Ljungarocken 2013 - fredag

Vi kom dit ett litet tag innan insläppet var. Såg Zoofie så vi ställde oss med henne. När de släppte in oss så gick vi bort och satt oss vid lilla scenen för att invänta Blowball. Satt inte där hela tiden utan vi gick runt lite också, åt mat och sånt.
 
Stora och lilla scenen stod intill varandra, så när Sator spelade på stora satt vi vid lilla men kunde endå se alltihop. Vi hade tänkt att stanna vid lilla scenen medans Stiftelsen spelade men när de hade börjat så gick vi in i folksamlingen. Vi kom längre och längre fram så tillslut var vi kanske på 4e raden. Stiftelsen var iallfall jättebra. Bäst var det allt då de spelade de med mer fart i som "Ur balans". Tycker det blir lite småtråkigt med de lite lugnare låtarna.
 
När de var några låtar kvar så gick vi bort till lilla scenen igen och tur var väl de, för de hade nästan blivit fullt längst fram vid staketet. Tror det vart något strul när Blowball skulle börja, men tillslut kom dom igång. Och satan vad bra de var! Robban kom också in och sjöng i "The Hard Fall" vilket var sjukt bra. Jag och Zoofie hade stått och pratat innan om att det skulle vara kul om han skulle komma. Och de gjorde han :D
 
Efter Blowball så hade jag jätteont i ryggen. Kunde knappt andas.. Men vi kollade en stund på D.A.D innan vi åkte hem. Dom var helt okej faktiskt. Ena eller den enda (vet inte om det var flera) gitarristen hade flera coola gitarrer som han bytte emellan också.
 
Tänker inte gå in på så himla mycket mer detaljer. Men det var sjukligt bra!
 
Invigningen
Sator
Black Creed
Stiftelsen

Blowball (Haha ja Mattias har inga byxor ;) )
D.A.D
 
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: