Två hästar

Skulle bara rida ut en sväng barbacka på Cooper idag och Kicki undrade om jag ville ta ut Caija på en sväng så jag red två hästisar idag. 
 
Cooper skötte sig bra. Han var lite småspänd från början och tycke att det mesta som var täckt i snö var lite läskigt. Men efter ett tag så slappnade han av rejält och när vi red hem så var han väldigt fin. Är hårt på vägen så travade bara pyttelite. 
 
Direkt efter Cooper så var det Caijas tur. Hon var väldigt hetsig och vore det inte för martingalen så hade hon haft huvudet upp i ansiktet på mig. När jag red på långa tyglar så sträckte hon ändå inte ut sig utan gick upp med huvudet så martingalen var spänd till max. Försökte mig på att jobba henne lite och det var lättare sagt än gjort. Hon gick "i form" men den kortaste i kommunen så jag försökte hela tiden länga henne. När vi var påväg hem och ca 500m från stallet så slappnade hon äntligen av och kom faktiskt ner i en halvlång och låg form. Så då blev det mycket beröm och hon var väldigt duktig. Är mycket jobb på den lilla ponnyn men hon kan nog bli riktigt fin! :) 
 
Bild från i somras. Ryttaren ser väldigt glad ut ;) 
 
 

Kommentarer
maja

hästar är verkligen jättefina, och så majestätiska

Svar: Visst är dom!
My Nordqvist

Tid: 19:28:58
Datum: 2013-12-05
Hemsida: http://bjorsne.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: