Hårt pass för killen

Cooper var jättefin idag! I början var han spänd men efter ett tag så slappnade han av och då vart han fin. Jobbade mycket på en volt och när han slappnade av fortsatte vi ut på fyrkanten. Först tog det några varv innan han slappnade av, men när han väl släppte så gick han jättefint. Sänkte sig jättebra och flyttade oftast bra för innerskänkeln. Han verkar ha fattat poängen med att flytta för innerskänkeln. Lite kul att för två veckor sedan när jag tränade för Jenny första gången så gick det inte alls men nu går det väl mer än okej bra! (Superbra om man ska räkna med första gången).
 
Vi jobbade också ganska mycket galopp. Att han ska ha kvar formen i fattningen och han gjorde det bra. Jag måste rida bättre i fattningarna också känner jag så ska inte skylla allt på honom.
Avslutade med förvänd galopp. Red in i en båge eller vad man ska säga så det blir förvänd när man rider ut på spåret igen. Det gick jättebra och han bytte inte. Gjorde två gånger åt höger och när vi skulle göra åt vänster så började han tjura för han var så trött. Han blev stressad så han kunde inte slappna av och han försökte vända för att gå mot grinden (och hem). När jag travade av honom tog det ett litet tag innan han kom till ro så när han väl slappnade av avlsutade vi.
 
Han var dyngsur under sadeln och svettig på halsen. Så svettig har han aldrig varit faktiskt.
 
Pappa fotade lite men blev inte så bra bilder. Tidsinställer ett inlägg med dom iallfall. Han filmade lite också, fast då det gick som sämst och sedan fokuserade han inte så det är lite suddigt. Men lägger nog upp en film också, så de kommer upp under helgen.
 

Kommentarer
Tuuli Elmgren

Jättefin och välskriven blogg!

Svar: Tack så himla mycket snälla du! :)
My Nordqvist

Tid: 12:04:03
Datum: 2013-06-26
Hemsida: http://tuulielmgren.blogg.se/
Josefine ♥

Vad roligt att du är en sån ärlig bloggare och skriver att det var du som gjorde fel och inte hästen. :) Jag brukar själv irritera mig så bloggare som skyller allt på hästen, när det var dom själva som gjorde fel! Ifall du förstår?

Svar: Åh vad snäll nu är! :) Jag brukar också bli lite irriterad på det. Som när någon lägger ut en film och ryttaren rider katastrofalt just den gången men man skyller allt på den förvirrade stackars hästen som inte vet vad den ska ta sig till :/
My Nordqvist

Tid: 12:45:09
Datum: 2013-06-26
Hemsida: http://stylebyjosses.blogg.se
Kajsa Johansson

Låter som ett bra pass :D

Svar: Ja det var det verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 13:21:49
Datum: 2013-06-26
Hemsida: http://kkajsajohansson.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: