Bloggpaus?

Datum: 2013-07-29 Tid: 22:48:00 Kategori: Today Kommentarer: 3
Lär nog vara ganska dött här ett par dagar till några veckor. Vet inte riktigt hur det blir. 
 
Har börjat jobba nu och denna veckan ska jag rida Gregory efteråt.  Jobbar i två veckor och på fredagen när jag slutar jobba börjar ridlägret och de håller på till tisdagen. Fredag och lördag den veckan är de ljungarocken, sedan 5 dagar och skolan börjar. Motorcykelkörkortet ska också blandas in i detta. Jag får helt enkelt se när det blir tid för bloggen. Bättre att ta en paus än flera halvdåliga inlägg som bara är tråkigt.  Kanske lägger in något inlägg då och då, men vi får se.
 
När skolan börjar räknar jag med att komma tillbaka helt.   
 
Vi hörs när vi syns!
 
 

En stor storhäst

Datum: 2013-07-26 Tid: 19:50:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Förut idag red jag Flora. När jag hämtade henne i hagen så kändes det som om hon växt mååånga decimeter. Hon är stor men jag har inte tänkt på att hon är såå stor förut. Men jag är van lille Cooper som är 3dm mindre ;)
 
Det började väl kanske inte så superbra. När jag precis skulle börja sadla så kastade hon sig bakåt (precis som Cooper...) och grimman slets sönder. Inte bara vid spännet utan nästan överallt där den satt ihop. Perfekt tänkte jag. Hon sprang iväg en bit men jag fick tag i henne fort så det var skönt. (Med tanke på att hon bara sprang iväg från mig i hagen). Kunde ha grimman runt halsen på henne och hon följde efter mig snällt. Så gick tillbaka till stallet och tränsade eftersom jag inte kunde spänna fast henne. När jag lagt på sadeln så kom mamma och Linda precis så de kunde alltså hjälpa mig.
 
När jag väl satt uppe på hennes rygg så gick allt bra och hon var snäll. Vi skrittade först en bra bit. Asfalt, skog, kalhygge, lite blandat alltså. Sedan kom vi ut på en väg och då travade/galopperade vi. Hon försökte inte att kasta av mig en enda gång! ;) Red förbi en plan så red runt lite där i 5 minuter kanske. Galopperade ganska mycket och hon var jättefin. Gjorde klockrena byten också, balanserat och bra. Hon har blivit sjukt mycket finare på 2 år tror jag det är då jag red henne första gången. Sofia har gjort ett grymt jobb med henne.
 
Tror att Cooper kommer kännas som en falabella när jag kommer hem. Han kan jag ju ändå borsta normalt, inte som Flora då jag får stå på tå för att komma åt ryggen. Hehe.
 
Bilder från förra året.
 

Urbanears

Datum: 2013-07-26 Tid: 18:31:31 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nyss hemkommen från stan. Köpte mig ett par urbanears så nu har jag ännu ett till par hörlurar. Dom är sköna och stänger ute allt ljud runt om kring vilket jag vill. Sladden är nästan hälften i tyg så de verkar inte trassla in sig så hejdlöst. Ljudet går inte att klaga på heller så de verkar vara värda 350kr ...eller? Snålast i världen, är de jag?
 
 

Skönt

Datum: 2013-07-25 Tid: 22:58:38 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hyfsat skönt faktiskt. Inge mer teori jag behöver göra! Eller ja, kommer väl få nöta ännu mer innan själva provet men har gjort kraven. Risk 2an är den 26 augusti så suger att den är så pass sent, men hoppas jag får in en uppkörning så snart som möjligt efteråt. 

Mästerfotografen

Datum: 2013-07-25 Tid: 17:26:21 Kategori: Today Kommentarer: 0

Var iväg och badade förut. Perfekt väder är/har det varit idag. Varmt men ändå pyttelite lagom vind så man inte tuppar av. Har gått runt i bikini nästan hela dagen också så hoppas på att jag blir lite brunare.

Får se vad som händer nu och ikväll.

Annars så hare bra :)Tar en sväng till Lycksele

Datum: 2013-07-24 Tid: 10:19:22 Kategori: Today Kommentarer: 4
Har bråttom så hinner inte redigera några bilder, så fick bli dessa från i lördags.
 
Nu ska vi snart åka iväg en snabb sväng på birsta, sedan upp till Cooper och fixa med han, efter de har jag körlektion och direkt efter åker vi till lycksele. Blir där tills på söndag. Får se hur det blir med bloggningen, men antar att det blir mycket bilder efteråt iallfall. Flora som ni kanske kommer ihåg som jag ridit någon gång på sommaren kommer jag rida någon gång också. Skojskoj :D
 
Men nu ska vi åka. Ajöken!
 

Fossingarna

Datum: 2013-07-23 Tid: 14:19:11 Kategori: C träning Kommentarer: 3
Red för Jenny idag och det gick väl både bra och dåligt. Vi tränade på fram och bakdelsvändningar sedan början på sluta. Det gick hyfsat bra åt höger men åt vänster var det väldigt svårt. Antagligen är det jag som hamnar fel på honom, som att han trycker ut mig åt höger eller att det är jag som flyttar ut mig själv.
 
När vi började trava så kändes han konstig och blev småspänd ibland, men ändå att han var mjuk. Jenny tyckte det var något med bakbenet. Precis då fick hennes föräldrar (veterinärer) lunch så de gick förbi paddocken och kollade på honom. Det är antagligen att han är öm i bakfossingarna så nästa vecka ska han nog få skor bak.
 
 

Everything seems like a city of dreams

Datum: 2013-07-22 Tid: 11:09:14 Kategori: C fotografering Kommentarer: 0
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR
Fotograf: Jenniefer
Redigering: Jag
 

Ska snart iväg till stallet. Julia ska följa med och hoppning är det som står på schemat. Stackarn får hoppa hela tiden känns det som. Får se vad vi hittar på för något roligt, samma gamla vanliga antar jag. Längtar till augusti då vi ska börja rida i ridhuset då. Då minsann kan vi börja hoppa korta banor :)
 
Imorgon är det dressyrträning för Jenny och efter de får han vila i fem dagar.

Vacker

Datum: 2013-07-21 Tid: 15:32:46 Kategori: C fotografering Kommentarer: 2
 

H J Ä R T A

Datum: 2013-07-20 Tid: 23:46:19 Kategori: C fotografering Kommentarer: 1
Fina fina killen

Fotografering med en otålig häst

Datum: 2013-07-20 Tid: 22:48:41 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 0
 
Jenniefer följde med till stallet och fotade idag. Cooper blev knoppad av Pernilla, (gick åt helvete för mig ;)) samt att hon fick stå och hoppa för att lilla hästen skulle bli intresserad och he fram öronen.
 
 
Han vart väldigt otålig när vi fotade och var verkligen inte sammarbetsvillig. Efteråt så släppte vi ut honom i hagen för märkte på honom att han ville springa. Och så blev det också. Herregud vad han sprang. Trodde han skulle gå omkull väldigt många gånger eller halka för han gled på gräset när han tvärnitade så frambenen var sträckta framåt. Hemsk.
 
Som ni ser ovan blev det hur mycket bilder som helst, plus att Pernilla har ett par som hon tog med sin kamera också. Har kollat igenom bilderna på kameran en gång och på 99 av 100 bilder ser jag galen ut, eller så när jag ser någolunda ut så ser Cooper störd ut istället.
 
Så blir ett litet jobb att gå igenom alla bilder nu..
 

Bilder från tävlingen på Jenniefer och Punk Rocker

Datum: 2013-07-20 Tid: 17:27:21 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 3
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR
 
Bilder från igår och idag. Varför hoppa 1 meter eller 1,10 när man kan hoppa 1,40 över hindret?
 

I bilen

Datum: 2013-07-20 Tid: 14:36:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Sitter i bilen påväg hem från tävlingen med Jenniefer. Började lite väl dramatisk med att hennes häst slet sig och stack. Som tur var så vände han efter ett tag så han inte sprang ut på stora vägen.  
 
Tävlingen istället gick superduper. På andra hindret såg vi en bom som ramlade och en smäll som blir när man tar i, fast resten av rundan gick jättebra så det var väldigt surt dedär petet. Men sedan såg vi att det var på en mittenbom så hon gick nolla :D
 
När jag kommer hem ska jag åka direkt till Cooper. Jag och Pernilla ska testa knopps honom och kanske fotar lite också då :)

Armin Van Buuren och Rebecca & Fiona @ Bråvalla

Datum: 2013-07-19 Tid: 19:52:40 Kategori: Bråvalla festival 2013 Kommentarer: 0
Åh vad Armin Van Buuren är braaaaa! Om jag får chansen att se han igen så ska jag minsann ta den! Rebecca & Fiona var också grymmmmma!!

Åker till stallet

Datum: 2013-07-19 Tid: 13:32:48 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 0
Har varit med Jenniefer på tävling och fotat lite. Blev dock inga bra bilder.. Nu ska jag åka iväg till min lilla pålle och ha lite markarbete. Är ensam så blir inte så avancerat, bommar och kanske någon upphöjd :)

En sväng i hagen

Datum: 2013-07-19 Tid: 09:34:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 2
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED
 
En liten blandning med lite bilder från någon dag då jag hade med kameran till stallet. Inga superbilder men alltid något!
 
Nu vet ni iallfall hur han dricker (tredje bilden). Han her alltid ut tungan sådär när han dricker. Knäpp.
 
Men sista bilden är väl lite söt? :D Fjärde bilden är från när jag fick leda ner honom i hagen för han stannade längst upp. Näst sista är när han upptäckte att Källa var i hagen, då blev det minsann fart på honom.

Birsta igår

Datum: 2013-07-18 Tid: 17:22:44 Kategori: Today Kommentarer: 2
Fula skuggor på bilderna, försökte fixa till det så gott som det gick.
 
Igår var jag på birsta med Rebbe. Det som jag köpte ser ni på bilderna ovan. Klänningen skulle egentligen kostat 150 men det var en fläck på magen och det fanns ingen likadan i samma storlek så då fick jag den för halva priset. (Tvättade klänningen och fläcken gick bort). Tröjan i mitten var det 70% på också, helt okej ;) Gillar rea jag!
Annars så gick vi hela vägen upp till elgiganten för att Rebbe skulle köpa en sak. Fördrev lite tid på arken, kollade på kaninerna och andra gnagare, fåglarna och de trevliga reptilerna ;)

Två turer

Datum: 2013-07-18 Tid: 15:55:00 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Igår red vi på en ny väg. Det blev en låång sväng och bra träning för hästarna. Mycket skog så de fick lyfta på fötterna, och de behöver verkligen Cooper. Han snubblade var och varannat steg.. Vi kom också ut på ett par åkrar/ängar där jag och Pernilla galopperade. Så mycket galopp blev det också.
 
Idag hade jag inte tänkt rida, men Pernillas kompis skulle rida Djärv en stund och Pernilla blev jättedålig så då red jag ut med kompisen istället. Vi skrittade bara en sväng :)
 
Nu ska jag väl försöka få ihop ett par blogginlägg så det inte blir så dött här..
 
 
 

Together We Are, Stronger

Datum: 2013-07-17 Tid: 10:31:00 Kategori: Filmer Kommentarer: 1
Resultatet av en jäkla massa pill i movie maker. Inte så bra men det duger. Första gången jag gjort något "riktigt" också, med massa coola effekter som det finns ;) Riktigt coola.... 
 
Men visst gör han ändå fina galoppombyten. Tror det blev 5 helt rena och vi gjorde kanske 7 st :) Första gången faktiskt han bytte både fram och bak. De andra gångerna vi har testat så har han bara bytt med frambenen så det blivit korsgalopp. 
 

Älska eller hata?

Datum: 2013-07-17 Tid: 00:21:10 Kategori: Today Kommentarer: 2
Egentligen skulle jag skrivit jag hatar movie maker, istället får jag säga att jag älskar det över allt annat på denna jord (ingen överdrift alls).
 
Mellan 6 och 8 satt jag och höll på med att klippa ihop en film från idag. Klockan 8 var jag nästan klar men då tyckte min dator att det var dags att sova, och jag hade såklart inte sparat. Startade datorn igen och hoppades på att den bara var i "viloläge" och att allt fortfarande var kvar, fast så var det inte. Öppnade movie maker och vad kom upp där då? "Vill du återställa det du höll på med senast" (på ett ungefär). Snacka om att jag blev glad då. Så därför älskar jag detta program, om man nu bortser från alla idiotiska funktioner som finns i det.
 
Iallfall så var inte allt återställt så fick fixa med lite små saker så har gjort de i snart en timme haha.. Tiden går fort. Det värsta är att filmen inte ens är bra, men det går inte att få till något bättre känns det som. Inga bra effekter, man kan inte göra flera texter samtidigt och ändrar jag något längst upp, jo självklart ändras det på alla andra ställen också så då måste man fixa till de. Så det är mer att fixa allt som ändras "bakom" något man ändrar som tar tid. Har testat andra program också men fattar ingenting så håller mig till bästaste movie maker
 
Ursäkta för virriga meningar, skyller på att jag är trött.
 
Laddar upp filmen imorgon för nu ska jag sova. Godnatt!
 

Jenniefer och Punk Rocker

Datum: 2013-07-16 Tid: 17:19:52 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 5
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR
 

Det snabbaste som gick att ladda upp var detta så därför fick det bli så. Jenniefers häst är minsann rolig att fota. Han hoppar så bra att det är svårt att inte få bra bilder!
 

En hälsning

Datum: 2013-07-16 Tid: 12:20:00 Kategori: Today Kommentarer: 2
Det är något med min kamera och Cooper. Andra gången han lägger sig ner och rullar då jag har med kameran..
 
Inte bloggat på två dagar. Ojsanhejsan. Skyller på att jag inte haft tid, och sedan har jag inte orkat heller faktiskt. I söndags var jag i stallet från 2 till 7 och när jag kom hem väntade soffan på mig. Igår skulle jag egentligen åka ungefär halv 10 för jag skulle på birsta efteråt. Det blev ändrat så jag skulle inte på birsta, då åkte jag en timme senare istället. Men moppen var jätteknas och jag tänkte inte köra den (pappa kollade på den senare och jag hade punka på bakdäcket, hur lyckas man?!). Fick skjuts av min granne som tur var. Åkte hem runt halv 5 och 40 minuter senare hämtade Jenniefer mig. Följde med henne på en hoppträning och fotade så kom hem halv 12 ungefär.
 
Blev uteritt både söndag och måndag för Cooper så finns inte så mycket att berätta om det. Red två varv runt travbanan på söndag och en liten lugn sväng med Pernilla på måndag.
 
Nu ligger jag fortfarande i sängen, men ska väl ta och gå upp och åka till stallet. Paddock och dressyrsadel får det bli, fast det blir nog inte så avancerat.
 

Spöregn

Datum: 2013-07-13 Tid: 22:11:55 Kategori: Today Kommentarer: 1
Jenniefer följde med till stallet idag. Började regna lite precis när vi kom till stallet, sedan började det regna mer och mer. Det avtog medans jag red så det var skönt. Dock så när vi gick hem började det regna hur mycket som helst. Jag har nog aldrig varit med om så mycket regn som just då. Såklart när vi kom in i stallet slutade det regna.
 
Jenniefer var snäll och mockade Coopers box medans jag torkade sadeln och drog av C vatten. Jag mockade Djärvs box och det tog ett tag, jobbig häst haha ;) Så Jenniefer hann med Källas box också. Tur jag har snäll kompis ;)

Lite roligt ändå att det varit dövarmt idag. Över 25 grader säkert i skuggan. Och nu på kvällen började det spöregna och åska...
 
Blev ju ännu gladare också när pappa tvättat mina converse idag (jag har inte orkat tagit mig an dom sedan bråvalla...), jag hängde dom såklart på sträcket och glömde ta in dom innan jag åkte. Så de fick en extra tvätt...
 
Nu ska jag ta och sätta mig på moppen i spöregnet igen, ska nämligen hem till Jenniefer nu.
 
 
 

Flowers

Datum: 2013-07-13 Tid: 18:07:35 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 10
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
 

Dressyr

Datum: 2013-07-13 Tid: 12:54:00 Kategori: C träning Kommentarer: 4
Igår fick det bli ett dressyrpass för Cooper. Lösgörande och få honom att länga sig och komma ner lite. Han var lite sisådär i början, gjorde mycket volter och då blev det automatisk träning med att hålla kvar honom med innerskänkeln. Han lyssnade suveränt för höger men för vänster, knappt halvbra. Testade på lite framdelsvändningar, fast som blev bakdelsvändningar. Men det fick bli så för han blir så förvirrad och förstår inte vad han ska ta sig till så då går han bara iväg från mig istället. Här var det likadant som i volterna, höger går bra men vänster blir bara kaos. Jenny, hjälp!! Haha, men han gjorde något steg hyfsat bra så det fick räcka.
 
Tränade ett par galoppfattningar också. Gud så taggad han blir! Han måste lära sig att han ska vara någolunda avslappnad i fattningarna så då fick jag lägga ett par volter innan så han kom ner med huvudet och höjde ryggen. Det blir så mycket bättre fattningar då också. 
 
Duktig var han ändå. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag med honom. Uteritt kanske. Kanske bort till travbanan och rida ett varv där, fast inte rejsa utan bara trava lite lugnt för han har aldrig varit där. Vi får se.
 
Bild som Jenniefer tog i onsdags :)

Hoppbilder

Datum: 2013-07-12 Tid: 19:40:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 3
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR
Fotograf: Jenniefer
Redigering: Jag
 
Några hoppbilder på sötingen. Händerna fram vid öronen? Ja självklart, haha. Men helldre för mycket än förlite eftergift. Dökul tycker han att det är iallfall :D
 

Prästkrage

Datum: 2013-07-12 Tid: 17:04:49 Kategori: Fotografering - Natur Kommentarer: 4
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
 
De första riktiga 'sommar-blom-bilderna' för iår. Sorligt men sant faktiskt. Det har bara inte blivit att jag tagit med mig kameran när jag gått ut även fast vi har fulla gården med blommor. Men det har varit såhär sedan i augusti förra sommaren då Teddy fick somna in. Då var jag automatiskt ute på gården när jag var med henne, och oftast hade jag med kameran. Nu har jag hamnat i någon svacka och har varit det sedan då. Tycker att inget jag fotar (när det gäller natur) blir bra.
När jag då gick ut för att fota dessa bilder så var det för att jag skulle ha något i headern. Det enda jag tänkte på då var ljuset och inte försöka få extrema närbilder, för dom blir bara tråkiga för mig just nu. Jag tycker att jag lyckades väldigt bra iallafall. Nu kanske jag får någon kick för att fortsätta.
 
Jag gillar de stående mest. Vad tycker ni? :)
 

Hästletande

Datum: 2013-07-11 Tid: 20:16:00 Kategori: Ridning Kommentarer: 0
Varning för mycket text
 
När jag skrev om förra året så kom jag på att jag kan berätta om hela mitt hästletande.
 
Både Teddy och Hugo var på en bättre plats, bara de att Teddy skulle jag aldrig mer få se eller röra.
Jag kommer inte riktigt ihåg hur det började men sökte en ny medryttarhäst men helt plötligt var vi inne på foderhäst. Vi hittade en häst, en maxad d-ponny som stod bara någon mil härifrån. Men p.g.a en liten familjesak (tänker inte skriva det här) så var det lite jobbigt just nu men hon skulle återkomma. Det gick någon månad men vi fick aldrig något svar. Helt plötsligt är den ute på annons igen och jag mejlade - men även där inget svar. Så vi fortsatte leta.
 
Efter nyår tror jag det var så började jag kolla på hästar som var till salu. Kollade då främst på äldre hästar. Men ju mer jag letade så kände jag mer och mer för en yngre häst som jag kunde utbilda själv.  I februari tror jag det var, såg jag en annons med en häst vid namn Lusardo som var född -07. Han kunde i princip ingenting och just nu stod han bara då ägaren var vuxen och inte hade tid. Vi bestämde att på påsklovet skulle vi komma och provrida honom, kändes det bra skulle vi ta hem honom på prov. Det var många veckor dit men han stod i Norrköping och vi hade tid att åka tidigare.

Veckan innan vi skulle åka så mejlade ägaren och sa att hon inte vill sälja honom till oss. Det berodde inte på just oss utan på Lusardo. Han är väldigt ranghög och ska bestämma, det hade nu gått över till att han vände på en femöring och sparkade och stegrade mot människor. Alltså behövde han komma till något ställe med mycket hästar och framförallt ranghöga som kan visa att det inte är han som är störst, bäst och vackrast. Stallet han skulle stå i om han kom till oss är ett med min häst och sedan Djärv, som är b-ponny och Källa som är en shettis. Ungefär likadant som han tod i hemma då.
 
Sökte vidare och hittade då ganska många eftersom jag inte kollat så mycket på någon månad. Fall mest för en 5 årig skimmel från Skåne. Allt verkade så bra, hon skulle skicka upp honom med transport och vi fick öppet köp. Vi kollade upp ägaren och hon var inte så populär kan jag säga. Pappa kollade på skatteverket och hon hade skulder hos kronofogden och massa så den hästen försvann från listan.
 
Kollade vidare och hittade två 5 åringar på ett försäljningsstall i skåne. En skäck och en brun. Mejlade på båda men den bruna var dyrare så skäcken var mest intressant. Vi ville ha öppet köpt men det var väl lite sisådär med de eftersom det är 100 mil han skulle skickas, dubbelt så mycket om han skulle åka fram och tillbaka (ifall han inte funkade) Så vi sökte vidare. Efter någon vecka fick jag ett mejl av hon på försäljningsstallet där hon sa att vi fick 14 dagar och vi skulle ringa upp. Vi gjorde det i tre dagar men hon svarade inte. Och dagen efter var han såld.
 
Efter några veckor så kom den bruna ut på annons igen där de sänkt priset mycket. De var för att ingen "ville ha" honom. Han snurrar nämligen runt när nya ryttare ska rida. Så alla trodde att det är något fel på honom fast han i själva verket är osäker. Vi pratade mycket med hon som ägde försäljningsstallet och söndagen den 19 maj mejlade pappa och sa att får vi öppet köp så tar vi honom. Han fick svar sent på måndag kväll fast läste det på tisdag. Då stod det att han besiktas imorgon alltså tisdag och lastas på onsdag, då kommer han på torsdag.
 
Iallfall så lastas den lilla bruna ponnyn av transporten på torsdag eftermiddag den 23 maj . Finaste Cooper TG
 
Annars så har jag också varit och provridit tre hästar här hemma. Först Fabian som Emelie ägde förut (han är såld nu). Han är 17 år och det var i samma veva som jag började vilja ha en yngre. Provade också en 13 åring, en westernhäst som var väldigt utbildad och så. Dock tyckte jag att han kändes lite små klumpig i hoppningen och jag ville inte riktigt ha honom. Men jag skulle prova han på en hopplektion på någon ridskola i närheten, fast han blev såld innan. Testade också en grymt bra 8åring som heter Sturbert, hehe. Han hoppade så mycket med ryggen att jag höll på att flyga av i varje språng.. Inte riktigt men ungefär haha. Vi hoppade minst 1m kan ha varit 1,10 också. Jag kände att det var nästan för mycket kapacitet i den hästen, med rätt ryttare skulle han säkert kunna gå hööga klasser. Istället så var han ingenting i dressyren då han hade väldiga ponny-gångarter.
 
Så 13 åringen var för dålig och 8 åringen för bra. Tur jag hittade världens bästa 5 åring då :D
 
Bilderna som vi köpte honom på

Lusardo
Skäcken som heter Speedy

Promenad

Datum: 2013-07-11 Tid: 16:43:08 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 3
Cooper fick vila ryggen idag. Jag tyckte inte att han bara skulle stå så vi var ute och gick i ungefär 40 minuter. Han sniglar sig gärna fram när jag leder honom, så idag "tränade" vi lite på de. Tillslut när jag smackade ökade han och smackade jag mer så började han småtrava. Duktig häst!
 
Imorgon ska jag försöka åka tidigt till stallet och rida ett dressyrpass. Efteråt så ska jag och Kicki måla klart taket (som jag målade i förrgår).

We're made of stardust, our lives ahead of us

Datum: 2013-07-11 Tid: 16:05:03 Kategori: C fotografering Kommentarer: 0
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR
Fotograf: Jenniefer
Redigering: Jag

Ny design

Datum: 2013-07-10 Tid: 19:57:46 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 2
Ovanligt att jag byter design
 
Jag blev tvungen att göra något nytt nu när jag hade fina bilder på Cooper. Tänkte bara byta header men den gröna bakgrunden passade inte så då fick lite annat bytas också. Men vad tycker ni, hiss eller diss? ;)
 
Förövrigt så har jag kollat egenom bilderna från idag och runt 60 bilder kan jag lägga upp här, tror dock jag får skära ner lite på de... Sedan fotade jag massa blommor idag och fick ett par fina där också. Nu har jag äntligen något att ladda upp på bloggen.
 

Hoppning på världens bästa C!

Datum: 2013-07-10 Tid: 16:58:16 Kategori: C träning Kommentarer: 1
Som ni kanske förstått av tidigare inlägg så hoppade vi idag. Han var lite småtrög när jag red fram så jag fick driva ganska mycket ibland. Fokus låg alltså på att han skulle gå fram för skänkeln. Travade på halvlånga tyglar och försökte böja igenom honom utan några super resultat. Det var efter galoppen som det släppte i traven.
 
Hoppade först ett räcke som stod vid x (eller vad man ska säga) ett par gånger. Sedan en oxer som stod snett igenom, så kunde hoppa oxern, ut på spåret, vända upp och hoppa räcket. Höjde första bommen på oxern efter de. Hoppade ett par gånger innan Jenniefer byggde en kombination. Hinder, ett galoppsprång, hinder. Hoppade det först med ett hinder sedan andra hindet var en bom bara för att se så avståndet var okej. Hoppade den riktigt någongång innan vi höjde andra hindret så det var ca 70-80.
 
Cooper tyckte det var jättekul och hade han fått bestämt så skulle han hoppat ännu mer. Superduktig var han lillgrabben :) 
 
Han vart heller inte alls så svettig som jag trodde han var. Bara lite vid sadelgjorden och pyttelite under sadeln. Men det var skönt väder, 17-18 grader kanske, ganska mycket moln så var inte stekande sol hela tiden och det blåste ganska mycket.
 
Älskar dom två bilderna! :D
 

Kungen

Datum: 2013-07-10 Tid: 14:36:07 Kategori: C fotografering Kommentarer: 1
Åh vad bra han är!! Bilder kommer ikväll,  ny header på g också tror jag nog ;) Bästa Jenniefer som fick till grymma bilder :D 
 
Först: sola. (När det äntligen är bra väder, sol lite moln och vind så är det inte så olidligt).

A year ago, I would've never pictured my life the way it's now

Datum: 2013-07-10 Tid: 10:31:00 Kategori: Today Kommentarer: 1
För ett år sedan skulle jag inte ens kunna drömma om att mitt liv skulle se ut som det gör nu. Jag hade inte ens tänkt tanken en liten millisekund på att jag skulle ha en häst om ett år.
 
Jag vet inte om jag hade fått reda på att Hugo skulle flytta, men hur som helst vi säger att jag inte hade fått reda på det. Då skulle jag tro att jag fortfarande skulle rida honom. Teddy tänkte jag inte så mycket med, bara vara tacksam för varje dag som kom och att hon var frisk hela tiden. Jag hoppades på att hon fortfarande skulle finnas vid liv om ett år.
 
Resten av allt skulle bara vara som vanligt.
 
Allt vände så himla fort. Söndagen den 12 augusti var sista dagen på ridlägret. Då skulle Hugo åka till sitt nya hem, till Linda, Jessica och Humle. Två dagar senare kommer den dagen jag aldrig någonsin ville skulle komma. Att behöva tvinga en veterinär för att så fort som möjligt avliva min andra halva. Att behöva d-ö-d-a Teddy. En kanin, men, min allra bästa vän.
 
Att jag nu står här med en häst är omöjligt egentligen. En helt egen livs levande häst. Om någon som kunde se in i framtiden hade sagt till mig för ett år sedan att jag skulle ha en häst om ett år så hade jag skrattat och frågat om det var en leksakshäst. Men det är det inte, det är världens bästa Cooper.
 
 

Nytt svart

Datum: 2013-07-10 Tid: 09:44:28 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 1
Var somsagt en sväng på Hööks igår. Skulle köpa ett par ridbyxor men det slutade med att jag köpte ett annat par och lite mer saker. Allt skulle gått på 1027kr tillsammans men jag betalade 388kr. Ja, ibland har man lite tur eller? Nej men när jag provade ridbyxorna så var de pyttelite snesydda alltså vid gylfen fast det var inget som kommer synas när jag rider. Det var dom enda som fanns så då frågade mamma en som jobbade och vi kunde få dom för halva priset, från 700 till 350. Passade då på att köpa ett schabrak och när vi skulle gå därifrån så gick vi förbi tyglarna, då kom jag på att jag behövde nya. Äntligen ett par sköna tyglar! Gillar inte dom som följde med tränset (som är ungefär i tyg). I kassan så blev bonuskortet fullt så 150kr billigare. Kollade på kvittot senare och då hade hon glömt att slå in tyglarna också så vi fick dom gratis, hehe.
 
Handlade lite saker på IKEA också, lite förvaring. Nästa gång jag är där så hoppas jag att jag får med en spegel på fot som har klädhängare bakom ;)
 

Frisering

Datum: 2013-07-09 Tid: 22:03:51 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 0
Kom till stallet innan 9 någongång tror jag och då släppte jag ut hästarna. Dom fick en välbehövd sovmorgon. Cooper fick dock bara komma utanför boxen då jag skulle klippa honom. Han var lugn och jätteduktig! Började med hovskägget och han brydde sig ingenting. Han kom ner med huvudet hela tiden och skulle se vad jag höll på med. Manen gick också bra. Provade också pannluggen men det gick mindre bra. Då höll jag på att röra honom med saxhandtaget i ansiktet, började med mulen och kom längre och längre upp så då gick det bra. Ibland så röck han till och då började jag bara om så då stod han med huvudet i min mage, sötnosen. Tänkte testa öronen också, inte mycket alls utan bara de som stod rakt ut. De brydde han sig inte heller så mycket om. Skönt! Måste klippa dom mer men de tar jag en annan dag.
 
När jag hade klippt klart honom så fick han gå ut och röra lite på sig så mockade jag och grejade innan jag tog in honom igen för att rida. Red i paddocken men joggade honom bara en stund. Han var jättefin, vi måste bara jobba på med innerskänkeln i vänstervarvet.
 
Efter ridningen så målade jag lite tak i stallet i ett par timmar innan jag åkte hem.
 
Har varit på birsta en sväng nu på kvällen också, köpte tre saker på hööks. Vad berättar jag sedan :)
 
Haha gud vad stora öronen ser ut att vara...
 
Orkade inte släpa med kameran till körskolan då jag åkte till stallet direkt efter körlektionen så blev mobilbilder. Men imorgon följer Jenniefer med och då ska vi hoppa. Då blir det bilder :D

Galopprejs = åka i backen

Datum: 2013-07-08 Tid: 14:17:28 Kategori: C träning Kommentarer: 3
Igår tyckte jag att Cooper kunde få galoppera ute i skogen. Han gick i paddocken både fredag och lördag så en uteritt blev bra.
 
Red på en bred väg där det är lite olika underlag, sand, hård lera, grus. Det började lugnt och fint men han taggade till mer och mer. Jag tyckte väl först att vi kunde skritta och trava lite emellan åt också, men det tyckte minsann inte Cooper. Han tyckte det var väldigt onödigt att gå ner för branta backar när man kunde springa... När vi var påväg hem så var det första gången han ökade på hemmåt (han brukar vara lugnare när vi går hem). Så han drog iväg och där satt jag i shorts och försökte att inte klämma benen i stiglädren.. Jag kände att jag hade kontroll så därför lät jag honom springa om han nu ville de. Då kom det en sväng och ca 10 sekunder innan svängen tänkte jag att antingen får vi möte av någon travare i full kareta, eller så blir han rädd för något som finns efter svängen och jag åker i backen. De blev det sistnämda. Står några högar med spån där tror jag som han skyggade lite för och då hamnade jag på sniskan och då blev han rädd för mig så han kastade sig litegrann. Jag gled/hoppade av och när jag väl var i backen så kom jag upp igen på en gång och bredvid mig stod en väldigt förvirrad häst. Haha!

Hoppade upp igen (och ja det gick bra, problemet är borta när det gäller mig iallfall) och red iväg. Då var det inte så långt hem och jag tänkte trava av honom. Fick passa han hela tiden annars blev det något som gick lite snabbare än trav ;)
 
Jag tror att han hittade en ny växel idag. Det är jag då minsann inte ledsen för, dö kul ju :D
 
 
 

Jag är med och tävlar

Datum: 2013-07-08 Tid: 11:52:37 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 0
Var med du också! Kom till inlägget hääär
 

Hemma

Datum: 2013-07-07 Tid: 14:28:58 Kategori: Today Kommentarer: 2
Hemma igen. Höll på att somna när vi körde hem, bra jobbat! Hehe.. men måste iväg och rida Cooper nu. Stackarn ska behöva jobba i detta väder.. Men ska bort ikväll så har inte så mycket val. 
 
Tänkte bara skriva detta nu så ska jag försöka blogga mer senare. 
 
Här skulle det ha varit en bild men jag sitter inte vid min dator och jag har ingen som passar, alltså blir det ingen bild

Tidig morgon

Datum: 2013-07-06 Tid: 07:42:52 Kategori: Today Kommentarer: 6
Uppe med tuppen idag. Cooper ska ridas nu, han har stått så mycket att han måste få röra på sig. Innan 11 ska jag vara hemma och gjort iordning mig för då ska vi åka iväg med motorcyklarna till något ställe. Sover över där och kommer hem imorgon någongång. Kanske gör något snabbt inlägg om jag orkar. :)
 
Vi hörs!
Morgon hälsning från Cooper! 

Filmer från Nicky Romero och Nause

Datum: 2013-07-05 Tid: 21:09:33 Kategori: Bråvalla festival 2013 Kommentarer: 1
Väldigt skakigt och så med aja så får det vara. GRYYYYMT var det!!!

Vila = glömsk

Datum: 2013-07-05 Tid: 18:37:00 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Cooper gick bra idag. Förutom framdelsvändningarna. Han har väl "glömt bort" hur man gör de ( ;) ) för han blev jätteförvirrad och visste inte vart han skulle ta vägen. Jag hade inte orken att försöka heller när jag inte hade någon hjälp. När jag travade av han så var han döfin! Sänkte sig jättemycket och behöll formen nästan hela tiden och när jag ställde om honom så körde han inte upp huvudet. Haha små saker, med det är framgång! :)

Förövrigt så senast jag red testade jag hoppa upp utanför hagen och han stod still! Idag gjorde jag också de och han stod still. Blir så himla glad att han inte bryr sig om när jag hoppar upp iallfall :) Nu ska han bara vänjas vid att det faktiskt kan sitta olika personer på hans lilla rygg.
 
Annars idag så har jag gjort några faser för motorcykelkortet. Bara hälften kvar nu! Har första körlektionen på tisdag. Omg. Fast jag är faktiskt inge nervös, var inte de när jag skulle ta moppekortet heller. Bra de!
 
Från i tisdags
 

Bilder från i tisdags

Datum: 2013-07-04 Tid: 15:51:07 Kategori: C fotografering Kommentarer: 4
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR
 
Ska snart åka iväg till Cooper och fixa lite i stallet. Hade hoppats på att jag skulle piggna på mig ganska mycket så jag kunde rida men så blev det inte. Är bättre idag men inte så jag har lust att rida. Imorgon tror jag nog att jag kommer upp på hästryggen, skritta lite om inte annat.

BRÅVALLA FESTIVAL - Lördag

Datum: 2013-07-04 Tid: 15:10:12 Kategori: Bråvalla festival 2013 Kommentarer: 4
Har glömt att skriva om lördagen så passar på att göra det nu.
 
Vi kom hem på fredag natt, eller ja lördag morgon klockan 4 så vi orkade inte åka in så tidigt idag. Nicky Romero började kvart i 6 så vi åkte in till 5 ungefär. Kollade då såklart på Nicky och han var bra. Direkt efter han så hade vi 5 minuter på oss innan Takida började. Vi skulle träffa min bror därimellan också. När Takida började spela så sprang jag och Rebbe fram till scenen. Stod kanske på typ 4-5 raden eller så. Det var världelöst drag i publiken där vi stod, men jag skrek ihjäl mig ändå ;) Spelningen var såklart bra eftersom det var Takida, men de spelade bara i 1 timme så de var inte så bra låtar tycker jag. Var inte så många gamla vilket var tråkigt. Fast de hann dom inte få med säkert.
 
Takida slutade spela 8 och då började Nause, så vi gick ca 10 min tidigare. Nause var också bra. Det var sjukt drag i publiken, nästan för mycket. Det var nån kille som stod och höll i mig och tur de annars hade jag väl ramlat ex antal gånger. Jag såg dom bara i ca 40 minuter för jag kom ifrån Rebbe och det blev lite missförstånd. Jenniefer ringde mig iallfall och jag var med henne då en stund innan Rebbe kom. Volbeat spelade innan Avicii så Emma och Julia kollade på dom eftersom de köade till Avicii. Jenniefer gick bort till dom så jag och Ebber satt oss vid staketet på sidan av scenen där det inte stod några. Var två vakter som frågade oss om vi mådde bra vid olika tillfällen..
 
När Volbeat hade 10 minuter kvar ungefär så ställde vi oss upp och började mosa oss fram lite. Och när de slutade så var det några som lämnade plats vid staketet så vi kunde ställa oss där. Då var det bara 1 timme och 35 min innan Avicii skulle börja.
 
Avicii var så sjukt bra att jag döööör. Hans låtar är/var amazing och hela han är grym. Han började med "Wake Me Up" och det var otroligt. Han hade också massor av nytt material som var jättebra!! Stod och skrek halsen av mig och var i världens bästa dröm. Så otroligt. När han hade ca 30 minuter kvar av spelningen började jag oroa mig att inte Levels skulle komma. Mer och mer minuter gick utan Levels. Han skulle sluta två och strax innan hade han fortfarande inte spelat den så jag fick typ panik inombords. Även fast klockan passerade så fortsatte han, och typ fem över så hör man LEVELS. AAAAA så jäkla grymt. Det var inte hela, ca 1,5 minut. Men det var LEVELS.
Annars så var scenshowen cool också. Skärmen bakom var det hela tiden saker på + att mixerbordet också "visade" samma sak som skärmen bakom. Vet inte hur jag ska förklara, ni får kolla på bilderna.
Skulle kunna skriva en hel bok om spelningen egentligen, men nu får jag knappt fram något.
 
Om jag ska säga något negativt så var det att man knappt såg honom, bara huvudet ibland och en arm :p
 
Jag kan fortfarande inte förstå att jag har sett honom!!!! AVICIIIIIIIIII !!!!!!!!
 
Nicky Romero
Takida
Den bästa bilden från Nause....

GRYMMASTE AVICII

Funny bus

Datum: 2013-07-04 Tid: 10:35:00 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 2
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR
 
Så himla söt :D
Och till bilden ovan. Hon satt jättefint vid trädet och väntade på oss så jag sätter mig på huk och en millisekund innan jag trycker på avtryckarn så kastar hon sig mot mig. Det resulterade i en lite suddig och inte så vacker bild ;)
 
Och förövrigt nu när jag ändå pratar om Funny. I förrgår ringde farmor oss och sa att Funny fick sova över hos veterinären. Hon hade nämligen spytt ett par gånger under dagen. De hade varit och badat tre dagar irad så hon kanske hade svalt något. Hon var inlagd med dropp och grejer, skulle hon bli sämre under natten så skulle de röntga. Hon fick stanna kvar inatt också, Lillskruttan

Haha sööt!

Datum: 2013-07-03 Tid: 17:22:39 Kategori: C fotografering Kommentarer: 4
Kollade på filmerna från igår när vi hoppade och ja vad ska man säga. Vi kom inte så bra så han hoppade av tidigt och lyfte upp benen lite extra ;) Var inte så beredd på det jag, med tanke på sitsen..
 

Före och Efter

Datum: 2013-07-03 Tid: 15:45:55 Kategori: Före och Efter Kommentarer: 0
Vad jag har gjort:
-Ljusat upp bilden och lagt på lite kontrast i brightness/contrast
-Lagt på en kurva i Curves
-Klonat bort benet med Spot Healing Brush Tool och Patch Tool
-Och till sist lagt på ett färg filter i photo filter för att det blev "missfärgning" högst upp i högra hörnet när jag klonade bort benet.
 
Jag brukar oftast inte göra så mycket med mina bilder. Det beror på hur den ser ut och vad jag ska använda den till. Sedan är det väl också vad jag orkar eller inte. Men bara lite mer ljus och kontrast brukar göra att bilden blir mycket bättre. Man får experimentera sig fram!

Sjuksjuksjuk

Datum: 2013-07-03 Tid: 15:07:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Utom att gjort en bloggdesign idag så har jag bara försökt överleva då jag är sjuk. Redan i förrgår kväll så kände jag mig tungandad och igår morse var jag lite småförkyld. Det blev bara värre och värre så igår kväll kan jag tala om för er att det inte var så trevligt. Höll på att svettas ihjäl också så somnade typ aldrig. Men när jag väl somnade så låg jag åt fel håll i sängen och hade täcket som kudde. Av någon konstig anledning somnade jag så också.. Sov i 3-4 timmar då kanske innan jag vaknade och vände på mig. Vaknade igen runt halv 7 och då gick jag upp en stund och tog alvedon och grejer. Öppnade fönstet också och sov till 10 ungefär.
 
Sen dess har jag som sagt fixat en bloggdesign och kollat på film.
 
Nu ska jag sortera massa bilder på datorn så de hamnar i rätt mappar. Har 13 st med bilder som ska ut i andra mappar...
 
Jag har tur också att de som äger stallet där Cooper står mockar åt honom så blir en hästfri dag.
 
 

Klar med en design

Datum: 2013-07-03 Tid: 14:50:34 Kategori: Photoshop/Bloggdesign Kommentarer: 1
Nu har jag gjort klar Emelies design. Gå in och kika vettja!

Filmer från John De Sohn

Datum: 2013-07-02 Tid: 20:47:36 Kategori: Bråvalla festival 2013 Kommentarer: 0
Inte så superbra film direkt. Hade mobilen i handen samtidigt som jag hoppade och jag hade den inte så högt heller för jag vet själv hur irriterande det är när någon står framför och filmar så man inte ser något. Det är ändå inte så mycket att se, bara höra musiken musiken!
 
Kommer lägga upp lite filmer Bråvalla och ska försöka få in två artister/DJ i varje film iallfall, men hade så mycket bra av John De Sohn så skulle bli så långt om jag hade tagit en till.

Taggad häst

Datum: 2013-07-02 Tid: 17:05:36 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Började med lite dressyr och sedan avslutade vi med hoppning. Gjorde ganska mycket volter och lite saker som vi ska träna på. Han lyssnade väldigt bra på innerskänkeln tycker jag. Ibland flyttade han sig förmycket också så jag fick använda ytterhjälperna också, toppen toppen!
 
Mamma och Pernilla vad med så de kunde bygga hinder. Hade två hinder på mitten som ett "V", så vi red snett igenom och hoppade. Första två sprången blev inte så bra då vi kom nära första gången så andra gången hoppade han av stort istället (han är väldigt duktig på att rätta sig själv efteråt om det blir dåligt första gången). Efter de red jag på bättre och då kom vi in bra. Hoppade de ett par gånger sedan höjde vi ett hinder och ställde det på mitten för att det skulle bli en lättare väg. Det var kanske 70 och han tyckte det var askul! Han taggade till och försökte dra iväg ibland knäppisen. Hoppade det tre gånger sedan travade jag av och när jag längde tyglarna lite tog han galopp och ville rejsa iväg. Sötisen!
 
Det blir nog misann en liten hoppkille dethär :D
 

Hoppning på g

Datum: 2013-07-02 Tid: 13:21:51 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 1
mnordqvist @ instagram
(Duschade han igår och efter de så fick han ett litet dampryck ;))
 
Sticker iväg till stallet. Tror vi hoppar lite idag. Skojskoj :)

Upplevelse

Datum: 2013-07-01 Tid: 17:16:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Har man dålig inspiration till att köpa en present till någon så är nog en upplevelse nog en av dom bästa. Det finns i princip allt man kan tänkas göra och något som passar alla personer borde nog finnas. Allt ifrån Dans, Segway, luftballong, vinprovning, middag och ja allt! När jag gick in på hemsidan gick jag självklart först in på sport och fritid för att jag ville se vad utbudet fanns där. Och det fanns väldigt väldigt mycket! Hästturer fanns det också vilket jag självklart fastnade för. Gillar man kanske inte sport och fritid så mycket utan kanske mer intresserad för mat så finns det cupcake kurs eller varför inte glassprovning? Eller något jag verkligen fastnade för var chokladprovning. Huuur gott borde inte det vara? 
 
Något som jag gärna skulle vilja att någon köpte till mig är en fotokurs. Det finns olika varianter som naturfoto, eller varför inte en ljussättnings kurs? 
 
För den som tycker om musik så varför inte prova på att vara DJ. Sjukt coolt! 
 
En otorligt bra sida och jag skulle verkligen vilja åka på väldigt många upplevelser. Det borde vara spännande, lärorikt och verkligen verkligen roligt! Så ett väldigt stort tips till dig som ska köpa present till någon. Eller om du vill ha en upplevelse själv så kan du ju alltid köpa en själv :D 
 
Så ta och gå in på http://www.upplevelse.com/ och kolla själv!

Glöm inte att tävla!

Datum: 2013-07-01 Tid: 17:05:29 Kategori: Tävlingar Kommentarer: 3
 
Ni glömmer väl inte att vara med och tävla om ett presentkort på 1000kr?? Gå till tävlingen HÄÄÄÄR
 

BRÅVALLA FESTIVAL - Fredag

Datum: 2013-07-01 Tid: 17:05:00 Kategori: Bråvalla festival 2013 Kommentarer: 2
Det regnade inte och all lera från gårdagen var torkad vilket var väldigt skönt. Vi kom in på festivalområdet strax innan John De Sohn började. Det var galet i publiken och så svettig som jag blev då har jag nog aldrig varit förut. Det var riktigt riktigt sjukt! Otroligt bra var han.
 
Efter John så tog vi det lugnt och gjorde ingenting fram tills halv 8 då Albin Myers började spela. Vi stod ganska långt bak i början med kom längre och längre fram. Jag tycker inte att hans musik är så bra men det var helt okej live. Klockan 10 började den andra John spela, nämligen John Dahlbäck. Tyvärr så har jag faktiskt inget minne alls från det, eller jo förresten, vad som hände i publiken men inte om själva spelningen. Känns väldigt konstigt men har för mig att han var jättebra. Det borde han varit!
 
Green Day började när John Dahlbäck slutade. Kollade på dom i en timme ungefär innan vi gick iväg till den gröna scenen för att köa till Armin Van Buuren som började strax efter halv 2. Stod först på andra raden med Rebbe, men hon och Jenniefer orkade inte stå långt fram så då fick jag Jenniefers plats som var längst fram vid staketet. Så efter att jag, Emma och Julia köat i nästan 2 timmar så kom Armin ut på scenen. Jag har aldrig hört någon bra låt med honom så jag hade inte speciellt höga förväntningar, (men eftersom han är utsett till världens bästa DJ 5 år i rad borde det ha en anledning).
 
Jag kan säga som så att det var så otroligt himla bra att jag stod där och dog. Låtarna var otroligt bra live! Armin hade också med sig Trevor Guthrie som sjunger i låten "This is what it feels like". De både spelade/sjung den i mitten och avslutade med den. Jag tycker egentligen inte att det är så kul när man får höra samma låt två gånger men denna gång var det grymt. För första gången kunde man den inte, men andra gången kunde man det mesta. AAAAAAA HAN VAR SÅ SJUKT BRAAAAAA!!!! Ni kan ju gissa vad för låt jag är beroende av nu? Kan dock inte lyssna på den när jag läser eller skriver något för jag blir helt tom i hjärnan och får panik....
 
Många av Armins låtar är väl inte så bra "hemma" men asbra live, men många som jag hitta nu är grym hemma också. Varför har jag inte hittat dom förut?
 
John De Sohn

Albin Myers
Green Day
Armin Van Buuren och Trevor Guthrie

Mina knän efter Avicii

Datum: 2013-07-01 Tid: 11:40:00 Kategori: Bråvalla festival 2013 Kommentarer: 0
Blåmärkena blir bara större och blåare för varje dag. Hoppas de försvinner snart för jag kan knappt ligga på mage och sova ;)
 
Nu ska jag snart till stallet och rida. Hoppas jag inte har ont på något ställe man använder när man rider. Upptäcker mer och mer blåmärken hela tiden så man vrt ju aldrig ;)
 
Men så farligt är det ju ändå inte. Tänk om jag hade shorts på Avicii, då hade jag inte haft några knän kvar..

RSS 2.0