Lite som har hänt

Hej allihopa! Har varit väldigt dålig uppdatering nu men ska försöka komma igång igen. Har haft fullt upp och inte riktigt orkat. Igår red jag Exxet på hälsokulturen och direkt efter de så skyndade jag mig hem och åt mat och duschade och sedan iväg på checkers för att sitta där i 4 timmar på en handledarutbildning. Väldigt långtråkigt.. När jag kom hem så var jag tvungen att plugga för hade prov idag.
 
Annars så har väl dagarna bara flytit på som vanligt. Skönt med fredag idag iallfall! Imorgon ska jag in till stan för då ska Anton Ewald komma :D
 
Men när jag ändå sitter och skriver så kan jag passa på och skriva vad jag gjorde på valborg (eller sista april som jag tycker att det heter). Jag och mina kompisar var mitt ute i skogen ungefär och grillade. Lite hemskt var det faktiskt då det stod ett förråd (läs: ett skjul som höll på att rasa ihop) och inne där hängde det massor av sågar och högafflar och sånt. Iallfall enligt Julia då det bara var hon som kollade då vi stod utanför ;)
Men vi grillade korv, marshmallows, åt godis, jordgubbar och massor av gott. Runt 11 halv 12 åkte vi hem till Rebbe och åt chips och kollade på film fast typ alla höll på att somna.
 
 
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: