Hästar, hästar och återigen hästar. Jag klagar då inte!

Hej världen! Idag har jag varit på Riiby från 10 till halv 9 ungefär så jag har inte direkt suttit hemma vid en dator. Iallafall så idag mockade vi, höade, flyttade på en massa rör, tog in hästarna och fodrat. Nu tänker inte jag gå in på detaljer så ni får nöja er med det som blir.
 
Halv 6 ungefär så gick jag upp till stallet och gjorde iordning Sudri. Trodde vi skulle rida barbacka men inte då så vi red kadriljen som jag och min grupp red igår. Det blev typ kaos hela tiden så det gick inge vidare bra haha. Fick rida lektionen efter också och vi red också kadriljen och det gick mycket bättre även fast vi var fler. Sudri var så himla fin i skritten också fast i tölten gick det mindre bra, inte så enkelt att försöka jobba honom då man ska koncentrera sig på massa annat. Gick faktiskt bra och nu kan jag den efter att ha ridit den i tre lektioner på rad hehe ;)
 
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED

De två översta bilderna är tagna av Johanna som "skulle hålla i" min kamera. Tyvärr så vet ju den människan hur man startar den och tar ett kort. Men tycker att den vita hästen är så sötis :D Sedan pyttePeppe är ju bara dösöt (de två sista). Finns det shettisar som inte är söta haha! 
 

Kommentarer
Annika

Jätte fina bilder och söta hästar :)

Svar: Tack! :) Ja visst är dom :D
My Nordqvist

Tid: 18:15:59
Datum: 2012-11-09
Hemsida: http://blogofphoto.webblogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: