Första tävlingen

Idag var det minsann dagen då Cooper var på en tävling första gången. En klubbtävling och hoppade 50cm så inte något speciellt allvarligt, men tävling som tävling, eller? 
 
Han skötte sig över förväntan och var lugn för det mesta.
 
När jag hoppade upp och skrittade utanför så var han väldigt jobbig. Han trippade fram och var väldigt skeptisk till alla islänningar som red fram (det var både islandshäst och hopptävlingar). Han lugnade ner sig ganska fort så det var skönt de iallafall.
På framhoppningen så blev han rädd för alla som hoppade och när de sprang fort förbi. Precis när jag skulle börja hoppa så var jag nästa som skulle in på banan så blev snabba ryck att hoppa då, jag trodde det var typ 3-4 stycken innan jag skulle in. Iallfall så skyndade jag mig och hoppade lilla sedan direkt på oxern och in på banan. 
 
Han var superduktig och hoppade jättebra. Han tänkte stanna på något hinder men jag höll om med benen så han hoppade. Sedan brydde han sig inget om läktarn eller så. Bästa killen!! 
 
Sedan till det som gick lite mindre bra idag. Jag hann bara hoppa av och ge Cooper till farmor och farfar innan jag skulle in på banan och jobba. Efter ett tag ringde farmor och sa att C och smitit. Jag fick skynda mig ut från banan och när jag kom ut såg jag två personer springa så jag sprang efter dom. Han stod bredvid en hage och åt så jag tog grimskaftet runt halsen på honom och sedan försökte jag få på honom grimman. Han försökte sticka igen men höll kvar grimskaftet så han förstod han han inte kunde. En tjej som sprang med farfar hade tagit massa godis så vi fick på honom grimman genom lite mutning. Han är ju sådär att man inte får ta på honom grimman/träns ibland och det hade jag glömt säga till farmor och farfar. Men allt gick ju bra tillslut så de var ju tur de! 
 
Går inte att lägga över filmen från filmkameran nu och Julia har inte hunnit skicka bilderna än så ni får bilder/film sen :) 
 
 

Kommentarer
linah brown

din header e grymt fin!

Svar: Tack så mycket! :)
My Nordqvist

Tid: 17:06:56
Datum: 2013-09-14
Hemsida: http://broownskin.blogg.se/
natalie

Mysig blogg du har :*

Svar: Tack så jättemycket! :)
My Nordqvist

Tid: 00:05:30
Datum: 2013-09-15
Hemsida: http://nataliealexandra.blogg.se
Linnea Bergqvist


Har också tävlat,vet hur du känner och va du går genom hihih, men det är roligt. :)

Svar: Ja verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 09:57:12
Datum: 2013-09-15
Hemsida: http://linneasvardag.se/
Zenitha Nordqvist

Vad roligt att han skötte sig bra på tävlingen! :D

Svar: Ja ellerhur :DD
My Nordqvist

Tid: 12:42:24
Datum: 2013-09-15
Hemsida: http://nitashundvardag.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: