Pillrat med designen

Fyfasiken vad tråkigt det är att hålla med med att pillra med bloggdesigner egentligen. Det är kul att fixa med headern och grunden till designen. Men när man ska pillra med småsaker så är jag och koderna inte överens direkt. Det blir också samma fel varje gång ungefär och då ska man hålla på och leta efter felet och allt sånt. Tur jag är van..
 
Nu är jag äntligen klar med nya designen. Ska bara skriva en info om Tuxedo och sedan imorgon tror jag att jag lägger in den här. Det är inte sån stor skillnad direkt men det är mycket smådetaljer som jag har bytt plats på och sånt. Mycket fint!
 
Nu ska jag nog ta och kolla på lite TV faktiskt.
 

Kommentarer
Zenitha Nordqvist

Visstja! Designen till mig, den behöver ju inte vara speciellt avancerad men jag tänkte vänta med den tills slutet på februari i alla fall för då får jag hem min katt så vill hinna ta lite bilder på han. :)
Så kan vi försöka hjälpas åt med den designen. :)

Svar: Juste, okej :) Men till dig är det ju inge problem att göra, du skulle ju inte direkt utnyttja mig haha! ;) Ja :)
My Nordqvist

Tid: 20:32:44
Datum: 2013-01-14
Hemsida: http://nitashundvardag.blogg.se/
ZOOFIE

SV: Skönt att du är nöjd med den iallafall :D Ja, femmans kamera är med awesome :D Blev helt chockad då jag märkte hur den var, haah. Den är bättre än vad min digital kamera är, haha. Så då man går på konsert och inte får ha med systemen vet man vad man gör ;) haha. Du har en kamera fram med va? För jag har för mig att den kameran är bättre än min kamera fram, men man använder ju inte sånt till annat än ego-bilder ;) haha

Svar: Ja så är det för mig med. Pappa filmade mig och en häst i ett ridhus med min mobil och mamma med digitala kameran och herregud vad dålig den blev med kameran men med min mobil blev det helt okej! Så grymt då man slipper ta med digitalkameran om man inte kan ta med systemen! Jag vet inte om den är bättre, men bra är den iallafall haha ;)
My Nordqvist

Tid: 20:33:53
Datum: 2013-01-14
Hemsida: http://zoofie.se
Mercedes

Blir säkert supersnyggt! Detaljer gör skillnad :)

sv: tack så mycket :D

Svar: Ja verkligen!
My Nordqvist

Tid: 21:06:13
Datum: 2013-01-14
Hemsida: http://photobelle.blogg.se
| josefine arvehall ~ foto |

Jättefin blogg!

Är det bra med dig?
kram!

Svar: Tack! :)
My Nordqvist

Tid: 22:40:54
Datum: 2013-01-14
Hemsida: http://jossesphoto.blogg.se
Zenitha Nordqvist

Men My, jag utnyttjar ju dig jättemycket. XD Haha! :)Nä, men jag skulle vara väldigt tacksam om du hjälper mig med en ny design för jag har ingen tid alls nu då det blev galet mycket i skolan och har knappt någon fritid heller. Så suger jag på att göra designer. XD

Svar: Haha ja såklart jag kan :)
My Nordqvist

Tid: 11:33:02
Datum: 2013-01-16
Hemsida: http://nitashundvardag.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: