Två bilder från idag

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Två av bilderna som jag tog idag. Tyvärr så blev inte bilderna lika bra som jag trodde så blev bara 10 som blev redigerade

Har funderat ut på ett ungefär, grunden till min nya design. Kommer inte byta på ett tag (hoppas jag) utan det blir antingen om det "händer något annat i mitt liv" eller till jul. Tänker inte byta nu iallafall då jag ändå inte har några nya vettiga bilder eller så. Har ingen aning om själva headern heller. Som det ser ut just nu så kanske det blir en slideshow, annars får vi se.
Och när jag säger att det kanske kommer hända något annat i mitt liv så är det att jag kanskekanskekanske har en häst som jag kanskekanskekanske ska ta på foder. Vet inte ens hur hästen ser ut liksom så det är inte ens säkert att det blir av. Det är också lite rörigt i ägarens liv just nu så jag vet inte när eller hur ungefär utan det får bli när det blir. Men det skulle vara så sjukt kul om det blev av :)
Tänkte inte gå ut med det i bloggen egentligen innan något var bestämt eller så men nu fick det bli så ändå. Men det är fortfarande kanskekanskekanske ;)
 
Ja nu tappade jag ämnet litegrann men så får det bli!

Kommentarer
Sara

gud vad fina bilder! :)

du är riktigt duktig!

Svar: Tack så mycket! :)
My Nordqvist

Tid: 21:23:32
Datum: 2012-10-01
Hemsida: http://tvaryttareenponny.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: