Julklapparna

Ja detta fick jag i julklapp (och täcke, kudde och överkast). Supernöjd med allt. Kan säga lite vilka jag fick vad av och sånt så börjar med bilden längst uppe till vänster.
1. Pannlampa som jag kan ha när jag rider - mamma och pappa
2. Bodylotion, vanilj, jordgubb och pepparkaka - Marianne
3. Tre par trosor - mamma och pappa
4. Ljuslykta - farmor och farfar
5. Sängkläder - mamma och pappa
6. Nagelsaker, en fil för fötterna och en för händerna (naglarna då såklart), nagelbandsolja, nagelbandsborttagnings/inpetnings sak, hand/bodylotion och en fil eller vad man ska kalla det för som gör att naglarna skiner - mamma och pappa
7. Tvålar - farmor och farfar
8. Pyjamas - mamma och pappa
9. Bok - mamma och pappa
10. Biljetten till takida
11. 500kr - mamma och pappa
12. 500kr - mormor och morfar
13. 500kr på birsta - farmor och farfar
14. 150kr biopresentkort - mormor och morfar
 
Fick också en velour dress av Kim men den kom visst inte med i collaget men jag ska byta den till en annan färg så kommer bilder på den när jag bytt antar jag :)
 
Ja men julklapparna blev väl lyckade som alltid. Nu har jag bara en jäkligt stort dilemma då jag ska köpa en mobil. Har varken pengar eller viljan till att köpa en men jag måste iprincip. Lutar åt en Samsung galaxy s3 då det är den enda prisvärda telefon om jag inte ska köpa något världelöst som Sony eller något. Iphone vill jag såklart också ha men det är ju så svindyrt så det har jag motvilligt lagt på hyllan.

Kommentarer
Robbin

Hur kan du säga att en iphone är svindyr då det är kanske 500 kr i skillnad mellan en samsung galaxy s3 och en Iphone 5? ;)

Svar: En iphone 5 kostar 5995kr och samsung galaxy s3 4390kr på elgiganten. Så 1700kr dyrare. Den har säkert någon bättre sak i sig men inget som jag är beroende av heller. Sedan köper man ju en iphone för att det är just en iphone. Jag vill såklart ha en iphone men har inte dom pengarna tyvärr.. Har inte pengar för en galaxy s3 egentligen heller...
My Nordqvist

Tid: 22:47:23
Datum: 2012-12-25
Elin

House of night-serien är så himla bra!!

Svar: Ja verkligen! Älskar den!
My Nordqvist

Tid: 11:02:00
Datum: 2012-12-26
Hemsida: http://eamandanielsson.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: