Hundutställning

Hej!
 
Nu är jag hemma efter att ha varit på hundutställning sedan halv 9 imorse ungefär. Kom hem för 1 timme sedan ungefär.
Ella skulle ställas ut och hennes uppfödare skulle ställa ut hennes halvbror och mamma och sedan var också en kompis till Linda och Anna (uppfödaren) med och ställde ut sin hund.
 
Det tog över 2 timmar kanske innan det var dags för Ella så hon hade ett bra tag att ta in allt. Hon hoppade på bakbenen och ville kasta sig över alla andra hundar och leka men efter ett tag så blev hon lite lugnare.
Hennes ägare skulle gå med henne och hon gick riktigt riktigt bra! Trodde att hon skulle hoppa runt på 2 ben men hon höll sig på marken nästan hela tiden. Superduktiga tjejen lyckades kamma hem en 2a plats så det var riktigt kul :D Trodde verkligen inte att det skulle gå så bra!
 
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Några bilder på finaste Ella! På den sista bilden så började Ella och en annan valp busa lite i väntan på bedömningen. 
Var ganska mörkt i ridhuset också så fick ha slutartiden på max 1/125s så blev inte skärpa alls när hon var i rörelse men lite gick att fixa i photoshop. Älskar andra bilden!

Kommentarer
Zenitha Nordqvist

Alltså, vad fick hon för bedömning? Inte inte 2a utan de får ju någon bokstavskombination och det står för vad de fick för bedömning. Det är via dem som de kan bli champion och sånt.. :)

Svar: hon fick inget sånt utan det stod typ fin ansatt svans, bra proportioner och sånt. Hon är valp så vet inte om det är därför det inte var något sånt :)
My Nordqvist

Tid: 18:46:25
Datum: 2012-10-13
Hemsida: http://nitashundvardag.blogg.se/
Zenitha Nordqvist

De har typ alltid sånt. För de kan komma typ 1a av de i den gruppen men ändå inte få det bästa betyget. :) Men knepigt att det inte var så, har vare de på alla jag har vare på och de är ju en del. Men de kanske är olika. :)

Svar: jag har också sett sånt förut men antingen så var det inte så nu eller så missade jag de men det borde jag inte då det inte stod något sånt på papperet :)
My Nordqvist

Tid: 20:57:03
Datum: 2012-10-13
Hemsida: http://nitashundvardag.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: