt halv 12 och klockan 5 ska dom ha hoppträning. Då blir det inte någon uppdatering idag. Men jag ska lägga upp något fototips så det blir något :)

 

Haha julia var ju först och svarade rätt på finn ett fel. Haha det var ju teddy som satt där! Haha. Men julia har ju ingen blogg....


Finn ett fel!

Datum: 2011-06-19 Tid: 15:25:24 Kategori: Today Kommentarer: 1

Jag ska vara som alla andra som kör finn fem fel. Men jag har en lite svårare. Ni får inte se "orginalbilden" eftersom den är här ovan.. Ja exakt! Ni förstår precis nu va!

 

Och den som svarar rätt först får såklart en länkning XD

 


Dålig uppdatering

Datum: 2011-06-19 Tid: 13:37:55 Kategori: Today Kommentarer: 0

Hejsan och förlåt för dålig uppdatering men jag har inte hunnit!

 

Igår så fotade jag massa vattenbilden sedan åkte vi till dennis och samuel. Direkt efter de så åkte vi och handlade och åkte hem och packade in allt. Sedan åkte vi upp till hälsohuset klockan 4. Där var det grillgrej. Igentligen skulle vollyball planen invigas men det regnade ju.. Åkte hem därifrån klockan 7 och då kollade vi på film. Sagan om ringen utan text. Haha mycket jag förstod...

 

Jag har gjort två stycken fototips också. Så de ska jag lägga upp någongång också.

 

Imorgon är det måndag igen = hemma ensam. Får se vad jag ska hitta på.

 

Nu ska jag iaf ut till teddy och se vad hon har för sig.

 

Är det torsdag snart???


Ändringar i menyn

Datum: 2011-06-17 Tid: 21:02:59 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 0

Före                                                                 Efter

Det blev något mycket bättre nu. Nu kunde jag ju välja vilka kategorier som skulle visas också. Typ "länkar till alla fotokategorier" är ju bara till själva bildlänken i headern..

 

Det bästa med dethär är ju att nu tror jag inte att det är nå mer som ska fixas i designen. Haha det värsta jag vet är att när jag sitter och håller på där så failar allt. Därför jag kodar designen i en blogg och sedan kopierar allt ;)


Smycken

Datum: 2011-06-17 Tid: 10:55:52 Kategori: Fotografering - övrigt Kommentarer: 1

Igår kväll så kollade jag efter lite smycken och sedan gick jag ut i päronträdet och fotade med lite fejkregn ;) Kamerabatteriet tog slut också. Men det blev ett gäng bilder..

 

Nu har jag suttit och redigerat massa bilder. Blev några snygga faktiskt :D

 

Vilken tycker ni bäst om? Kommentera :D


Galen gregory!

Datum: 2011-06-16 Tid: 19:01:08 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Vi red ut på ridningen idag. Gregory var pigg som satan ska jag säga! När vi skulle trava uppför en backe så fatta han galopp på en gång, och när jag försökte få stopp på han så galopperade han bara på stället typ. Haha. Så blev det resten av gångerna vi skulle trava också. Galopp! Men tillslut så kunde han trava. Hoppade också ett pyttelitet hinder. Haha galen gregory blev då + att vi nästan skulle stanna precis efter hindret.

 

Så typiskt mig att jag hittade hur jag skulle få han att gå lite neråt med huvudet. Han går ju oftast med huvudet rakt upp. Men nu när vi hade uteritt kom jag på hur man skulle göra på han. Har försökt massivs med saker men inget har funkat, han blir bara stum i munnen. Tillslut sökte han sig neråt av sig själv och gick jätte fint. Haha värsta dressyr killen på uteritten xD

 

Han var iaf jätte duktig :)

 

Nu har jag fixat ett nytt spotify acount eller hur det stavas. Haha var så less då jag typ knappt hade några timmar kavar + att de bra låtarna inte går att lyssna på. Så nu har jag 20 timmar. Haha trodde man bara skulle få 10 som förut. Men nu kan jag lyssna på alla braiga låtar :D

Nu ska jag ut till Teddy och leka med henne

 


Hmm...

Datum: 2011-06-16 Tid: 15:08:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Vi satt och pratade igår på stallet. Hon hade haft ett litet uppträdande..
Frida: Du har ju ingen hjärna
Jag: Jag undrar ja vem det är som inte har någon hjärna...
Frida: Inte jag iaf!!
Jahapp Frida XD
Vi satt och pratade igår på stallet. Hon hade haft ett litet uppträdande..
Frida: Du har ju ingen hjärna!
Jag: Jag undrar ja vem det är som inte har någon hjärna...
Frida: Inte jag iaf!!
Jahapp Frida XD

Möss hör inte hemma i hus..

Datum: 2011-06-16 Tid: 09:37:49 Kategori: Today Kommentarer: 0

Åh vad härligt att vakna utav att solen skiner! :D:D

 

Jag gick upp och skulle leta min bikini då jag hör något som är under diskbänken. Vi har möss, så jag trodde det var ca 40 st som sprang runt det lät så. Jag öppnade försiktigt och där ligger en mus och sprattlar. Blod lite här och var var det också. Den var ju så söt :'( Jag ringde pappa, eftersom den låg där och led. Så jag skulle gå upp till veine. Men han var inte hemma och gun vågade inte så anders skulle slå ihjäl han. Usch! Men när jag kom ner igen var den död. Jag petade på den och snurrade runt på den men den rörde sig inte. Bra att den dog själv iaf :)

 

Dom där mössen där duktiga på att sno maten. Vi hade en som lyckades ta allt. Ja den som jag berättade om igår. Nu har vi tagit 3 och dendär dog ju, den lyckades nästan ta maten då den också låg på sidan. Haha busmöss. Så 4 är död totalt. Hur många mer ska de komma? ;)


Bilder från stallet

Datum: 2011-06-15 Tid: 20:33:45 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 0

Här kommer bilderna från idag på stallet. Ja det blev några bilder, men jag tog ju 80 bilder typ ;)

Glampi                                                        Fylkir

Fylkir                                                            Glampi

Glampi                                                                Fylkir

Glampi                                                                Fylkir

Glampi

KB (Kolbakur) i hagen

KB påväg in från hagen

Frida och nån häst

KB påväg in från hagen

Sudri och frida påväg in från hagen

Sudri och Frida påväg in från hagen

Frida tar av sudri täcket

KB innan lektionen

Sudri och KB när vi lämnade dom när vi skulle bygga upp hindrena efter 20 mins skritt

Sedan kom de gående till oss för att de ville äta gräs och se vad vi gjorde

Flytta sig lite grann?

KB (han ser jätte utdragen ut, haha)                                   Sudri

KB

Frida och Sudri

KB påväg till hagen

KB

KB efter rullning

 

 

 

 


Hoppning med KB

Datum: 2011-06-15 Tid: 17:30:54 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Idag kom mormor och morfar och hämtade mig halv 2. Morfar fick den äran att fixa råttfällan också. Haha vi har en liten mus som lyckas ta maten. Den har tagit ost, nötter, morötter. Haha allt möjligt XD Jag tror det var den musen jag såg också. Haha den kom ut från diskmaskinen eller nått och slirade runt på golvet sedan sprang den in i nått hål XD Den var söt :D

 

Men iaf, på stallet så väntade jag på frida. Vi fick välja hästar och jag tog KB och frida tog sudri. Vi gick ner i hagen och hämtade dom. Sedan kom viktoria och sa att hon skulle till stan och hon skulle skynda sig. Så vi gjorde ordning hästarna till 3 och sedan gick vi ner. Vi skrittade runt i 20 min typ sedan började vi bygga hinder. Runt halv 4 eller nått kom viktoria och vi började hoppa på en gång.

 

KB travade faktiskt bra idag. Kanske för att vi hade så bra yta eftersom vi bara var två stycken. Senast vi hoppade var vi typ 5. Det gick mycket bättre i höger varv än i vänster. Men det var för att viktoria gav mig lite tips och sånt, han blev mycket finare och travade mer. Sedan pratade hon lite grann och efter de hoppade vi höger varv igen. Det gick toppen tycker jag iaf :D Huvudsaken är ju att jag är nöjd :)

 

Vi red till typ 10 över 4 sedan sadlade vi av och sånt. Jag tog ut KB och det första han gör är att rulla sig. Aja inte så konstigt han var grymt svettig också lill pojken min :D:D

 

Han är världens bästa ju :)

 

Fotade runt 80 bilder idag med mobilen så ni får en bildbomb senare :D

Men nu ska jag duscha :D


Julia

Datum: 2011-06-15 Tid: 12:42:30 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 0

 

 

 


Takida grunkemoj länk

Datum: 2011-06-15 Tid: 10:55:47 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nu har jag fått upp takida grunkemoj där uppe. Bra de :) Då kommer man till min musik kategori. Nu är typ allt klart troja. Ska fixa lite i menyn. Men de går skitdåligt så jag tror det får vara som det är :)

Takida "Was It I?" Official video

Datum: 2011-06-15 Tid: 10:10:02 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 0


Här är musikvideon! Grym är den!

Making Of Takida "Was It I?" Official Music Video

Datum: 2011-06-15 Tid: 09:06:31 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 0


I bakgrunden är det Was it i? fast i boxroom version eller vad det heter. Tycker den är bra både vanlig och i den :D:D
Haha grymt härliga killarna är!

Fotboll

Datum: 2011-06-14 Tid: 19:52:51 Kategori: Kommentarer: 0

Kom nyss hem från träningen. Vi spelade match hela tiden. Det var ganska kul. Det gick sämst för mig xD Haha, jag var topp och fick hur många chanser som helst men missade typ hela tiden XD Haha men jag fick ju in några mål.

 

Vi skulle också träna på överstegs fintar. Vi skulle göra det vid en kon, haha jag gjorde det typ efter konen hela tiden först. Duktig tjej! Haha men jag suger på att finta ;)

 

Imorgon blir det nog ridning på dagen eftersom vi inte hade det i måndags :)

 

Men nu ska jag duscha

 

Hejdå

 


Äntligen är den nya designen klar!

Datum: 2011-06-14 Tid: 16:54:22 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 0

Så nu är äntligen den nya designen klar! Så vad tycker ni? Blev den snygg? :D

 

Om ni her musen över bilderna i headern ändras de + att de är bildlänkar så att om ni trycker på ridning t.ex. så kommer ni till kategorin ridning. Om ni trycker på kameran i menyn kommer ni till min kameraväska.

 

Om det fortfarande är den gamla så tryck f5 så uppdateras allt :)

 

Om det är något som ser konstigt ut så kommentera :)


Väder

Datum: 2011-06-14 Tid: 16:14:23 Kategori: Today Kommentarer: 0

Ja såhär ser vädret ut nu! :D:D:D Eller kanske inte :D:D:D Men en :D får det bli :D

 

Torsdag och tisdag ser ju bra ut iaf XD sedan onsdag och torsdag. Men sedan åker jag upp till lycksele ju, haha då kommer vi säkert få det vädret där uppe som vi har haft nu.

 

Denhär bloggen börjar bli lite väder blogg nu :O


Snabb uppdatering

Datum: 2011-06-14 Tid: 16:11:40 Kategori: Today Kommentarer: 0

Tjohejsan!

 

Det blir väldigt dålig uppdatering här eftersom jag håller på att fixa med designen. Men nu är den snart färdig. Ska bara hitta en bakgrund och göra någon sak till sedan är det klárt ;)

 

Det händer inte heller så mycket i mitt liv just nu. Sitter hemma och väntar på att det ska bli finväder, om det äns kommer att hända...

 

Var ute med teddy en snabbis förut också för jag skulle fota alla mina kamera saker. Hon blev glad kan jag säga er! Men imorgon efter 6 ska det vara strålande sol. Om man ska lita på vädret. Så då kan hon få vara ute :D


Datanörd hela dagen..

Datum: 2011-06-13 Tid: 22:32:56 Kategori: Today Kommentarer: 0

Rolig dag idag. Haha nej.. Jag har suttit och varit datanörd exakt hela dagen. Har suttit och pysslat i photoshop och i blogg.ses kodmallar och stilmallar. Åh vad roligt. Faktiskt så är det inte speciellt kul med koder hit och dit och när man får göra om saker 1000 gånger innan det blir bra. Men jag kan säga er, det är värt det! Jag är snart klar med hela designen. Tycker den är grymt snygg redan nu!

 

Jag ska bara fixa lite i menyn, fixa färger och göra lite små saker, sedan är allt klart ;) Men ni får ingen tjuvkik :D Imorgon antar jag att den blir klar. Får se :D

Stackars niniken som fått suttit inne i buren hela dagen :'( Gick ut till henne en snabbis för att ge henne morötter. Stackarn :'( <3


Sommarlov och väder

Datum: 2011-06-13 Tid: 11:58:01 Kategori: Today Kommentarer: 2

Väldigt tråkigt att jag missade sommarlovs program grunkemojen imorse :'( Det har inte kommit ut på svtplay heller :'( Hoppas det kommer ut snart så jag kan se det! Jag som hade längtat så..

 

Haha, ja visst är jag frisk. Men nu äre så att man måste kolla på det. Inte mitt fel...

 

Väldigt trevligt också att det ska typ regna hela veckan. Kollade på yr på långtidsvarseln.

Det ser riktigt lovande ut. På fredag ska det bli bra iaf. Jaja, man kan ju alltid hoppas att vädret ändras...

 


Hemma

Datum: 2011-06-12 Tid: 22:37:22 Kategori: Today Kommentarer: 0

Kom nyss hem från jenniefer. Vi hoppade och sedan kollade vi på tv och åt popcorn ;)

 

Nu ska jag kolla på solsidan eller något, missade ju de förut. Tur att de finns tv4 play ;)

 

 


Hm..

Datum: 2011-06-12 Tid: 18:26:29 Kategori: Today Kommentarer: 1

Hehe det var faktiskt ganska synligt x)


Ett tips Sola inte med shorts ;)

Datum: 2011-06-12 Tid: 16:48:01 Kategori: Today Kommentarer: 0

Känner mig väldigt duktig! Har solat ganska mycket. (Tjejen som verkligen gillar att sola... not) Solade ju igår på stranden, solade lite när jag kom hem, och hela dagen igår gick jag i bikiniöverdelen och shorts. Idag har jag solat lite grann. 1 timme kanske. Har också gått i bikini överdel och shorts hela dagen.

Såhär ser jag ut just nu! Bra jobbat säger jag bara, eftersom det bara är ifrån idag och igår. Märkerna från den andra bikinin håller på att försvinna också som jag hade på mig de sista dagarna i florida.

 

Kollade också på benen. Haha, man ser att jag är lite vitare där jag haft shortsen. Men det är inte speciellt synligt. Jag har en tendens att bara bli brun på överkroppen. Alltså då bara på armarna och på bröstet, men inte magen och benen. Haha fint va :) Men nu ska jag gå i bikini de dagarna det är soligt för då kan man ju få bli lite brunare iaf så man slipper ligga ner och dö i solen....


Sommar kväll <3

Datum: 2011-06-12 Tid: 10:45:45 Kategori: Today Kommentarer: 1

Tjohej! :D

 

Igår så åt jenny patrick och julia hos oss. Jag och julia spelade lite fotboll och var med teddy. Haha teddy är så snäll :') Julia råkade också he fingrarna lite för nära när teddy skulle äta ett grässtrå som hon höll i så att hon råkade bita julia, men hon märkte det knappt. Men senare började hon blöda. Men det gick la bra :D

 

Blåste också lite såpbubblor som julia sprang runt och fångade/spräckte.

Imorgon ska det ju blir regnit, eller det ska det ju vara typ hela nästa vecka så då kan jag lägga upp bilder, ska redigera dom också :)

 

Har också lånat kims ZTE för nu har han någon annan mobil, då slipper jag ju ha min xperia som stänger av sig hela tiden. Jätte bra att jag ät tvungen att börja om på andry birds igen, jag kan inte hålla räkningen hur många gånger jag fått börja om, haha. Har ju klarat ut det en gång, men efter de har jag knappt kommit till värld 2 XD Haha x)


Årets första dopp! Eller i sverige iaf ;)

Datum: 2011-06-11 Tid: 15:06:14 Kategori: Today Kommentarer: 0
Cyklade till lögdö och badade idag med rebbe. Härligt! Vi var så smart att ligga i skuggan för att vi trodde solen skulle komma dit, slutade med att vi flyttade oss XD När vi hade cyklat hem så var det bara jätte lite sol där (Y)
Jävligt jobbigt att cykla hem säger jag bara. Var halft död när jag kom hem.
.
Men nu ska jag ut i solen, igen. Sola lite kanske. Vill att jag ska bli brun.. Jobbigt att man hatar att sola också >.>
Rebbe bjuder lite på sig själv :) Hade några andra lite värre bilder också, men domhär är inte så farliga :D
Fina muggar :)

Sommarlov = ute ute och mera ute

Datum: 2011-06-10 Tid: 17:39:14 Kategori: Today Kommentarer: 0

Nu är det ju sommarlov. Och nu är allt från Åland klart, och nu har jag inget att visa på bloggen längre, så nu ska jag försöka vara ute mer!

 

Längtar tills om 2 veckor då blir det lycksele i 3 veckor och mysa med hästarna varje dag!! :'D

 


Sötnosen!

Datum: 2011-06-10 Tid: 17:36:37 Kategori: Teddy Kommentarer: 2

Kommentera min söta tjej? (':


Fail

Datum: 2011-06-10 Tid: 17:27:29 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

 


Lördag och Söndag på Åland

Datum: 2011-06-10 Tid: 17:10:56 Kategori: Åland 2011 Kommentarer: 1

Lördag och söndag kan jag skriva i ett inlägg.

På morgonen hyrde jag mamma och pappa knall oranga fina cyklar :D Vi cyklade ner till stan. Mariehammn alltså. Där fanns det lite butiker och sånt. Köpte glass av en lite småkonstig människa XD Haha han blandade ihop allt och var allmänt skitsur XD

 

På eftermiddan så åkte vi motorcykel med henke och lollo. Vi åkte och kollade på nått slott och där träffade vi massa annat folk :P Kollade också på ett fängelse. Haha trevligt att bo 6 st och dela på en dubbelsäng!

Åt lite glass också :D

 

Grillade idag igen. Mumsigt värre.

 

På söndagen åkte vi direkt ner till pommern (nån stor segelbåt som fortfarande är i orginal skick) Man fick gå runt och kika på allt. Har jätte mycket kort därifrån, men det är nog inte så mycket att se.

 

Sedan bar det av till båten.

 

Motorbika hem. Kom hem runt 9. Somnade bara en gång på motorcykeln också :D Påväg ner var det väl ca 5 XD

 

Det var faktiskt jätte kul att följa med på denna resa :)

Kommentera? :D

 


SOMMARLOV <3

Datum: 2011-06-10 Tid: 13:57:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Sommarlovet började ju iaf bäst! Was it i? videon har världspremiär och underbart väder. Nu ska jag nog ut med teddy. Grymt varmt ute, svettas som nån tok...

Was it i? Världspremiär idag! <3

Datum: 2011-06-10 Tid: 13:54:54 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 0

Nu tycker jag att ni ska kika på takidas nya video! Världspremiär idag! <3

 

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musikvideor/article13151591.ab

 

Faktiskt jävligt bra. Handlar ju om robbans "liv". Den är grymt bra men jobbig eftersom den är i slowmotion.. Men aja, den är bäst ändå! <3

 

HJÄRTAHJÄRTAHJÄRTAHJÄRTA

 


Skolavslutningskläder

Datum: 2011-06-10 Tid: 10:57:44 Kategori: Today Kommentarer: 0

Just nu sitter jag och väntar på hon att mamma ska komma hem. Klockan är 10 i 11 och hon kommer runt halv 12. Jag gick upp runt 9 idag för att jag skulle locka håret, haha det blev fail. Stod i en timme ungefär sedan orkade jag inge mer. Då tog jag och försökta platta, men det gick inte så då skulle jag fått stå i en timme till och de hade jag inte tid med.. Så det är både plattat och lockat, så halft lockigt XD

 

Såhär kommer jag se ut iaf

Haha skuggan gör så att ena benet ser as brunt ut och andra jätte vitt XD

-skor: skokanonen

-Halsband: Glitter

-Klänning: JC

Jeans jackan är mammas så den vet jag inte vart hon har köpt

Naglarna, likadant på båda sidorna

 

 


Grattis till studenten

Datum: 2011-06-09 Tid: 20:33:52 Kategori: Today Kommentarer: 0

Direkt efter ridningen så fick jag skynda mig att sadla av, sedan blev det att byta om till klänning. Kul att jag inte fick på mig skorna för fötterna var fuktiga för jag hade "tvättat" dom. Haha tur att jag hade med mig ett par andra så jag fick vänta till fötterna hade torkat XD

 

Vi skulle till Zenitha som tog studenten idag. Vi fikade och hon öppnade paket och lite sånt. Trevligt trevligt var de (:

 

Nu har jag duschat och ska nu fixa mina naglar, fila lite och måla lite och fixa håret också, ska också se om jag kommer på vad jag ska ha för frisyr imorgon.

 

Hejdå!


Hoppning med gregory!

Datum: 2011-06-09 Tid: 20:29:46 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Jätteroligt idag på ridningen :D

Jag och julia åkte klockan 3 till stallet istället för 4 som alltid annars. Jag lyckades byta till mig gregory vilket var väldigt kul :D Stod och borstade honom medans han åt hö och han var jätte snäll :')

 

Vi var bara typ 5 st och vi hoppade vilket var bra för då får man hoppa mer! Först hoppade vi ett räcke som var faktiskt ganska högt, typ det högsta vi brukar få hoppa fick vi hoppa först :D Sedan hoppade vi en kombination som var ganska högt också. Sedan blev allt en bana 2 räcken och en kombination. Vi fick hoppa högre och högre, och när jag hoppade (jag hoppade sist) så "tjuv" höjde anneli. Så ena räcket låg på kanske 1 m. Jag har ingen aning, men det var det högsta jag hoppat iaf. Det var super mega kul eftersom gregory är bäst! Man vågar hoppa med honom, man kan liksom lita på honom (':

 

Gregory är bäst!

Tröttis :')


Lite ändringar

Datum: 2011-06-09 Tid: 11:24:14 Kategori: Today Kommentarer: 0
Ändrat designen nu. Bytte header och ändrade lite färger. Ska lägga ner lite mer tid på en hel design någongång. Har jättemycket tankar i huvudet så jag vet hur jag ska göra :D

Lång skoldag

Datum: 2011-06-09 Tid: 10:52:17 Kategori: Today Kommentarer: 0

Kom hem från skolan för ca 30 min sen. Riktigt jobbig skoldag.

 

Först städade vi skåp, sedan kollade vi på en bit av en film i 40 min för vi hann inte se mer för då slutade vi. Hela 2 timmars skola XD

 

Ska kanske åka tidigare till stallet idag. Ska också ut och mysa med teddy. Det hinner jag nog eftersom klockan är 11 nu (:

 

Hejdåå (:


Såpbubblor in my <3

Datum: 2011-06-08 Tid: 21:56:08 Kategori: Today Kommentarer: 0

Var på birsta idag och köpte ett halsband. Fick med en strandväska då också. Köpte också såpbubblor. Haha kostade ju 15 kr ju :D Mamma skrattade när vi höll på att packa ner allt. Bara för att jag vill ta kort XD

 

Imorgon slutar vi tidigt sköönt.. Städa skåp ska vi göra också. Tur att mitt är så fint då!

 

Hejdåå


Jag älskar dig <3

Datum: 2011-06-08 Tid: 17:55:03 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

I'll give my own time,
My whole life,
My only light,
The things that we owe

<3


Varm och galen dag

Datum: 2011-06-08 Tid: 15:01:03 Kategori: Today Kommentarer: 0

Haha lyckad dag eller inte va! XD

 

Gick upp 8 och fixade alltihop. Sedan upp till skolan med ett styre som knappt satt på cykeln, det vickade fram och tillbaka! (Y)

Blev buss in till stan. Var jävligt mycket folk som skulle på på motorvägen så rebbe och johanna (som stod, jag satt) var tvungen att gå längre bak. Kul att sitta själv..

 

När vi kom upp på norra berget så gungade vi lite. Djuren hade ju inte kommit dit :'( Vi skulle göra någon grej i grupp och jag och julia hamnade ju i den bästa.... Våra papper "blåste" bort, eller två papper och pennan. Så det gick inte så bra för oss, kunde fortfarande göra saken, men en grej gick inte så då kunde vi ju inte direkt vinna XD

 

Vi fikade, jag blev mobbad lite av jenniefer och emma. De kom på jätte bra låtar om mig också XD Kom en mås och snodde en korv också...

 

När vi skulle hem så kom inte bussen. Vi fick gå ner till navet som tar 10 min med buss. Så vi missade ju bussen som vi skulle åka hem med. Då var det 15 min till nästa buss skulle gå och då gick vi på ica och köpte glass. Då var det en tant som inte kunde packa kassen själv, så jag fick packa åt henne XD Haha hon var inte färdig eller vad hon sa. Haha jag och johanna höll på att dö medans rebbe betalade glassarna.

När vi gick ut från ica hade bussen redan kommit. Perfekt! Man får ju inte ha glass på buss så vi fick smuggla in dom (Y)

Var typ 40 grader på bussen härligt!

 

Nu har jag bytt om till shorts och ska gå ut och fota med teddy! Sommar nu ju!


Sluta tidigt och jävla massa träningsverk

Datum: 2011-06-07 Tid: 21:35:32 Kategori: Today Kommentarer: 0

Idag så slutade vi runt halv 11 för att hälsokulturen var inställd och vi skulle haft 1,5 timmars hål innan son där vi skulle leka så jane ställde in den :) Jag cyklade hem och åt lite grann. Sedan cyklade jag hem till jenniefer. Vi hoppade och jag blev jätte lökig. Emma kom efter en stund och de mobbade mig jätte mycket. När vi skulle äta glass så fick jag en annan skål än vad dom hade och jag fick en jätte liten sked. Haha snälla kompisar jag har :D Emma satt bara och tokskratta hon :'(

 

Vi hoppade också lite och jag hoppade jätte högt, eller inte.. och gjorde lite piruetter efter hindrena som jag alltid brukar (:

 

Jag cyklade hem runt halv 3. Då var jag ute med teddy en stund. Sedan åt jag mat och drog på träning.

 

Jädra jobbig träning xD Haha jag har ju inte tränat på två veckor typ. När vi skulle springa typ en jätte kort slinga så på slutet fick jag nervryckningar i högra benet så jag inte kunde sträcka ut foten, höll på att ramla hela tiden, sedan när jag nästan sprungit klar var bara en backe kvar fick jag det i andra benet också så jag kunde typ knappt gå XD Men jag sprang ju så duktig som jag är!

 

Nu ska jag blåsa håret sedan kolla på lite kanal5 play. Imorgon börjar vi ju 9 så de blir 1 timmes sovmorgon! (Y)


Uteritt + massa bilder

Datum: 2011-06-07 Tid: 21:29:04 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Igår på ridningen så red vi somsagt ut. Det var skitkul :D Vi skrittade ett bra tag och sedan börja viktoriagaloppera som en galning så jag hängde på med KB och han fick jag i full fart, men frida kom jätte långt efter :D

 

Töltade lite också. Galopperade ganska mycket också :D Jätte rolig ritt :)

 

Efter ridningen så skulle vi släppa ut de i hagen. KB rullade sig på en gång han :D Djakni (som vi också fick ta ut) han rullade sig före KB. Haha de va jätte söta :D

Solen rakt i ögat

Innan vi gick ut i hagen

Jag fick både ta hrappur och KB för att Frida skulle ta djakni. Hrappur ville bara gå framför mig :D

Frida och djakni

Fick bara suddiga bilder på KB han kunde liksom inte stå still :D

Djakni

Hrappur och KB

Alla tre ponisarna

Haha KB ser väldigt snygg ut när han ska lägga sig ner :)

Rulla

Mycket bilder det blev (:


Fredag på Åland

Datum: 2011-06-07 Tid: 21:14:00 Kategori: Åland 2011 Kommentarer: 0

Ja vad hände i fredag då! Få se nu..

 

Frukosten var klockan 9. Så då var det bara att gå upp då. Bestämde att jag, mamma, pappa, mårdis, jimmy och anders skulle ut på en "liten" tur.

Först skulle vi hitta en mack som tog våra kort. Tredje macken gick det på för den tog kontanter... Åkte vidare och det var grymt snygg natur. Svenska träd och så, men det var vatten typ överallt, och runt vattnet var de sånhär brun beige aktig vass. Det var supermega snyggt, det lyste upp vattnet!

 

Åkte vidare och stannade på massor av olika ställen. Åt mat på geta berget eller vad det hette. Asgott!

 

Middan bestod utav grillad kyckling! Mumsigt!

Hade lite trevligt snack i solen. (Juste glömde berätta att det var svinavarmt, runt 25 grader kanske på dan)

 

mycke bilder....

  


Tävling

Datum: 2011-06-07 Tid: 11:06:32 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0

jag är med och tävlar om en iphone 4 HÄR

Asbra tävling ju :D


Torsdag på Åland

Datum: 2011-06-06 Tid: 21:50:26 Kategori: Åland 2011 Kommentarer: 0

 

På torsdagen gick vi upp runt 5 eller något sånt. Jag var jätte pigg verkligen..... inte... Åkte motorcykel sov lite åkte motorcykel lyssnade på musik och sov lite åkte lite mer motorcykel och lyssnade på lite mer musik och sov lite mer. När vi kom till en mack så åkte resten av folket förbi oss så vi hängde på dom. Åkte åkte och åkte, åkte förlångt stannade och åt på max och lite annat. Ja mer behöver jag inte skriva..

 

Nu säger vi att vi åkt på båten och sitter uppe på soldäck

Då tar jag några busiga kort. Sedan åt vi god mat. Efter 2 timmar så var vi helt plötsligt framme i ett annat land som kallar sig åland eller finland eller vad man ska säga.

 

Nu har vi kommit fram till stugorna

Då packade vi in alltihop och sedan hade vi det trevligt utanför kuk och sällskapsrum. Hahah ja det stod så ju, eller de kanske mena kök och sällskapsrum, jag vet inte riktigt...

 

Henke gick upp på ett tak (som alla trodde va ett skjul, men dagen efter fick vi reda på att några bodde där) för att han skulle ta kort på allihopa.

 

Sen gick vi och la oss!

 

Nu fick de bara bli Tordag. Fredagen "innehåller" så mycket bilder vettni ;)

Klicka på bilderna

Kommentera mina fina bilder :D

Hade mycket fler bilder, men orkar inte ladda upp alla. Hade massa på blommor och sånt också, men de får komma i ett eget inlägg :)

 

 


Hemma (igår)

Datum: 2011-06-06 Tid: 21:14:40 Kategori: Today Kommentarer: 0

Hejsan!

 

Kom hem igår kväll klockan 9. Ganska jobbig hemresa kan jag säga :P Somnade bara en gång också. På ditresan somnade jag 4 gånger om inte mer XD

 

Idag hann jag inte blogga för att jag var med jenniefer och rebbe. Vi hoppade och lekte med ellie i skogen. Hoppade också längdhopp typ 2,3 eller nått. Duktig vi va :D Jenniefer kunde ju hoppa as långt rebbe med.

 

Hann inte blogga förut för att har varit och ätit hos farmor och farfar. Red också.

 

Ska börja skriva inlägg nu för varje dag på åland. Eller kommer skriva torsdag fredag och lördag söndag. Då blir det inte så mycket att läsa, ska försöka inte skriva så mycket heller :P

 

Hejdå


Teddy tycker om att äta blommor/pinnar

Datum: 2011-06-05 Tid: 12:34:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 0
.           
.           
.           
.                          

Små vackra fina blommor

Datum: 2011-06-04 Tid: 13:22:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0
.            
.            
.                            

Syrener

Datum: 2011-06-03 Tid: 12:51:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0
.            
.            
Syrenerna har äntligen börjat komma på gården!
De är så fina :D:D
Hoppas på att det är ännu fler när jag kommer hem (:
(tidsinställt inlägg)

Natur

Datum: 2011-06-02 Tid: 11:02:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0
Bilder från när jag var ute med teddy och fotade igår. Detta inlägg är tidsinställt, så just nu åker jag nog motorcykel påväg ner till hamnen (:
.            
.            

Hej då! (säger vi imorgon)

Datum: 2011-06-01 Tid: 21:37:54 Kategori: Today Kommentarer: 1
Hejsan!
.
Jag ska snart gå och lägga mig. Ska upp ca 5 imorgon >.> Kan ju inte sova när vi åker heller. Mamma kommer sitta hela tiden. Sover du my sover du my sover du my typ. Vadå är det nå fel med att somna när man åker motorcykel eller? :O:O
.
Har fixat tidsinställda inlägg. Ett imorgon ett på fredag ett på lördag och ett på söndag. Det kommer vara massa bilder.
.
Men vi hörs på söndag kväll eller på måndag men massa bilder från alltihop får jag hoppas ;)

Mina favoritbilder

Datum: 2011-06-01 Tid: 18:54:00 Kategori: Kommentarer: 0


Första juni. Första sommardagen. Första sommarbilderna

Datum: 2011-06-01 Tid: 17:52:33 Kategori: Teddy Kommentarer: 0
Fotade Teddy förut på massa olika ställen. På en stubbe, bland massa blommor, i gräset och på trappan (: Det blev fina bilder :D
På alla "ut zoomade" bilderna så ligger kopplet i en hög XD
.              
.                            
.            
.                                    
.                            
.                              

Jobb in i det sista

Datum: 2011-06-01 Tid: 17:32:15 Kategori: Today Kommentarer: 0
'
Stenhårt jobb!
Pappa och kim som fixar med motorcykeln. Fixat med toppbox nu på den "nya" motorcykeln. Ska ju åka till åland imorgon. Provsatt också med teddy i famnen, haha hon var riktigt glad troja XD
Kim följer såklart inte med ;) Rasmus kommer ner hit så de ska vara datanördar.

Ett riktigt värdefullt inlägg o.o

Datum: 2011-06-01 Tid: 16:04:20 Kategori: Today Kommentarer: 0

Kul dag på skolan. Inte direkt.. Bara massa onödiga lektioner ;) pratade också med rektorn och gympa läraren. Gick väl sisådär.

 

Nu ska jag gå ut med niniken fota lite, äta lite duscha lite sova lite vakna lite och åka motorcykel lite. (:


Fotokategorier

Datum: 2011-06-01 Tid: 13:10:00 Kategori: Kommentarer: 0

Hästar

 

Människor

 

Natur

 

Vatten

 

Övriga djur

 

Övrigt

 


RSS 2.0