Grymma Blowball

Skrev detta inlägg igår morse men ville ha med film och bilder och mobilen hade ingen lust att få kontakt med datorn så jag hade planerat att lägga upp det inatt men då dog min dator så lägger upp det nu istället. Mer bilder kan jag ju då ändå inte lägga upp nu. Jag behöver miiiin dator.

Kvällen igår började med att jag och Rebecka kom till stan och efter ett tag höll vi på att frysa sönder. Precis då gick vi förbi kulturmagasinet och deras "värmesten" alltså en sten man kan sitta på och som är varm. Så där satt vi ganska länge innan Zoofie dök upp och vi gick bort till Pipeline. 
 
Väl där borta så gjorde vi inget mer speciellt än att vänta. Väntade bra länge på att fösta bandet, Jetbone, skulle börja spela för dom var 30 min försenade. Kollade på dom ett tag innan vi gick ut därifrån. Sedan satt vi bara och väntade på att klockan skulle gå lite fortare.
 
Eftersom dom första var försenade 30 minuter så blev ju Blowball också de. Fast de började säkert spela runt en timme senare än vad som var tänkt. Spelningen var grym och rolig. Mitt i allt så hade dom lottodragning också för det var en kille som jag tror hette Jimmy som lottade ut tavlor. Det var då jag fick Mattias "Fuk u" lapp för Jimmy tog av honom den och sa "Är det någon som vill ha takida-svett" eller något sånt (fast på engelska) och tillslut satt han den på mig. 
 
Hände en väldigt massa mer men tror jag nöjer mig att säga detta. Sjukt kul hade jag iallfall :D 
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: