En skoldag i mitt liv

Tjena

 

Ganska lungn dag idag på skolan. På matten spelade vi spel. På svenskan skulle vi göra nått (om man var klar) och det var ett prov igentligen (alltså vissa har haft den som prov, bra jag är på att förklara). Jag lyckades få jätte mycket rätt! Men min lärare kunde inte läsa. Haha förlåt för att jag skriver fult XD Johanna kunde läsa iaf :D Spindel blev spackel? Haha fattar inte hur hon kunde läsa så :P Sedan hade jag skrivit bra när jag skulle skriva hundvalp. Tänkte samtidigt på jullov så det blev hundlov. När jag sedan skulle ändra blev det hundvalt XD Haha hon ba "hur stavar du hundvalp igentligen?" xD Tredje gången gilt! Då blev de hundvalp iaf ;)

 

På tekniken hade rebbe lurat i mig att man skulle vara klar med den dära texten tills idag, men det var såklart till nästa vecka >.> + att man skulle jobba på lektionerna. Jag lämnade in min, och då skulle vi sitta i datasalen, våran lärare var såklart inte där så vi gjorde typ allt annat än att jobba. Men jag skrev faktiskt om min text på slutet. Den ska jag lämna in nästa vecka :P

 

Hade hål halv 11 till 20 över 12 så jag cyklade hem. Åt mat och gjorde lite saker.

 

Hade so. Vi lekte soffan. Roligt!

Vi slutade jätte tidigt där så det var 50 min innan hälsokulturen börjar, och då satt vi och väntade, och när vi började frågade jag om man behövde jobba om man var klar och de behövde man inte! Så vi fick sluta. Ganska meningstlöst, vi kunde slutat 10 i 1 men då slutade vi kvart i 2..

 

Jag och julia cyklade till ica och köpte dricka och vaniljmunkar. Sedan cyklade vi hem till henne och kollade på amarican pie. Haha den var bra, men de va lite konstiga saker i den ;)

 

Nu ska jag snart äta. Trevlans! Teddy kanske bjuder på en promenad senare också :D

 

Jääätte mycket text det blev, hela min skoldag x)

Byby


Kommentarer
rebbe

men han sa det förra veckna :O men du vet vell hur ingemar är, ena dagen säger han att man ska göra det och sen nästa lektion bah, "nä, det sa jag aldrig" ;) han äer liiiite kneepiggg

Tid: 13:35:31
Datum: 2011-06-03
Hemsida: http://rebbepettersson.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: