Ormshow och matförgiftning?

I förrgår kväll så var det en ormshow. Det var lite småkul för en liten kille på 7 år (som förövrigt kom från Sundsvall) fick komma upp. Han skulle hålla i den minsta ormen och han som hade showen undrade om han ville hjälpa honom ikväll men de ville han inte. Men det fick han göra ändå, eller han höll i den minsta ormen nästan hela showen. Han flyttades bara längre och längre bak och han blev tröttare och tröttare i armarna. Tillslut så bara stod han och hängde med armarna och ormen hade slingrat runt hans arm och han fick inte loss den. Haha såg så himla kul ut när han försökte dra lös den.
När den största ormen skulle upp så ville han ha en smårädd kvinna. Det var en tant som var livrädd och han behövde bara peta på henne så skrek hon och sprang iväg. Han ville ha med henne upp på scen så han jagade runt henne överallt. Tillslut så blev det istället Jessica som skulle upp. Först skulle hon ha en ögonbindel och då la han på en tygorm. Tyvärr så kände Jessica det för den rörde inte på sig. Då tog han upp den riktiga och då fick hon ha på sig den.
Filmade så man vet ju aldrig om ni kanske får se.
 
Igår kväll var vi istället ute och åt med mormor och morfar för det var sista kvällen för dom. Åt schnitzel och den var väl hyffsad. Vi gick runt lite grann på strandpromenaden eller vad man ska säga och sen vid 10 åkte vi hem. 
 
Gick och la mig 12 ungefär och nu kommer vi till det superroliga som hände inatt. Vaknar runt 1, sätter mig upp och spyr. Ska gå ner på toan men hinner bara komma två meter innan jag spyr typ 4 gånger. Var typ spya på väggarna och i trappen också. Visst låter det mysigt? Vi flyttar ner min madrass så jag var nära toan men det var inge mer. Antagligen var det schnitzeln som inte var så bra, så var väl en liten matförgiftning.
 
Idag ska det nog regna och egentligen skulle vi hyrt bil men det gick inte så får se vad som händer.
 
Snyggggggga bilder haha. Men har inga andra bilder så blir några badbilder. Första bilden är ju toksnygg alltså och andra bilden så ser min hand superstor ut ;)
 
 

Kommentarer
Farmor Olga

Kanonfin bild på dig under vattnet! Du är nog en liten sjöjungfru!

Svar: Haha jo ellerhur ;)
My Nordqvist

Tid: 18:27:55
Datum: 2012-10-30

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: