Hugo hoppmästaren! ♥


Haha han är så söt på den bilden. Kollar på hindret och har öronen mot det som om det skulle vara världens farligaste sak han hoppar över. Sen ser det ut som om jag klamrar mig fast också haha..

Hoppade Hugo idag om ni kanske ser. Jenniefer var med så det var bra för då kunde hon höja och sånt så slapp jag hoppa av och fixa allt för det tar ju tid.

Vi hade ett hinder som var snett igenom och sedan två hinder på långsidan med ca 5 galoppsprång mellan.
Hugo var väldigt pigg och jag tror han tyckte det var lite kul. Eftersom han brukar stanna på hinder hela tiden så började vi höja sakta. Vi började med travbommar på alla tre ställen, efter de galoppbommar och sen höjde vi hindret snett igenom till ett litet kryss och sen resten galoppbommar, sen höjde vi det första på serien till ett litet kryss. När han gick bra där så höjde vi till två små räcken. Han hoppade galant på det snett igenom men på det svarta stannade han hela tiden så då fick han gå över. Tillslut så hoppade han även det och då höjde vi det andra på serien och det är kanske 50.
Efter de ställde vi upp det högsta på hindret som var snett igenom som är ca 65-70 eftersom det var det som han hoppade bäst. Han sprang på sidan hela tiden så Jenniefer ställde sig på sidan av hindret och jag tog ett spö och efter några vägringar så hoppade han. Då tog vi hela banan som då såg ut såhär.


Han var jätteduktig och hoppade hela banan utan att tjura :)
Det är som Jenniefer sa när han hoppade det på 70 "han tar ju inte ens i något". 

Om man har ett hoppspö hela tiden så skulle det nog gå kalasbra. Finns bara långa dressyrspön i ridhuset (ni ser på bilden längst upp) och det är lite jobbigt att hoppa med dom. Han har gått LA så han kan hoppa det är bara det att han är tjurig, han tycker väl att han har gjort sitt i livet ;)

Kommentarer
Emma - hästblogg

vilka fina bilder:D

Tid: 10:29:57
Datum: 2012-06-24
Hemsida: http://crystallheart.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: