Körtävlingen igår

Uppdateringen är på topp känner jag.
 
Igår på körtävlingen var jag funktionär så jag kunde inte fota så mycket. Vet inte vad jag ska skriva om själva tävlingen. Det var inte en tävling utan mer träningstävling eller uppvisning. Har inte lust att skriva hur allt går till då jag knappt själv har koll på det ;)
Jag stod vid ett hinder och skulle ta tid alltså hur lång tid det tog för dom inne i hindret. Man ska också kolla om dom kör fel eller så men tror ni jag hade koll på det eller? Jag hade ingen penna heller som jag kunde skriva tiderna med så jag skrev på mobilen och ni tror inte det försvann eller? Tur att man har bra minne eller? Som tur var kom jag ihåg men jag hade lite panik.. Tur att det inte var en riktig tävling..
 
Fotade de fyra första som hade shettisar för dom var det inte tidtagning på. Jag fotade också Gite som körde Frosti när dom var i hindret efter där jag stod. Sist var det Linda och Engstura så jag fotade dom också i hindret efter. Fick någon bild men vet inte om det blev någon bra. Lite svårt att fota något som man aldrig fotat förut..
 
Inte så jättebra kvallité då jag stod en bit bort
Gick nära när Linda och Engstura körde så fick lite bättre bilder på dom.
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: