Lite uppdatering sådär två dagar sent..

Tjohej såhär två dagar senare. Har varit fullt upp och nu när jag tänker tillbaka så kommer jag inte ens ihåg vad jag har gjort, bra minne!
 
Har varit på stan hos Harald och Malin och där har det varit lite personer. Kommer inte ihåg vilka dagar vi gjorde vad så det blir lite svårt att skriva. Men igår åt vi mat hos Harald och Malin och några från Norge var/är där. När vi kom hem så skulle vi försökta flytta på en bil (Roger håller på att rensa gården på bilar då han har typ 100 stycken) som skulle på skroten. Den hade stått där i över 5 år men den startade med lite starthjälp och den kom loss efter ett tag.
Idag var jag och red Engstura på morgonen sedan när jag kom hem duschade jag och sen åkte vi till stan och köpte glass och var hos Harald och Malin en stund innan vi åkte hem.
 
Nu har vi ätit god mat och efterrätt och har nyss laddat ner American Pie - Reunion som vi ska se. Jag såg ju den på bio för ett tag sedan och den är grym :) (wow första smileyn på hela dethär inlägget, jag som brukar göra 100 stycken i ett inlägg)
 
Men nu ska jag nog gå ner med filmen eller något sånt så uppdaterar om busturen på Engstura ikväll/natt någongång och måste också skriva om när jag red Flora i onsdags. Bara på natten har jag tid typ...
 
Nu kan inte min dator bläddra mellan massa bilder i arkivet och jag har inga nya på datorn som är redigerade och klara så bjuder på denna som var på sidan som jag hann till innan jag slår sönder datorn.
Jag och Miller på ridlägret, skitsnygga skor och han har inget schabrak för att jag bara skulle gå hem med honom och schabraket tog mamma och pappa då det var mitt.
 
Men om jag nu kanske inte kommer hinna blogga så jättemycket så kan ni alltid följa mig på instagram: mnordqvist även fast jag inte lägger upp så mycket där men det har blivit mer där än här de senaste dagarna.
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: