Idagidagidag

Har nyss kommit hem efter en dryg skoldag. Åkte hem efter första lektionen sedan blev det bara att dö på skolan ungefär. Hade idrott sista timmen och vi lekte lite sedan spelade vi rugby. Var sjukt jobbigt!
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Nu ska jag ta på mig mjukiskläder och sedan blir det att åka och rida i spöregnet.
 
Förresten så släpptes ju Ljungaverk idag. Stiftelsens album om ni inte visste det alltså. Sitter och lyssnar på den och den är bra. Dock så tycker jag att det är dom som man redan har fått höra som är bäst. Du är allting, Vildhjärta och Ur balans är helt klart favoriterna. Nu taggar vi tills på fredag då takidas singel släpps och på lördag blir det birre och kolla på Stiftelsen. Vill köpa skivan men får se vad det blir med den saken tyvärr då det inte får bli så mycket utgifter. Men vi får se då!
 
När jag var hemma efter första lektionen idag så kollade jag på en video från när killarna i Takida var i New York och de sista knappt 20 sekunderna så fick man höra en bit ur singeln och nu är jag seriöst, gåshud redan efter 2 sekunder, började skaka och hoppa lite smått och blev tårögd. Så sjukt jävla bra! 
 
Bild från igår. Gulligt hår och stoneface ;)

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: