Skön dag på stan

Nyss kommit hem från stan. Har varit en sjukt skön dag och det känns knappt som om vi varit på volleybollen. Lite kort om dagen så åkte vi till alnö klockan 8. Där så höll vi på och byta om och lite sånt. Spelade första matchen och förlorade den stort. Spelade en till och förlorade den också fast den var jämn ändå. Men då betydde det att vi åkte ut och vin kunde dra till stan :D Kom till stan halv 12 ungefär och gick runt på lite affärer. Åt mat och lite sånt. Fick med mig klänningen som jag provade i söndags, armband och en mjukisdress. Ska försöka ta och fota allt som jag köpt på senaste tid och lägger upp det i ett inlägg. Blir kanske till helgen för det är så mörkt ute nu och då blir det dåligt ljus.
 
Imorgon börjar vi 20 över 10 och det känns så himla skönt! Har två lektioner och sedan ridning på hälsokulturen. Helt okej dag ;)
 
Måste också säga att min hand stinker (parfym). Haha låter väldigt äckligt när man säger så, men vi var på kicks och då tog jag upp Justin Biebers parfym för vi skulle lukta på den och då var det parfym över hela. Så hela handen blev blöt eller vad man ska säga. Superkul att gå runt sen kan jag säga. Kunde inte ens hålla i mobilen med den handen för det luktade så starkt... Tur att vi nästan skulle hem efter :p
 
Kan det inte bara bli jul nu och sen vår?

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: