Tillbaka igen .....förhoppningsvis

Under dessa dagar jag varit borta har jag
- Tagit motorcykelkort
- Varit med bästa Zoofie
- Ridit Cooper, ett mindre bra och ett kanonpass
- Pluggat
- Är hundvakt nu över helgen
 
Sedan har jag säkert gjort något mer men som jag glömt bort. Dedär minnet är inte så himla bra. 
 
Om jag ska ta allt lite kort så kan vi börja med i onsdags. Pappa ringde mig och berättade att jag hade fått uppkörningstid imorgon (torsdag). (Ni som kanske läst tidigare vet att det inte fanns tider) Det blev bara kaos i min hjärna eftersom jag inte kört på över en vecka. Men hade inte så mycket val egentligen eftersom det knappt fanns några tider så lika bra att ta den. Efter skolan så körde vi i princip bara. Utom under någon timme då vi åt middag hos pappas kusin.
Torsdagen gick åt till uppkörning. Det höll på att skita sig redan vid manövreringen, men jag blev så förbannad på mig själv att det gick bra i slutändan. Ute i trafiken blev det någon miss så jag trodde att jag var körd men inte då. Så otorligt skönt att ha det avklarat nu!!
 
Blev klar runt 12 så då skjutsade pappa mig till Zoofie och vi tog en buss in till stan. Vi satt oss på ett fik och pratade en jäkla massa om allt som går att prata om.
 
När jag kom hem runt 5 åkte jag till stallet och red Cooper. Han var ofokuserad och släpade bakbenen efter sig. Var första "riktiga" ridpasset på över en vecka tror jag, så det är inte ovanligt att han blir så då. Igår när jag red honom var han istället riktigt fin. Hade ett spö med mig så jag kunde peta till honom när bakbenen inte hängde med men det behövdes knappt användas. Han var väldigt duktg och var sjöblöt efteråt.
 
Igår kväll kom även Funny hit och hon ska vara här hela helgen. Kulkul :D
 
 
 
Ska försöka ta lite nya bilder på henne nu när hon är här hemma :D

Kommentarer
FrökenTV, bloggen om tv och film

söt

Svar: Visst är hon!
My Nordqvist

Tid: 19:43:33
Datum: 2013-09-09
Hemsida: http://efji.blogg.se/
Johanna - A dream as model ♥

fin hund :D

Svar: Visst är hon! :D
My Nordqvist

Tid: 19:58:28
Datum: 2013-09-10
Hemsida: http://jonza.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: