Lite hinder är alltid kul

.. tycker Cooper. Hade bommar och ett litet hinder som jag sedan höjde, och gud så taggad han blev! Såfort det blir lite högre så kan han studsa på stället för han vill iväg. 
 
Om jag börjar från början då jag ramlade av så gick det till såhär. Jag skulle hoppa upp och när jag var en millisekund från att sitta i sadeln så drog han iväg i galopp. Jag satt på sidan av honom för jag gled lite. Lika bra att bara åka i backen då. Ingen idé att försöka klamra sig fast för då blir han rädd för det.. Knäppa häst. Tog ca 10 minuter innan jag hoppade upp igen för jag tokblödde från fingret. Cooper gick efter mig och kollade på mig som om "varför hoppar du aldrig upp igen för?". Han var så himla söt.
 
Men till ridningen så var han väldigt duktig. Hade travbommar på en volt och sedan ett hinder på långsidan. Travade över bommarna och tog galopp direkt efter och hoppade först en bom som sedan blev ett hinder. I vänster varv gick han klockrent över bommarna, lite jobbigare åt höger men det gick tillslut. Han hoppade superbra också så det var kul.

Taggar till hoppträning på onsdag nu. Sedan blir det nog nästa vecka vi hoppar igen hemma och då blir det kanske lite mer hinder som vi kan göra till en bana.
 
 
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: