BRÅVALLA FESTIVAL - Fredag

Det regnade inte och all lera från gårdagen var torkad vilket var väldigt skönt. Vi kom in på festivalområdet strax innan John De Sohn började. Det var galet i publiken och så svettig som jag blev då har jag nog aldrig varit förut. Det var riktigt riktigt sjukt! Otroligt bra var han.
 
Efter John så tog vi det lugnt och gjorde ingenting fram tills halv 8 då Albin Myers började spela. Vi stod ganska långt bak i början med kom längre och längre fram. Jag tycker inte att hans musik är så bra men det var helt okej live. Klockan 10 började den andra John spela, nämligen John Dahlbäck. Tyvärr så har jag faktiskt inget minne alls från det, eller jo förresten, vad som hände i publiken men inte om själva spelningen. Känns väldigt konstigt men har för mig att han var jättebra. Det borde han varit!
 
Green Day började när John Dahlbäck slutade. Kollade på dom i en timme ungefär innan vi gick iväg till den gröna scenen för att köa till Armin Van Buuren som började strax efter halv 2. Stod först på andra raden med Rebbe, men hon och Jenniefer orkade inte stå långt fram så då fick jag Jenniefers plats som var längst fram vid staketet. Så efter att jag, Emma och Julia köat i nästan 2 timmar så kom Armin ut på scenen. Jag har aldrig hört någon bra låt med honom så jag hade inte speciellt höga förväntningar, (men eftersom han är utsett till världens bästa DJ 5 år i rad borde det ha en anledning).
 
Jag kan säga som så att det var så otroligt himla bra att jag stod där och dog. Låtarna var otroligt bra live! Armin hade också med sig Trevor Guthrie som sjunger i låten "This is what it feels like". De både spelade/sjung den i mitten och avslutade med den. Jag tycker egentligen inte att det är så kul när man får höra samma låt två gånger men denna gång var det grymt. För första gången kunde man den inte, men andra gången kunde man det mesta. AAAAAAA HAN VAR SÅ SJUKT BRAAAAAA!!!! Ni kan ju gissa vad för låt jag är beroende av nu? Kan dock inte lyssna på den när jag läser eller skriver något för jag blir helt tom i hjärnan och får panik....
 
Många av Armins låtar är väl inte så bra "hemma" men asbra live, men många som jag hitta nu är grym hemma också. Varför har jag inte hittat dom förut?
 
John De Sohn

Albin Myers
Green Day
Armin Van Buuren och Trevor Guthrie

Kommentarer
Andrea

Vilka fina bilder!! :)

Svar: Tack! :)
My Nordqvist

Tid: 21:49:12
Datum: 2013-07-01
Hemsida: http://sporthund.blogg.se/
Emme

Åh jag vill jättegärna se John De Sohn,var han bra?:D

SV: Tack, och tack för tipsen! :D

Svar: Han var sjukt grym, och det var galet i publiken! :D
My Nordqvist

Tid: 12:15:48
Datum: 2013-07-02
Hemsida: http://emmesphotos.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: