Filmvisning, motorcyklar och pizza

Har nyss kommit hem från att ha varit på "filmvisning" med motorcykelklubben. Det var faktiskt jätteskojsigt ;)
Vi kom dit runt 6 och då kollade vi på filmer från förra helgen då dom åkte motorcykel på snön eller vad man ska kalla det för. Pappa ramlade ju också och de fick dom på film :D Hah klant till pappa man har ;) Både lördag och söndag kunde han typ knappt gå och han kunde inte resa sig från fotöljen själv utan man fick dra upp honom typ :P Sen nu i veckan så har han varit stel och sånt. Idag så glömde jag bort att han hade ont så jag sparkade han i magen hehe ops... Fast det var inte hårt men han har asont i revbenen satt ja...

Men nu var det inte det jag tänkte skriva utan vad vi gjorde idag.

När vi kollat på filmer från förra helgen så beställde vi mat från biteline och det skulle ta ca 1 timme (de skulle köra ut maten också men det var bara ca 500m :p). Då började vi se på filmen. Den handlade om John Britten eller vad han hette som gjorde en motorcykel i garaget och den blev typ bäst i världens osv.. Den heter "The Britten Bike Story" eller något sånt. Den var faktiskt bättre än jag trodde. Det var ju en dokumentär.

Nu blev det värsta motorcykel inlägget här.

Om jag ska säga lite om maten så var pizzan inte lika god som jag förväntat mig. Kan bero på att jag inte beställde en god. Men det var lök, tomat, banan och skinka bitar. Jag såg inte äns att det stod bananer ju :(( Men när det var stora skinka bitar och tomatbitar blev det inge mumsigt.

Nu blev det istället pizza snack. Blir bra detta inlägg..


Bildkälla
Såhär såg motorcykeln ut. Lite färgglad ;)


Kommentarer
nita

Älskar Biteline pizza! Om man beställer rätt alltså. Jag äter ju inte skinka.. Hahha. :D

Tid: 10:01:41
Datum: 2012-03-03
Hemsida: http://zphoto.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: