Ortopeden

mnordqvist@instagram

Juste jag var på sjukhuset idag också. Hos ortopeden eller vad det heter. Började bra med att vi fick vänta i 50 minuter innan vi fick komma in haha. Men de hade fått ett akutfall eller vad det var så då är det lite annat. Synd bara att man inte kunde få information.. 
Men han kikade litegrann, jag fick veta vilka vägar man kunde ta och så. Gå med en skena dygnet runt i runt 6 veckor så att leden stelnar, operera eller vänta tills man blir äldre. Jag valde att vänta och se hur det blir när jag blir äldre. Om jag börjar få ont så kanske det blir en operation men man gör ju helst allt för att undvika det. 
 
Och något lite mer intressant är kanske att innan så åt jag den godingen på bilden. Den var sjukt stor och man ville typ spy efteråt haha! Men god var den ;)
 
 
 
Nu är jag nog också på stallet och har rolig teori. Man kan ju hoppas att det är något intressant och inte bara en film som man sett 100 gånger redan ;)

Kommentarer
Natacha

Fin blogg! :)
Kolla gärna in min med :)

Tid: 21:07:32
Datum: 2012-10-01
Hemsida: http://atstorning.devote.se
Julia Grafström

Hej skulle du vilja desiga min blogg?:) Om det är gratis doch;)

Svar: ja det kan jag beroende på hur avancerad den är. om den är jätteavancerad så tar jag typ 20-50kr. Men mejla mig på monkiapa@hotmail.com :)
My Nordqvist

Tid: 11:49:50
Datum: 2012-10-02

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: