0 dagar till Bråvalla

 
 
 
 
Dagen vi har väntat på sedan i höstas. Dagen som vi har räknat ner till med tre tårtkalas och ett party. Dagen som gjort att jag behövt leva på 0kr i flera månader. Dagen som startar tre otroliga dagar. Dagen då det bara är två dagar kvar till Avicii. Dagen som är den 27 juni 2013. Herreguuuuud. Jag fattar det inte. IDAG BÖRJAR BRÅVALLA!
 
Jag vet inte när det var men kanske i oktober? Jag kommer inte heller ihåg hur det gick till, men har för mig att Avicii la ut en bild på facebook med tre huvudakter till någon festival. Han, Green Day och Rammstein. Jag och en kompis bestämde oss på en gång att vi SKULLE dit, även fast vi knappt visste vad det var för något eller i vilken världsdel festivalen var någonstans. I samma veva höll vi på att försöka fixa så att vi kunde åka och se Swedish House Mafia i Finland. Men det blev inte av så då sa mina föräldrar att vi iallfall kunde prata om festivalen Avicii skulle spela på.
 
Vi visste i princip ingenting om festivalen som tydligen hade ett namn. Bråvalla festival. Det skulle tydligen bli Sveriges nya största festival men det enda vi brydde oss om var att AVICII skulle dit.
 
Mer och mer band, artister och DJs släpptes till Bråvalla. Oftast så var det att vi var på skolan och någon (Rebbe var det oftast) sa/skrek BANDSLÄPPPPPPP!!!!! När Nause, Nicky Romero, Rebecca & Fiona, John De Sohn, Armin Van Buuren, Albin Myers och en massa mer släpptes så vart det kaos. Det släpptes ett par stycken en/två gånger i månaden och det blev bara bättre och bättre. Vi hade inget annat val än att åka dit.

I april fick jag äntligen köpa min biljett. Även fast jag egentligen inte hade en krona till att "slösa" på festivaler så köpte jag den endå.
 
Så vi har firat 100 dagar till Bråvalla med tårta, godis, chips och dricka hos mig, 100 dagar till Avicii med tårta på skolan, 48 dagar till Bråvalla och 50 till Avicii med tårta hos mig. Och nu kan jag äntligen säga att det är 0 dagar kvar till Bråvalla, och 2 till Avicii.
 
Ni som har koll på Bråvalla vet säkert att Takida också ska spela, samma dag som Avicii. Jag och Rebbe ska iallfall se dom men vi kommer stå långt bak och gå en stund innan de slutar. Nicky Romero slutar 5 minuter innan Takida börjar och när dom slutar börjar Nause. Lite synd att det krockar lite med tiderna, men det kunde varit värre så att dom hade spelat samtidigt.

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: