Gatufesten - lördag - Loreen och Norlie & KKV

Loreen började när vi stått och väntat i 3 minuter kanske. Det var bara en kort alltså 30 minuter så hon spelade 4 låtar tror jag det var, My heart is refusing me och Euphoria såklart sedan två andra som var nya. När hon spelade de två nya så sjöng ingen i publiken eftersom ingen hade hört dom, jag tycker man ska ha låtar som man vet att publiken hört men det är såklart lite svårt för henne. Sista låten var Euphoria och då vaknade nog publiken till och förstod att det var Loreen som stod där på scenen.
 
Jag är inget fan av henne men hon är helt okej enligt mig.
Direkt efter Loreen så började alla förflytta sig ner till himlabadet scenen på fisketorget för att kolla på Norlie & KKV. Det gjorde även vi - jag, Marianne och mamma. Jag och Marianne stod en bit från scenen och kollade lite. Det var några bakom oss som verkade gilla det dom såg fast jag förstår inte varför dom inte gick längre fram då det inte var så jättetrångt.
Jag fotade lite och filmade några låtar fast kameran fuckade upp sig och filmerna blev bara vit, eller mot scenen blir det vitt men om jag filmade ner i backen blev det bra så det blev väl mycket ljus för stackars kameran.
 
När dom spelat sista låten som var "där jag hänger min hatt" så gick vi för att vi skulle äta. Alla andra stod och skrek "en gång till" och när dom väl kommer ut på scenen igen spelar de "där jag hänger min hatt" IGEN. Haha det var väldigt dåligt faktiskt..
 
Men Norlie & KKV får VG i betyg för mig.

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: