Fredag :)

Datum: 2011-09-30 Tid: 22:38:32 Kategori: Today Kommentarer: 0
Jättedålig uppdatering idag jag vet. Men jag har inte haft tid :( Har varit med min kusin hela kvällen typ, eller från 5 till 20 över 9. Först spelade vi sims, eller jag gjorde lite först sedan orkade jag inte så då fick han spela och sedan kollade jag på idol. Har ganska många inlägg (bilder) i utkast så kan lägga upp något sådant :D

Hopphopp

Datum: 2011-09-30 Tid: 15:38:46 Kategori: Filmer Kommentarer: 3

Vemdalen del 1

Datum: 2011-09-30 Tid: 15:06:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 2Bloggtävling

Datum: 2011-09-29 Tid: 21:49:58 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 1

Gå till inlägget hääär :)

Sår som aldrig läker

Datum: 2011-09-29 Tid: 20:48:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 1

Jag älskar dig nu och föralltid världens bästa Frida

Tibor

Datum: 2011-09-29 Tid: 16:32:10 Kategori: Ridning Kommentarer: 2
Idag på ridningen med skolan så hade jag Tibor som jag skrev förut. Jättelänge sedan jag red honom och då menar jag jättelänge sedan! Han var jättefin han också. Vi tränade på skänkelvikning och han flyttade riktigt bra. Det är så kul med hästar som redan kan allt så det går superbra haha :D Men det är ju roligt med outbildade hästar också såklart :)

Det ända som är lite tråkigt med Tibor är att han är så feg. Han stannar typ på alla hinder och såfort han hör nått ljud så hoppar han till.


Fina hesten :)

Ridningen i måndags med Exxet

Datum: 2011-09-29 Tid: 16:28:50 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Hejsan :)

I måndags red jag Exxet. Han var jättefin! Den bästa gången jag ridit honom någonsin faktiskt.
Vi tränade på skänkelvikning. Det gick ganska bra. Han var dock väldigt seg, fick använda spöt ganska mycket, men jag hatar att slå med spöt så jag petar bara lite ;) Då gick han fram riktigt bra.

På slutet skrittade vi av för hand och då började Exxet leta "godsaker" ovanpå sarien haha jättesöt ju :D
Fina Exxet :)

Hej (: Sitter och väntar på att bussen ska...

Datum: 2011-09-29 Tid: 15:31:50 Kategori: Today Kommentarer: 0

Hej (: Sitter och väntar på att bussen ska komma. Känner mig sjukt fin, ridbyxor, vit smutsig tröja, rosa/blåa converse. En väska som är så full att den inte går att stänga , ridhjälm, skinnjackan och en spanska mapp bär jag på. Måste tvätta ridkläderna därför jag har med dom hem. Men iallafall så red jag lill tibor idag. Jätte fin var han. Berättar mer när jag kommer hem. Hejdå (:


The sun and a rabbit

Datum: 2011-09-28 Tid: 20:25:33 Kategori: Teddy Kommentarer: 2Bilderna är underbara. Älskar solen på bilderna och såklart kaninen :'D

Om ni läser detta kanske ni förstår varför

Datum: 2011-09-28 Tid: 17:16:20 Kategori: Teddy Kommentarer: 1
Jag förstår inte varför alla har sånna krav på Teddy? Varför hon inte är någon superduktig hoppare osv.. Jag kan svara att jag aldrig har hoppat högt med Teddy förut.
När jag fick Teddy och Frida så hoppade dom hinder på ca 10 centimeter, max 20 om ens de. Då Frida hoppade vidare till den andra världen så började jag träna Teddy mer. Jag ville få henne att känna sig säker med mig då inte Frida fanns längre, hon hade bara mig.

I vintras så hade jag henne lös hela tiden och hon blev mycket bättre på att t.ex. gå åt det håll jag vill, det har aldrig funkat att gå framför henne för då tvärnitar hon. Jag började träna "stanna".

Nu släpper jag henne lös på gården. Dock bara runt hennes utebur då hon annars sticker hon åt fel håll och då får man gå in i en buske och hämta henne.
När jag tar ut henne i buren sätter jag ner henne en bit innan ute buren och lyfter upp burgallret och då går hon in själv.

Hon kan "stanna" nästan helt. Problemet är dock att hon inte förstår när hon får gå, så om man säger stanna kan hon sitta där tills man petar på henne. Men det har hon också blivit bättre på.

Om jag återgår till hoppningen så var det denna sommaren jag började träna henne på HÖGA höjder. Hon har inte nån superbra teknik för hon har aldrig blivit tränad till det. Det är som att lära en gammal hund att sitta. Man måste börja i tid.

När hon hoppar så bryr jag mig inte ett piss om pinnarna ramlar ner, visst så blir man ju jätteglad då pinnarna ligger kvar på sin plats men det spelar ingen roll. När hon väl hoppar så är det guld värt!

Det folk inte tänker på heller är att Teddy är en KANIN och hon är inte STOR som en hund. Så om Teddy är 15cm hög (hittar bara på något) och hon hoppar 45 cm. Då hoppar hon 30 cm högre än vad hon själv är. Det är som att en hund som är 50 cm hög hoppar 80cm.

Behövde bara skriva av mig lite. Man blir så arg ibland.Du är den bästa och jag älskar dig över allt annat

Hoppning med Teddy

Datum: 2011-09-28 Tid: 16:55:53 Kategori: Teddy Kommentarer: 0
När jag pluggat klart (1 timme och 20 min tog det bara) så gick jag ut till Teddy. Gick ett varv runt huset sedan hopptränade vi lite. Försökte få henne att hoppa när det bara är en pinne på en ganska hög höjd, så hon skulle kunna springa under. Hon hoppade nästan hela tiden och hon var superduktig! Hon rev dock nästan hela tiden men hon hoppade som är det viktiga.
När hon ville springa under så gjorde jag så hon fick upp huvudet lite så hon såg själva hindret och då hoppade hon. Superduktig var hon :D

Blir alltid så glad när hon är duktig och farmförallt idag då hon fick välja tempot själv och jag drog bara lite gran i kopplet så hon fick upp huvudet. Inge klappande händer eller något så hon var lugn nästan hela tiden :)
Skola 08.00 - 22.00

Datum: 2011-09-28 Tid: 15:11:43 Kategori: Today Kommentarer: 0


Ska just nu slå mig ner på stolen framför dessa härliga böcker!
Det viktigaste först så det blir
- Fysik
- Spanska
- Engelska
- Svenska
- Matte

Ja detta får bli min dag det! Och ute är det finväder...

Träning

Datum: 2011-09-27 Tid: 19:44:20 Kategori: Kommentarer: 1
Kom hem från träningen för ca 1 timme sedan. Det var sista träningen. Vi spelade tre mot tre fast i två lag var det fyra. Det var lite skojigt ;)

När vi åkte hem så lyssnade vi på finsk musik. Haha awesome ;)

Nu ska jag duscha, sedan ska jag kolla på hockeyn som jag missat lite av. Måste också skriva om ridningen igår. Haha blir mycket dehär ;)

Plugg plugg och mera plugg

Datum: 2011-09-27 Tid: 16:27:04 Kategori: Today Kommentarer: 2
Suttit och strykit under 17 sidor med bara text om andra världskriget och allt som hör till. Det är 22 sidor så jag ska stryka under mer senare. Ganska jobbigt då jag stryker under nästan allt. Tycker också att det är väldigt ointressant. Eller jag förstår liksom inte varför man ska lära sig det haha. Kanske lite men inte så jävla detaljerat :P

Men nu ska jag göra något skojigare som att gå ut till lilla niniken. Jag har träning om 1 timme också såg jag nu. Ojoj..

Hejdå :D

Only tre lektioner (Y)

Datum: 2011-09-27 Tid: 13:53:22 Kategori: Today Kommentarer: 1
Grymt att vi började 10 över 9 och slutade 20 över 1 idag! Hade två inställda lektioner så vi hade bara tre lektioner idag ;) Känner mig grymt nöjd då jag var jätte duktig på gympan idag också :D Eller nej det var jag faktiskt inte.. men jag gjorde mitt bästa. Vi skulle kasta spjut av någon andledning. Hoppade 3 meter på längdhopp dock med lite övertramp men ändå, fast när läraren kollade så hoppade jag bara 1,80 och 2,10 haha. När vi skulle kasta kula så kastade jag hela 5 meter också. Visst är jag grym!

Okej nu fick ni veta lite onödigt fakta..

Hejdå :)

Fullt...

Datum: 2011-09-26 Tid: 17:13:00 Kategori: Today Kommentarer: 3Det börjar bli lite fullt. Eller det är det redan.. Ska lägga över massa bilder på skivor. Alla filer som är i RAW format ska jag lägga över hela tiden, så då borde jag få lite mer plats :) Ska också lägga över alla bilder på Teddy, Frida, Fifi och Åke. De är de viktigaste

Skola och teater

Datum: 2011-09-26 Tid: 14:33:56 Kategori: Today Kommentarer: 1
Hej!

Idag så gjorde vi inte så mycket på skolan. Hade HK först och då gjorde vi nån äcklig sak. Typ tomatsås eller nått. Smakade inte gott..

Vi hade två och en halv lektion sedan skulle vi se på teater. Den var jätte mysko haha.. Den hette "skärp dig!" Handlade om tonåringar. Den var jätte konstig ;)

Men nu ska jag ut och plocka vindruvor och plommon och mysa lite med den bästa som finns :')

Hemma

Datum: 2011-09-25 Tid: 20:30:59 Kategori: Today Kommentarer: 4
Är hemma nu. Eller kom hem lite efter 5, men då åkte vi direkt till farmor och farfar och åt mat. Nu har jag kollat på gustavsson 3 tr. Asbra ju haha :D

Blev ett litet kort inlägg nu haha. Kommer komma mycket bilder nu under veckan (tror jag) de jag hinner redigera.

Nu ska jag läsa massa andra bloggar.

Hejdå :)

Tjena (; Jag gjorde en grym sak idag. Jag ...

Datum: 2011-09-25 Tid: 12:40:24 Kategori: Today Kommentarer: 1

Tjena (; Jag gjorde en grym sak idag. Jag låg på rygg på två stolar utanför husvagnen på trallen. Då kom det en geting och jag fick panik så jag försökte komma upp. Men jag kom inte upp, jag låg och sprattlade och då tippade ena stolen över kanten och då ramlade jag ner. Stolarna veks ihop och jag lyckades komma upp och då sprang jag in i husvagnen. Haha jag Hoppas att ingen såg (; Bra jag är :D


Den underbara filluren

Datum: 2011-09-25 Tid: 12:27:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 0Hoppfilm

Datum: 2011-09-24 Tid: 22:00:00 Kategori: Filmer Kommentarer: 1


Superduktig kanin. Hon river jag vet, men hon måste lyfta på bakbenen haha ;) Men innan jag filmade så hoppade hon det näst högsta utan att riva och det var då jag hämtade kameran :)

Skänkelvikning med Respit

Datum: 2011-09-24 Tid: 19:57:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 1
I måndags red jag Respit. Jätte länge sedan jag red henne sist och hon har blivit mycket finare! Hon var faktiskt lite rolig att rida ;) Vi gjorde skänkelvikning och det gick faktiskt ganska bra. Det ända som jag inte tycker om med henne är att hon drar jätte mycket i galoppen men såfort det är trav så blir hon världens lataste haha! När vi skulle galoppera och sedan göra en volt i trav så bara ville hon skritta på den volten..

Men eftersom jag inte ridit henne på länge så är det ju en annan häst som man ska anpassa sig för också :)


Lite små kassa mobilbilder. Framförallt den sista men den var så söt så jag var tvungen att lägga upp den ;)

Water

Datum: 2011-09-24 Tid: 14:57:00 Kategori: Kommentarer: 3
Vad tycker ni om bilderna?
Jag tycker själv de är jättesnygga :D Den sista är lite cool då det är två vattendroppar innuti gropen eller vad man ska kalla det :D

Hej :D Sitter just nu uppe på något fjäll ...

Datum: 2011-09-24 Tid: 14:50:19 Kategori: Today Kommentarer: 0

Hej :D Sitter just nu uppe på något fjäll och fikar. Eller jag äter stenhårda godisar :) Snart ska vi gå tillbaka tror jag. Hockey blire då! Jättedålig täckning här uppe så jag har ingen aning om när detta kommer publiceras Hejdå (:


En massa gräs med en kanin i bakgrunden

Datum: 2011-09-24 Tid: 12:50:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0

Varför jag la upp dessa bilder har jag ingen aning om. Oredigerade är dom också, orkade inte lägga energi på dom haha ;)

Hej (: Sitter i bilen och lyssnar på spök...

Datum: 2011-09-23 Tid: 19:54:38 Kategori: Today Kommentarer: 1

Hej (: Sitter i bilen och lyssnar på spökligan och sjunger :D Har spelat zombie road typ hela vägen annars är på level 40 och har 70 000kr. Rebbe tycker att jag är lite nörd :D Är framme snart antar jag :) ...min spökmobil ja den har stil jag stänger höger vänster jag byter fil... Grym låt alltså <3 Men nu ska jag fortsatta sjunga. Hare bäst :D


Klona dig själv

Datum: 2011-09-23 Tid: 19:41:00 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 0
När du fotar måste du använda stativ eller något att ställa kameran på och sedan ha samma inställningar (ISO, Bländare och Slutartid)

Öppna bilderna i photshop och dra över alla bilder till en bild med move tool så att varje bild blir ett eget lager

På alla bilder utom en alltså bilden som är underst ska du lägga till en lagermask på. Den fyrkantiga saken med en vit ring i mitten (under lagren). Markera den vita rutan som bildas och måla med en pensel med svart färg.

Då kommer det understa lagret fram. Om du målade för mycket så är det bara välja vit pensel så täcker man över understa lagret igen.


Gjorde en liten film också. Ni kan kolla i början så ser ni vilka knappar, sedan resten av filmen så håller jag på och fixar och det blev massa fel med skuggan och jag ville ju skynda mig. Jag gör inte direkt noga i filmen som ni kanske ser :)

Efter sommar kommer vinter fast först höst

Datum: 2011-09-23 Tid: 15:44:35 Kategori: Today Kommentarer: 1
Snart åker vi till vemdalen. Känns värsta scary att man ska åka dit nu.. Då känner man att vintern är nära :(

Teddy blir ju lämnad ensam, eller inte ensam men hon får inte vara ute eller så och då blir inte jag nå glad :(

Har lagt upp 6 tidsinställda inlägg. Photoshop tips, massa bilder och film. Kommer också uppdatera lite från mobilen så det kommer uppdateras rejält ;)

Hur ska jag kunna överleva i husvagnen igen!?!?

NÄR JAG KOMMER HEM VILL SE ATT NI HAR KOMMENTERAT JÄTTEMYCKET :D

Friluftsdag...

Datum: 2011-09-23 Tid: 13:45:53 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan!

Idag vare friluftsdag origentering. Man skulle springa en och en och det fanns tre kartor så kunde man inte springa tillsammans, men jag, Julia och Jenniefer fick samma karta så vi sprang tillsammans. Agnes sprang också med oss. Vi hittade två stycken, sedan när vi skulle tillbaka så tog vi nån konstig väg och hamnade mitt ute i skogen. Julia och Agnes ville inte gå den vägen så jag och jenniefer gick själv ner där. Vi kom fram dit vi skulle. Sedan gick vi själv. Men det gick åt helvete. Det skulle ta ca 10 min om man sprang. För mig tog det 79 minuter och för Jenniefer tog det 78 minuter (hon startade efter mig).

Vi gick säkert en mil och då inte i nerförsbacke utan i uppförsbacke utan stigar. Det var bara att gå...

När vi var klar så kunde niorna starta för de var tvungen på att vänta att alla åtter hade komme tllbaka. Hahah grymt ;)

Fanns knappt någon mat kvar heller. Det var tacos och det fanns ingen sallad. Mumsigt alltså!

Fina lilla Glampi

Datum: 2011-09-22 Tid: 21:03:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 4
Det regnade när vi skulle rida. Dock inga mängder. Red Glampi och han var jätte fin :) Kanske en ny favorit? :D
Vi tränade på sitsen. På långsidorna skulle vi stå upp och på kortsidorna skulle vi sitta ner och tänka på händerna. Gjorde det i skritt och trav. Sedan töltade vi på stora mittvolten. Enligt mig gick det jätte bra. Men i tölten så fick jag inte honom i den form jag ville ha.. Men något steg blev det.

Eftersom vi inte gjorde något direkt kul idag så ska vi få rida ut nästan gång :) Inte för att jag tyckte detta var tråkigt men de tänker på lite andra saker på riiby :DSkänkelvikning med en superfin Gregory

Datum: 2011-09-22 Tid: 20:40:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Med skolan så red jag Gregory. Han var superfin i skritten och galoppen! Men i traven har jag lite problem, när jag får ner huvudet på honom så går han så några steg sedan går han upp med huvudet igen. Jätte många säger att när hästen gör rätt så ska man låta den vara, men tjena det går inte man måste jobba ner huvudet på honom hela tiden.

Vi gjorde skänkelvikningar och han var faktiskt jätte duktig :) Blev lite fel att vi hamnade på fel linje men det är inte hans fel utan det är jag som ska få till en bra väg.

Han var superfin idag som dom flesta dagarna :D Haha jag har knappt ridit någon annan häst än Gregory på evigheter! Kanske är dags att testa några andra, men ingen är lika bra som han ju :)


Dålig mobilbild men han ville inte stå still varken i stallet eller manegen ;)

Dålig uppdatering

Datum: 2011-09-22 Tid: 20:38:33 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan!

Grymt dålig uppdatering idag jag vet! Men jag har inte hunnit. Jag tänkte slänga in något mobilinlägg men det glömde jag bort. Först var det skola sedan ridning på hälsokulturen och efter de bussen hem och sedan kom farfar efter ca 10 minuter och då åt jag där sedan till nästa stall och red där haha :D

Imorgon åker jag till vemdalen så kommer bara kunna blogga via mobilen då, men jag ska fixa några tidsintällda inlägg.

Hejdå :)

Wait for me

Datum: 2011-09-21 Tid: 16:05:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 4

Svar på kommentar

Datum: 2011-09-21 Tid: 15:52:47 Kategori: Frågestund Kommentarer: 0
Anonym - Vilken sida är du inne på när du fixar så att du kan vara på två ställen??
Menar du bilden? Jag skulle kunna lägga upp ett inlägg om det om ni vill? Jag använder mig utav photoshop cs5Hej (: Har lunch just nu men jag och rebbe...

Datum: 2011-09-21 Tid: 11:24:41 Kategori: Today Kommentarer: 1

Hej (: Har lunch just nu men jag och rebbe har inget att göra så vi sitter på en bänk och glor. Halv 12 börjar lektionen och då har vi 4 halvklass lektioner (y) love! Eller inte.. Men nu ska jag göra något annat kul som att spela mobilspel Hejdå (:


Massa skivor som My vill ha

Datum: 2011-09-20 Tid: 21:44:00 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 3


Allt det inringade vill jag ha! Bara 10 olika saker ju... De andra två har jag ju redan. 790 kr blir alltihop. Ehm.. någon som kan ge mig lite pengar kanske? Ska ju köpa 5093325 saker till också ju. Åhhhh kan inte allt vara gratis..

Hemma

Datum: 2011-09-20 Tid: 21:14:39 Kategori: Today Kommentarer: 0
Kom hem för ett tag sedan. Köpte en kofta och en grå halsgrej haha ;) Men bilder kommer väl någon dag.. Orkar verkligen inte med det just nu.. bloggen blir lite lidande men eftersom jag låg en vecka efter i matteplaneringen och har 40 tal att ta igen så är det lite jobbigt. Har ju också spanska läxförhör på torsdag och fysikprov nästa vecka. Jaja ni får överleva med den tråkiga uppdateringen just nu :(

Hejsan Är på birsta just nu. Kommer hem om...

Datum: 2011-09-20 Tid: 19:36:36 Kategori: Today Kommentarer: 1

Hejsan Är på birsta just nu. Kommer hem om ca 1 timme. Just nu har vi inget att göra så vi är på åhlens och kollar på barbapappa saker. Bloggar mer när jag kommer hem Hejdå (:


Hej! Har idrott just nu men jag ska inte v...

Datum: 2011-09-20 Tid: 12:55:32 Kategori: Today Kommentarer: 2

Hej! Har idrott just nu men jag ska inte vara med. Hälften av allihopa hade ju inte kläder med sig så då måste man gå ett varv runt elljusspåret. Men det orkar inte jag. Kul att gå själv där mittute i ingenstans. Så just nu sitter jag utanför e-on och väntar på att tiden ska gå. Skulle behöva jobba matte också. Ska hinna göra ca 40 tal + en diagnos denna vecka har två lektioner kvar (y) Nej nu kan jag snart gå tillbaka till alla andra. Hejdå ;)


Hemma en snabbis

Datum: 2011-09-20 Tid: 10:25:33 Kategori: Today Kommentarer: 1
Hejsan!

Idag så när jag kom till skolan så var engelskan inställd så vi hade hål till 9.10. Lite drygt att vi inte fick reda på de igår.. Aja sedan hade vi musik. Nu har jag lunch, cyklade hem eftersom det var 1 timme och 10 minuter. Så nu ska jag snart äta.

Fixade nyss så jag kan mobilblogga (Y) Jätte bra för då kan jag ha bloggen uppdaterad vart jag än är ;)

Nu ska jag äta

tjohej ;)

Plugg plugg

Datum: 2011-09-19 Tid: 18:05:18 Kategori: Today Kommentarer: 5


Har skrivit alla glosor (21 st) miljarder gånger nu. Lite småless sådär. Var lite miljövänlig och tog whiteboarden istället för papper haha ;) Går åt en hel del papper annars :D
Har fått 18/21 som max vilket jag tycker är superbra :D Men jag kommer glömma bort allt så måste säkert skriva dom 100 gånger varje dag. Men ni vill nog inte läsa om hur jag pluggar haha ;)


De två första gångerna jag skrev ;) Grym jag är :D

1000:de inlägget

Datum: 2011-09-19 Tid: 16:05:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Detta är det det 1000:de inlägget som jag publicerat på bloggen sedan 29 juli 2010. Bloggen har funnits i ca 2 år alltså sedan 2009. Men av någon andledning så tog jag bort inläggen allt eftersom jag skrev dom. Men då har jag skrivit 1000 inlägg på ungefär 14 månader ;) Grymt eller vad :D

Massa bilder och plugg

Datum: 2011-09-19 Tid: 15:42:48 Kategori: Today Kommentarer: 0

Fina tjejen :)

Har väldigt mycket bilder som jag tagit i helgen :) Har också film från när jag hoppade med Teddy igår som jag ska klippa ihop något av. Men först så ska jag plugga lite, både spanska och fysik..

Måndag igen ja

Datum: 2011-09-19 Tid: 15:38:08 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hej :)

Idag vare skola igen.. Hatar måndagar lite smått för att vi har HK och Bild.. Göra frukost och koka gröt är ju kul alltså! Man måste ju också hålla på att kolla igenom alla skåp och se så allt finns. Ja men det är ju kul när den förra inte har gjort det så då är ju allt i en enda röra.. Kanske blir lite kuligare när man får göra gottisaker :D Typ bullar haha ;)

Annars flöt dagen på som vanligt ;) Kollade på film på SO:n. Superbra alltså! Handlade om ett sånthär läger som fanns för judar under andra världskriget.

Men nu ska jag plugga lite kanske. Regnar ju bara lite ute..

Juste jag har fått skåp på stallet också, äntligen säger jag bara! :D

Läs...

Datum: 2011-09-18 Tid: 18:35:21 Kategori: Today Kommentarer: 4


Läsa läsa läsa...

:')

Datum: 2011-09-18 Tid: 17:11:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 3


Vadå söt? :')

Tävling hos Bunny

Datum: 2011-09-18 Tid: 16:53:15 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0


Jag är med och tävlar hos Bunny :) Gå till inlägget HÄÄÄR :)

Idag äre söndag kom jag på

Datum: 2011-09-18 Tid: 16:36:25 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nu är jag hemma igen. Åkte motorcykel dit. Eller ja vi hann komma ner till faggafältet sedan kom jag på att jag hade glömt skivan med photoshop som nita skulle ha. Då vare bara att vända och åka hem tog ca 30 sekunder. Passade på att ta bort toppboxen på mammas motorcykel också, vi fick typ inte plats ;) Jag var tvungen att sitta på något konstigt sätt och då kunde jag knappt andas :D

Men när vi kom fram så fikade vi och pratade. Kom hem kvart över 4 alltså för 15 minuter sedan ;)

Suger lite att jag ska på skolan imorgon, var ju så skönt att vara hemma ju, fast har missat en heeeel del..

Flöjten in my heart! <3

Datum: 2011-09-18 Tid: 15:08:00 Kategori: Musik Kommentarer: 3


Men vad säger ni Julia, Rebecka och Johanna? Visst var väl vi bättre va!?

Något i den stilen ja

Datum: 2011-09-18 Tid: 11:52:20 Kategori: Today Kommentarer: 1
Hejsan :)

Idag ska vi till Zenitha för hon har inflyttningsfest, eller fika kanske man ska kalla det :) Har gjort något tidsinställt inlägg så det kommer komma upp. Och en ledtråd: Det handlar om Mig, Julia, Rebecka och Johanna! Håll utkik :D

Svar från frågestunden

Datum: 2011-09-18 Tid: 11:14:00 Kategori: Frågestund Kommentarer: 4
Fick inte så många frågor men det spelar ju ingen roll :) Jag fick två frågor till så jag lägger upp dom här

Kommer ni till mig på inflyttningsfika på söndag? :D
Japp det gör vi ;) Och du ska jag ta med ett usb med photoshopet på då? ;)

Hur länge har du ridit? :)
8år :)

Hur länge har du haft fin kanin?
4-5 år tror jag :)

Har du haft blogg innan denna?

Jag har haft jätte många bloggar haha. Hade varje blogg i ca 1 vecka haha. Hade väl max 1 besökare i veckan också ;)

Vilket är ditt bästa ponny minne?

Oj! Jadu.. Jag kommer ihåg att jag tyckte jag var astuff för att jag fick galoppera först i gruppen haha! Men det är väl inte det bästa, det är ju inte speciellt kul haha. Men kul var det då en häst gick ner på knä och jag gjorde värsta volten över halsen på henne och landa i lera ;)
Men jag vet inte vad som är bäst... ;)

Hur många hästar har du haft?
Har aldrig haft någon häst ;)

Kvällsi

Datum: 2011-09-18 Tid: 00:45:28 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nu är jag vaken haha. Eller ja halvt vaken.

Halv 8 ungefär så kom Rebbe och Jenniefer. Vi hoppade lite med Teddy.
Kom in runt kvart i 8. Åt mat halv 9. Sedan efter maten såg vi på film. Den var väl klar runt kvart i 11 eller något sådant. Sedan  har jag legat ihopkurad i en fotölj och sovit och sedan på soffan. Och nu har jag ingen röst hahah!

Men nu ska jag väl gå och lägga mig igen fast denna gång i sängen, eller ja snart :)

Birsta. Läs så får ni reda på resten

Datum: 2011-09-17 Tid: 17:44:17 Kategori: Today Kommentarer: 3
Idag vare birsta som stod på schemat. Eller ja hamnade på schemat. Så kul att gå på birsta med mamma, pappa, kim och marianne! Pappa ställer sig bara utanför och väntar och han får bära att påsar. Mamma får hänga med och hinner knappt leta saker själv och då blir hon inte så glad hehe.. Kim kunde aldrig bestämma sig vilka jeans han skulle köpa för de var så dyra. Bara jag och Marianne som är normal alltså! ;) Blev en kofta inhandlad. Tackar tackar :D

Ikväll är jag ensam hemma med Samuel, Kim och Marianne. Kim och Marianne kommer dock vara borta 6-8 ungefär. Typ alla vuxna i släkten ska ju på 40 års fest, så ja det är därför Samuel ska vara här.

Nu ska jag sluta trötta ut er med massa text, kan ju berätta en rolig sak att Jenniefer och Rebecka kommer komma hem till mig också. Varning för kaninen kommer jag sätta upp + låsa alla dörrar. Hehe jag är bara lite ondskefull...


Hoppningen i måndags

Datum: 2011-09-17 Tid: 16:20:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 1
Har ju inte skrivit om ridningen i måndags haha. Bätte sent än aldrig ;)

Vi hoppade:

Sådär haha ;) Men det blåa var studs, det röda snea var ett kryss fast höjde sedan upp till räcke. Sedan det smala var ett smalt räcke.

Gregory som jag red var superduktig först. Men när vi skulle hoppa det smala så var det hindret rött och svart. Så då kom vi i typ fullgalopp haha och precis när jag ställde mig upp stanna han haha. Hängde på sidan/halsen. Jag kom inte upp heller, om jag rörde mig skulle jag ramla hahah. Elin fick putta upp mig ;) Grym jag är.
Hoppade en gång till och då stannade han också, var ju lite mer berädd då också. Men tredje gången hoppade han. Fick hoppa det en gång till och då hoppade han också.

Sedan blev de bana av allt och då höjde Elin krysset till ett räcke och sedan det smala höjde hon också. Då hoppade Gregory jätte bra :D

Han är ju superduktig på att hoppa, men titthinder tycker han ju inte om direkt. Inte för att jag kan kalla det smala titthinder och han hade ju hoppat det lektionen innan :PNi får en bild som jag tog på Therese och Gregory i början på sommarlovet

Sista besöksgrejen på länge haha ;)

Datum: 2011-09-17 Tid: 16:06:18 Kategori: Today Kommentarer: 2


Har varit superkul med många besökare nu under ca 4 dagar tack vare zoofie :) Nu har jag bara "mina" besökare vilket är bra på ett sätt för då ser jag ju exakt hur många som jag har. Förut fick jag en del av hennes läsare vilket resulterade i jätte många :) Eller ja enligt mig haha :D

Zoofie är bäst ;)

Öga öga NOS mun

Datum: 2011-09-16 Tid: 23:27:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 1
Hoppning med Teddy i bilder

Datum: 2011-09-16 Tid: 16:11:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 1
Världens finaste :') <3

Alla bilder är fotade av rebbe med min kamera :)

Bloggtävling

Datum: 2011-09-16 Tid: 15:38:21 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0


Jag är med och tävlar hos http://zoofie.devote.se/ om en zipperall. Gå till inlägget HÄÄÄÄÄR :D

Höst höst underbara höst

Datum: 2011-09-16 Tid: 11:35:24 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 2

Bilderna är väldigt brusiga men jag älskar dom ändå :)

Fredag idag

Datum: 2011-09-16 Tid: 10:08:15 Kategori: Today Kommentarer: 1
Hejsan!

Jättedålig uppdatering igår jag vet. Men jag satt knappt vid datorn. Var ute med Teddy i en och en halv timme ungefär och fotade och busade med henne :D

Kollade på film mellan halv 5 och 7 också.

Idag äre värsta finvädret!

Ha en bra dag haha ;)

Vill ha!

Datum: 2011-09-15 Tid: 13:13:57 Kategori: Kommentarer: 3


Bara vill ha detta! Skulle vara så himla snyggt på Frosti ju! Men det känns lite sådär att köpa något till han då jag träffar han 2 gånger om året typ... Men ändå. Om jag ska till lycksele nästa sommar så ska jag försöka åka till han nästan varje dag haha. Får ta och gå en mil från min faster haha! Men det är ju lätt värt det! Världens bråkigaste underbaraste häst! :'D

Design till Matilda färdig

Datum: 2011-09-15 Tid: 11:08:14 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 1


Nu är Matildas design klar. Besök hennes blogg :D http://brusboskogen.blogg.se/

Bloggtorka. Frågestund

Datum: 2011-09-14 Tid: 19:57:20 Kategori: Frågestund Kommentarer: 4
Jag har ingenting att blogga om nu när jag är sjuk. Kommer vara hemma både torsdag och fredag. Jävla helvete då jag missar ridningen på hälsokulturen imorgon + ridningen på kvällen imorgon också :( :(

Men nu när jag inte har något att blogga om så kan väl ni komma med lite förslag? Frågestund kan jag också ha ifall nu undrar nått. Fråga på bara!

Underbart :D

Datum: 2011-09-14 Tid: 19:54:00 Kategori: Today Kommentarer: 1


Awesome :D :D

Flugan o jag

Datum: 2011-09-14 Tid: 16:31:00 Kategori: Today Kommentarer: 1


Igår hände en ganska märklig sak...

Efter maten så var det en fluga som var väldigt irriterande. Jag tog fram en sockerbit och började min jakt på flugan. Efter en bra stund efter lite springande fram och tillbaka i köket så lyckades jag övertala flugan att smaka lite på sockerbiten. Den tyckte det var väldigt mumsigt :D
Mamma tyckte jag skulle satsa på flugor istället för hästar och kaniner.
Efter ett tag flög den mot mig istället för sockerbiten. Det är detta jag kallar kärlek vid första ögonkastet

En helt vanlig soffpotatis

Datum: 2011-09-14 Tid: 11:47:44 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan!

Finns inte så mycket att blogga om just nu då jag inte gör någonting på dagarna haha. Ska träna lite på spanskan även fast jag kanske inte så på skolan imorgon. Men ifall att så äre ju ganska bra att man kan lite iaf haha. Om jag inte är frisk imorgon så missar jag ridningen :( rider ju två gånger också :(

Men nu ska jag röra på mig. Gå runt i huset lite haha, ska kanske se vad teddyniniken gör för något.Det är du som gör mina mörka dagar ljusa ♥

Datum: 2011-09-13 Tid: 16:27:00 Kategori: Teddy Kommentarer: 3


Världens finaste

Besöksrekord ♥

Datum: 2011-09-13 Tid: 13:35:31 Kategori: Today Kommentarer: 5


Tack Zoofie :D

En månad har gått ♥

Datum: 2011-09-13 Tid: 13:29:15 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 1


För en månad sedan, längtar tilbaka som in i helvete ♥

Oliver och Elias dansar

Datum: 2011-09-13 Tid: 13:26:00 Kategori: Filmer Kommentarer: 0

Oliver och Elias dansar. Dålig kvallité på slutet då jag filmade med mobilen i början. Aja det går att se på ;)

Sjuk..

Datum: 2011-09-13 Tid: 12:34:56 Kategori: Today Kommentarer: 1
Förlåt för dålig uppdatering men jag är sjuk. Eller inte super duper sjuk men blev inge skola för mig idag. Sitter just nu och gör en design till en tjej. Red igår också gick superbra och var jätte kul också. Skriver mer om det sedan :D

Bloggtips: Zoofie

Datum: 2011-09-13 Tid: 11:26:00 Kategori: Today Kommentarer: 3

http://www.zoofie.devote.se/

 

Ni måste bara besöka Zoofies blogg! Det är en av sveriges största musikbloggar! Hon är ett takida fan och hur många gånger har hon sett dom live nu igen!? Grymt avundsjuk på denna människa alltså!

 

Hennes inlägg är också väldigt bra. Hon skriver intressanta saker och sånt man vill läsa. Det är oftast minst en bild i varje inlägg vilket gör att det blir roligare att läsa.

 

Nej gå in på hennes blogg NU. Om ni inte gör det så kommer jag ägga erat hus, och de vill ni nog inte!!!

 


Brusiga och oskarpa bilder

Datum: 2011-09-12 Tid: 17:13:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 3

Brusiga jättedåliga bilder från när jag var ute och fotade med julia. Var klockan 7 och då vare inte så bra ljus så det blev lite långa slutartider vilket blev oskarpt. Blev mycket brusiga också.. Aja det kan bli lite fränt i bakgrunden när de är brusiga ;)

Teddy film

Datum: 2011-09-12 Tid: 16:22:51 Kategori: Filmer Kommentarer: 1

Teddy igår

Datum: 2011-09-12 Tid: 16:22:02 Kategori: Teddy Kommentarer: 1
Igår kväll var jag ute med teddy en snabbis. Filmade lite med mobilen. Hon fick hoppa lite lägre höjder och gå igenom tunneln som hon tycker är superkul :D Hon hade inte direkt någon fart i sig så hon rev det mesta ;)

Filmen kommer snart

Äventyret på vinden typ...

Datum: 2011-09-12 Tid: 15:20:52 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan!

Idag på lunchen cyklade jag hem. Var hemma i ca 20 min sedan vare att cykla till skolan igen haha. Slutade 20 min tidigare idag så det var jävligt skönt iaf! När vi var påväg ut så sprang några stycken upp till vinden (eller vad man ska kalla det för) på skolan. Haha jag och jenniefer skrämde upp varandra jävligt mycket iaf :D Sedan så släktes lamporna och när vi gick tillbaka så skrämde ena vaktmästaren oss haha! Om vi inte hade skrikit så mycket så hade han ju låst in oss! Haha var ju awesome där uppe ju :D


9 september 2001 (9-11)

Datum: 2011-09-11 Tid: 19:49:00 Kategori: Today Kommentarer: 4
Ja alla vet nog att idag är det exakt 10 år sedan alla flygplan flög in i alla hus, eller många. Jag har suttit och kollat på "11 september dagen då världens förändrades". Kollade på det i ca 4 timmar. Alla namn de räknade upp! De hade nog inte räknat upp alla namn när sändningen avslutades och då hade det gått typ 4 timmar.. De hade 6 tysta minutrar tror jag det var.

Mina tankar går till alla anhöriga. 

När de släppte in folk till minnesplatsen (kom inte ihåg vad det hette, men där tvillingtorna stod) så stod alla namn på de som dog där på kanterna. Det var några barn som satt och drog fingret, alltså skrev i bokstäverna med sina fingrar i ett namn, de gjorde det flera gånger om.. De flesta tog ett papper och en penna och gnuggade in namnet på papperet..

Tiden går fort ändå. Kändes ju som nyss när jag var i USA första gången då jag fyllde 7. Då var vi vid ground zero och då var det avspärrat. När vi var där i maj så höll de på att bygga nya hus. Nu är det så fint! Finare kunde det inte bli!Bilder från google
Står på bilden när tornen blir klara. Menar såklart husen/byggnaderna ;)

Tävlings outfit till Jenniefer

Datum: 2011-09-11 Tid: 17:48:45 Kategori: Kommentarer: 2
Till Jenniefer och Romeo

Outfit till Rebecka

Datum: 2011-09-11 Tid: 16:48:05 Kategori: Kommentarer: 1


Denna är till Rebecka. Hon var med och valde sakerna själv faktiskt. Passar bra till henne och hennes gris!

Allt som ska vara på hästen alltså schabraket, huvan och benskydden passar ju till ponnysar. Jätte gulligt ju :D Men skulle vara lite kul att se Rebbe och hennes gris i detta :D

Pelle och Gösta

Datum: 2011-09-11 Tid: 16:32:31 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 1

Pelle kämpar med att få plats med äpplet i munnen :D

Gösta käkarDe var så söta :D

En massa blommor

Datum: 2011-09-11 Tid: 16:10:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 0
Några av bilderna jag fotade igår. Den näst sista är en favorit, fast det är många andra också ;)

Axis of Awesome - 4 Four Chord Song

Datum: 2011-09-11 Tid: 14:15:25 Kategori: Musik Kommentarer: 2


Haha de är ju grymma :D Har lyssnat på dessa flera gånger förut också, men nu va jag tvungen att lägga upp det här ;)

Videon är ju bäst också :D

Redigera och fångarna på fortet

Datum: 2011-09-11 Tid: 10:58:49 Kategori: Today Kommentarer: 2
Igår kom jag hem från mormor och morfar halv 12 ungefär.

Idag blire att ta det lungt troja. Halsen känns inte som den brukar.. Orkar inte bli sjuk nu..
Men ska redigera bilder från igår och se på fångarna på fortet som jag missade ;)


Rosa och Blå

Datum: 2011-09-10 Tid: 23:02:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 3
Några bilder som jag tog för någon dag sedan. Den blåa är lite cool för den och några till likadana växer i komposten haha ;)

Från blommor till getter...

Datum: 2011-09-10 Tid: 22:47:43 Kategori: Today Kommentarer: 0

Nu när jag är hos mormor och morfar så satt jag mig vid datorn haha. Eller jag har suttit ute jätte länge också men ja..

Idag har jag varit med Rebbe. Vi var på min gård och fotade supermycket!

Runt halv 3 cyklade vi ner mot faggafältet och då stannar vi för vi hör nått ljud som låter som om någon plågar ett får. Såklart så startar jag filmningen på kameran och vi börjar våran färd uppåt mot ljudet! Hela 10 meter haha. Då ser vi två getter. Så grymt söta! Då ser vi en man som står och kollar på oss.. trodde typ han skulle bli förbannad men han ba "vill nu mata dom? Jag kan stänga av elen i stängslet isåfall!" Jag ba "javisst :D". Då kom en kvinna ut också. Hon hade med sig nån havre/kornkross eller nått och äpplen så vi stod och matade dom i typ en halvtimme. De var så grymt söta!

När vi kom hem igen så fotade Rebbe Teddy när hon hoppade. Hon var inte på hopphumör och typ stannade och gick över hindret några gånger haha <3 Men på slutet hoppade hon superhögt, fick en jätte bra bild då också :D Det var väl runt 50cm kanske :) Hon är så duktig min bäbu :')

Nu ska jag gå ut och vara lite mer social med allt folk där ute. Eller mamma, pappa, mormor, morfar och dennis. Har jättemycket bilder från idag också som kommer upp på bloggen någongång ;)


sitter hemma hos mormor och morfar

Datum: 2011-09-10 Tid: 20:51:25 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hej sitter hos mormor och morfar vill ladda ner en blogg.se app men de finns ju inte. Blir arg :( hejdå

Massa mobiler

Datum: 2011-09-10 Tid: 13:58:00 Kategori: Today Kommentarer: 0


Mobilnörden My kanske? Eller nej faktiskt inte... Den blåa fina behövde jag ha för jag skulle se vilka siffror det blev när jag skrev ett visst ord om ni förstår?
Den andra är ju ZTEn som jag använder just nu.
Sedan var vi lilla xperian. Den har varit inne på lagning två gånger. Sedan fick mamma ta den för jag tog ZTEn, men den har typ bara krånglat så nu ska jag ha den någon dag och se vad det är för fel på den. Haha kommer väl knappt kunnde få sms eller så så jag tar nog ett annat simkort i den så jag kan ha min på sidan om så jag kan vara kontaktbar iaf ;)
Sedan ska den in på lagning igen haha..
Älskar den lilla pluttmobilen, liten, bra kamera osv.. Men den är ju jätte dålig eftersom den krånglar hela tiden :(

Oliver och Elias #4

Datum: 2011-09-10 Tid: 10:03:00 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 0


Detta var dom sista bilderna. Kommer komma en film någon gång också :)

Hahahaha XD

Datum: 2011-09-09 Tid: 23:34:00 Kategori: Today Kommentarer: 0


Haha fyfan va grymt! :D Ni måste bara höra på den. Garva ihjäl er lite grann bara :D

Ännu en bloggtävling

Datum: 2011-09-09 Tid: 21:18:53 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0


[Klicka på bilden för att komma till inlägget och tävlingen]


Bloggtävling

Datum: 2011-09-09 Tid: 21:16:11 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 1
Jag är med och tävlar om en hemlig goodiebag hos http://www.zoofie.devote.se

Var med du också :D Länk till inlägget HÄR

Blommer och blad i färg

Datum: 2011-09-09 Tid: 16:09:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 1

Älskar färgerna i bilderna. Den andra bilden tycker jag är riktigt cool!
Vilken är eran favorit? :)

En tragisk händelse mellan människa och katt

Datum: 2011-09-09 Tid: 15:47:27 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 1


Bara så det inte blir några missförstånd så gick det ungefär till sådär, bara det att julia inte jagade och mördade katten :)

Bilder på Teddy

Datum: 2011-09-09 Tid: 14:53:26 Kategori: Teddy Kommentarer: 0

Den första bilden var den första jag tog och det är lätt min favorit! Den på nosen är också fin :) Alla är fina!
Vilken är eran favorit?

Fotografering och jobbig skoldag

Datum: 2011-09-09 Tid: 14:25:10 Kategori: Today Kommentarer: 0
Imorse så gick jag upp kvart i 7. Var klar till 7 och skulle bara fika. Så jag gick ut och Teddy fick komma ut en stund också. Hon var underbart fin :'D Bilderna blev hur bra som helst. Var underbart väder, solen var påväg upp eller den hade kommit upp mer än en fjärdedel typ haha ;) Dagg vare också så himla mysigt :')

Skola vare sen ja. Hungrade ihjäl några gånger bara, sista letionen vare SO. Vi skulle skriva massa text från en powerpoint. Man skulle välja vad man tyckte var bra, jag skrev allt... Blev bara 2 och ett halvt A4. Skrev i stress också, kollade knappt på papperet.. Handen tyckte inte om det tyvärr..

Nu ska jag redigera de överfina underbara bilderna på Teddy

Fredag imorgon ♥

Datum: 2011-09-08 Tid: 21:51:11 Kategori: Today Kommentarer: 2
Imorgon är det fredag. Denna vecka har gått jävligt fort ändå vilket gillas stort. Imorgon ska det regna typ hela eftermiddan åh vad kul alltså! Kanske går ut och fotar vatten bilder om jag orkar då ;) Ska också koka ihop lite häxbrygder med mamma och jag menar det faktiskt. Kanske blir av med fingret eller handen :oBild från google

Bloggtävling

Datum: 2011-09-08 Tid: 20:31:37 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 1


hos Linnéa- Ebbas mamma i samarbete med Snowandmotion

Uteritt med Hetja

Datum: 2011-09-08 Tid: 20:14:03 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Klockan 6 vare dags för ridning igen. Hetja stod på schemat idag! Vi skulle rida ut vilket var ganska bra då jag inte tycker om Hetja igentligen. Hon var faktiskt riktigt rolig att rida ut på. Dock gnekade sadeln hur mycket som helst och hon ville inte trava bara tölta och grisepass och galopp.

Vi red förbi BSK och sedan red vi mot lögdö, red i skogen där sedan tillbaka. Var kuligt faktiskt :DBjuder på en print screen från filmer under. Jag fick dra upp Hetja haha. Fin jag ser ut på bilden också. Puckelrygg haha ;)
En fin film som farfar filmade haha. Fick dra upp Hetjis.. :D
Det är inte jag som smackar i bakgrunden ;)

Ridning med skolan

Datum: 2011-09-08 Tid: 19:59:33 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Gregory blev det ja! Hihi asglad My :D

Han var så sjukt fin nästan hela tiden. Han var dock lite seg och så men han var riktigt fin och gick i form nästan hela tiden. Men han är så jobbig för först gör man så han går i form, om man måste öka tempot lite så går han med huvudet uppåt på en gång. Ridlektionen var inte så superkul annars. Gick på volten nästan hela tiden. Gjorde också lite tempoväxlingar vilket gick superbra på Gregory på slutet! Han travade i galopp fart! Han är så himla mysig :D

Fina killen <3

Man ska inte försova sig inte i dessa lägen iaf

Datum: 2011-09-08 Tid: 19:49:38 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hej :)

Försov mig idag. Vaknade kvart över 7. Eftersom jag skulle rida sista lektonen så var jag ju tvungen att packa allt. Skulle ta bussen eftersom jag inte orkar cykla/gå med min jätteväska. Bussen går mellan halv och 20 i. Så 15 minuter hade jag på mig att fixa mig fika och packa. Eftersom pappa var sjuk så kunde han skjutsa mig som tur va! Annars hade jag inte hunnit fika..

Annars på skolan så gjorde vi inte så mycket. På slöjden så skulle vi slipa nå buffelhorn grej. Satt hela lektionen och gjorde de och jag blev inte äns klar inte på långa vägar. Kommer ju inte ta en evighet heller...

Hade också hälsokultur och ridning vare ja :D Skriver mer om det i ett annat inlägg :)

Ännu mer Stefan Liv ♥

Datum: 2011-09-07 Tid: 22:22:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Det känns bara så konstigt. En människa som jag aldrig sett upp till, som jag nästan hatat för han har varit så bra när timrå möt HV. Varför ska jag då börja gråta av att han går bort? Då är man stor säger jag bara.

Det är nu man börjar ställa sig frågan varför och ordet tänk om. Tänk om planet skulle åkt iväg en minut tidigare eller senare då kanske inget hade hänt. Varför skulle de ha match just där uppe. Varför kunde de inte haft match där de var istället?
Men dessa frågor får man aldrig svar på. Aldrig någonsin..

Tänk på hans familj och nära vänner. Det är ju hemskt. Han var ju bara runt 30 år!

När hockeyn börjar igen kommer jag sakna honom som fan.

Men nu ska jag inte bara prata om Stefan. Det var faktiskt över 40 stycken till som omkom. Flygplanshelvete

Kommer säkert vara jätte depp imorgon...


Ännu en design gjord

Datum: 2011-09-07 Tid: 20:43:54 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 1
Har suttit i någon timme nu och fixat en design till Zoofies nya blogg. Det gick ganska bra faktiskt ;) Vi satt ju och pratade samtidigt som jag fixade den så det gick ju väldigt smidigt. Ibland kan det ju ta veckor att göra klart en design för att folk aldrig sitter vid datorn haha ;)

Nu ska jag väl ta och hitta på något. Ska titta på idol på tv4 play (y)

Kanske ska vara social med familjen också haha ;)

Ni får ingen bild på designen då hon inte ska börja blogga på den än. Men den ser ungefär likadan ut som den hon har nu :)

Har också ca 200 bilder minst som jag knappt kollat igenom. Toppen! Måste ju slänga upp någon bild här också.Rest in peace Stefan Liv ♥

Datum: 2011-09-07 Tid: 18:05:00 Kategori: Today Kommentarer: 2

Inte för att jag är något direkt hockey fan, men låt oss ha en tyst minut för en sån grym målvakt som Stefan Liv
Det ända man skulle vilja nu var att media ljuger och att han inte var med på planet

För er som inte vet så störtade ett plan fullt med hockeyspelare i Ryssland i eftermiddags.


Skolknas

Datum: 2011-09-07 Tid: 17:40:24 Kategori: Today Kommentarer: 1
Onsdag vare idag ja. Jobbigaste skoldagen. Först tre lektioner och sedan fyra lektioner.. På fysiken så skulle vi hålla på med vikter och en bil/vagn. Superkul alltså!Riktigt bra kvallité. Haha ja den "okända" personen i bakgrunden fick inte vara med :D


Det fick bli utan ljud. Tror inte ni ville höra när jag och jenniefer diskuterar om det ska vara 1,5 eller 2 haha.Jag är med och tävlar

Datum: 2011-09-07 Tid: 16:45:26 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0

Länk till inlägget HÄR

Ridningen i måndags

Datum: 2011-09-07 Tid: 15:33:55 Kategori: Ridning Kommentarer: 2
Vet ni en sak? Jag har inte skrivit om ridningen i måndags. Jag skulle ha Mikron, var jätte pepp på att rida igentligen men när jag skulle ha han blev jag typ bara sur haha. Vi skulle dessutom ha markarbete har hoppat han en gång, första sista typ. När jag kom in i ridhuset med han så pratade jag lite med maria och en annan tjej som hade gregory och då fick jag byta till han :D Blev hur glad som helst typ :D

Han var väldigt seg i början men när han väl slappnade av osv så blev han skitfin :)
Vi travade över bommar först sedan hoppade vi ett litet kryss. Hoppas vi får hoppa ganska högt på måndag om jag ska ha gregory, han är den ända hästen jag litar på när jag hoppar :)

Dåliga mobilbilder..

Hoppas hoppas hoppas jag får han på måndag för då ska vi hoppa! :D Han är så himla rolig :)

Gillar lista

Datum: 2011-09-06 Tid: 21:27:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nu när jag ändå är igång men hatar lista kan jag väl ta gillar lista också

Jag gillar
 • Att Teddy är världens bästa
 • Att jag kommer rida tre gånger i veckan i 7 veckor fram över
 • Att jag kanske kommer hoppa Gregory på måndag
 • Att tAKiDA är världens bästa band
Vad mycket det fanns på min gillar lista alltså!

Hatar lista

Datum: 2011-09-06 Tid: 21:25:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Jag hatar:
 • Att mitt knä gör ont
 • Att jag har skavsår på hälen
 • När mamma skulle hämta mig skulle jag gå till ica och då åkte hon förbi mig och hämtade inte upp mig så jag fick gå haltandes till ica
 • Skolan
 • Andra världskriget
 • Första världskriget
 • Att mitt rum ser förjävligt ut
 • Att jag har blött hår just nu
 • Att sommaren är slut
 • Att vintern kommer snart
 • Att jag inte har så mycket pengar
 • Att jag inte vet om jag kommer få Gregory på hoppningen på måndag
 • Att mina badshorts är för små och sönder dessutom (inte för att man badar så mycket nu men ändå)
 • IDROTTSLEKTIONERNA
 • Att jag inte kommer på något mer jag hatar just nu

Ja precis ja!

Skitknä

Datum: 2011-09-06 Tid: 21:20:20 Kategori: Kommentarer: 0
Träningen idag gick inge bra alls :( Var inte motiverad eller något. Hade skavsår på foten fast det gjorde inte så jätte ont längre, men i slutet av träningen så hände nått med mitt knä så jag kunde inte stå rakt utan var tvungen att ha benet böjt hela tiden..

Känner att fotbollen börjar bli tåkig nu, vill sluta men ändå inte :( Hoppas att det börjar bli bättre med allt på min kropp snart haha. Såfort en kroppsdel blir bra så börjar en annan krångla...

Outfit till Julia

Datum: 2011-09-06 Tid: 16:34:01 Kategori: Kommentarer: 3


En outfit till denna fina fillur. Tror ni det skulle passa? :)
Hittade inga benlindor i creme i samma kollektion som schabraket så fick ta några andraSarah är allt för söt ändå :D

Skola som alla andra dagar

Datum: 2011-09-06 Tid: 13:54:53 Kategori: Today Kommentarer: 1
Hejsan!

Nyss kommit hem från skolan. Gjorde inte så mycket på skolan. Jobbade antar jag väl haha. Idrotten var typ farlig ju... Höjdhopp och då hade läraren knytit fast ett snöre mellan två järnstolpar som tippade på en gång. Jag vågade inte hoppa då man var rädd att få den på sig. I trean typ när jag, rebbe och emma var på ett karateläger (haha) så var det en tjej som hoppade likadant och hon bröt näsbenet..

Biologin var inställd så slutade 1 typ :)

Nu måste jag läsa SO skiten. Men måste se på idol som jag missade igår först. Hahah kommer nog aldrig hinna läsa :D

Oliver och Elias #3

Datum: 2011-09-05 Tid: 22:10:00 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 1


Vi hade ett litet kalas för Elias då han skulle fylla tre den sista augusti. Käkade lite tårta och så :)

Outfit till Jenniefer

Datum: 2011-09-05 Tid: 16:45:07 Kategori: Kommentarer: 3
Till Jenniefer och Romeo. En billig eftersom du redan har hjälmen stövlarna och ridbyxorna :)


Gott med gröt alltså!

Datum: 2011-09-05 Tid: 15:26:21 Kategori: Today Kommentarer: 1
Hejsan!

Nyss kommit hem från en jättejobbig skoldag... Gjorde gröt på hemkunskapen, gjorde någon äcklig glutenfri som blev jätte vidrig haha :) Sista lektionen hade vi so. Kollade på en film om första världskriget och en om andra världskriget. Blev typ mer än trött haha! Ville bara somna!

Nu ska jag ut till teddy och fixa hennes bur, jätte skitig ju :( Ikväll blire ridning också :D :D

Fråga

Datum: 2011-09-04 Tid: 18:58:29 Kategori: Today Kommentarer: 8
Jag har fått frågor om jag skulle kunna göra olika outfits. Alltså ryttare och häst. Jag kan göra det om det är någon som skulle vara intresserad av det. Tänker inte sitta och göra dom om ingen är intresserad av det ;)

Isåfall så skulle ni kunna önska t.ex. en outfit som passar på skimmel/fux/isabell eller kanske billiga/dyra osv..

Piké

Datum: 2011-09-04 Tid: 18:56:00 Kategori: Today Kommentarer: 1


Jag är typ kär i dessa pikéer! De är inte alls dyra heller 169kr. Köper helldre någon av domhär än att lägga ut 600kr på en HV polo piké.

Svartvit men ändå färg

Datum: 2011-09-04 Tid: 16:01:59 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 1Det är okej att känna

Datum: 2011-09-04 Tid: 12:05:00 Kategori: Today Kommentarer: 2

Boda Borg

Datum: 2011-09-04 Tid: 10:28:11 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan!

Igår så åkte vi runt 9. Kom fram 10 ungefär.
Tänker inte skriva allt vad som hände. Men vi sprang och tog massa baner. Metall banan gjorde vi typ 100 gånger haha. De två första var jätte lätta ju. Sedan andra så var den jätte lätt ibland haha. Men ibland så tog det 500 år för den kände ju inte av skiten XD

Jag fick åka likkistan minst 20 gånger och jag skojar inte! När vi hade gjort det så många gånger för vi failade på 4 banan så på första sprang jag som nån galning och ramla och slog smalbenet (y) Har värsta bulan nu! Eller hade igår iaf ;)

Vi klarade typ 10 stycken eller vad det var. Jätte lite ju! Förra gången tog vi 13.

Kom hem runt 8. Kollade på fångarna på fortet. Sedan kollade vi på nån film fast sov mest haha ;)

Just nu sitter jag och kollar på rockbjörnen live som gick igår eller när de nu va. Ljudet suger lite nu och då också haha ;)

Bildskugga

Datum: 2011-09-04 Tid: 09:33:54 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 2


Först gör du headern/bildenGå in på image > canvas sizeÄndra till pixelsDubbla höjden på headern. Om den är 184pixels så ändra till 368pixels. Tryck sedan på pilen som pekar uppåt så pilarna pekar nedåt. Som bilden visar. Om du inte gör det så kommer den utökas både ovanför och nedanför. Vi vill ju bara ha nedanför.Markera sedan bilderna. (Den fyrkantiga funkade inte för mig så fick ta en rund) Tryck sedan ctrl+shift+C för att annars kommer den bara kopiera lagret som du har markerat.Gör ett nytt "papper" eller vad man ska kalla det och gå klistra in bilderna där.Gå in på image > image rotation > flip canvas verticalKopiera den bilden tryck ctrl + shift + C även därKlistra in den under de andra bildernaOm du inte vill ha de så skarpa drar du ner opacity så mycket du vill. (Kolla nere i högra hörnet)Och om man inte vill ha hela bilden som skugga så är det bara att sudda bort så mycket man vill.

Om ni har några frågor är det bara att kommentera :)

Oliver och Elias #2

Datum: 2011-09-03 Tid: 16:56:00 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 1

Avslutar med en animation. Den blir kanske lite ryckig ibland men jag tog inte seriebildtagning hela tiden. Kvallitén suger ju också då det inte blir speciellt bra på animeringar tyvärr..

Rebecca Black är ju så bra!

Datum: 2011-09-03 Tid: 13:05:00 Kategori: Musik Kommentarer: 2


OrginalTillgjorda eller vad man ska säga

Det är ju fan synd om tjejen ju XD Inte undra på att alla låtar låter hemska, går ju inte göra något bra med denna röst..

Stövlarna

Datum: 2011-09-02 Tid: 18:29:01 Kategori: Ridning Kommentarer: 4


Såhär ser stövlarna ut :) Hade gärna haft de lite högre, men då jag är så kort så om jag tog högt skaft så gick de typ över knäna haha ;) Tycker de är snygga faktiskt. Först när jag provade dom hatade jag dom ville ha med snörning längst fram, men de är nog snygg ändå :)

Skulle till banken men hamnade i birsta

Datum: 2011-09-02 Tid: 17:00:46 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering men efter skolan så åkte vi till banken och sedan helt plötsligt så åkte vi till birsta och nu sitter jag med ett par ridstölvar på fötterna!

Ni kanske vill veta hur detta gick till?

Skolan var sämst. Jättejobbiga lektioner osv.. Sedan efter skolan blev jag hämtat av mamma och kim. Åkte till banken. Marianne hade varit på affären så hon åkte med oss till birsta. Köpte en bh och sedan åkte vi till willys. Jag gick in på hööks och frågade om mina stövlar hade kommit och det hade dom. Provade dom och sedan gick jag upp till willys. Handlade klart och sedan gick vi och köpte stövlarna.

Ja så gick det väl till haha ;)

Bild kommer väl senare.

Nu ska jag hjälpa till här hemma innan mamma får utbrott ;)

Hejdå :D

Fredag äntligen!

Datum: 2011-09-02 Tid: 07:23:56 Kategori: Today Kommentarer: 2
Fredag idag. De två första dagarna gick jätte segt, men nu på slutet har vi ju slutat tidigt och då har dagarna gått jätte fort! Redan fredag liksom ;) Idag ska jag åka bil med kim och hans kompis för efter skolan så ska mamma hämta mig för vi ska till banken. Haha måste fixa internetskiten ;)

Imorgon blire BODA BORG också :D :D Kommer bli awesome. Myboda borg typ :D

Ha en bra dag :D


Dagens låt

Datum: 2011-09-01 Tid: 22:00:59 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 1Vet inte hur länge sedan det var sedan jag lyssnade på Avantasia! Men idag när jag loggade in på min gamla spotify så hade jag kims ena gamla playlist med massa låtar. Började lyssna och när det kom till denna låt så kunde jag den såklart utantill och sen dess har den gått hela tiden när jag varit hemma nu på kvällen!

Segis Hetja

Datum: 2011-09-01 Tid: 21:26:28 Kategori: Ridning Kommentarer: 1
Idag red jag Hetja. Andra gången jag red henne, men igentligen första då förra gången jag red henne så spelade vi hästfotboll och det var då hon gick ner på knä och jag gjorde en kullebytta över henne och ramlade av i leran ;)

Hon var inte så superkul väldigt seg, man fick använda spöt mycket vilket jag hatar... sedan i början så drog hon mot sidan hela tiden. Gick bättre och bättre men fick aldrig till det någe bra.. Traven gick inte heller bra haha. Men tölten var jättehärlig :D

Om jag ska klaga på ännu mer så kan jag säga att sadeln var så hejdlöst obekväm. Föst när man satt upp så kändes den superskön! Men den var jätte platt och hård så man fick jätte ont i rumpisen ;)

När vi hade ridit klart så fick jag typ dra upp hon till stallet haha. Hon är ju så söt :DOch bilderna suger ju mer än allt... Fick hålla på med massa inställningar för att man skulle se vad det var på bilden + att jag har redigerat dom. Jättedåliga bilder med bara huvudet, ska försöka ta kort ute så det blir någolunda bilder med mobilen..

Blommor i de alla möjliga färger

Datum: 2011-09-01 Tid: 17:01:00 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 1

Vilken är eran favorit här då? :) Min är den andra ;)


Dagen kunde ju inte slutat bättre..

Datum: 2011-09-01 Tid: 14:53:56 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hejsan!

Idag så har det varit en jävligt slapp dag! Klassråd första timmen, sedan slöjd och då kollade vi på film och slutade minst 30 min tidigare. På idrotten skulle vi orgentera som vanligt. 13 hittade vi knappt, sprang bort ända till industriområdet hahah! Hittade den tillslut. Hittade 6 av 19 på 51 minuter..

Efter de vare lunch och sedan spanska. Gjorde typ knappt något där. Slutade kvart över 1! (Y)

Hälsokulturen börjar nästa vecka så det är därför vi slutar tidigt på torsdagar. Men jag ska ha ridning på hälsokulturen så det är ju bäst :) :)

När vi cyklade hem så spöregnade det, jag kunde knappt hålla huvudet normalt för då var jag tvungen att blunda... Lite farligt kanske bara ;)

När jag kom hem så tog jag av mig kläderna och tog på mig takida tjocktröjan och mjukisbyxor :) Gjorde också varm oboy ;)Syns inte så bra att jag är blöt men lite på tröjan. Jag var helt dyngsur..Såhär fick mina kläder vara, det bästa stället att hänga på även fast elementen inte var påslagna ;) Men ser lite på byxorna att de är mörkare på vissa ställen..

Grattis Elias!

Datum: 2011-09-01 Tid: 14:32:44 Kategori: Today Kommentarer: 0


Maj 2009December 2009November 2010Januari 2011Augusti 2011

Igår alltså 31 augusti så fyllde Elias år! Vi hade ju haft kalas i lördags här hemma i förväg då dom ändå var här hemma :)

Så Grattis till Elias som fyller 3! Oj vad tiden går fort! Känns som om han föddes föra året! Lillkillen :D


Grattis Robban!

Datum: 2011-09-01 Tid: 14:22:02 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 1

Grattis på 33 årsdagen världens bästa Robban! Hoppas du har och får en grym dag!

RSS 2.0