Tuxedo första gången i ridhus

Tuxedo gick på transporten på andra eller tredje försöket nånting så det var jätteskönt att vi slapp hålla på med det. När vi kom fram så vart han väldigt stressad och det tog ett tag att göra iordning honom plus att han började blöda näsblod helt plötsligt också men det gick över nästan likafort som det kom. När vi kom in i manegen så gick vi runt lite grann och han kollade läget sedan när jag hoppade upp så var han lite spänd men efter ett tag så blev han avslappnad och fin. Gjorde inte så krävande övningar för honom utan mest runt fyrkanten och lite volter. Blev också några skänkelvikningar som gick super. Galopperade också och det gick över förväntan! Har aldrig galopperat riktigt på bana/ridhus någongång men han jobbade superbra och var mjuk och fin, gick lite för fort kanske om han fick bestämma ;)
Kom fyra hästar till efter ett tag och då ville han gärna gå till dom men efter ett tag så accepterade han att han skulle gå på andra sidan ridhuset och brydde sig inte om dom så det var skönt.
 
När vi skulle hem så hade han ingen lust att lastas så efter ett tag så tog vi en lina och då gick han in på en gång. Mitzy blev väldigt glad då vi kom tillbaka, hon galopperade runt och bockade när vi kom in på gården haha!
 
Snygga bilder haha. Tagna med min mobil men faktiskt bra för att vara mobilkamera. Sedan min sits på sista bilden niiiiice!! ;)
 
Ni får en liten film också. Sjukt ändå att de två första klippen är med min mobil och de två andra med mamma och pappas kompakta digitalkamera. Vet vad vi ska använda för kamera fram tills att min älskling kommer tillbaka från reparation!

Kommentarer
Fluffponnys ♥

Vad fin har ser ut! :)

Svar: Tack så mycket! :)
My Nordqvist

Tid: 21:12:37
Datum: 2013-01-13
Hemsida: http://www.fluffponnys.blogg.se
matilda

Jätte fin blogg.
Hoppas att din helg har varit bra!

kram

Svar: Tack så mycket!
My Nordqvist

Tid: 23:49:53
Datum: 2013-01-13
Hemsida: http://matiildaalmquist.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: