Hoppträningen igår

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Fotograf: Matilda
Redigering: Jag
 
Gårdagens träning gick bra. Jag kan inte säga att det gick dåligt för de missar som blev var bara för att han inte fattar. Så han var superduktig får jag säga istället!
 
Vi red först på en volt utan stigbyglar och skulle korta skritten mellan bommarna och sedan skulle vi trava över dom. Cooper fattade inte så han hoppade över dom och satte av i galopp... Tog ett par gånger innan han förstod vad han skulle göra men tillslut gick det jättebra. 
 
Hoppade sedan en travbom, kryss och ett galoppsprång till en oxer. Första gången sprang han lite väl fort så vi hann inte riktigt med, vilket resluterade till att han sprang på sidan. Hoppade igen och då gick det mycket bättre. Vi hoppade också en studs och det tyckte han var lite speciellt. Han drog med sig första hindret, hoppade över sockerbiten på andra och sprang på sidan på det sista, haha ;) De andra gångerna så gick det bättre. 
 
Var också ett hinder på varje snett igenom så hoppade linjen, sedan snett igenom och ett litet hinder, och studsen och snett igenom och ett hinder. 
 
Han var faktiskt väldigt duktig ändå. Väldigt trött blev han! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: