Hej då ♥

Nu har jag tagit ett sista farväl av mina älsklingar. Så mycket som dom betytt för mig! I över 2,5 års tid har ni funnits vid min sida och det känns tugnt att det inte är så längre. Alltid älskad aldrig glömd.
 
Nej men nu var det så att jag äntligen gick med på att slänga dom. Mamma försökte för ett tag sedan men det resulterade i ett damputbrott från min sida ;) Nu har jag mina vita så därför fick de fina blåa hamna i papperskorgen. Ni kanske ser på bilden varför? Hålet går rakt igenom och det är ganska många gål, sedan är det inget kvar av sulan som ni kanske ser på hälen?
 
Om vi glömmer skosaknaden så kan jag tala om att idag har jag inte gjort så mycket. Varit med lilla Ella som inte nöjde sig med att sova i sin bur utan skulle ligga bland mina kuddar och gossedjur på golvet ;) Har varit en stund hos farmor och farfar och nu sitter jag här. Ska duscha och sedan blir det SOLSIDAN såklart :D
 
Imorgon är det måndag och då är det 4 veckor kvar tills nästa skolmåndag. Hur SKÖÖNT?! På fredag natt/lördag morgon så drar jag nämligen till Teneriffa i 2 veckor och efter de är det prao i en vecka. Underbart! Och sedan är det ca 5 veckor kvar tills jullov. Som om jag längtar eller.

Kommentarer
Zenitha Nordqvist

Är ju ett novemberlov där emellan eller är du bortrest då?

Svar: Det är då jag är utomlands :) alltså om två veckor :)
My Nordqvist

Tid: 21:45:41
Datum: 2012-10-14
Hemsida: http://nitashundvardag.blogg.se/
Ponnysmurfarnas ♥

Tänkte passa på att ge lite reklam för vår pågående bloggtävling om ett stalltäcke från John Whitaker med ett värde av ca 1 300:-. Bara genom att följa fyra enkla steg har du chans att vinna detta och få det här täcket, och vill inte du ha det så är det en perfekt sak att sälja eller ge bort i julklapp! :D Detta är alltså tävlingen för alla. (Sorry om du inte vill ha sådana här kommentarer) 
 http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/october/vinn-ett-stalltacke-fran-john-whitaker.html#comment


Svar: Tänkte anmäla mig förut men har inte blivit av men ska göra det snart :)
My Nordqvist

Tid: 11:19:38
Datum: 2012-10-15
Hemsida: http://www.ponnysmurfarnas.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: