Designen

Datum: 2011-05-31 Tid: 19:15:23 Kategori: Today Kommentarer: 2
Har fixat med designen nu. Headern ville ju inte visas.. Men nu är allt bra igen ;)
.
Ska börja med en ny design snart. Vet hur jag vill ha den, men vet inte om jag kan koda så XD Men jag ska testa :D
.
Byter fortfarande bildlänkar (:
Mejla mig
monkiapa@hotmail.com
Nu ska jag ut med teddy :D

En skoldag i mitt liv

Datum: 2011-05-31 Tid: 17:47:36 Kategori: Today Kommentarer: 1

Tjena

 

Ganska lungn dag idag på skolan. På matten spelade vi spel. På svenskan skulle vi göra nått (om man var klar) och det var ett prov igentligen (alltså vissa har haft den som prov, bra jag är på att förklara). Jag lyckades få jätte mycket rätt! Men min lärare kunde inte läsa. Haha förlåt för att jag skriver fult XD Johanna kunde läsa iaf :D Spindel blev spackel? Haha fattar inte hur hon kunde läsa så :P Sedan hade jag skrivit bra när jag skulle skriva hundvalp. Tänkte samtidigt på jullov så det blev hundlov. När jag sedan skulle ändra blev det hundvalt XD Haha hon ba "hur stavar du hundvalp igentligen?" xD Tredje gången gilt! Då blev de hundvalp iaf ;)

 

På tekniken hade rebbe lurat i mig att man skulle vara klar med den dära texten tills idag, men det var såklart till nästa vecka >.> + att man skulle jobba på lektionerna. Jag lämnade in min, och då skulle vi sitta i datasalen, våran lärare var såklart inte där så vi gjorde typ allt annat än att jobba. Men jag skrev faktiskt om min text på slutet. Den ska jag lämna in nästa vecka :P

 

Hade hål halv 11 till 20 över 12 så jag cyklade hem. Åt mat och gjorde lite saker.

 

Hade so. Vi lekte soffan. Roligt!

Vi slutade jätte tidigt där så det var 50 min innan hälsokulturen börjar, och då satt vi och väntade, och när vi började frågade jag om man behövde jobba om man var klar och de behövde man inte! Så vi fick sluta. Ganska meningstlöst, vi kunde slutat 10 i 1 men då slutade vi kvart i 2..

 

Jag och julia cyklade till ica och köpte dricka och vaniljmunkar. Sedan cyklade vi hem till henne och kollade på amarican pie. Haha den var bra, men de va lite konstiga saker i den ;)

 

Nu ska jag snart äta. Trevlans! Teddy kanske bjuder på en promenad senare också :D

 

Jääätte mycket text det blev, hela min skoldag x)

Byby


Resten av bilderna

Datum: 2011-05-30 Tid: 20:38:52 Kategori: Teddy Kommentarer: 0


Hoppning med teddy

Datum: 2011-05-30 Tid: 20:29:10 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

Fuska eller vad? ;)

Fusk ... igen

Faktiskt tycker jag att hon blivit duktig. Nu kan jag ju sitta framför hindret och ta kort när hon hoppar, förut var jag tvungen att stå bakom henne :P

 


Teddy busen....

Datum: 2011-05-30 Tid: 20:25:53 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

Idag har teddy fått en ute dag eller något liknande. Hon har varit ute sedan 4 och tog in henne halv 8. Först hoppade jag lite med henne och fotade. Hon var duktig. Hon fick hoppa i buren också, men de gick inte så direkt bra, men hon hoppade det högsta iaf (:

.

Gick ut lite senare och då skulle jag ta på henne kopplet men hon lyckades rymma. Haha ovanligt ;) Men det brukar inte vara så farligt, hon brukar bara gömma sig i buskarna,  men hon gick igenom buskarna och hon blev väldigt uppjagad. Hon sprang till andra sidan gården där vägen går, och då får inte jag alls panik fast jag vet att hon inte skulle springa ut där men man vet ju inte vad hon kan hitta på. Det blev ganska många varv runt ett träd innan jag fick tag i henne.

.

Lägger upp bilderna snart :)

Snyggis :D

 


Haha grymt!

Datum: 2011-05-30 Tid: 17:56:30 Kategori: Today Kommentarer: 0
Det är bra att vara trött ibland för när man gäspar så släpper locken ur öronen som man haft i ca 4 dagar (Y)

Gårdagens bilder

Datum: 2011-05-30 Tid: 17:49:29 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

Här kommer några bilder från igår. Bilderna är tagna med vättentäta kameran. Färgerna är väl kanske inte de bästa på vissa bilder, men om jag hade lagt ner själ och hjärta på att redigera så hade de varit annorlunda kanske XD Men de orkade jag tyvärr inte. Började lite sakta men gav upp på en gång.

Bilderna är fyrkantiga också tycker jag :P

och vad tänkte jag här? Kanske på att vårat gräs är rakt eller nått?

Kanske inte de bästa på blommorna, men de kan få vara fina säger vi :D

 


Fräsiga My :D

Datum: 2011-05-30 Tid: 17:18:31 Kategori: Fotografering - Vatten Kommentarer: 0

Bara jag som är så cool att jag kan ta sånna här bilder ;)

Haha ni måste bara älska bilden och bakgrunden <3<3<3 Ica märket är också grymt snyggt :D


Ingen ridning idag :(

Datum: 2011-05-30 Tid: 16:05:44 Kategori: Today Kommentarer: 2

Igår så fotade jag teddy med den kompakta kameran. Fick ganska bra bilder med den faktiskt ;) Inte lika bra närbilder på blommor dock, men ändå, den är ju vattentät också (:

.

Blev ingen ridning idag, nästa vecka blir de istället. Så idag nu ska jag ut med teddy troja, vill fota med henne nere vid vattnet, men hon kommer bli jätte stressad säkert och då blir de inga fina bilder. Ska ut och fota ändå på någonting :P

.

Eftersom det inte blev nån ridning idag så kan jag skriva vad jag skulle göra om jag hamnade på en öde ö x) Haha grymt eller inte XD Ska också städa rummet, kläder över hela golvet som vanligt :D

.

Hejdåå


Förlång och förstor

Datum: 2011-05-29 Tid: 12:09:08 Kategori: Fotografering - övrigt Kommentarer: 4
Filmen går inte ladda upp på youtube för den är för lång och inte på videofy heller för den är för stor. Haha bra! Men Aja om ni verkligen vill se den så får ni kommentera här så kan jag korta ner den.

Godmorgon på er allihopa!

Datum: 2011-05-29 Tid: 11:35:23 Kategori: Today Kommentarer: 0

Hejsan!

.

Har varit ensam hemma sen igår klockan 4 ungefär. Kim skulle sova hos marianne och mamma och pappa sov på hotell med henke och lollo. Igår gjorde jag faktiskt inte så mycket. Satt i soffan och kollade på kvällen är din och tjockade i mig chips godis och dricka :D Efter kvällen är din så kollade jag på nått haj program. Gick och la mig halv 11 x) Men var ju lite trött eftersom jag hade gått upp kvart över 6 :P Mamma och pappa kommer hem snart troja.

.

Idag gick jag upp halv 9. Boxern till tvn funkade inte så jag fick vara glad och kolla på 1an 2an 4an och barnkanalen och dehär standard kanalerna. Roligt!

.

På morgonen har jag också hunnit att duscha. Nu ska jag kolla igenom lite bilder från igår. Fotade massa på blommor med teddy. Haha hon var jätte crazy, skulle äta hela tiden :D Hon ville inte gå in heller och jag orkade inte jaga henne, så tog in henne efter att jag ätit.

.

Ska redigera bilder också. Men måste också plugga till spanska provet som vi har imorgon. Hehe jag kan inget XD

Måste också skriva någon text om vad jag skulle göra om jag hamnade på en öde ö. Haha ta livet av mig kanske? ;)

Juste måste också fixa med slideshowen som ska vara i headern. Men det går bara åt helvete. Haha


Motorcykelnsdag

Datum: 2011-05-28 Tid: 19:10:36 Kategori: Today Kommentarer: 1

Idag gick jag upp kvart över 6. Tog på mig kläder och halv 7 bar det in till stan. Där var det frukostmöte på ibis hotell. Åkte därifrån halv 9 och hämtade kim. Åkte hem och bytte om och sedan tog vi motoscykeln upp till Schenker. Då var bara pappa och henke där. Ganska tomt kanske :P

.

Efter en stund kom alla med fikat vi skulle sälja. Jag rebbe och johanna stod och sålde fika och pengarna gick till klassen. Mot slutet kom det as mycket folk och vi fick slut på växel. Det gick inte speciellt bra. I min kassa hade jag typ 100 stycken 100 lappar och typ en eller två 500 lappar. Bra! Ingen tjuga eller nått. Vi fick ju till det tillslut. Kaffet tog också slut så då försvann massvis med folk :P

.

När det var en kvart kvar så gick jag till motorcyklarna och började ta på mig ryggskydd och allt annat. Fixade också med kameran för jag skulle filma alltihopa. Sedan bar de av.. Man träffade på mycket folk på vägen ;) Haha, nej men det är väldigt mycket folk som står vid vägkanterna :D

.

När vi kom in till stan var det bara att skynda sig av för att sedan skulle ju mamma dirigera folk. Haha hon hade ju det svåraste, stå med armarna ut åt sidan så de fattade att de skulle åka på sidorna av ett tält och inte rakt igenom typ XD Jag stod och tog kort på massa som åkte förbi istället. Skulle stå och stoppa folk som vill springa över vägen men nu var det ju inga som gjorde de :P

.

Nu kommer det lite bilder :)

Morgonmöte

Runt halv 10 på scnenker

Lite senare då massa i klubben kommit

Fika

Sunshine

Lite mera kanske

Den där kim

Detta är bara några av alla motorcyklar som jag fotade. Haha blev några bilder XD

Var också några militär grunkemojer (:

Var några "speciella" som fick gå upp på en scen och visa upp deras motorcykel. (Tog inte kort på alla, men de va runt 10) Den ända man kände igen var ju tom.

.

Filmen från när vi åkte kommer upp senare så om ni får det tråkigt kanske ni ska kolla på den. Den är ca 30 min.

 

 

 

 

 

 

 


Redigera redigera redigera

Datum: 2011-05-27 Tid: 19:58:47 Kategori: Fotografering - Vatten Kommentarer: 3

Redigerade en till

Den blev lite bättre, men ändå inte perfekt. Nu är det nog färdigredigerat för idag. Haha nya tag imorgon. Ska mixtra lite med olika färger ;) Tips på några kanske? Helst massa som passar ihop. När jag tar vissa färger så blir det en skarp kant, eller jag tycker de. Det är för att färgerna inte "flyter ihop" som den gröna nyansen på förra bilden.

 


Annorlunda bild

Datum: 2011-05-27 Tid: 18:42:22 Kategori: Fotografering - Vatten Kommentarer: 0

Redigerade nyss en vatten bild som jag tog för en stund sen. Kanske inte den snyggaste x) Men jag lär mig jag också. Vet ju hur man gör, men kunde ha "målat" lite bättre. Ska försöka mig på några andra bilder senare kanske :)

 


Kopiera... kopiera och återigen kopiera

Datum: 2011-05-27 Tid: 12:42:42 Kategori: Today Kommentarer: 0

Har startat kopieringen utav mina bilder på datorn. Hehe över 10.000 bilder + massa filmer går väl fort att kopiera eller? ;)

Haha, den står och pendlar mellan 32 minuter just nu, men för 2 min sen var det 200 minuter kvar. Nu är den på 196 minuter. Haha, det kommer iaf ta över en timme (Y) Sedan ska jag lägga över dom på denhär datorn, lägger ju just nu in de på hårddisken.

.

Kollar just nu på andra filmen för i dag. Eller kollar och kollar. Ska kanske ta och fota vattenbilder istället. Roligare det ;)

 


Sjuk. Härligt!

Datum: 2011-05-27 Tid: 08:58:54 Kategori: Today Kommentarer: 0

Trevligt att vara sjuk!

Har ont i halsen och vill verkligen inte bli mer sjuk tills imorgon då det är motorcykelns dag. Men det kommer nog ge med sig får jag hoppas.

.

Ska gå och lägga mig i soffan nu och se om jag lyckas somna, är inte så jätte sjuk att jag kommer somna i sängen ..

.

Idag blir det också att lägga över bilder på denna dator. Finns ju knappt nå bilder att redigera annars ju. Ska också kanske fota vattenbilder, har fått värsta jätte mycket redigerings tankar, men bra att redigera utan bilder...


Hoppning med greger

Datum: 2011-05-26 Tid: 20:02:27 Kategori: Ridning Kommentarer: 0

Idag på ridningen skulle jag ha mikron, gjorde iordning honom eller sadlade bara. Sedan så frågade jag felix om han ville ha rick (emma skulle ha han och hon skulle inte komma) och de ville han så då tog jag gregory istället. Var ca 10 min kvar då innan lektionen så det var massa folk som ställde tillbaka mikron.

.

Vi hade markarbete. Vi fick först börja värma upp de i alla gångarterna båda varven. Försökte få honom lång och låg men de gick ju inte speciellt bra. Han bara går med huvudet rakt upp. Det är därför man inte ska ha han på dressyr. Han kunde börja sig lite ibland men inte direkt någon lång formt, bara några sekunder ibland. Han var väldigt seg ibörjan men när jag tog ett spö blev det fart på han. Haha fick knappt stopp på han :P

.

Först skulle vi hoppa en linje med två kryss, skulle vara fyra galoppsprång emellan. Det gick faktiskt bra. den två gånger sedan skulle vi gå in på en volt två och två och på varje långsida var det ett hinder. Det gick bra om man bortser ifrån att han var lite smått galen :P Han tokgalopperade, men han är ju jättesmidig så han svängde ju på en gång. Det va bra att han lyssnade på de iaf :P

.

Skulle sedan gå in på volten en och en och när elin sa till skulle vi vända upp på linjen. Det gick ganska bra, men lite små dåliga vägar. Kom jätte långt in på hindret ibland, men annars gick de bra. Linjen gick perfekt (:

.

Duktig häst idag! Ångrar mig inte direkt för att jag valde gregory istället för mikron. Mikron är rolig men inte den roligaste att hoppa. Han är svår att svänga + att jag hatar hans trav.

 


Ännu en skoldag

Datum: 2011-05-26 Tid: 15:31:34 Kategori: Today Kommentarer: 0

Idag på skolan så var det inte direkt kul. Spanskaar ju n gick åt helvete. Alla var typ emot läraren... Hade so i 20 min istället frö 75 min så vi drog till ica. Daniel och john var också där. Spenderade typ runt en timme där typ (Y) Skulle skjutsa john sista biten på cykeln, han sög så rejält att han hade foten på kedjan eller nått så den dampade. Han fick fixa till den 4 gånger innan den blev bra igen XD

.

Nu ska jag byta om för snart blir det stallet! Markarbete troja. Hur kommer detta sluta o.o


<3

Datum: 2011-05-25 Tid: 20:51:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

Vad mer kan jag säga än att jag älskar dig så otroligt mycket <3


Bilder från idaaaag

Datum: 2011-05-25 Tid: 20:46:09 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0

Åhh vad varmt det var!! Haha höll bara på att förfrysa xD

Jag o rebbe <3 takida

.

Duktig jag varit och suttit och redigerat i flera timmar typ. Tur att det är på den nya snabba datorn. Haha på min gamla tar det typ en stund för photoshop att öppnasn (1,2min) dehär går på 10 sekunder :P Ganska less på redigering nu XD Men någon dag ska jag ta bort allt som är i bakgrunden på bilden ovan (Y)

 


Ny dator eller "test" dator kanske man ska säga ;)

Datum: 2011-05-25 Tid: 16:44:05 Kategori: Today Kommentarer: 0

Tjoho!

Bor min har fixat en ny dator till mig :D Om jag tycker den är bra så ska jag få köpa den :D Windows 7 på den också vilket gillas!

Var bara tvungen att skriva dethär.

Hejdå XD

 


Sluta tidigt me like <3

Datum: 2011-05-25 Tid: 11:13:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan!
.
Hade tre lektioner idag bara. Härligt! Spelade baseball på idrotten, fan va bra vi va. Inte... Rebbe skulle hoppa upp och ta bollen men då hade hon inte hansken på sig + att hon tog upp fel hand där hon aldrig har hansken, så bollen träffade handen, den är ju så mjuk också XD Hahaha duktigt!
.
Matten och engelskan är väl inget att prata om, onödiga lektioner.
.
Slutade runt halv 11. Jag och rebbe drog till ica och köpte loka vaniljmunkar och mtn dew. Ska vara med henne sen efter vi ätit.
.
Hejdådå

Intressanta saker..

Datum: 2011-05-24 Tid: 20:38:04 Kategori: Today Kommentarer: 0
Vad det gick bra på träningen idag. Ganska mycket felpassningar och så. Sköt också som en idiot! Toppen xD
.
Fick väskan idag också. Den va snyggig.
.
Imorgon går vi bara halvdag vilket jag tycker om. Slipper språk <3
.
Långt och intressant inlägg dehär.
.
Hejdå

Västanåfallet

Datum: 2011-05-24 Tid: 15:50:28 Kategori: Fotografering - Vatten Kommentarer: 2


Inga direkt bra bilder på vitsipporna. Misslyckat kan man säga.


Klothers med K

Datum: 2011-05-24 Tid: 14:38:39 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 0
De är svarta inte blåa
Jag såg så gay ut XD      detalj på ärmen
Såg fail ut på den med  ryggbilderna blev fina XD
Poster                 tröja

Film och redovisning och massa annat

Datum: 2011-05-24 Tid: 14:26:12 Kategori: Today Kommentarer: 0
På skolan idag hade vi redovisning på svenskan. Gick väl sisådär, hatar att redovisa XD Vi hade "bokcafé" så då fick man ha med fika. Tur att jag fikade mycket också, eller inte ;)
På kemin fortsatte vi kolla på filmen. Är typ 20 min kvar nu.
.
Cyklade hem och det var då jag såg att takidakläderna hade kommit :D Sjukt snabb att leverera :o
Cyklade tillbaka till skolan, hade so i 15 min sedan slutade jag. Alla som var klar fick sluta. Hälsokulturen var inställd också så jag slutade typ halv 1. (Y)
.
Nu är de fint väder ute. Kanske ska ut med niniken?

tAKiDA - Was It I <3 (bra kvallité)

Datum: 2011-05-24 Tid: 11:15:05 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 0
Äntligen ute på spotify <3
.
Fick alla kläder idag också. Bäst att jag kunde ha allt också. Så grymt snygga!

Hoppning med KB

Datum: 2011-05-23 Tid: 21:31:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Idag red jag KB. Vi fick välja hästar och vi skulle hoppa. Fanns inte någon "bra" häst kvar så de fick bli KB, fast han är ju bra om man bortser från traven XD
.
Eftersom man bara kan hoppa i trav, ja eller galopp då. Om de hoppar i grisepass kan de tippa. KB som inte ville trava + att han är så "stor" och snabbare än alla andra så kommer han ikapp och han måste ha jätte mycket utrymme.
Gick bättre mot slutet då jag inte hade piskan. När han väl hoppade gick de bra (:
.
Det var sista gången för terminen, men vi kanske ska förlänga den med tre gånger :D:D:D Hoppas hoppas :D
.
Tjocka vi e :D

Teddy är världens duktigaste :') <3

Datum: 2011-05-23 Tid: 16:21:31 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan!
.
På skolan idag hade vi brännboll i ncc. Haha friskt eller? XD
Gjorde också klart teddys täcke på slöjden.
Spanskan är väl inget att prata om. Sluta med att hela klassen gick ut därifrån för ingen ville fortsätta (Y)
.
Nu har jag varit ute med teddy och fotat. Hon hoppade och hon var så duktig :') Jag kunde tillochmed stå framför hindret och ta kort när hon hoppade jätte högt! Hon har blivit så duktig :D
Fotade också massa massa blommor! Blev några snygga bilder faktiskt
.
Smakprov
Täcket blev hon fin i. Hello kitty fleece. Haha men det blev lagomt. Vill inte ha det nå större heller för då kan de bli lite stort ibland om hon "trycker ihop sig"
Och de är ju bara till för att täcka ryggen om de regnar, inte direkt för att hon fryser XD
Hoppa hoppa hoppa :') <3
Sånnahär fina blommor kommer hamna mycket på bild nu!
Likadana, fast rosa och bara knoppar
Maskrosor!
.
Nej nu kommer farmor och farfar. Måste hämta ridkläderna. Ska redigera bilder när jag kommer hem eller när jag har tid, då kommer de upp här

Hon kommer med solsken till mig

Datum: 2011-05-22 Tid: 16:57:51 Kategori: Today Kommentarer: 0
Idag var jag jossan mamma och pappa på birsta. Åkte dit runt 10 och då var de ju jätte mycket folk verkligen. Haha. Kollade på den på hm men den var jätte ful när jag hade på mig den. Provade också en på cubus, men man såg jätte tjock ut i den. Hittade en på jc som jag köpte. Den var snygg :)
.
Annars har jag bara tagit de lungt. Har ju haft fullt upp hela helgen. Solade i typ 1,5 timme. En applåd till mig som hatar att sola XD Men man måste ju ibland.
.
Ska kolla igenom bilderna från igår och lägga upp några här troja.

Vanish lita på rosa. Farväl till fläckar

Datum: 2011-05-22 Tid: 13:54:33 Kategori: Today Kommentarer: 0
Före:
Torka torka torka..
De blev faktiskt ganska bra. Inte perfekt men ändå. Om man satt och skrubba varje sko i ca 1 timme kanske de skulle bli jätte rena.
.
Nej nu ska jag ut i solen och fota kanske. Sola kanske. Vad vet jag. Shorts och linne kan man ha iaf ;)

Om du inte tycker om blod. Kolla inte

Datum: 2011-05-21 Tid: 21:46:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Härligt
Såfort man torka bort blodet kom de nytt igen :D
Blodet rinner lite.
.
Inte så jätte farliga bilder tycker jag. Hade likagärna kunnat ta kort när hela foten var knallröd i duschen x)

Vi dog inte idag heller.....

Datum: 2011-05-21 Tid: 18:24:21 Kategori: Today Kommentarer: 0
http://www.expressen.se/nyheter/1.2443869/harold-camping-hade-fel-igen
.
Han är då minsann inte bra på matte ;)

Västanåfallet

Datum: 2011-05-21 Tid: 17:19:12 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hej!
Kom hem från västanåfallet för en stund sen. Det var trevligt (:
.
När vi kom dit så pratade vi lite, jag fotade också lite. Sedan åt vi.
När vi hade ätit så blev de möte. Där pratade dom om allt som kommer hända framöver. Mycket om motorcykelns dag också.
.
När vi var påväg hem så började det regna. Men det var bara kanske max 1 km vilket var bra :D
.
Har duschat nu. Lyckades riva mig också, hehe det blödde jätte fint :D hela foten var typ röd (Y)
.
Imorgon blir de kanske birsta. Måste kika på en skolavslutnings klänning. Har hittat en på hms hemsida, men den finns säkert inte i butik, har också hittat en på cubus. Hoppas bara på att den sitter bra.
.
Kommer bilder sedan.

Bloggtävling

Datum: 2011-05-21 Tid: 10:07:49 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0
Klicka på bilden för att komma till tävlingen

Beställt!

Datum: 2011-05-21 Tid: 09:35:09 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 0
Nu är takida sakerna beställd! Haha köpte upp hela shopen troja!
halsband 19kr              linne 99kr                     t-shirt 99kr
trosa 9kr (5par(Y))           hood 199kr


Tröja 19kr. Har redan    poster 19kr
en sån, men mamma
tyckte jag skulle
köpa en till ;)

Införskaffa lite nya saker kanske?`;)

Datum: 2011-05-20 Tid: 22:33:55 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 0
Takida har jätte billiga kläder nu. Sa till mamma att jag ville beställa nått. Jag sa att jag ville ha trosan och en tröja. Hon ba du kan ju köpa ett linne och en t-shirt. När det är så billigt ska man väl passa på?
Sedan kortleken och postern är väl inte ett måste. Men bara för att det är billigt :D
Beställer kanske imorgon eller så. Vad tycker ni att jag ska köpa kolla in länken under.
.
Nej nu ska jag sova. Hejdå
9kr
99kr
99kr
19kr
19kr (kortlek)
19kr

Grillkungen!

Datum: 2011-05-20 Tid: 22:26:46 Kategori: Today Kommentarer: 0
Halloj!
.
Har varit hos pelle för han fyller år idag. Han fick en grill av mormor och morfar och då skulle vi bygga ihop den. Haha det gick väldigt bra tycker jag. Jag skulle fixa med locket. Först tröck jag in fel handtag utan att ta bort skruvarna så det fastnade XD Men pappa fick loss den (Y) Men när jag satt dit rätt handtag gick det finfint :D
Pappa och pelle var jätte duktiga att fixa resten av grillen också, mormor tyckte att vi skulle filma alltihop! :D
.
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Sista natten detta liv då.. jorden går ju under imorgon.

Bilder från veckan

Datum: 2011-05-20 Tid: 17:20:30 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

Har suttit och kollat igenom ca 5 mappar med bilder på teddy. Ligger ju ganska efter med att visa alla bilder, så valde ut några stycken från varje mapp som jag lägger upp, annars blir det så många bilder.. 


Rosa blommor...

Datum: 2011-05-20 Tid: 16:24:36 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0


tAKiDA - Was It I <3

Datum: 2011-05-20 Tid: 15:20:33 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 1
Idag släpptes tAKiDAs nya singel. Was it I. Den är så jävla underbar <3
Kommer snart släppas ett nytt album. Fyfan vad jag längtar! Den ska köpas så snabbt som möjligt. Måste bara ha den!
Inte så jätte bra kvallité på låten. Den finns bara på youtube av folk som spelat in imorse halv 9.
Undra vilken låt som kommer lyssnas sönder i helgen? Eller hela mitt liv! <3
UNDERBARA TAKIDA <3

Makaroni

Datum: 2011-05-19 Tid: 18:46:36 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Hade utvecklingssamtal idag. Roligt!
.
Direkt efter de fick jag åka till stallet. Bytte om på stallet.
Skulle rida exxet, men bytte med emma så de fick bli micron. Han bukar vara rolig att rida, men de va han då inte idag. Traven var jädrigt skumpig, men det brukar det alltid vara. Jag får världens sämsta sits. Ingen direkt stadig hand och framåtlutad. Perfekt!
.
Nej nu ska jag inte klaga. Han var faktiskt ganska fin i slutet.
Nu ska jag ut till teddy, tjoho!

Första turen för iår då!

Datum: 2011-05-18 Tid: 20:42:27 Kategori: Today Kommentarer: 0
Snygg människa i mc kläder ;)
Åkte till bilprovningen för mamma och pappa skulla träna lite grann. Sedan åkte vi till pelle och jessica för vi skulle se om de ville följa med och åka en sväng, men då hade de precis åkt iväg sa linnea x) Vi åkte till åstön där vi var ihöstas med skolan. Det var riktigt jobbigt att ha hjälmen på sig, haha den är inte använd så mycket, köpte den ny förra året, och då trycks mina kinder ihop (Y)

So-motorcykel-svenska

Datum: 2011-05-18 Tid: 17:39:02 Kategori: Today Kommentarer: 0

Pluggat massa so nu...
Känner mig väldigt duktig fakstiskt, tycker att jag är klar med den nu, för jag hittar inte nå mer fakta.. Nu ska jag me mamma och pappa och åka lite motorcykel ;) På lördag ska vi till västanåfallet med SMCC :D Då hänger kameran med!
Ikväll blir det väl att göra klart svenskan. Orkar inte läsa mer på lektionerna... haha

Kommentera kommentera kommentera :D:D

Datum: 2011-05-18 Tid: 14:37:53 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nu tycker jag att ni är dålig på att kommentera faktiskt nu när jag lagt in massa bilder så kommentera nu :D

Buhu :'(

Datum: 2011-05-17 Tid: 21:17:44 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hej då underbara converse <3
Så var det med dom ja.. Snäll mamma man har :( Dessa har jag gått i över 1 år, men ändå vågar hon slänga dom :O Aja, har fyra par andra men ändå :(

Blommor och andra saker

Datum: 2011-05-17 Tid: 16:32:24 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0
Här kommer några bilder från när jag och rebbe var nere vid stranden och uppe i skogen (: Var ju ganska många bilder ;)
Händerna <3

Loka

Datum: 2011-05-17 Tid: 15:35:07 Kategori: Fotografering - övrigt Kommentarer: 0
Lite bilder från förra veckan då jag och rebbe var ute och fotade (:

Bilder på teddy

Datum: 2011-05-17 Tid: 14:41:18 Kategori: Teddy Kommentarer: 0
Sötnosen min :D

Byta bildlänk?

Datum: 2011-05-17 Tid: 14:27:17 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 0
Någon som vill byta bildlänk med mig? (:
Mejla då! monkiapa@hotmail.com

Trevligt med låååång lunch eller hål kanske man ska säga ;)

Datum: 2011-05-17 Tid: 10:42:22 Kategori: Today Kommentarer: 0
Tjoho!
Roligt att cykla i regn! Spöregn dessutom!
Hade matteprov direkt på morgonen. Var faktiskt väldigt lätt (: Kollade på cast away på tekniken, gick ju jätte bra verkligen, hann se 30 minuter utav 50 minuters lektion. Haha vi fick aldrig till det med textningen x)
.
På svenskan fortsatte jag att läsa, kulkul inte..
.
Har hål nu i ca 2,5 timme så ja cyklade hem i spöregn! Måste byta byxor innan jag drar mig tillbaka till skolan, kul att ha so, men sedan slutar jag :D:D
.
Nu ska jag eta lite mat och glo på tv ^^
Ska också städa mittfina rum som ser ut såhär XD
klicka :D

Ramla av i lera gånger 2

Datum: 2011-05-16 Tid: 21:34:57 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Idag var det roligt på ridningen (: Vi red barbacka (:
Jag skulle komma upp utan pall, och de gick inte så bra, men då tog jag av mig västen och la den på glampis hals och efter några försök kom jag upp, fan va bra jag e ;)
.
Vi red serpentinbågar och efter varje så skulle man galoppera tills man skulle gå in på serpentinerna igen. Jag red glampi och han var duktig i höger varv, men i vänster så genade han hela tiden. När vi skulle trava istället för att galoppera så genade han och såklart gled jag åt sidan i varje steg och tillslut gled jag av helt rakt i lerhörnet XD Jag blev inte alls lerig, inte alls.. Haha det var så grymt kul XD
Ovanligt att när jag ska ramla av är det i leran (Y)
.
Resten av ridningen gick perfa, utom att jag hade en överdrivet pigg häst :D
Snel hest eller nä...
Haha jag har ramlat av mest gånger på riiby ca 10 st kanske? Där har jag ridit sedan i augusti, medans på thf där jag ridit i över 6 år där har jag ramlat av mellan 5-10 gånger kanske XD
Hehe vad fina kläder :D

Fint sår (Y)

Datum: 2011-05-16 Tid: 15:47:08 Kategori: Today Kommentarer: 0
Spelade tennis på idrotten idag. Haha, jag och rebbe var ett lag och vi ägde (Y) Mötte massa olika, gick väl lite sisådär men vi kunde ju inte reglerna så de va lite svårt att veta om vi vann eller förlorade, men vi vann minst 1 iaf ;)
Var ju jätte bra musik i bakgrunden också XD
.
På slöjden så gjorde jag klar teddys koppel eller selen. Den blev skitful, spännena var helt cp. Tar kort på den någon gång sen.
.
Spanskan gick fort. Kanske för att vi inte gjorde så mycket, haha jag och rebbe pratade mest med erik x)
.
Fick skjutsa hem emma på cykeln. Då jag inte har pakethållare är det ganska jobbigt x) Tog typ 20 min att komma hem (Y) Emma lyckades också riva mig på kinden, snyggt det är nu då!
Köttsår, går inte ta bort de röda heller (y)

Skolan nästa...

Datum: 2011-05-16 Tid: 07:36:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nu har jag varit ute hos teddy och tagit mått på hennes hals och mage. Haha när jag mätt klart och skulle mäta selen så var selen mycket mindre, så jag utgår nog ifrän selen när jag ska göra selen på skolan :P Den kommer säkert bli ful, eller så kommer inte de ha sakerna man ska ha. Jag fick ta med hemmifrån när jag skulle ha en grej, och sedan hittade jag massa ringar på skolan som läraren inte äns visste att det fanns (Y)

Nu ska jag ta och cykla till skolan, hoppas att det inte kommer regna idag..

Vad aktiv jag är...

Datum: 2011-05-15 Tid: 21:59:28 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan!
.
Idag var jag med jenniefer. Vi var på birsta en stund. Hittade man nått? Nej inte direkt. Måste börja kika efter en skolavslutnings klänning också >.> Sa de till mamma och pappa idag, pappa tycker jag ska ha den som jag hade förra året. Ja men ellerhur, den är ju såå fin..
.
Jag och jenniefer var också ute i regnet, vi typ låste in oss i ett förråd eller kojan som jenniefer sa xD Haha borde sett fint ut x)
Jag skjutsade också runt henne på en skottkärra, eller skotty ;)
.
När jag cyklade hem när jag hade typ 200 meter kvar så pajjade mitt styre XD Cyklade ju i spöregn så jag blev inte så jätte glad direkt.. Jag har vetat att det varit löst, man får typ dra till det hela tiden, men nu var det helt löst, när man höll i de vobblade typ cykeln, toppen (Y) Men pappa fixade det.
.
Har bytt design nu också. Tyck på f5 om de inte syns. Blev ganska nöjd med den, (Y) på att jag bara tog en bild. Hade ju valt typ 11 igentligen. Men jag ville göra något annorluna, inte med 100 bilder på teddy och så..
Hejdå (:
Har förresten jätte många ovisade bilder (5 mappar) som inte är utsorterade i alla mina andra mappar. De kommer nog komma någon dag framöver får jag hoppas. Ska slänga ihop några bilder från förra veckan då jag jenniefer och rebbe hoppade kanske ;)

Lördag, en vecka hemma

Datum: 2011-05-14 Tid: 19:26:19 Kategori: Today Kommentarer: 0
Tjena!
.
Idag har det hänt massa saker. Vi åkte till farmor och farfar runt 2 eller 1 kanske de va. Vi kollade på massa bilder ifrån usa, fikade och pratade. Åkte hem runt 5, eller åkte till ica rättare sagt. Gick bra där inne, mamma och pappa hade verkligen full koll XD Kändes bra att komma hem med bara 3 kassar, om det hade varit wallmart hade det varit 40 kassar XD kvallitén var något bättre också ;)
.
När vi kom hem gick jag ut med teddy. Fotade henne massa och det var så fint med vattendropparna på allt, men fick inte någon bra bild på de tycker jag :(
Städade också hela hennes bur (Y)
.
Har börjat på en design nu också, tycker jag har kommit långt med att valt bakgrund, eller tror jag har valt, måste kika lite till. Har också valt nästan alla bilder, då ska man bara komma på en idé XD
Smakprov fån idag (:
(blir ändå snygga bilder även fast de är molnigt! jämna färger i bilderna)

Snabb uppdatering

Datum: 2011-05-13 Tid: 19:24:18 Kategori: Today Kommentarer: 0
Gud vad bra jag är på att blogga!
.
Tycker inte om att uppdateringen kim gjorde på min telefon inte vill fungera, kanske så uppdateras market någongång, men ja, hoppas på de iaf.. Offrade ju mina 19/21 banor på angry birds som jag hade tre stjärnor av. Jaja, nu har jag tre stjärnor på 14 banor ;)
.
Nu ska jag gå iväg så tycker ni kan smsa ;)

Snabb jag e :D

Datum: 2011-05-12 Tid: 19:30:15 Kategori: Today Kommentarer: 0
Försov mig idag. Vaknade 20 över 7, eller mamma väckte mig då. Såklart så blev jag klar 5 minuter innan ändå x) Haha, när jag skulle gå ut till cykeln så drar jag till i styret för att däcket hade fastnat i cykelstället. Styret blev alldeles snätt men jag fick tillbaka de. Blev lite sen när man skulle möte rebbe, men jag cyklade till johanna istället på fyra minuter, de väntade på mig där. Haha cyklade jävligt snabbt xD
.
Idag på skolan så hände inte så mycket. Blev "inlåst" i stugan av några stycken. Haha xD De stoppade också in en död skalbagge i min mapp. Haha det var riktig mobbing :(
Hade också hål 1 timme och 10 minuter för alla skulle göra engelska provet som jag gjorde innan jag åkte till florida. Men alla blev klar ganska snabbt så de gjorde inte så mycket :P
Nu ska jag åka och riddaaa :D

Arek

Datum: 2011-05-12 Tid: 18:57:19 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Red lilla arek idag på ridningen. Han var ju inte alls pigg. Haha han sprang som en tok, fick sitta och tänka på tempot hela tiden, såfort jag satt mig ner sprang han snabbare. Efter galoppen blev han bara galnare och galnare.. Han lyssnade bara när man sa till på skarpen.. Hahah. Men har var faktiskt trevlig att rida bortsett från att han var väldigt pigg.
Bilder ifrån ibörjan på december..

Varför ska jag alltid ramla!?

Datum: 2011-05-11 Tid: 21:51:05 Kategori: Today Kommentarer: 0
Sorry för dålig uppdatering, men har inte haft tid/ork..
.
Igår på träningen gick de faktiskt bra. Kuligt var de :)
.
Idag var de pissväder, jag och rebbe skulle kanske följa med rebbes pappa till deras stuga, men det blev ju sämst väder så vi stannade hemma, och såklart för att vi inte skulle åka blev de bättre väder, inte bra men tillräckligt bra...
Jag och rebbe gick då ut till skogen för vi skulle fota. Jag tar med stativet, det pajja när vi kommer en liten bit. Så jag ska springa och lämna de hemma. Jag kommer 2 meter sedan snubblar jag på en sten (ovanligt) och gör en kullebytta ner för backen. Kul att det var 10000 myror på stigen också. Jag fick hur mycke pissmyror på mig som helst. Skriker och skakar av mig allt och usch vad äckligt och hemskt :(
Går hem, och jag står och skakar mina kläder och håret... skakade av mig jätte många myror från håret i skogen o:
.
Sedan går vi tillbaka till skogen och såfort man kommit en bit så försvinner myrorna. Det var bra! Vi gick lite hit och dit och fotade. Fick nog några bra bilder :)
.
Sedan cyklade vi ner till stranden och fikade våra vaniljmunkar och lokorna vi hade köpt efter skolan ;) Fotade lite där nere och rebbe dansade fint! När vi skulle filma när vi dansade så kom det en turk som gick fram och tillbaka på vägen.. Han glodde jätte mycket. När vi var väldigt långt bort från cyklarna så börjar hon gå mot stranden, jag typ skyndar mig till cyklarna och rebbe hämtar sin väska. Då stod han och glodde på oss jätte mycket så jag hämtade min väska och sedan cyklade vi iväg. Han var läskig o:
.
Var också ute med teddy länge :) Hon hade stressproblem idag igen... Måste ta de jävligt lungt med henne nu... Men bara vi får ett långt koppel kommer allt bli bra :)
.
Kul att det nyss kom en myra krypandes över dataskärmen. Panik.se! Kommer jag äns kunna sova inatt!?
.
Nej, usch!
Bilder får ni någon annan gång, haha vad lat jag börjar bli att kolla igenom bilder och så. Men det är roligare att vara ute, träna, rida och vara med kompisar istället för att sitta här i 1000år och ladda upp bilder...

Lösenord?

Datum: 2011-05-10 Tid: 14:56:01 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan, jo nu är de så att jag kanske ska göra en lösenordsskyddande blogg. Eller att jag lösenords skyddar denhär bloggen där jag har allt. Sedan gör jag en annan där jag inte lägger upp några bilder. Det är ju liksom såhär att det finns folk som älskar att kopiera mina bilder >.>

På det bästa humöret just nu...

Datum: 2011-05-10 Tid: 11:22:43 Kategori: Today Kommentarer: 0
Tjoho
Har hål nu. Skönt att vara hemma, men är inte så pepp på att gå tillbaka till skolan, SO och hälsokultur.
Ikväll är det fotboll som står på schemat. Ute!
Ska också ta en tur ut med teddy.
Jag saknar dig <3

Vad ska jag göra?

Trevlig ponnii :D

Datum: 2011-05-09 Tid: 22:16:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Red glampi idag. Han har faktiskt väldigt fin! Han böjde och ställde åt båda varven väldigt bra. Blev lite cp när vi skulle tölta för han var så pigg, blev mest en passtaktig tölt som blev skumpig. Men det blev bra tillslut.
Nog en av de bästa gångerna jag ridit han! :D
Nöjd är jag verkligen, han är så go också (:
.
Ovanligt att jag inte har något nytt kort...

Tillbaka till skolan...

Datum: 2011-05-09 Tid: 15:43:15 Kategori: Today Kommentarer: 0
Idag på skolan var det fult med pennstift i mitt lås till skåpet, så vaktmästaren fick kämpa med att fixa det x) Undra vilka de va som hade gjort de? :o:o
.
Skolan var inte speciellt kul under hela dagen, men de funkade. På slöjden blev jag klar med teddys koppel, måste bara göra halsbandet/selen beroende på vad jag ska göra nästa gång. Måste mäta henne :P Blev nästan klar med fleece täcket.
.
Cyklade hem på 5 minuter, snart blir det att åka och rida :DD
.
Hejdå :)

Sovmorgon?

Datum: 2011-05-08 Tid: 12:52:40 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hej (:
."
Igår åt vi hos mormor och morfar. Sedan kollade vi på "är du smartare än en femteklassare?" och sedan "pensionärsjävlar" haha de är så fult X) När vi kom hem fixade vi min cykel som är så fin så. Allt som är gammalt är fint va? ;) Bromsarna suger bara liite...
.
Idag vaknade jag först, 7 sedan 9 och sedan 12. Då gick jag upp, fikade och duschade. Är ensam hemma också. Kom på att pappa och kim hämtar husvagnen i vemdalen och mamma är på hälsohuset på någonting..
.
Nu ska jag fixa mig sedan bär det av till rebbe, för vi ska fota (Y)
.
Hejdåååå :D

Ny design påväg

Datum: 2011-05-07 Tid: 23:06:05 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nu väntas det bara att jag ska ta och fota lite. På onsdag ska jag nog vara med rebbe, så då får vi se om det ramlar in lite bilder i kameran kanske ;) ska också försöka fota teddy också (:
.
Nu är klockan 11, ska nog ta och lägga mig så jag blir lite piggare!
.
Godnatt

Teddy <3

Datum: 2011-05-07 Tid: 16:25:03 Kategori: Teddy Kommentarer: 0
Tjohej!
.
Teddy var hyper idag.. Hur mycket fina blommor i guns rabbatter nu ju, och de måste fotas! Tror ni teddy stod lungt på sidan och väntade som hon brukar göra annars!? Nej, hon bara sprang runt, och då blir hon stressad + att hon bitit av det långa kopplet så jag har ett jätte kort koppel.. Det gick knappt gå heller för att kopplet var så kort. Fick inte så bra bilder på henne heller för att hon stod inte stilla eller så såg hon "tråkig" ut.
Felande vinkel
Inte de finaste bilderna, men jaja :)
.
Fotade massa blombilder också, de kommer senare, nu ska jag till mormor och morfar (:

Haha köng!

Datum: 2011-05-07 Tid: 15:13:32 Kategori: Filmer Kommentarer: 0

Trött tjej XD

Datum: 2011-05-07 Tid: 12:29:01 Kategori: Today Kommentarer: 1
Då har man sovit första natten i sängen hemma. Haha, min kväll igår var ganska sjuk xD
.
Försökte kolla på massa program på svtplay men somnade typ hela tiden på slutet.
Sedan vaknar jag utav att jag står uppe vid veine och guns ute "hall" precis utanför dörren, där står jag och pratar med pappa som är nere, han undrar vad jag håller på med, jag ba jag ska lägga mig! XD Och sedan sa jag att jag skulle hämta sängkläderna hos veine och gun. Haha trött tjej kanske? XD Tur att jag inte gick in till dom iaf x)
.
Idag sa pappa att jag hade gått med en wallmart plastpåse i handen (med mina rosa h&m skor i som jag fick när jag fyllde år) upp för trappen. Haha jag kan bara föreställa mig en bild på mig när jag går där i trappen XD
.
Sov till 11 idag vaknade av kim och marianne för de skulle kolla om bilderna vad färdikopierad. Hade stoppat in kims hårdisk usb sladd i fel uttag, eller de jag har på min musmatta. Så det var därför det tog 100 år att kopiera över bilder. Har haft datorn på inatt för att det tog så lång tid..
Pappa berättade idag vad som var fel. Men marianne fick med ett minneskort med 700bilder på som jag inte hann lägga över på hårddisken.
.
Idag ska jag mysa med teddy och fota massa. Inte så mycket datasittande hoppas jag! Bilder från new york har ju marianne på minneskortet just nu, har några new york bilder. Men det är 1000 bilder ungefär tillsammans. Kommer ladda upp några bara då de flesta är likadana..

Home sweet home

Datum: 2011-05-06 Tid: 19:16:41 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nu har jag bytt tillbaka till den gamla designen. Den kommer ändras snart när jag tagit lite mer vår bilder. Vilket kommer bli snart. Tryck på f5 om det är florida designen kvar.
.
Ska fortsätta packa upp min väska, sedan ska jag lägga in alla bilder på min dator och ta bort massa suddiga. Har ju tagit runt 5000 bilder, tar ju lite plats...
.
Imorgon ska jag sova länge hoppas jag och sedan om de är bra väder ska jag ut med teddy niniken och fota vårbilder ^^

Torsdag sista dagen i USA och resan hem

Datum: 2011-05-06 Tid: 16:12:00 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
Vi gick upp runt 8. Jag duschade och sedan gick vi ner och fikade. Sedan gick jag, marianne, linnea, jessica och mamma för att leta en nagelmanikyr grej. Tillslut hittade vi en. Linnea gjorde först sedan marianne sedan jag. Jag fick fina blåa naglar (Y)
Mamma och jessica hann inte göra..
.
Åkte med en taxi till flygplatsen.
På flygplatsen köpte jag en väska och en tröja, 70 dollar sammanlagt. 450 kr typ. Dyra grejer!
.
När vi väntade på flyget så satt vi på golvet och spelade yatsy, haha såg nog bra ut ! ;)
.
På flyget kollade jag först på harry potter den var 2 timmar och 10 min. Sedan spelade jag lie, kollade på en annan film, spelade lite, halv sov lite.
.
Landade kvart i 7 svensk tid på arlanda. Där väntade vi i 2,5 timmar på att tåget skulle gå. Då åkte vi tåg i nästan 2 timmar, sedan bytte vi tåg och åkte de i 30 min sedan hoppade vi på en buss och åkte den i typ 1,5 timme.
Men nu är jag ju äntligen hemma iaf!

Onsdagen på Manhattan

Datum: 2011-05-06 Tid: 15:45:00 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
På onsdag morgon gick vi upp runt 7. Fixade oss och sedan bar de av ner och äta frukost. Efter frukosten tog vi en buss till manhattan.
Väl inne på manhattan regnade det. Vi gick till ett ställe där det var en guidad båttur. Den var jätte bra och man fick se jätte mycket! De körde också väldigt nära frihetsgudinnan och stannade kvar där ett tag så man fick ta kort.
Vi tog en buss ner till grand cero också. Det är stället där de körde in i tvillingtornen. Nu håller de på att bygga upp world trade center igen. Det skulle bli typ 7 st hus eller något, men det ska bara vara ett som kommer vara högst.
.
Sedan gick vi bara runt och kollade, gick på time square och på toys r us där. Haha det är inte alls litet, bara 5 våningar högt typ med ett parisehjul i mitten (y) När vi var där när jag var 7 åkte jag i det ja ;) Jag och pontus gick igenom barbie huset också, fast det var bara massa dockor som man kunde köpa där inne :( jag som trodde det var ett jätte stort barbie hus med saker i :(
.
Vi gick också och kollade på ett harry potter museum. Det var ganska bra, men tråkigt. Det var ju ett museum så vad ska man förvänta sig. Det var typ bara typ en tröja och ett par byxor och så stod de "de här kläderna hade harry potter (hans riktiga namn) i filmen ......." Sedan stod de lite information om sakerna också.
.
Vi åkte upp i empire state building. Gick förjävligt snabbt säger jag bara! Kom upp på 86 våningen på 2 sekunder :P
När man sedan skulle åka upp till våning 102 så var det värsta gamla hissen, sån som det är i titanic x) Alltså med typ galler man drar igen och en gubbe som kör hissen :P
Jag ville stanna kvar där tills det blev mörkt för de är ju coolt med alla lampor, men ingen annan ville stanna för det skulle vara jobbigt att vänta tills det blev mörkt...
.
När vi kom hem åkte jag, marianne, kim, daniel och pontus på en bio. Vettefan vad det hette, jag bara följde med för att. Den var faktiskt bra, men den var lång, 140 minuter..
.
Bilder kommer senare när jag lagt in allt på datorn. Men de är ju 1000 bilder...

Jag är inte död bara så ni vet

Datum: 2011-05-05 Tid: 15:46:42 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
nu äre såhär bra att jag och rebbe har inte syslöjd vi har träslöjd. Good.

Har inte hunnit att blogga under tiden i new york för det har varit fullproppat!

När vi kom hit i tisdags så åkte vi taxi till hotellet, det gick väl inge vidare x) Taxi gubbarna visste typ knappt vart han skulle. Han köprde också 75 miles på en 55 miles väg. 75 är typ 130. Han köre också slalom mellan lastbilar och vanliga bilar och så :P

När vi kom till hotellet gick vi och åt, sedan gick vi till ett annat ställe och drack dricka som smaka pool..
Klockan 6 kom kenth sheri och arianna. Vi åt mat då, jag, jessica (troja) och linnea fick vänta längst på maten. Tog skit lång tid, och när vi beställde en well done fick vi en blodig köttbit. Usch! Men min var iaf bättre än linneas!

Sedan fick arianna låna bikini av marianne och sedan gick vi och badade. Hotellet hade såklart inne pool ;)

De åkte hem runt 10 då de hade en 2 timmars bilresa hem, och arianna skulle ju på skolan dagen efter.

Nu hinner jag inte skriva mer, får skriva om de andra dagarna/dagen när jag kommer hem imorgon. Planet går 5 härifrån idag amerikans tid, och kommer hem imorgon 7 på morgonen svensk tid. Vi missar hela natten :P

Hejdå :D

Snart bär de av till flygplatsen...

Datum: 2011-05-03 Tid: 11:27:20 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 1
Goddagens allehopa :D

Nu är klockan 05.24 och jag är väl inte piggast i världen, hade alarm på 04.50 men snoza till 5 över x)
Bara mamma, pappa, jag och dennis som är vaken. Så ja.. Nu vakna kim

Blir nog inte så mycket uppdatering idag. När vi landar vill vi ju ut och utforska new yorkiii :)

Ha en bra dag :D

Hejdå :)

Sista kvällen :(

Datum: 2011-05-03 Tid: 04:17:46 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 1
Tjohej :D

Sista kvällen nu då.. Vi åt på chilis idag, det var gott.
Åkte och hämtade pontus och daniel för de ville fiska hos oss. Såfort vi kom hem gick jag och marianne ut och fotade, men det hade redan blivit mörkt så blixt på alla bilder. Några bilder blev bra hoppas jag.

Nu är klockan kvart över 10 och jag ska nog lägga mig. Ska up halv 5 imorgon tror jag, om de är ljust, för då ska jag ut och fota.

Hejdå och godnatttttt :D


Glad tjej!

Datum: 2011-05-03 Tid: 00:41:00 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 3
ÅH VAD GLAD JAG ÄR NU. JAG HAR SYSLÖJD PÅ HÄLSOKULTUREN, SYSLÖJD... SYSLÖJD.... SYSLÖJD!!!!!!!! Jag hatar syslöjd och kommer inte palla med syslöjd, 7 extra lektioner, har fan helldre tennis. Jag kommer avlida. Tänker inte ha syslöjd när jag kommer hem iaf.. Så rebbe, ni kan ju säga att alla ska byta.

Men nu ska vi inte tänka på skolan utan de får bli om en vecka.

Idag har vi vare och handlat på wallmart. Sedan åkte vi till de andra i andra huset och fikade och badade. Sista badet för mig här.. sorligt :(

Dennis och samuel har åkt själv till nån pizzeria och ätit för vi var inte hungrig. Vi ska åka när de kommer tillbaka. Efter maten ska jag ut och fota natur bilder, marianne följer med kanske om jag har tur. Roligt att gå själv vid storvägen annars :P Då får mamma följa med om marianne inte ska med.

Fotade lite mer undervattens bilder idag också. Ett plus på de ;)

Sista kvällen här, sista natten här... fuck.. kommer nog aldrig komma tillbaka till dessa underbara hus. Fuckfuck och åter fuck..

Imorgon åker vi tidigt till new york. Ska upp 5 imorgon så då blir det nog ingen bloggning. Kanske på datorn som hör till huset utan åäö. Kanske blir lite bilder ikväll på naturen, beroende på om jag får ha datorn.

I New York blir det kanske inte så mycket bloggning, vi kommer nog vara ute hela dagarna/dagen bara sova på hotellet. Åker hem på torsdag kväll, 9 timmars flyg, sedan tåg sedan byta tåg sedan buss, sedan bil. Åh vilken rolig hemresa..

Blev mycket text dehär :P

Hejdå :DSnart kommer jag hem pluttis :D Då ska vi ut och mysa och fota. Usch vad jag saknar dig <3

Undervattens bilder

Datum: 2011-05-02 Tid: 18:14:49 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 2
Vilken tur att det finns all tid i världen...

Datum: 2011-05-01 Tid: 23:58:54 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0

Halloj! :)

Idag har vi inte gjort så mycket. Legat hemma och badat och solat, jag har solat jätte mycket tycker jag, rekord! ;) jag som verkligen hatar att sola, man blir bara svettig och kletig, ligger helldre i poolen :D

Nu ska vi åka och äta midda i de andra huset. Vi är så många som ska dit nu så pappa får åka två gånger. Mamma hade datorn nyss och hon var väldigt seg så jag åker med andra gången. Nu kom pappain genom dörren. Inte bra för då hinner jag inte lägga upp några bilder. Har iaf lagt in de på datorn nyss. Kanske blir ikväll när vi kommer hem, beroende på tiden..

På tisdag morgon åker vi till new york. Fuck... JAG VILL STANNA HÄR ISTÄLLET :(:(


Ny kamera och andra saker = fattig chej

Datum: 2011-05-01 Tid: 04:48:37 Kategori: Florida 2011 Kommentarer: 0
Hejsan :D

Idag gick vi upp klockan 8 typ. Jag, mamma, pappa, kim, marianne, henke och daniel drog till denny's och åt frukost. Det var lätt godare än förra året, eller pannkakorna, men de var för att förra året tog jag fullkorn troja.. Det var väl gott men jädra mycket mat..

Efter denny's åkte vi till best buy och där fick jag med mig en ny undervattens kamera.


Det var samma batteri som till den gamla kameran så då har jag två stycken (y)

Fick också med mig en ny kameraväska till systemkameran, en ganska stor, får plats kamera huset+objektiv och två andra objektiv om inte mer..
Köpte också ett nytt minneskort.

Sedan åkte vi till ross och där kollades det förfullt på underkläder. Mamma plockade massa till mig, jag hittade bara en själv och det var bara den jag köpte :P

När vi kom hem tog jag kort med kameran.
Runt 1 kanske åkte vi till de andra. Där badade vi och hade kul. Tog också kort där :)

Efter midda åkte vi till en outlet. Köpte ett par jeans (äntligen åkte vi på den outleten där det fanns min storlek). Köpte också en tjocktröja, en cardigan och en t-shirt. Var nära att jag köpte allt i blått, men t-shirten blev grön :P
Kläderna betalade mamma och pappa (tror jag) så de var/är kanske bra :D

Nu har vi nyss kommit hem och jag känner mig hungrig. Kanske ska ta och äta något och lägga sig sedan (:

Hejdå :)

sorry för inge bilder, men jag har inte haft tid/ork att lägga in bilder, kommer väl kanske imorgon eller nått :)

RSS 2.0