Dagen innan helvetes terminen börjar

Idag ska jag ut och gå en sväng med Emma. Bara hon kan vakna. Lite sur över att spotify har allvarliga problem och jag behöver nog göra ännu ett till konto. Man blir lite less när man bara har två timmar när det ska vara 10 egentligen. Fast de kanske delar alla timmar på alla mina konton hehe. Men hur tar man bort dom då lilla spotify?
 
Ja men jag måste fixa mina naglar också så Johanna inte klagar på dom imorgon. Och nu har jag inget mer att skriva så ni får en bild på Ella. Även fast nosen är sne (!?) och fokusen ligger på nosen istället för ögonen. Men som om någon bryr sig.
 

Kommentarer
Emelie

haha ne precis man kan ju inte det :) Förstår att folk frågar dig, du verkar vara superduktig! Mig frågar dem mest för att hjälpa till att mocka i första hand ;) haha! Fast jag får ju rida o så med :)

Usch ja!! Vad har du tänkt att välja sen? :)

Svar: Haha tack! :) Mocka kan man ju lätt göra för att få rida! :) Sedan att bara få vara i stallet är ju underbart :)
Menar du skolan?
Det har stått mellan Natur eller Teknik men lutar åt Natur för då kan jag ju bli nästan vad som helst. Teknik lockar mig också eftersom man sitter med photoshop och sånt men om jag vill bli veterinär som jag funderar på så måste jag hålla på och lägga till massa kurser så lika bra att välja Natur om jag ändå får allting då. Vad ska du gå? :)
My Nordqvist

Tid: 12:28:09
Datum: 2013-01-07
Hemsida: http://lindblad.blogg.se
Lisa

Fin blogg och jättefina bilder! Älskar hästar. :)

Kram

Svar: Tack så mycket! :)
My Nordqvist

Tid: 16:15:32
Datum: 2013-01-14
Hemsida: http://lisanymans.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: