Ricken

Datum: 2013-01-31 Tid: 17:54:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 4
Idag red jag Rick med skolan. Gillar inte honom då han lätt blir tung i handen och han känns så stor. Jobbig att rida ihop är han också, tog helst bara stöd på ena tygeln och lite sånt. Vi gjorde volter i varje hörn vilket är bra för honom eftersom han blir mer lösgjord. Han blev bättre och bättre och jag hittade lite mer knappar som att ta stora ledande tygeltag så svarade han bättre. Han blev lite svettig och skummade lite i munnen så något hände väl. Det var nog ändå den bästa gången jag ridit honom även fast det var lite sådär för det mesta.
 
Nu bär det snart av till gymmet tror jag. Bra att röra lite på fläsket.

Hyffsat ridpass

Datum: 2013-01-30 Tid: 21:35:55 Kategori: Ridning Kommentarer: 3
Dagens ridpass är inget att hänga i julgran direkt. Ridpasset före så hade han varit jättefin, raka motsatsen när jag hoppade upp. Nej men så farligt var det inte. De 10 första minutrarna var han fin men sedan började jag rida som jag vet inte vad och då svarade hästen såklart och inte på ett positivt sett. Fick knappt någon kontakt med hans mun utan tyglarna bara glappade. I galoppen så första varvet var bara kaos men det andra gick faktiskt bra.
 
När vi kom till hindrena så blev det helt andra tankar och då fokuserade jag ju inte på formen och de så funkade bättre då. Han hoppade ganska bra men vi kom lite fel ibland. Stannade på ett litet kryss gjorde han också, fjant haha.. 
Gammal bild
Hoppas på en bättre känsla nästa vecka!
 

En onsdag

Datum: 2013-01-30 Tid: 16:47:20 Kategori: Today Kommentarer: 3
Jobbig skoldag som alla onsdagar. Hade tre vikarier på 5 lektioner. Bra skola. Iallafall så sista lektionen var det gympa och längdskidor. Vi fick göra vad som helst och träna på det man ville. Jag, Jenniefer, Julia och Emma tog en genväg genom skogen och våran lärare tyckte att det var bra av någon anledning för att då tränade vi på att åka i skog och det ska vi göra på en friluftsdag. 
 
Efter skolan så gick jag och Emma till gymmet. Vi gick i 30 minuter och körde lite roddmaskin. 
 
Nu ska jag äta och sedan blir det markarbete (små hinder) på Gregory :D 
 
Bloggar från mamma och pappas dator så har inga nya bilder jag kan lägga upp. 

Ovanligt duktig

Datum: 2013-01-29 Tid: 18:44:56 Kategori: Tuxedo Kommentarer: 2
Direkt efter skolan åkte jag iväg och red Tuxedo. Han skötte sig exemplariskt! Brydde sig inte om trafiken och lyssnade jättebra på mig. Vi red samma gamla väg, men red också ner på en gångväg och galopperade där. Där ville han gärna dra iväg och vi fick ingen bra rytm så jag kunde inte ens sitta ner i galoppen, bara studsade upp?! Kändes som om han hade korsgalopp och lite sånt ibland också. Annars så var han duktig :)
 
Har inga nya bilder heller. Längtar tills min kamera kommer hem säger jag bara!

Litla idag

Datum: 2013-01-28 Tid: 21:56:00 Kategori: Litla-Nös Kommentarer: 6
Bilder från i höstas

Idag red jag denna dam. Har aldrig ridit henne förut så hade inte någon aning om hur jag skulle rida henne. Vi red serpentiner och gjorde lite halter och övergångar till trav. När jag förberedde inför trav så tog jag i tyglarna och jobbade med formen och de men då trodde hon att vi skulle tölta vilket hon inte gillar så då körde hon ner huvudet och kickade litegrann. Så fick jobba med att inte bry mig om att ta tillbaka henne och de utan bara rida framåt och då gick det superbra och tillslut brydde hon sig inte alls. Viktoria visste inte vad det var men kanske att någon försökt tölta på henne och då har hon börjat med att tjura emot.
 
En rolig och fin häst faktiskt :) Tror att hon ska säljas då hon är felriden från första början så någon som vill köpa skönheten eller? ;)
 

Min helg

Datum: 2013-01-28 Tid: 17:38:57 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hej allesamamns! 
 
Måste börja med att säga förlåt eller något liknande. Har inte orkat suttit mig vid datorn och faktiskt så ligger den nerpackad i en väska sedan jag kom hem från Jenniefer i lördags natt (bloggar från mamma och pappas nu). Kan dra helgen litegrann.
 
När jag kom hem efter skolan i fredags så var jag ute med Ella i 1 timme. Vi gick runt lite här och där, var fin väder och solen höll på att gå ner så fotade henne (med mobilen). Resten av dagen och kvällen så hände inte så mycket. Låg i soffan och glodde på tv iallfall. Kollade på en film och somnade en liten stund. Efter den kollade jag på en till. Gick och la mig vid halv 3 
På lördagen så vaknar jag runt 7 och är pigg. Kunde knappt somna om. Vaknade-somnade-vaknade-somnade-vaknade ända fram till 10 ungefär och då orkade jag inte hålla på längre så gick upp då. La mig i soffan och kollade på tv. Runt 12 kom min morbror för han skulle låna våran släpvagn och åka upp till Härnösand och köpa en moppe till min kusin. Jag, Kim och Ella följde med. När vi kom hem därifrån så duschade jag och gick upp till Jenniefer. Där så höll Ella och Ellie på ett tag innan de busat klart och lugnat ner sig. Vi åt mat, efterrätt och kollade på en dålig skräckis och en komedi Gick hem runt 1 och var vaken till halv 3 ungefär. 
Sov lite bättre på söndagen, vaknade runt 10 och somnade om till 11. Gick upp och ut med Ella och allt de. Runt  halv 3 kom min faster och hela familjen och hämtade Ella för de skulle hem. Resten av dagen så gjorde ingenting. Var trött och dog mest i soffan hela tiden 
 
Idag så var det skola som vanligt. Hade skidor på gympan vilket var jättejobbigt. Efter skolan så gick jag och Emma till gymmet och tränade litegrann.
 
Nu ska jag gå och byta om till ridkläder. Riiby har börjat igen så nu blir det lite mer ridning :) 
 
Bild från luciahowen
Hoppas såklart på KB men man vet ju aldrig. 
 

Jag är inte död

Datum: 2013-01-27 Tid: 15:02:10 Kategori: Today Kommentarer: 1
Ella blev hämtad för en halvtimme sedan. Jag är dötrött för har bara sovit bra 4-5 immar båda nätterna nu i helgen. Ligger i soffan nu och kollar på tv. Blir nog de resten av dagen. Lite städning ligger också på schemat innan mamma och pappa kommer hem sent ikväll. 
 
Så jag är vid liv. Orkar bara inte göra något. 

Nu är skolveckan slut

Datum: 2013-01-25 Tid: 17:14:26 Kategori: Today Kommentarer: 11
Hej!
 
Har haft fullt upp som vanligt därav att jag inte bloggade igår. Sista lektionen på torsdagar är som vanligt hälsokultur = ridning. Åkte hem med Jenniefer och Julia och vi stannade och köpte glass på vägen hem. Kom hem runt 4 då jag fikade lite innan jag åkte och tränade med Emma. Efter träningen åkte vi iväg på birsta en sväng för var tvungen att köpa present till Jenniefer som jag ska till imorgon. När jag kom hem så hade pappa varit och hämtat Ella så hon kom då istället för idag. Pluggade sönder för SOn skulle bli klar och när jag var klar med den så gick jag ut en sväng med Ella upp till Jenniefer. Vi tänkte att Ella och Ellie skulle få träffas så de inte skulle hoppa på varann och döda varann typ på lördag. Det gick bra och dom brydde sig inte så himla mycket. Ella ville bara slåss. Lilla boxaren..
 
Imorse när jag gick ut med Ella så var hon superduktig. Hade henne lös och hon lyssnade superbra!
Efter skolan hämtade mamma mig och då åkte vi hem och jag gick ut med Ella. Blev en lång sväng på 1 timme. Hon gick lös nästan hela tiden och hon var jätteduktig. Var ganska kallt och lilla hunden frös ihjäl stackarn.
 
Mobilbild från idag
 

Halva skolveckan

Datum: 2013-01-23 Tid: 16:26:35 Kategori: Today Kommentarer: 5
Halva skolveckan avklarad nu. Hade som vanligt en dryg förmiddag från 8-12 innan vi fick äta lunch. Överlevde faktiskt för första gången denna termin. Sista lektionen hade vi fotbollsworkout. Det sög och antar att min lärare också tyckte de. Men jag försökte iallafall.. Vi orkade inte spela match så då fick vi sluta tidigare och jag fick skjuts hem av snälla Rebbe.
 
Nu har jag suttit i ungefär 1 timme och drygat på med SOn. Våran snälla lärare gav oss en uppgift i måndags som är tills på fredag. Inte en enkel uppgift heller. Jag har skrivit 3 handskrivna a4 nu och då har jag mest bara gissat alltihop för det står inget på internet. Drygt att vi kommer få värsta superinlämningarna varje vecka.
 
Tror att jag måste fortsätta och söka efter lite mer innan det bär iväg mot Tuxedo för att lasta honom och åka till thf och ha lektion. Hoppas på en lika fin häst som förra veckan!
 
Gammelbild

Soliga bilder

Datum: 2013-01-22 Tid: 17:57:27 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 6
Några till bilder från i söndags. Blev inte några superbra eftersom det både var sol = kisande ögon och fula skuggor och sedan frös hon ju så hon var inte så glad att behöva stå still.
 
Ska nog snart åka till gymmet med Emma. Blir bra de.

Bara fyra dagar kvar till helg

Datum: 2013-01-22 Tid: 15:48:24 Kategori: Today Kommentarer: 3
Hemma efter en trött skoldag. Var ovanligt trött idag faktiskt av någon anledning. Var något fel på servern till datorerna så vi kunde inte logga in vilket betydde att vi inte skulle kunna redovisa vårat arbete på bilden. Som tur var så kunde inte lärarn komma i tid så det blev ingen redovisning. Sista lektionen var HK och teori. Vi kollade på någon film med någon dryg gubbe som sa "internet www" hela tiden. 
 
Mamma hämtade mig så slapp gå, skööönt. Har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen men det får vi se. 
 
 
 

Inomhus

Datum: 2013-01-21 Tid: 18:38:00 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 7
Rebbes kamera (Nikon d3100) + Hennes 50mm f/1,8 men har ingen aning om vad det heter

Lite bilder från igår. Var väldigt svårt att få någon bra bild på henne då hon inte tyckte att det var så kul att agera fotomodell för tillfället. Sedan är det svårt att få till något bra inomhus. Hade ändå ett bra objektiv för det men så blev det. Längtar tills hon kommer tillbaka hit på fredag igen. Superskoj :D

Hela helgen

Datum: 2013-01-21 Tid: 16:22:00 Kategori: Today Kommentarer: 1
Ska vi börja att kortfatta helgen litegrann. Jag är väl hyffsat senil också så tar de jag kommer ihåg.
 
På lördag så efter frukosten åkte vi iväg till farmor och fafar. Där var Linda och Roger och tre av kusinerna. De skulle iväg till Göteborg så de "mellanlandade" här. Åkte dit osminkad, ofixat och hela köret och bara därför så kom vi på idén att åka på birsta. Blev lite impulsshoppning då både en jacka, två t-shirtar och en foundation inhandlades. Tur att mamma hade plånboken med sig och inte jag ;)
När vi kom tillbaka så dröjde det inte så länge föränn vi åt mat och allt sånt.
 
Kompisarna mina skulle se på film och eftersom jag var hos farmor och farfar så kunde jag inte riktigt. Men då smsade Jenniefer mig och sa att de inte har någon stans att vara så då åkte jag hem 10 i 8 ungefär och de skulle komma till mig 8. Ella fick följa med också. När jag kom hem var det lite panikstädning och byta om och allt sånt men hann gjorde jag iallafall.
 
Vi kollad på en dålig film och pratade en jäkla massa som det brukar vara ;)
 
Söndagen kom och då runt 12 kom Rebbe. Så vi gick ut med Ella och fotade litegrann men det var hon inte så sugen på.. Vi var ute 1,5 timme och när vi kom hem så var vi på gården en stund men Ella skakade som en tok att jag bor in henne stackarn. Hon gillar vintern jääääätte mycket.
Åkte iväg och red Tuxedo också och behöver inte skriva så mycket om de. Han skötte sig superduper nästan hela tiden utom på vägen hem då vi galopperade och han ökade och ökade och jag fick stopp 50m efter att jag ville ha stopp. Och efter de ville han bara rusa iväg hela tiden.
 
På kvällen så var jag och Emma iväg och gymmade i 1,5 timme också. Och efter de skjutsade vi hem Ella till farmor och farfar. Hon får komma hit på fredag igen och vara här tills på söndag :)
 
Tröjorna och foundationen - H&M
Jackan - Usports

Bilderna suger men hade inte tid med att hålla på och fixa superdupermycket så hängde upp de på bästa snabbaste stället.
 
Väldigt rörigt inlägg men så kan det bli ibland. Bilder på Ella kommer men nu måste jag göra massa skolarbete. Suck...

Trött

Datum: 2013-01-20 Tid: 21:19:38 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hej. Har blivit en liten mini paus nu de senaste dagarna men har inte haft tid eller lust att sitta vid datorn. Nu ska jag ta och sova så jag förhoppningsvis inte är död imorgon. Imorgon efter skolan någongång så ska jag försöka sätta mig ner och skriva ihop lite saker som hänt i helgen plus lite bilder. Både lite shopping och Ella bilder. 

Läget just nu

Datum: 2013-01-20 Tid: 01:02:21 Kategori: Today Kommentarer: 2
Tänte bara skriva lite snabbt att ligger i sängen just nu efter att haft en rolig kväll med vännorna och en liten vovve. Rebbe är också supersnäll som lånar mig sin kamera (lika dan som min men min är på lagning för er som missat) så ska fota Ella litegrann :) Rebbe kommer också imorgon så vi fotar lite. Ska också försöka hinna med att rida Tuxedo och en sväng till gymmet. Så uppdateringen blir som den blir men bloggar mer när jag får tid :)

Bilder från i onsdags

Datum: 2013-01-19 Tid: 12:19:00 Kategori: Tuxedo Kommentarer: 4
Fotograf: Madicken
 

En bild

Datum: 2013-01-18 Tid: 19:17:29 Kategori: Tuxedo Kommentarer: 8
 
Fotograf: Madicken

I onsdags fotade Madicken några bilder på mig och Tuxedo innan hon skulle rida så jag fick lite bilder. Superkul för han ser jättefin ut på bilderna så var inte bara ovanifrån han såg/kändes bra. Kommer mer bilder imorgon då jag inte kommer vara hemma på hela dagen så får ni någonting att kolla på.
 

Bus i snön med småkusinerna

Datum: 2013-01-18 Tid: 15:46:37 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 2
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Lite bilder som togs när vi var uppe i Lycksele över nyår. Oliver var inte så sugen att vara med på kort, Elias därimot tycker det är jättekul att vara med och kolla på bilden efteråt.
 
Idag är det fredag och det känns underbart. Vill fixa på mitt rum också och fick värsta bra idén men kommer nog inte kunne genomföra det men man kan ju hoppas. Ska ta och städa lite nu faktiskt, ovanför min garderob bland annat. Skulle behövas bli av med lite saker där faktikst.
 
Annars så har jag inga bloggideér så därav lite död uppdatering.
 
 

En torsdag

Datum: 2013-01-17 Tid: 21:24:03 Kategori: Today Kommentarer: 2
Detta kom med posten idag. Båda är från fyndiq och kostade pyttelite. Skalen plus fem skärmakydd kostade 100kr och det var 50kr i frakt så 150kr. Väldigt lite.
 
Var iväg en sväng till gymmet förut men gick bara på gåband i 40 min ungefär.  Efteråt så åkte jag hem,  duschade och åt mat innan jag, mamma och pappa åkte på öppet hus på Timrågymnasium. Gick runt lite där och var med Jenniefer ett tag också. Lyckades också vinna något skruvmejselkit ;)
 
Bloggar nu från min mobil då jag inte orkar sätta mig vid datorn. Är bra trött.. Tur det är fredag imorgon. 
 
Men nu ska jag fortsätta kolla på Allt faller.

Björn Axén

Datum: 2013-01-17 Tid: 17:32:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Björn Axén - Frisör i Stockholm och Göteborg
 
Som många vet är mitt hår riktigt skumt och jag har testat flera tusen olika balsam och schampon känns det som. Nu har jag faktiskt hittat ett bra schampo och balsam så det är riktigt skönt. Dock han jag ännu inte fått håret som jag vill ha. Det duger nu men det har inte det lilla extra. Björn Axén verkar ha bra produker och jag skulle vilja testa och se hur det funkar för mig.
 
Jag skulle ha bott i Stockholm eller Göteborg eftersom där finns det salonger så frisörerna kanske skulle kunna tipsa om något. Om jag går förbi där någongång så ska jag inte tveka på att gå in och iallafall kika runt. Iår är det fakiskt 50 år sedan Björn Axén öppnade sin första hårsalong i Stockholm.
 
Annars så om någon av er har samma problem som mig. Det går knappt att reda ut och blir bara en stor tova. Det spelar ingen roll hur man gör utan det blir ändå så. Då borde du testa ett balsam som jag anväder. Kommentera för att veta vad det heter. Efter att jag duschat så kramar jag bara ur det och låter allt vatten rinna ner och sedan krama ur det då och då. Tillslut då vattnet inte rinner längre så borstar jag det och sedan fönar jag det. Måste borsta det innan annars är det svårare att få ur tovorna. 
 
 

Bonny

Datum: 2013-01-17 Tid: 17:01:18 Kategori: Ridning Kommentarer: 3
Idag red jag Bonny med skolan. Hon kan sparkas och hålla på så ville inte direkt ha henne men det blev så ändå. Hon är ny och har varit snäll hela tiden men nu har hon sparkat två hästar eller vad det var. Iallafall så var hon snäll och så när jag gjorde iordning henne. Hon var jättefin och mjuk och så men lite snubblig, hennes hovar ser hemska ut och hon har inga skor stackarn, så det är väl därför. Hon tar stora steg så lite ovant för mig då jag mest ridit hästar med små steg på senaste tiden. Vi gjorde inte speciellt mycket utan travade, skrittade och galopperade litegrann. 
 
Ingen häst som var dålig på något sett men blir nog ingen favorit ;)
 
Har ingen bild på henne nu så blir ett bildlöst inlägg. Nu ska jag iväg till gymmet en lite stund och röra på fläsket litegrann.
 

Wakakuu

Datum: 2013-01-17 Tid: 16:25:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Snart börjar det närma sig skolavslutning. Okej om ett par månader men tiden går fort. Själv går jag ur 9an och då kommer vi nog ha middag och då vill man såklart vara fin. Någon underbart fin klänning ska det vara! Inte bara jag som har skolavslutning heller, många tar studenten och allt sånt och då är det väl självklart att ha en snygg klänning. Det spelar ingen roll vilken prislapp eller så. Bara den är snygg!
 
wakakuu har dom många snygga klänningar i olika stilar. Vardags, fest och varför inte en fin långklännig. Ja precis vilket tillfälle som helst.
Kolla liksom denna.
 
Finns såklart inte bara klänningar utan hur mycket olika kläder som helst. Det första jag gjorde när jag gick in på hemsidan var att kolla på jeansen. Så jeansgalen som jag är så hittade jag faktiskt några snygga.
 
Vill man ha några snygga jeans till våren och sommaren så varför inte dessa snygga vita?
 
Ja mycket snyggt finns det och vet ni vad jag tycker att ni ska göra. Gå in och kolla. Nu nu nu!!
 

Hundvakt

Datum: 2013-01-16 Tid: 17:04:04 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 9
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

På fredag kväll kommer några av mina kusiner hit ner (de som vi var hos över nyår). De ska iväg ner till Göteborg på någon träff eller vad det var (Oliver som är min kusin har hjärtfel). Och då kommer deras hund Ella stanna här :) Får se hur det blir vilka dagar jag kommer ha henne om det är på helgerna och farmor på vardagarna. Men ja superskoj blir det ju! Synd bara att min kamera är på lagning.... Men kanske tar och är med Rebbe en dag och då kan hon fota eller så fotar jag med hennes kamera :)
 
Jag väntar fortfarande på att min mamma och pappa ska komma till verkligheten och ta och köpa sig en hund!
 
 
 

Ointressant blogg

Datum: 2013-01-16 Tid: 15:51:19 Kategori: Today Kommentarer: 0
Har inget händelserikt liv så har därför inget att blogga om. Varken jag eller ni vill att jag ska blogga om skolan (antar jag) då det bara är tråkigt att läsa. Sedan när jag inte rider så har jag inget att blogga om. Men ikväll ska jag rida iallafall. Och nu tror jag att jag ska träna en kortis.

Words

Datum: 2013-01-15 Tid: 21:21:25 Kategori: Tuxedo Kommentarer: 4

Ny design

Datum: 2013-01-15 Tid: 18:12:01 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 5
Sådär ja! Äntligen en ny design och inte lika julig med att rött. Gillar bakgrunden i den nya med snön.
Som jag sa förut så har jag ändrat mycket detaljer som t.ex. när inlägget är skrivet och i vilken kategori, information, arkivet, kategorierna och sånt.
 
Annars så idag direkt efter skolan så åkte jag med Julia och Jenniefer hem till Jenniefer och fotade klart till bilduppgiften. Vi skulle göra en mamma-pappa-barn bild (haha) och jag skulle vara barn. Låg ner i en fotölj för att jag skulle bli kortare än Julia så jag tog upp hela platsen medans julia satt på 5cm. Gick hem 4 ungefär och sen dess har jag fixat med bilduppgiften och designen.
 
Nu ska jag ta och hitta på något. Fast nä det ska jag inte. Den som lever får se liksom ;)

Pillrat med designen

Datum: 2013-01-14 Tid: 20:02:10 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 5
Fyfasiken vad tråkigt det är att hålla med med att pillra med bloggdesigner egentligen. Det är kul att fixa med headern och grunden till designen. Men när man ska pillra med småsaker så är jag och koderna inte överens direkt. Det blir också samma fel varje gång ungefär och då ska man hålla på och leta efter felet och allt sånt. Tur jag är van..
 
Nu är jag äntligen klar med nya designen. Ska bara skriva en info om Tuxedo och sedan imorgon tror jag att jag lägger in den här. Det är inte sån stor skillnad direkt men det är mycket smådetaljer som jag har bytt plats på och sånt. Mycket fint!
 
Nu ska jag nog ta och kolla på lite TV faktiskt.
 

Bloggtorka

Datum: 2013-01-14 Tid: 17:19:14 Kategori: Today Kommentarer: 2
Idag var det måndag igen vilket betyder skola. Dagen sög väl ganska rejält då schemat är sämst. Hade idrott, spanska, svenska och SO och två hål på 1 timme var.. Så superroligt.
 
Annars så har jag ingenting att blogga om, inga nya bilder för den delen heller. Livet utan kamera suger..
 
Men eftersom jag inte har något att blogga om så kan ni väl ta och slänga in en kommentar om vad ni skulle vilja läsa om. Kanske någon redigering eller så?
 

Tuxedo första gången i ridhus

Datum: 2013-01-13 Tid: 20:01:00 Kategori: Tuxedo Kommentarer: 2
Tuxedo gick på transporten på andra eller tredje försöket nånting så det var jätteskönt att vi slapp hålla på med det. När vi kom fram så vart han väldigt stressad och det tog ett tag att göra iordning honom plus att han började blöda näsblod helt plötsligt också men det gick över nästan likafort som det kom. När vi kom in i manegen så gick vi runt lite grann och han kollade läget sedan när jag hoppade upp så var han lite spänd men efter ett tag så blev han avslappnad och fin. Gjorde inte så krävande övningar för honom utan mest runt fyrkanten och lite volter. Blev också några skänkelvikningar som gick super. Galopperade också och det gick över förväntan! Har aldrig galopperat riktigt på bana/ridhus någongång men han jobbade superbra och var mjuk och fin, gick lite för fort kanske om han fick bestämma ;)
Kom fyra hästar till efter ett tag och då ville han gärna gå till dom men efter ett tag så accepterade han att han skulle gå på andra sidan ridhuset och brydde sig inte om dom så det var skönt.
 
När vi skulle hem så hade han ingen lust att lastas så efter ett tag så tog vi en lina och då gick han in på en gång. Mitzy blev väldigt glad då vi kom tillbaka, hon galopperade runt och bockade när vi kom in på gården haha!
 
Snygga bilder haha. Tagna med min mobil men faktiskt bra för att vara mobilkamera. Sedan min sits på sista bilden niiiiice!! ;)
 
Ni får en liten film också. Sjukt ändå att de två första klippen är med min mobil och de två andra med mamma och pappas kompakta digitalkamera. Vet vad vi ska använda för kamera fram tills att min älskling kommer tillbaka från reparation!

Duktig häst

Datum: 2013-01-13 Tid: 14:46:09 Kategori: Tuxedo Kommentarer: 3
Hej!
 
Tuxedo gick superbra idag i ridhuset. Lite spänd de första 10 minuterna sedan brydde han sig ingenting. Kul att få galopparbeta honom lite också men blev bara några kortisar för han blev så svettig stackarn. Vinterpäls och allt.
 
Nu ska jag åka till farmor och farfar och äta så skriver mer sedan. Kommer både bilder och film också.
 
Gamma bild

En liten bit framåt

Datum: 2013-01-12 Tid: 19:53:05 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 3
Nu har jag fixat och trixat lite med den nya designen. Egentligen skulle jag behövt nya bilder på mig och Tuxedo så jag skulle kunnat få ihop en header. Har en bild som jag kan ha med men det är bara på han. Vill ha en då han går fint men nu är det ju så att min kamera är på lagning och då blir det inget fotande imorgon på thf eller på onsdag för den delen heller. Inte så kul att ha ridhusbilder i headern heller. Någon som vill komma och fota oss någongång kanske?
 
Har iallafall fixat med grunddesignen och den är nästan klar, måste bara ta en ny bild på mig. Har fixat med kategorierna och arkivet så att det inte är som nu där det bara finns inlägg fram till oktober 2012, och bytt namn/tagit bort några kategorier och lagt till vissa nya som inte finns i menyn (bl.a. Tuxedo).
 
Ni kan få en liten tjuvtitt av något som kommer vara i sidomenyn.
 
Ni kan nog lista ut vad dessa tre bilder föreställer. Det kommer vara en bild till som kommer vara på mig, bredvid den understa.

Sova hela dagen

Datum: 2013-01-12 Tid: 16:41:43 Kategori: Today Kommentarer: 2
Hej allihopa sådär klockan halv 5 (!?). Idag vaknade jag hal 12 ungefär men låg i sängen ett bra tag innan jag gick upp. Tänkte gå och lägga mig i soffan och glo på TV men då låg det såklart en person och sov där (min bror har haft lan). Så satt mig vid datorn och har hållit på och hjälpt två stycken med sina bloggdesigner. Känner själv att jag behöver fixa till min också. Blir så inne i att hålla på med andras bloggar så glömmer bort min egna. Ska också ta och skriva ihop lite info om bloggdesigner för det är väldigt efterfrågat just nu fast jag har ingen tid så vill inte göra gratis så måste skriva priser och lite sånt.
 
Jag kanske ska började med det på en gång?
 
Sara lastade Tuxedo igår och det tog 50 minuter. Ska höra med henne hur det gick idag och hoppas på att det går super imorgon!

Efter ett sockervaddsparty

Datum: 2013-01-12 Tid: 02:00:34 Kategori: Today Kommentarer: 0
Frågar mig själv varför jag är uppe nu. Har haft det kul ikväll med bränd sockervadd och chokladfondue. Tog ett bra tag innan vi var klar med allt så klockan 10 ungefär så började vi se på film och efter den så åkte alla hem. Så jag städade ihop allt och det tog ungefär 1 timme. Var socker överallt så höll på att sopa och massa sånt och sedan diskade jag ganska mycket också. Så nu är det rent och fint i köket, duktigt av mig. 
 
Känner att jag är dödstrött men ändå är jag pigg så därför har jag inte orkat lagt mig än.
 
Som ni ser så blir dom inte så stora men maskinen är ju väldigt liten också satt. 1msk socker och efter ca 3-4 minuter så vips har man en såndär sak på pinnen. Den på sista bilden gjorde Julia och det var nog den som blev snyggast, det var jättesvårt och man brände toppen eller vad man ska säga så det är lite teknik dedär ;)

Ingenting att skriva

Datum: 2013-01-11 Tid: 15:16:29 Kategori: Today Kommentarer: 2
Hej!
 
Idag var det en vanlig skoldag och hände inget speciellt. Snart ska jag gå ut och gå med Emma och sedan ikväll blir det ferre hos mig. Vi kommer ha värsta barnkalaset med sockervadd och allt haha. Jag har ju en sockervaddsmaskin som inte blivit använd på 8 år typ. Det kommer bli roligt de ;)
 

Ridtur med Johanna och Rebbe på två hästar

Datum: 2013-01-10 Tid: 18:44:10 Kategori: Tuxedo Kommentarer: 5
Idag följde Johanna och Rebbe med till Tuxedo för hans hagkompis behövde komma ut och ägaren var sjuk. Så Johanna följde med och red, och Rebbe följde med och gick på sidan. Det var faktiskt hon som ville de ;)
Iallafall så red vi bort till EOn för där är det en stor parkering där vi kunde springa lite så Rebbe inte behövde springa efter oss. Tuxedo var jättefin när vi travade och lyssnade superbra! När vi skulle galoppera lite så kunde vi inte göra de där för det är så ojämnt så vi gjorde de på vägen bredvid parkeringen istället. Jag red först och Tuxedo gick jätteduktigt och jag fick tillomed öka för att han skulle ha lite fart. Johanna red bakom och när jag saktar av så hör jag hon skrika, My jag ramlar av nu!! Och då kommer hon upp i jämnsides med mig och då ser jag hon bara flyga åt sidan. Vi hade reflextäcken på hästarna och ena var trasigt och det lossnade på ena sidan så det fladdrade så Mitzy blev rädd och började öka plus att hennes sadel snurrar jättelätt så sadeln snurrade. Sedan tänkte jag ta en till galopp men då ville Tuxedo bara vara med Mitzy så han fick något fel i huvudet och höll på att kasta sig och stegra och allt som går att göra så var nära att jag åkte i backen ett par gånger också. Tillslut hoppade jag av och ledde han och vi gick 2 meter sedan tröck han sig framför mig så vi fick göra en volt för han vägrade vända igen, sedan gå två meter och likadant. Knäpphästen. Tillslut kom vi fram och jag hoppade upp sedan galopperade vi lite tillbaka och det gick liiite fortare.
 
Sedan skrittade vi hem och det tog en stund. När vi släppt ut Mitzy i hagen så lastade vi Tuxedo och han var superduktig. Gick in nästan helt hela tiden fattades bara ett steg med ena bakbenet men då stod han där en stund och när vi försökte få in han helt så kastade han sig ut. Tillslut så testade vi att när han går in så kastar jag grimskaftet över halsen för att han kanske inte känner att han får plats och då gick han faktiskt in. När det var slut på belöningen och allt så försökte han trycka sig bakåt och sånt men han insåg tillslut att han stod där han stod. Han fick stå där en kort stund och sedan fick han gå ut i hagen. Tog ca 20 minuter och imorgon och på lördag ska Sara träna med honom så på söndag går det förhoppningsvis superbra.
 
Bild från idag som Rebbe tog med min mobil. Jäkligt bra kamera ändå för att vara mobil. Var ju liksom kolsvart eftersom klockan var 4. Han går sjukt fint i form också ser ni! ;) Det har vi inte börjat med än, blir nog på söndag det :)

Markarbete på Gregory

Datum: 2013-01-10 Tid: 18:19:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Igår red jag somsagt Gregory. Det var en hopplektion före oss och då passade vi på att ha markarbete när det ändå stod framme. Gregory var sådär ibörjan, inte dålig men han kunde varit finare. Började med lite travbommar och första gången stannade han på travbommarna, dumskallen, för att han tyckte de vita bommarna var läskiga. Men han hann inte springa iväg eller så utan jag 'sparkade' på honom och då gick han över. Efter de travade vi över några bommar och sedan travhoppade ett hinder, sedan travade vi över bommarna och hoppade över en upphöjdbom och sedan ett räcke. Det sista var två hinder med ett galoppsprång mellan och sedan 5-6 galoppsprång till två hinder med ett galoppsprång mellan. Först sprang han på 6 men sista gången så gick han på 5 så han var duktig lillen.
 
När vi travade av så var han som vanligt hur fin som helst. Man skulle behöva hoppa lite innan man kör dressyr med han knasbollen ;)
 
Gammal bild. 
 
Nästa gång ska jag ta med mig Tuxedo, bara han går på transporten. Han kanske blir avskräckt när vi åker iväg med honom på söndag så då vägrar han på onsdag ;)
 

Viaplay

Datum: 2013-01-10 Tid: 16:39:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Viaplay är en hemsida där man kan se oändligt med filmer, sport och TV-serier nästan helt gratis. När man har skaffatdet behöver du inte tro att du måste sitta vid datorn hela tiden och kolla utan det går att se i Smart TVn, surfplattan och mobilen också. Och kostnaden är bara från 49kr i månaden. Hur grymt låter inte de!?

Det som är så bra också är att det inte är någon bindningstid. Så om du vill så köper du en månad här och en månad där. Kanske under de mörka vintermånaderna då man bara vill sitta inne och kolla på film. Eller annars på sommaren när man ligger och solar, dricker en drink och vad passar då inte bättre än en film?
 
Ni kan ju iallafall gå in på hemsidan och kika lite. Du kan inte, inte gilla det. Det går bara inte! När jag har kikat runt på hemsidan så blev jag förvånad. Det är alltifrån barnfilmer som nalle puh, till NHL matcher till hemska skräckfilmer. Ja vad väntar ni på! Köp, köp, köp!
 
 

Bloggar från en fin mobil

Datum: 2013-01-10 Tid: 07:44:57 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hej! Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan och bloggar från min älskade nya vita fina mobil. Varför jag inte bloggade igår var för att jag red fina Gregory och sedan höll jag på med mobilen hela tiden. 
 
Slutar halv 2 idag ungefär och då blir det nog att träna med Emma och ikväll ska jag tiill Tuxedo.
 
Ha en bra dag ;)
 

Farväl bästavän!

Datum: 2013-01-09 Tid: 16:58:59 Kategori: Today Kommentarer: 3
Sådär tragiskt är mitt liv nu. Tänk er själv att packa ner eran bästa vän i massa kartonger. Samma kartonger som jag packade upp den från för nästan 2 år sedan. Tragisk historia.
Nej men kan ta det lite kortfattat att jag köpte med en drulleförsäkring när jag köpte den som skulle gälla i 2 år. Min kamera har lite småfel som att autofokusen kan hänga upp sig, kameran kan hänga upp sig och bara visa ett timglas i några minuter innan den startar och ibland står det att det är fel på minneskortet men när man tar ut det och stoppar in det igen så funkar det igen. Sedan är displayen repig och det är små svarta prickar i titthålet (vad det nu heter egentligen) men det blir inte på bilderna eller så.
Jag har gått runt länge och velat lämnat in den men det har inte bivit av så igår var pappa var inne och frågade på Siba och allt utom om den skulle vara borttappad gick på försäkring så det var bara att lämna in den. Nu hoppas jag att den kommer tillbaka fixad och fin eller att de inte lyckas laga den och jag får en ny, fast det är taskigt mot min älskling :(
 
Iallafall så kommer jag inte kunna ta nya fina bilder, men min mobil har kommit nu så ska hämta den senare och kameran på den kanske inte är helt världelös.
 
Men nu ska jag gå och äta och sedan iväg till stallet och rida Gregory. Finisen :)

SIHS #7

Datum: 2013-01-08 Tid: 18:40:26 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 4
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED

Sticker ut och går/springer lite med Emma och sedan blir det Svenska Hollywoodfruar. Även fast min mobil inte kommit idag så blir det en hyffsad kväll ändå. Imorgon ska mobilen komma. Annars....

Första skoldagen

Datum: 2013-01-08 Tid: 16:52:24 Kategori: Today Kommentarer: 0
Första skoldagen avklarad. Började skitbra med att när jag kom på bussen och skulle sätta mig så dunka jag huvudet i busstaket, haha inte alls pinsamt eller..
Sjukt drygt att vi började med schemat direkt, har aldrig varit så förut ju. Hände väl inte så mycket direkt, fick den nya biologi/kemi lärarn och han verkar bra. Sedan var det bara vanliga lektioner och sånt vanligt.
 
När jag gick hem och hade typ 30 meter kvar så halkade jag också och ramlade. Skitskoj haha. Saken blev ju inte bättre då det precis åkte förbi en buss och sedan var det någon som gick en bit bakom mig också. Och när jag väl kommer hem så har inte min mobil kommit så då blev jag arg. Aja får väl hoppas att den kommer någongång under veckan.
 
Senare blir det nog att gå ut och gå/springa med Emma. Blir nog bra de.

Träna, träna och träna

Datum: 2013-01-07 Tid: 20:05:15 Kategori: Today Kommentarer: 2
Hemkommen från att varit på gymmet i 1 timme. Idag har jag tränat 3 timmar ungefär. Bra jobbat! Förut idag var jag och Emma ute i 1,5 timme och gick. När jag kom hem så gjorde jag ett program med pilatesboll, och sedan armhävningar och situps. Har faktiskt fått mycket mer armmuskler så det är ju positivt! Nu på kvällen så följde jag med mamma och pappa till gymmet för dom skulle gå på nått pass. Själv så gick eller sprang jag på en konstig maskin i 10 minuter, cyklade i 10 minuter och när ett löpband blev ledigt så gick/sprang jag i ungefär 40 minuter. Toppenbra av mig. Nu ska jag gå och duscha och sedan blir det chillichill i soffan. Haha nej men slappa heter det ;)
 
En snöbild som jag tog för ett tag sedan när jag var ute och fotade med Rebbe.

Snygga hästen Åli

Datum: 2013-01-07 Tid: 15:50:41 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 5
AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Fotograf: Pappa

Alltså han är så mysig sötisen. Var nog första gången någon satt barbacka på honom när bilderna togs. Om han inte blivit riden barbacka tidigare i hans liv. Han hade ingen lust att stå still direkt och öronen var inte framåt hela tiden heller så då förstörs nästan hela bilden enligt mig. Eller det beror på i vilken situation.
 
Jag måste säga det igen. Så otroligt snygg häst. Det kanske är en sådan som får hamna i stallet. Tyvärr tror jag inte de men ja man vet ju aldrig ;)

Dagen innan helvetes terminen börjar

Datum: 2013-01-07 Tid: 10:47:56 Kategori: Today Kommentarer: 2
Idag ska jag ut och gå en sväng med Emma. Bara hon kan vakna. Lite sur över att spotify har allvarliga problem och jag behöver nog göra ännu ett till konto. Man blir lite less när man bara har två timmar när det ska vara 10 egentligen. Fast de kanske delar alla timmar på alla mina konton hehe. Men hur tar man bort dom då lilla spotify?
 
Ja men jag måste fixa mina naglar också så Johanna inte klagar på dom imorgon. Och nu har jag inget mer att skriva så ni får en bild på Ella. Även fast nosen är sne (!?) och fokusen ligger på nosen istället för ögonen. Men som om någon bryr sig.
 

På tisdag kommer den

Datum: 2013-01-06 Tid: 21:44:00 Kategori: Today Kommentarer: 5
Ja då var den beställd då. På tisdag ska jag få hålla i min alldeles egna bebis. Jag hatar mig själv över detta men äh, jag kommer nog älska mig sedan när den kommer ;) På tisdag kommer den komma så kommer väl vara som ett barn på julafton då eller något. Nä men hualigen. Pank gånger 1000 nu ungefär men det blir köpstopp nu. Spara inför bråvalla nurå!
 

Två nya klädesplagg

Datum: 2013-01-06 Tid: 20:16:45 Kategori: Today Kommentarer: 0
En skjorta, tröja och ansiktsak blev inhandlat på birsta. Mycket bra. Tror det är bra att det inte blev något mer faktiskt. Provade jättemycket saker som var på rea (50-70%) men inget var bra. Lite kul att jag och Rebbe stod mittemot varann och jag tog på mig ett linne och tänkte liksom "är det här verkligen snyggt?". Så jag skulle visa Rebbe och hon hade på sig ett likadant linne och hon tyckte också att det var fult. Den var snygg men inte alls mot huden då det var en knasig färg.
 
Nu ska jag ta och plocka utan lite kläder för mamma och pappa har bara tjatat litgrann. Ska också gå och ha ett litet samtal med pappa om en liten mobil ;)

Inget åkande för Tuxedo

Datum: 2013-01-06 Tid: 13:30:00 Kategori: Tuxedo Kommentarer: 4
Hej! 
 
Idag skulle vi ta med Tuxedo till THF men det började med att jag tog in honom och han hade tappat en sko. Men vi testade lasta honom ändå och det gick inte så bra. Pappa fick nästan på honom men då fick han sidoväggen på bogen och kastade sig bakåt. Vi höll på ett tag och sedan kom Sara (ägaren) och hjälpte till, gick inte nå vidare då heller men efter ungefär 40 minuter så fick vi på honom Då fick han stå där ett tag innan vi släppte ut han i hagen igen. Vi gör ett nytt försök nästa vecka så får vi hoppas att det går smidigare att lasta plus att han har alla skor på. 
 
Nu måste jag skynda mig för ska till birsta med Rebbe. 

When your dreams all fail

Datum: 2013-01-05 Tid: 23:35:26 Kategori: Fotografering - övrigt Kommentarer: 2
When you feel my heat, look into my eyes, it's where my demons hide. Don't get to close, it's dark inside, it's where my demons hide, it's where my demons hide.

Både bra och dålig häst idag

Datum: 2013-01-05 Tid: 15:39:40 Kategori: Tuxedo Kommentarer: 2
Blev både en bra och mindre bra ridtur idag.
 
Ledde han först en bit som jag brukar göra, ut på vägen och över järnvägen och sedan hoppar jag upp. Då körde det om en bil som han reagerade lite på och kastade sig lite så han hamnade med huvudet åt andra hållet eller vad man ska säga och då kom det såklart en lastbil, så han drog iväg och jag tappade han. Han sprang bara in på vägen som vi skulle gått in på för att gå över järnvägen. När han kom till järnvägen så sprang han mot mig för att han ville ut på vägen igen men jag hedde ut armarna så han genade över en tomt så han hamnade mellan hagen och vägen. Han gick lite i djupsnön och stannade efter ett tag då han kände på sig att han inte kunde gå någonstans då det var en jättehög snövall ner mot vägen, hagen åt andra hållet, massa träd åt tredje hållet och åt fjärde hållet stod jag. Hämtade honom där och sedan gick vi över järnvägen och fortsatte som vanligt. Det kom en lastbil en gång som mötte oss och han sprang iväg men efter ett tag lyckades jag få in honom på en tomt.
 
Han var relativt lugn efteråt och det gick bra. Gick ner på gångvägen och där travade vi långsamt så han fick träna på de och var inte så bra underlag heller. Såklart stannade han och bajsade jättemycket och då hoppade jag av och skulle försöka putta in det mot kanten. Han var tokig och var jättestressig och sånt så han kunde inte stå still, nockade mig flera gånger och var allmänt jobbig så tog ett bra tag och det blev inte speciellt fint eller noggrant. Men det ska snöa imorgon då försvinner det eller så tar plogbilen med sig det (haha ;)). Efter de var han jättestressig och massa sånt och kunde inte skritta riktigt men så funkar ju den hästen. 
 
 

Vad händer idag?

Datum: 2013-01-05 Tid: 11:22:07 Kategori: Today Kommentarer: 1
Idag vet jag inte vad som händer. Vill också på birsta så ska se om det kanske blir något sånt. Eller så kanske det blir ridning. Vem vet. Just nu lutar det åt att det blir birsta imorgon och jag ska iväg och rida idag. Ska bara se om det inte är någon annan som är ute på Tuxedo nu.
 
 

Nu är jag hemma

Datum: 2013-01-04 Tid: 20:19:00 Kategori: Today Kommentarer: 4
Idag mådde jag lite sämre igen men hade bara ont i magen. Gick upp runt 9 och halv 10 åkte jag och Linda ner till hästarna för de skulle få en ny höbal. Dom var lite hungrig för de stod och slet i plasten innan vi skar upp den. Stackarna har svält heeeela natten. Synd det är om dom ;)
 
Var ute med mamma, pappa, Oliver, Elias och Ella en stund också så passade på att fota litegrann. När vi gick in så låg jag och kollade på TV och lite sånt.
 
Halv 3 ungefär så åkte vi hem och kom hem runt 5-6. Nu har jag bara suttit och svarat på massa kommentarer och kikat på bloggar. Ska försöka gå igenom lite bilder, tror det blev några fina på Ella :)
 
 
 
Ful bild men hästen är ju bra söt! Sedan att jag drar i tygeln är för att han ville liksom inte riktigt stå still ;)

Går och lägger mig

Datum: 2013-01-04 Tid: 00:04:19 Kategori: Today Kommentarer: 6
Bara för att det kommit massa nya läsare de senaste fem dagarna + massa mer de senaste tre dagarna så orkar jag inte blogga. Blir så när jag är här i Lycksele för orkar inte gå upp och sätta mig vid datorn hela tiden och blogga. Imorgon åker vi iallafall hem någongång under eftermiddagen/kvällen och när jag väl är hemma så gör jag ju inget annat än att sitta vid datorn så då kommer det lite bilder på mig och Åli.
 
Men nu ska jag gå och lägga mig så jag får lite sömn. Bäst att gå och lägga sig så tidigt som möjligt så man orkar gå upp då skolan börjar nästa vecka. Åh vad jag inte orkar.
 
Saknar dig.

Börjar året bra

Datum: 2013-01-03 Tid: 18:14:56 Kategori: Today Kommentarer: 1
Hej!
 
Igår låg jag däckad hela dagen med magsjuka så var inte så pigg för att blogga direkt. Började redan kvällen innan då jag hade lite ont i magen. Vaknade halv 2 och spydde, sedan rullade det bara på, vaknade varje timme och spydde. Låg nere i soffan ett tag också och när jag skulle gå upp och lägga mig så svartnade det för ögonen så såg ingenting plus att det tjöt nå så hejdlöst så jag hörde inget heller. Fick alltså känna på att vara blind och ha grav tinitus så jag inte hörde något. Jättekul att försöka ta sig upp för en trappa lite smidigt då. På dagen/morgonen så låg jag i soffan och var helt död. Gick och la mig i sängen halv 1 och sov till 3 ungefär och då kände jag mig mycket bättre. Blev illamående någongång ibland men inte så farligt.
 
Inatt och idag mår jag mycket bättre. Sov hela natten vilket var skönt. Kan inte ligga på magen för då får jag ont men annars så. Har ridit både Meverick och Åli och det gick bra så överlever nog.
 
Hoppade först upp på Åli barbacka och pappa fotade litegrann innan sadeln las på så kan lägga upp lite bilder sen.
 
Nu tjatar Elias på mig att jag ska komma för vi ska se på film så får väl gå från datorn nu och kolla på "Modig" eller vad den nu hette :)
 
Har inte tid att leta någon bild så blev första bästa på lilla Tuxi.

Magsjuk

Datum: 2013-01-02 Tid: 19:53:08 Kategori: Today Kommentarer: 2
Behöver jag skriva mer?

Dressyrhästen

Datum: 2013-01-01 Tid: 19:34:36 Kategori: Ridning Kommentarer: 9
Förut idag så red jag Åli. Mamma, pappa och Linda tog med Meverick och Ella och följde med ut. Red samma väg som igår fast istället för i djupsnön så gick jag bara på vägen. Red bort ner för en backe och efter den vände vi och galopperade i full fart och mötte dom andra och sedan vände vi igen och då vände dom också så när vi galopperade tillbaka så blev det lite längre. Sedan fortsatte vi gå hem och då gick Åli jättefint! Jag kramade lite i tyglarna och vips gick han som ovan på bilden. Jag hade lösa tyglar också och han gick sådär. Så himla fin! :)
 
Imorgon ska jag rida ut tillsammans med en annan. Då tar jag Mevve och han får ta Åli. Blir kul :)

Nyårsafton

Datum: 2013-01-01 Tid: 19:19:02 Kategori: Today Kommentarer: 1
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED // AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED

Nyårsafton i bilder (bortse från att de är suddiga och dåliga). Vi åt god trerätters, två av dom på bild ovan. Senare så tröck vi i oss massa chips och sånt, alldeles för mycket iallafall. När klockan närmade sig 00.00 så gick vi ut, tände några rislyktor och skickade iväg dom, ena hamnade på elledningen men den kom lös som tur var och åkte vidare. Jättesnygg och inte så bränd alls ;) Sedan när tiden var inne så tändes fyverkerierna på och vi hade en "tårta" med nästan 40 stycken i så det blev ganska mycket. Såklart så glömde jag mitt stativ hemma, hade inte en tanke på det ens. Jag kunde alltså inte fota fyverkerierna med lång slutartid så blev bara vanliga tråkiga fula med snabb slutartid. Men de bilderna kommer senare.
 
Hoppas iallafall att 2013 kommer bli ett mycket bättre år är 2012.

Sponsrat inlägg - Viaplay

Datum: 2013-01-01 Tid: 17:25:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Viaplay är ett bra sett att se på filmer, tv och tv-serier. Jag tycker att det är väldigt bra för då får man nästan allt på en och samma sida. Man behöver inte heller passa tider utan man kan kolla på det man vill se när som helst. Då blir det inte att man missar något. Hemsidan är också väldigt enkel och man hittar bra. Det är bara trycka på det man vill se på!
 
En annan bra sak är också att man kan välja olika paket när man köper. Vissa kanske bara vill ha tv och film eller någon annan vill ha tv, film och sport. Då kan man välja det man ska titta på istället för att betala massor av pengar för sådant man inte vill kolla på.
 
Som ni ser på bilden ovan så slipper man också reklamen och det är inte någon bindningstid. Det kan vara skönt för alla ifall man ska iväg och resa och bara vill ha i någon månad.
 
Så gå in på viaplay NU och testa gratis i en månad!
 

RSS 2.0