Duktig Pernilla och Cooper

Pernilla red Cooper idag och det gick jättebra. Båda två var jätteduktiga :D Han såg väldigt mjuk och fin ut så det var superbra. Bra för honom att ha lite andra personer på ryggen! :) 
 
Pernilla både travade och galopperade och Cooper såg inte ut att ha en tendens till att dra iväg så det var bra. Tror han har börjat ge med sig nu men man vet aldrig. Rätt som det är så lär han ju få för sig nått ;) 
 
Tog några bilder med Pernillas mobil så gå in på hennes blogg :)
 
För övrigt så har jag suttit i ca 40 minuter och grejat med en pyttekod i bloggdesignen. När man är inne på inlägg/kategori och arkivsidorna så har jag sett att inläggen och sidomenyn hoppat ifrån varandra. Tänkte ta och fixa det och det borde väl inte vara så svårt tyckte jag. Utom det att jag aldrig hittade felet... Har suttit och försökt koda om allt ihop och kopierat små delar och tillslut hittade jag att det var en pyttekod på några ynka bokstäver som var dubbel. Egentligen borde jag ha sett det på en gång men jag letade på fel ställe, haha! Nu är det äntligen borta iallfall och jag behöver inte koda om allt för det är så jäkla jobbigt. 
 
Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och plugga spanska. Gud så roligt... 

Kommentarer
Carina

Han ser jätte fin ut !! Har han blivit normal att sitta upp på ?

Svar: Jaa fina lillen :D För mig är det inga problem med går fortfarande inte för andra. Men her jag foten i stigbygeln som om jag skulle hoppa upp men sedan kommer den andra personen framför mig och jag tar ut foten men står fortfarande uppe med benet så kan den personen hoppa upp. :)
My Nordqvist

Tid: 22:04:35
Datum: 2014-04-02

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: