Helgen

Igår var jag hemma ca 30 minuter sammanlagt, om jag inte räknar med när jag kom hem igår kväll runt 12 och gick och la mig. Så det fanns inte så mycket tid för bloggen.
 
I fredags så sov jag hos Rebbe. Tjockade i oss mat, efterrätt, godis-chips-och-dricka och massa sånt. Vi kollade på film och den vill jag inte ens tänka på... Såg på något program också som inte var speciellt intressant. Somnade väl halv 4 eller vad nu klockan hann bli.
Vi gick upp någongång innan 10 och åt frukost. Gick ut för att åka hem och då kom det en Chihuahua utan ägare. Så höll på ganska länge och Rebbes granne ringde polisen men dom orkade inte bry sig utan de tyckte att vi skulle låta den vara så den kunde springa hem själv... Åkte hem efter ett tag och då bytte jag om, sedan direkt till midlanda (flygplats) för att jobba. Stod i en entré och stämplade folks händer i ett par timmar.
 
Runt 4 var jag klar där och då åkte jag till farmor och farfar. Där var det massor av folk. Har lite släkt från Stockholm och Göteborg som är och hälsar på. Pratade massa och åt en massa innan vi åkte hem runt halv 12.
 
Idag så har jag ridit Cooper som jag skrev i förra inlägget och resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra. Städa litegrann kanske. Det är ju så trevligt när det regnar hela tiden..
 
 
 

Kommentarer
Jarina Leskinen photography

Svar: Tack snälla! :)

Tid: 19:37:40
Datum: 2013-06-16
Hemsida: http://jarinafoto.blogg.se
Tess

Tusen tack fina du, vad glad jag blir! :) Kram

Tid: 09:26:49
Datum: 2013-06-17
Hemsida: http://tesswaltenburg.blogg.se
Emma

Superfin blogg! Kika gärna in på min blogg och lämna gärna en kommentar (:

Svar: Tack!
My Nordqvist

Tid: 17:16:37
Datum: 2013-06-17
Hemsida: http://bilderbyemma.blogg.se
tjongibuljongen.blogg.se

Fin bild! :)

Svar: Hehe tack :)
My Nordqvist

Tid: 19:34:14
Datum: 2013-06-17
Hemsida: http://tjongibuljongen.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: