Gamla Flora var tillbaka igår

Som rubriken säger så var gamla Flora tillbaka igår när jag red henne. Vi skulle rida till sjön och plaska lite i vattnet. Då blev det såklart barbacka och då var det kluriga för mig att ta mig upp på Flora. Josefin lyckades på Roxanne att ställa sig ganska nära en stubbe så hon kom upp så men Flora hade ingen lust med det. Då gick det förbi en som jag frågade om hon kunde kasta upp mig. Hon kollade på Flora och ba "ehmmm.. okej" haha. Men det gick faktiskt bra ;) Flora är ju bara 1,72 eller något sådant.
 
Flora gick slalom på vägen och dit hon kollade gick hon precis som hon brukar. För första gången kändes det bra att hon gjorde det då det kändes som om gamla Flora var tillbaka. När vi sedan kom ner till vattnet så stod hon och plaskade och plaskade. När jag tyckte att mina stövlar var tillräckligt blöta så ville jag gå upp men det hade inte Flora lust med. Jag trodde ett tag att hon skulle gå längre ut och då skulle jag vara ganska körd (hade kameran med också). Men lyckades få upp henne som tur var.
Roxanne därimot blev rädd när Flora stod och plaskade så hon sprang iväg haha.
 
När vi red tillbaka så skulle jag ta fram kameran och då tappade jag linsskyddet såklart. Då var det bara att hoppa av och gå hem. Men när vi gick förbi badplatsen där det finns bänkar så hoppade jag upp där. Jag passade på att ta några fina bilder på Flora där också.
 
Lite blöt häst ;)
Roxanne kan rulla sig hon..

Kommentarer
william

söta bilder:D

SV; Naw tackar så himla mycket:) Blir så Glad:3
Och säg gärna vad du tycker om mina "Dancing Fairy Part 2" Modell bilder som jag har tagit, om du vill:D

Svar: tackar :)
My Nordqvist

Tid: 16:15:33
Datum: 2012-07-16
Hemsida: http://funnyones.blogg.se
Johanna Torudd

sv; Roligt :D Häftigt att du rider islandshäst en gång i veckan också, är inte ofta jag hör det även om det finns islandshästar lite här och var :)

Svar: Där jag rider så är det typ 3 minuter mellan "vanliga" ridskolan och där det finns islandshästar :)
My Nordqvist

Tid: 20:49:00
Datum: 2012-07-16
Hemsida: http://torudd.blogg.se
dominic

Gud vad sött med hästen som rullar sig haha! Det ser man verkligen inte ofta, iaf inte jag som nästan aldrig är i närheten av hästar ^^

Svar: ja :) efter ett ridpass eller när man borstat dom och kanske duschat dom för att göra dom fin så kan dom rulla (snälla haha). Kanske inte det vanligaste att en häst rullar bara för att så om man bara går förbi hästar brukar dom inte göra det så ofta :)
My Nordqvist

Tid: 21:31:10
Datum: 2012-07-16
Hemsida: http://youngadults.blogg.se/
dominic

Haha, som hundar typ. Så fort man tvättat den går de och rullar sig i något smutsigt ^^

Tid: 21:56:15
Datum: 2012-07-16
Hemsida: http://youngadults.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: