Jag var inte död denna gång heller

Hej och hå vad tyst det har vart här de senaste dagarna. Skyller väl på att jag varit i Lycksele och inte riktigt känt mig så peppad för att starta skoldatorn och försöka mig på att skriva något inlägg. Har heller inte haft så mycket att blogga om då jag inte gjorde så mycket där uppe. Om jag säger som så, så var jag inte ute en enda gång där uppe från måndag till torsdag. Enda gången jag var ut var då jag gick från bilen till huset i måndags och från huset till bilen i torsdags. Slö människa eller?!
 
Kom hem igår och hann gå in på mitt rum, krossa en spegel i tusen bitar (känns bra inför framtiden med 7års otur) och sedan åka iväg igen för då skulle vi till mormor och morfar och äta. Var hemma hos dom till klockan sent och då fick jag för mig att nattstäda. Städningen fortsatte även idag så när jag vaknade städade jag ur hela garderoben, så nu är det ett ton kläder mindre där inne. Var iväg till stallet och red en snäll häst och efter de for vi hem till Marianne och fikade. När jag kom hem fortsatte städningen och jag har hållt på fram till nu då jag tyckte det var dax för en lite paus. Tror faktiskt inte att jag orkar fortsätta så mycket mer. Fortsätter nästa gång jag får något sånthär städ-ryck, alltså om några månader ;) 
 
Om ni undrar varför jag skrev att jag inte orkade med skoldatorn, och förövrigt är det den jag bloggar på nu, så är det för att min dator som jag fick i julklapp håller pappa på att uppdatera. Det var ju inte en splitterny utan Kim har ominstallerat den och sånt så då är det ganska mycket uppdateringar. Den är också glapp i det trådlösa nätverkskortet (eller vad det heter eller är) så behöver ha ett usb med ett sådant så då gick det inte att ha internet föränn här hemma där vi har ett sånt usb. 
 
Så nu har jag skrivit av mig en väldig massa saker. Lär nog börja kunna använda den andra datorn snart så när jag fått ordning på allt kommer jag tillbaka här som förut! :) 

Kommentarer
milina.blogg.se

Himla fin bild!

Svar: Tack! :)
My Nordqvist

Tid: 00:16:14
Datum: 2013-12-28
Hemsida: http://milina.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: