Pruta 118 euro och varit Tiger i en Disney Show

Det blev bättre väder efter att jag gått ut och det blev riktigt riktigt varmt! Låg och sov litegrann och lyssnade på musik. Höll på att dö vissa gånger då solen riktigt stekte.

Klockan 4 gick vi upp och duschade innan vi tog en taxi till mormor och morfars hotell. Gick på "stan" eller vad man ska säga och fick med mig en väska hem. Hade inte ens tänkt att köpa en utan bara kolla. Frågade om priset och visste att han skulle börja babbla på och såklart gjorde han de. Han ba "följ med mig in och ta med dig mamma". Pappa följde med och priset på väskan var 148 euro, ca 1400kr. Kändes ju liiiiite mycket. Han sa att orignalpriset ligger på 8000kr så var ett superpris "eftersom det är samma kvalité". Jo men tjena! Men eftersom jag var så himla fin, söt, underbar, vacker och blablabla skulle jag få den för 65. Fortfarande för dyrt och vi sa att vi inte var intresserad och då började han elda på den för att visa kvalitén. Sen gick han ner till 50 och när vi var påväg ut sa pappa "du får den för 30" och det gick han med på. Haha lite prutning bara... Men vi är ju såklart lurade ändå den är ju knappt värd 10 euro typ. Plast rakt igenom säkert ;)
 
När vi kom hem så åt vi middag och sen bar det av ner till poolbaren för jag och Pontus skulle nämligen vara Tiger och Mimmi i disney showen. Jag skulle vara Mimmi men blev lite ändringar för att det skulle vara en till dräkt (svampbob) så jag blev Tiger och Pontus Mussepigg.
 
Först skulle vi ut på scenen en stund och dansa, sen ner bland folket och gå i ett tåg och efter de ta kort. Hur lätt tror ni att det var när man inte såg något. 95 procent av synfältet var liksom innanför i huvudet eller vad man ska säga. När vi gick runt i tåget så var Pontus först och sen jag men tror ni vi visste vad vi skulle göra? Haha gjorde bara något med armarna, gick också in i lite stolar och sånt ;) När vi skulle ta kort med barnen så såg jag inget och helt plötsligt kände man bara ett barn som kom och kramade om benen. Men barnen var nöjda och det var väl de som var meningen!
 
Om de röda ringarna är när man kollar rakt fram eller vad man ska säga så såg jag där de vita ringarna är. Hur lätt var de tror ni? ;)
Poppis eller vad säger ni?
Lilla väskan. Snyggare i verkligheten :)

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: