Ska man aldrig få lite ledigt eller?

Åh vad less jag blir på att det är fullt upp just nu. Idag så direkt efter skolan åkte jag till Hugo. Efter de så fick jag kasta i mig mat för att sedan åka och träna. Nu sitter jag här och ska fixa mig sen ska jag se på film. Imorgon är det ännu värre. Först skola och ridning på hälsokulturen efter de har jag ca 15 min på mig att ta mig till checkers och efter de har jag 30 min på mig att ta mig till nästa stall och rida. Är också brännboll med konfan men jag orkar inte gå på de för då måste jag stressa dit och då har jag 10 min på mig så måste komma sent isf...

Blev ett jobbigt inlägg dethär men ska skriva lite om idag.

Först teknik prov och det gick faktiskt bättre än jag trodde men kommer nog inte få A på det. Hade också engelskaredovisning och det gick faktiskt asbra ändå. Kunde allt utantill och var faktiskt knappt nervös haha ;) Framsteg!

Annars idag så när jag kom hem från Hugo så åkte min lilla mobil i stengolvet och då det är ganska mycket sprickor i skärmen nu. Hehe oooops inte äns min mobil heller.. Haha jag ba "Kim jag kan köpa mobilen nu!"


En bild som inte passar in på vädret idag iallafall. Spöregn hela dan typ..

Kommentarer
Claudia :)

hej, allt bra med dig idag?:)

KRAM!

Tid: 20:39:44
Datum: 2012-05-09
Hemsida: http://claudiasfoton.webblogg.se/
nita

Det är när man stressar som allt kan gå fel. Du har för mycket som ska göras på dagarna verkar det som. Själv har jag för lite att göra.

Tid: 20:49:23
Datum: 2012-05-09
Hemsida: http://zphoto.blogg.se/
Moa<3

sv : jag blev nr 30 :D kram

Tid: 21:41:25
Datum: 2012-05-09
Hemsida: http://meisy.blogg.se/
SARAH CARLSTEN

Ha en awesome torsdag! :*



/ http://sarahcarlstens.blogg.se

Tid: 22:51:43
Datum: 2012-05-09
Hemsida: http://sarahcarlstens.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: